Hei dere! Nå har vi jo kommet litt ut i Desember så jeg tenkte å komme med enda et julegavetips, nemlig Marblessed.no! Marblessed er en side som først og fremst selger deksler i forskjellig marmor til både Iphone, Ipad og Mac - men de har også andre deksler i feks glitter og zebra mønster. De har fri frakt over hele verden, kort leveringstid (mellom 3-7 dager) og det er veldig greie priser.

Jeg har allerede en haug av produkter fra Marblessed, og nedenfor ser dere mitt siste tilskudd i samlingen: 
Svart marmor deksel til Iphone kan kjøpes HERSom dere sikkert kan se ovenfor er jeg veldig glad i marmor og glitter! Ikke bare ser det utrolig fint ut, men når jeg tar av dekslene er macen/iphonen så god som ny uten en eneste ripe! 

Hva med å glede en venninne med et glitter deksel, eller kanskje søsteren din med et marmor deksel til jul? Eller en liten julegave til deg selv? Om du bruker rabattkoden "12DAYS20" får du 20% rabatt på hele kjøpet ditt!
 


/ i samarbeid med Marblessed

Vi er allerede i midten av November, og julen nærmer seg med stormskritt! Jeg hater å være sent ute med julegaver, og stresse og farte rundt etter de perfekte gavene et par dager før julen - derfor kjøper jeg alltid julegaver nå i løpet av denne måneden så jeg har alt klart og slipper alt stresset! Nedenfor finner dere mine gavetips ♥Svart genser HER / Beige genser HER / Svart tskjorte HER / Beige topp HER / Marmor klokke HER / Tykk choker HER / Smykkeholder HER / Choker HER
 


Rosa hettegenser HER / Nike genser HER / Hvit overdel HER og hvit truse HER / Sko fra Nike HER / Lady Million parfyme HER / Svart oversized genser HER / Knehøye boots HER / Veske fra day HER / Sminkekoster HER
 Hansker i skinn HER / Lys fra Voluspa HER / Bodylotion HER / Skjerf HER / Cardigan HER / Ørepropper HER / Burberry gift set HER / Duftpinner HER / Marc Jacobs armbånd HER / Reisesett fra Nuxe HER / Sminkebag fra Day HER

 


Boxere fra Calvin Klein HER / Skjerf fra Tiger Of Sweden HER / Hettegenser HER / Skjorte HER / Brune sko HER / Burberry gift set HER / Klokke HER
 

/ adlinksGod morgen fininger! Dere husker kanskje at jeg har skrevet om Desenio før? Jeg tenkte å tipse dere om siden enda en gang nå som det snart er jul! Desenio er en side som selger døds fine posters og rammer i alle mulige størrelser. Her kan du få alt fra tegninger til bilder, fantastiske quotes, kart, byer, hester, løver, eiffeltårnet, frihetsgudinnen, svart, hvitt, grønt, rødt, you name it! Her kan du bla i det uendelige og finne noe til en hver smak! Leveringstiden er på 3-5 dager, noe jeg vil si er utrolig raskt - og ikke minst er prisene lave. Du får mye for pengene! Har du ikke peiling på hva du skal kjøpe i julegave til pappa, kjøp et døds fint bilde av et anker han kan ha på hytta. Julegave til mamma? Kjøp noen fine bilder til å ha på kjøkkenet av feks frukt og en poster om vin. Kjenner du noen som nettopp har født, kjøp et koselig lite bilde til å ha på barnerommet! Her er det altså bilder som kan passe til hvor som helst! Jeg har gitt en poster i gave før faktisk, og jeg har også hjulpet en venninne med å finne bilder hun kan ha på veggene etter hun flyttet for seg selv fra denne siden! 

Selv har jeg allerede tre posters fra Desenio på mitt soverom. Et Prada bilde over sengen, og to bilder som står på kommoden. Jeg elsker disse bildene, og jeg syns personlig at Prada bildet gjør noe med hele rommet. Det hadde blitt så.. tomt uten? Jeg digger det, og jeg kan love dere at leiligheten min blir fylt opp av disse bildene når jeg flytter for meg selv! Jeg slenger med favorittene mine fra siden akkurat nå så dere kan se, altså hello?? Se så utrolig fine alle bildene er? Jeg vil fylle veggene mine med disse ♥

Ved bruk av rabattkoden "collett25" får dere 25% på alle posters, rabattkoden gjelder fra 18. - 20. Oktober!

