campuset


huntington beach


cassandra, ine og aurora klare for avreise på gardemoen


walk of fame


den ene juicy couture butikken


diverse frukt på venice beach


disneyland


jentene klare for neon party


wisteria lane i universal studios


vakre aurora og meg - los angeles - stranden i san diego - en sen kveld i california - jentene på vei til hard rock cafe - ine og cassandra sovende på bussen - meg og fiiine ine før discoen - noen kompiser fra sverige - graduation

Idag er det ett år siden jeg opplevde flotte California. Ett år siden jeg møtte verdens beste jenter for første gang. Ett år siden jeg fikk en opplevelse og minner for livet. Ahh, jeg får faktisk tårer i øynene og vondt inni meg av å skrive dette innlegget... Tanken på at det allerede er ett år siden og at jeg aldri får oppleve det samme igjen er grunsomt! Skulle ønske jeg kunne spole tilbake i tid å oppleve alt om og om igjen. Jeg savner calijentene mine, den gode frokosten og lunchen, de lange bussturene hvor italienerne sang for full hals, victoria's secret og de andre butikkene, strendene, den gangen jeg og Celina snek oss ut midt på natten, de lange dype kveldssamtalene til meg og aurora, sommerflørten, alle de morsomme turene til target med lille gode malene, lærerne og skolen (utrolig nok!!), den lille fighten de norske jentene hadde med de franske, den gode pizzaen alle bestilte til campuset og spiste i gangen, alle morningene og kvelden jeg kilte Aurora til døde, twerkingen i gangen til meg og Cassandra når vi var alene på campuset og ja... Alt egentlig. Det var så fantastisk! 

Til alle dere som skal på språkreise i nærmeste tid, eller forsåvidt senere! Husk å benytt tiden godt og nyt det! Det er en opplevelse dere aldri vil glemme ♥Ååå som jeg savner det.. Nå er det snart 5 måneder siden jeg var i paradis, og jeg tenker tilbake på det hver dag. Er ofte jeg tar meg selv i å høre på sanger vi alltid hørte på i California, ser på bilder derfra og har tårer i øynene. Strendene, de sene kveldene ute med guttene, maten, starbucks hver dag, utrolig nok så savner jeg skolen veldig, shoppingen, bare følelsen av å gå rundt i Los Angeles som om du var med i en film, alle de kjekke guttene og A&F modellene, San Diego, solnedgangene, når jeg og Celina snek oss ut midt på natten, Disneyland og ikke minst alle de fantastiske menneskene jeg ble kjent med. Snakker med noen av jentene og sommerflørten min på facebook av og til, men har så lyst til å møte de igjen. Jeg skal jo på konsert i Mars med Cassandra og Aurora så får hvertfall sett de igjen da!

Har dere noen spørsmål er det bare å spørre, så svarer jeg så godt jeg kan i kommentarfeltet!
Om nesten 2 uker, 7. September er det klart for EF Reunion! Der kommer jeg til å møte alle de herlige jentene mine igjen, og jeg gleder meg så vanvittig mye. I tillegg til at man får se igjen alle vennene fra språkreisen så kommer også DJ fra EF disco Malta til å spille hele kvelden, og det kommer til å bli en kveld med mye dans og latter. Dette skjer på Sentrum Scene i Oslo kl 19-23:30 og alle er velkommen. Om du bestemmer deg for å ta en tur så koster det 250kr i inngangen. Link til påmelding her. Håper jeg ser noen av dere! :-)Husk å sette på 720p for bedre kvalitet! 

Her er videobloggen så mange av dere har spurt etter, vi tok veldig få videoer mens vi var der desverre så ble ikke så lang men bedre enn ingenting? Innkjøpsvideo skal jeg også prøve å få lagd snart! Kommer forresten en konkurranse ikveld med en premie dere kommer til å like veldig godt, hint: et plagg med et merke som begynner på R! Noen som kan gjette hva det kan være?? Da var jeg endelig kommet hjem etter en sinsykt lang hjemreise, og siden jeg får så mange spørsmål kjører jeg på med en språkreise spørsmålsrunde! Spør masse masse masse, så skal jeg svare så godt jeg kan! Om du forresten bestiller språkreise for neste sommer innen 31. Juli får du ganske stor rabatt! Jeg, de norske jentene, noen spanske og italienske skal mest sansynlig bestille språkreise til Malta neste år, som en slags reunion! Hadde vært sinsykt bra om vi hadde fått det til!  
/ California (dag: søndag, tid: 12:29)

På torsdag var det ef disco IGJEN, men denne gangen var det neon party og jentene bestemte seg faktisk for å prøve å følge temaet denne gangen! Alle var kledd i gult eller rosa omtrent, vi hadde fått tusjer som vi brukte til å tegne masse på hverandre, det var fotobokser så man kunne ta bilder, og masse greier. Dette var jo den siste discoen til de som har vært der siden 19.juni, men den var utrolig nok veldig bra! 

Las Vegas var i vente på fredag, så når alle hadde dratt var det plutselig veldig tomt på campuset. Jeg, Malene og Celina tok bussen å dro til en liten by hvor vi kjøpte milkshake, shoppet litt og dro på spa! På lørdag sov jeg faktisk hele dagen, våknet kl 18 og resten av tiden var jeg bare ute. Har vært en veldig kjedelig helg med tanke på at det nærmer seg hjemreise. Vi må sjekke ut av rommene innen kl 03:30 i natt, så alle går egentlig bare rundt å venter på å komme hjem. Kjenner tårene presser på bare jeg tenker på at jeg skal dra fra dette paradiset i natt, så det kommer til å bli et tungt farvel senere ja. 

Nå skal jeg en tur bort å få litt masasje før den evige lange flyturen, også må jeg nesten ta meg en dusj og pakke ferdig. Vi blogges når jeg er i Norge! DET ER KRISE FORRESTEN: link meg noen bra spotifylister, jeg trenger sanger til flyturen! / California (dag: onsdag, tid: 16:05) 

Heeeej! Lenge siden sist fant jeg nettopp ut. Har gjort så mye gøy i det siste så har helt glemt bloggen, beklager! Siden dette blir et slags "oppdaterings innlegg" blir det ganske langt, men håper dere liker det. 

På lørdag var vi på Six Flags som er en fornøyelses park i California, noe som er litt annerledes enn Tusenfryd for å si det sånn. Det var helt sinsykt varmt i og med at det ligger i en ørken, og det var utrolig mange mennesker. Vi startet aller først med å spise, for å så dra videre til karusellene. Vi endte med å kjøpe "fast pass" så vi kom lengre frem i køen, for vi fant fort ut at å stå i 1-2 timer midt i solen uten mat og drikke funket veldig dårlig. Vi brukte derfor en del penger på det, og vi fikk tatt noen syke rides. Angrer faktisk litt på at jeg dro dit, men jeg var veldig dårlig når vi var der derfor ble det ikke like gøy for meg menmen. På søndag var det tid for Universal Studios og det er faktisk den feteste utflukten her syns jeg! Var så spennende å bli guidet rundt på settet og se hvordan de spiller inn forskjellige filmer, og se alle syke filmtriks de bruker! Vi var til og med i Wisteria Lane, og det er virkelig sykt å ha vært der om man er frustrerte fruer-fan! 


bildene er tatt av Ine, og redigert av mei.

Mandag var det tid for at de Italienske og Svenske skulle dra, og stemningen var dårligere enn forventet. De aller fleste gråt, og det er rart å merke et så stort tomrom her. Man blir utrolig fort knyttet til personer her inne, og det er rart å tenke på at man faktisk aldri får se de igjen. Senere på dagen var det fortsatt veldig dårlig stemning, så jentene bestilte pizza for å trøste spise litt mens vi hørte på deppe sanger og gråt - haha! 

I går var vi i Down Town hvor vi var på kino og så "White House Down" med Channing Tatum. Guuuud for en kjekkas! Jeg sov under halve filmen, men jeg fikk med meg slutten og den var sinsykt bra! Anbefaler den veldig. Når vi kom tilbake til Campuset var vi bare ute, snakket litt og slappet av. Nå er de fleste på stranden og Target, så jeg og Malene sitter å skravler på rommet og snart er det tid for dusjen!/ California (dag: fredag, tid: 13:07)

Welcome to my disneyland! I går var vi i Disneyland som sagt, og det var USA's nasjonaldag så det var sinsykt stemning. De hadde pyntet med det amerikanske flagget overalt, og det var utrolig mange glade mennesker å se så det var en veldig koselig dag. Vi brukte mye tid i starten på å se litt rundt også tok vi noen karuseller og så en 3D film som Michael Jackson var med i, og senere gikk vi en tur ut av parken for å kjøpe smoothie og mat, også fikk jeg mitt første par med Toms! 

Etter en stund dro vi til Adventurpark som ligger rett ved siden av Disneyland, og der var det så utrolig mye gøy. Favorittene var helt klart Hollywood Tower og California Screamin'! Ble mye tid til spising i og med at vi var i parkene i 12timer. På kvelden var det fult kaos pga fyverkeriet og det var såååå mange mennesker. Men det var hvertfall utrolig fint å se på! 

På veien hjem var alle utrolig slitene så tror faktisk hele bussen sov, jeg og Aurora sluknet hvertfall veldig fort. Nå har vi akkurat spist lunch og skal snart få utdelt hatter og vitnemål så får nesten løpe å fikse meg litt. Ikveld er det "goodbye party" for de som drar hjem på mandag, så vi blogges imorgen!


Ine, den gode feen i Askepott og meg.


Dette var seriøst verdens søteste cafe. Alt var rosa, det var masse lysekroner, søte hyggelige ansatte og jævlig dyrt. Vi gikk inn for å spise, og gikk fort ut igjen etter å se prisen - haha! 


fint, eller hva?

/ California (dag: onsdag, tid: 23:54)

Vakkert, eller hva? Vi var på Laguna Beach aller først, må si jeg ble litt skuffet faktisk. Vi hadde kun 3 timer på oss og jeg og Aurora bestemte oss for å bade, men det var tang absolutt overalt i vannet. Bare vi vasset hang det masse tang igjen på bena våre - fysj! Så det ble heller en liten tur innom Starbucks som har blitt en vane her nede, også solte vi oss litt før vi dro til Huntington Beach. Jeg har aldri vært på den stranden før, siden jeg ikke ble med sist gang de andre dro dit. Men herregud så fint! Litt annerledes i forhold til strendene i Norge for å si det sånn! 

Det kom blant annet tre gutter bort til oss som var veldig hyggelige. Tror vi satt å snakket med de i rundt 10-15 minutter? Det er hvertfall noe som er helt annerledes fra Norge, at her er det mennesker overalt som er så hyggelige og utadvente. Er ikke mulig å gå et sted uten å ikke snakke med en person du aldri har sett før! Senere dro jentene å spiste, og når vi skulle dra var det sååå fin sol nedgang. Og nå ligger Aurora å snorker så høyt at hele california kan høre det, så må løpe å stappe en pute i trynet hennes. Vi blogges imorgen engang, det er jo nasjonaldagen til USA og vi skal til Disneyland å feire det der! Blir gøy :-) 
Emma's kjole ?   Klokke Marc by Marc Jacobs   Veske Michael Kors   / California (dag: mandag, tid: 10:29)

Da var det plutselig juli gitt - tiden går så fort! Er faktisk halvveis i språkreisen allerede, noe som er veldig rart å tenke på. Å vite at dette er en ting jeg har hatt lyst til i flere år snart er over, det er rart. Men det er fortsatt litt over to uker igjen, og jeg skal kose meg masse og vi skal gjøre mye gøy! Til uken skal vi blant annet til Six Flags, Disneyland og Universal Studios! 

I helgen har de fleste av menneskene her vært i San Fransisco noe jeg valgte å ikke melde meg på i og med at jeg har hørt at det ikke var så spennende der + at det er den dyreste utflukten og det er 7 timer med buss hver vei. Hørtes hvertfall ut som de som var der hadde kost seg masse, så angrer jo litt men man kan jo ikke være med på alt! Mens de var borte har vi egentlig bare hatt en veldig rolig helg. Jeg og Cassandra dro på Target å kjøpte inn en del mat på lørdag, og på vei hjem klarte vi selvfølgelig å rote oss bort.. applaus!! Tror vi gikk ca 1 mil den dagen, også skulle vi egentlig til bassenget men det var jo plutselig stengt så det endte med at vi spiste og sov. På søndag var jeg, Ida, Caroline og Celina bare på stranden siden vi kunne velge mellom det eller å dra en tur til LA men vi ville benytte sjangsen til å få litt farge + at vi måtte spare penger, så like så greit egentlig. Jeg ble ganske rød, men ser at det allerede har begynt å bli brunt! 

Nå er jeg på skolen! Har akkurat vært en tur ute hvor vi lærte om indanerene og litt engelsk kultur, og nå skal vi holde på med et prosjekt. En av de nærmeste dagene så skal jeg løpe litt rundt for å ta bilder av campuset forresten! Er mange som har spurt om jeg kunne ta bilde av campuset og rommet, så skal få til det i nærmeste framtid! Har også begynt smått på en videoblogg, sååå gled dere! 


frida's topp Urban Outfitters  shorts Runwaydreamz  solbriller H&M

Her har dere noen bilder av min nydelig Juicy dress, elsker den ææ! Skikkelig rosa og jentete menmen. Idag har vi bare vært å solt oss ved bassenget, OG HELLO. Jeg fikk faktisk litt farge på brystet, det skjer seriøst aldri. På skolen var jeg og klassen min å bowlet litt på campuset, for det er faktisk en egen bowlinghall her! Og senere på kvelden tok jeg og Aurora noen bilder før de nye studentene kom. Har ikke fått snakket med så mange av de nye, men husker jo selv hvor slitene vi var etter en 24 timers reise. Imorgen drar de fleste til San Fransisco men de som blir igjen (ink meg) skal dra å sole oss, og på kvelden skal vi ut! Blir nok en bra kveld, samtidig som at man blir enda bedre kjent. Innkjøpsvideo og spørsmålsrunde om språkreisen kommer når jeg er hjemme, vet mange av dere har spurt etter det. / California (dag: torsdag, tid: 08:48)

Ble ikke noe blogging igår siden vi sto opp tidelig for å dra på skolen, også dro vi til Cabazon Outlets rett etterpå. Outletene lå midt i ørknen så når vi kom ut av bussen kom det deeen varme luften mot oss, var rundt 45 grader!! Var mange butikker der, gikk blant annet innom Converse, Nike, Prada, Juicy Couture, Ralp Lauren, Michael Kors osv.. Kjøpte meg bare en rosa Juicy dress, som jeg er veldig fornøyd med! Har en i brun fra før, men genseren er så liten + at den har fått et hull på armen så var deilig med en ny. Noen som vil se bilder? 

Nå skal vi til bassenget for å sole oss, også er det skolen senere i dag! Kommer forresten mange flere nye til campuset idag, både fra Norge, Tyskland og Spania så det blir spennende! 
Døds fine sko fra Steve Madden.


Victoria's Secret bikini underdel.


Too Faced solpudder.


Dior foundation. 

Hva syns dere?
Frida og Aurora på vei til stranden.
Fine Emma og Ine! 


Cassandra, krølldotten og Emma.

/ California (dag: mandag, tid: 23:03)

I dag har vi vært på skolen som vanlig, også var det en times busstur til vårt første stopp Venice Beach. Der var det virkelig døds fint, og sååå typisk amerika! Jentene gikk egentlig bare rundt og tittet rundt i de rare bodene som var overalt, også gikk vi en tur på stranden for å ta litt bilder! Senere tok vi bussen til Santa Monica, og alle jentene gikk bananas i alle de fine butikkene. Fikk faktisk ikke tatt et eneste bilde i Santa Monica pga at vi hadde så dårlig tid og den tiden ble brukt ganske hurtig til shopping, menmen! Legger ut innkjøpet snart, var ikke store greiene men guuud det jeg kjøpte var helt fantastisk! 

Nå er både min og Aurora sin seng overfylt med poser, klær og shit så får rydde opp litt. Ser ikke ut! Me bloggas

Se på denne nydelige bhen jeg kjøpte igår, i San Diego! Jeg kjøpte en døds god parfyme også, og det var veldig billig siden det var salg såå score! Elsker jo rosa og Victoria's Secret så dette er rene himmelen. Hva syns dere?  Hei! Som jeg har nevnt tidligere så var det tid for San Diego og litt strandliv i dag, noe som var utrolig deilig! Vi var først på et hotell som heter Hotel Del Coronado som er USA's mest hjemsøkte bygning, og jentene måtte selvfølgelig en tur innom av ren nysgjerrighet for å utforske litt. Kate Morgan skal ha tatt selvmord mens hun var gjest på hotellet i 1982, så var mange historier rundt det! 

Etter det dro vi til to andre strender hvor vi først solte oss, også var vi en tur innom en Victorias Secret, spiste pizza og så på noen seler som slappet av i vannkanten. Veldig koselig dag, og det er utrolig fint her! Koser meg masse, og gleder meg helt sinsykt til imorgen. Etter skolen skal vi en tur til Santa Monica hvor vi skal på stranden også skal vi vel på det tivoliet som er der. Håper alle har hatt en fin helg! 
Veske fra Michael Kors, kostet rundt 270$ tror jeg. Mye billigere enn i Norge, og jeg har hatt lyst på den sååå lenge! Så er veldig fornøyd! 


Undertøy fra Victoria Secret, aaah se så fint


Sminkebag, parfyme, pinsett og body spray fra Victoria Secret.
Shortser fra Abercrombie&Fitch som var på salg og kostet kun 16$ pr shorts (!!)


frokosten! 


jentene som spiser lunch! 

/ California (dag: torsdag, tid: 17:42) 

Hej alla söta! I dag var første dagen vår på skolen! Startet med å spise frokost kl 07, hvor vi kunne velge mellom utrolig mye forskjellig! De fleste spiste amerikansk toast, egg og bacon + forskjellige frokost blandinger. Vi tok jo en språk test før vi dro siden de skulle plasere oss i forskjellige klasser, så vi fikk vite hvilken klasse vi kom i også var det plutselig klart for vår første dag på skolen. Jeg kom i klasse med en annen norsk jente, utrolig mange italienere og to svensker så blir jo selvfølgelig mye engelsk! Vi var på skolen til klokken var 12:30 også var det tid for lunch på campuset hvor det ble servert pizza, pølser, salat, frukt, kaker og is - ikke så veldig sunt akkurat, men godt var det hvertfall! 

Etter lunchen dro vi for å ta ut litt penger, også ble vi vist litt rundt her vi bor. Nå sitter jeg og Cassandra på rommet med litt snacks mens vi blogger fra hver vår mac og hører på musikk, og skal snart begynne å fikse oss siden vi skal ut å spise i kveld! Tenker at det blir noe lignende Hard Rock Cafe ellernoe, skal hvertfall ta med kameraet og ta litt bilder til dere. Vet det ikke er så interessante bilder for tiden, men blir jo mye bedre etterhvert når vi skal på stranden og skal shoppe litt osv, så det blir bra! På lørdag skal vi på shopping i Los Angeles, og på søndag skal vi en tur til San Diego på stranden så da skal det bli masse bilder. 

Hvordan er det i Norge, eller der du er? God sommer, forresten! // California (dag: onsdag, tid: 23:44) 

Helluu! Har endelig ankommet campuset etter en laaaang reise! Startet med å stå opp kl 05:00 for å så kjøre ned til flyplassen, også måtte vi jo sjekke inn og vente en liten stund før vi kom oss avgårde mot New York. Den første flyturen varte i ca 8 timer, og når vi kom frem til New York hadde vi ikke så god tid men vi fikk kjøpt oss en super god Smoothie før det var tid for LAX. Det tok 5 timer før vi landet i Los