 

/ i samarbeid med DesenioDe som kjenner meg og de som har lest bloggen min en stund vet hvor høyt jeg elsker å shoppe! Jeg elsker spesielt å shoppe på nettet, meeen - det kan fort bli dyrt, som dere sikkert vet! Her kommer frakt, og gudene vet hva i tillegg så derfor ble jeg så utrolig glad da jeg fant denne siden jeg skal tipse dere om nå: Rabble.no. 

Jeg vet at mange av dere er like glad i å nettshoppe som meg, så nå skal jeg fortelle dere litt om hva Rabble.no faktisk er! Rabble er en nettside der du kan finne rabattkoder, salg, kampanjer og tilbud på dine favorittbutikker på nett. De har butikker som blant annet: Nelly, Ellos, NA-KD og Coverbrands, som passer meg perfekt ettersom jeg shopper som en gal på Nelly sånn ca hver gang jeg får lønn, haha. Får aldri nok! Det som er så genialt med rabble er at ved å kun registrere seg på siden (gratis, selvfølgelig) så får du tilsendt en haug av rabatter på mail, og hvem takker vel nei til å spare litt penger når man først skal shoppe? Man trenger ikke nødvendigvis å registrere seg, du kan også bare gå inn på rabble.no for å sjekke rabattene de har - men om du registrerer deg, så får du de beste rabattkodene rett i innboksen! 

Dere husker kanskje for litt siden, da jeg skrev ett innlegg med en rabattkode med hele 50% på nelly? Rabattkoden fant jeg på Rabble. Hver gang jeg skal shoppe nå titter jeg innom Rabble først, for å se om det er noen penger å spare! For øyeblikket har Rabble flere fantastiske rabatter på Nelly. Du kan blant annet få 20% på Nelly brands, Only, Vero Moda og Vila, og ikke minst - 15% på hele Nelly!  

Nedenfor ser dere mine favoritter fra Nelly for øyeblikket, og alle plaggene kan man få 15% på! Jeg har allerede bestilt bodyen, og vurderer å klikke hjem noen av de andre plaggene neste gang jeg får lønn! Den beige hettegenseren ser såå deilig ut, og den svarte oversizede genseren hadde blitt utrolig kul med et par lårhøye støvletter! 

/ i samarbeid med RabbleEr du like glad i scampi som det jeg er? Da er denne retten midt i blinken. Om jeg skal lage middag selv og faktisk orker å lage noe, og ikke bare noe ferdig greier, da blir det den retten her! Så godt og så enkelt! Nedenfor ser dere oppskriften, oppskriften er til ca 4 porsjoner. 

- DETTE TRENGER DU -

♥ Ris

♥ 300g scampi 

♥ 200g indrefilet av svin (kan erstattes med kylling)

♥ Olivenolje

♥ 3dl matfløte

♥ 1 boks hermetiske hakkede tomater

♥ 1 rød chili, hakket

♥ 1ss hakket persille

♥ 1ss hakket gressløk

♥ 1ss hakket korianderSTEG 1
-----------

Tin og skrell scampiene, lag et snitt i ryggen og fjern den mørke strengen. Fjern eventuelle sener fra svinekjøttet, og skjær det i 2cm tykke skiver. Brun kjøttet i litt olivenolje i en dyp stekepanne. 

STEG 2
-----------

Når kjøttet er brunt og det har gått et par minutter tilsetter du fløte og tomater. La det småkoke i 5-10 minutter. Ta oppi chilien og alt det grønne, og vent ca ett minutt. 

STEG 3
------------

Hell oppi scampien og skru opp varmen litt. Vent et par minutter til scampien er hvit-rosa tvers gjennom. Så er det bare å begynne å spise! Server med ris og en tørr hvitvin, og spar gjerne noe av det grønne til å ha på toppen for at det skal se fint ut! Bon appétit!
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits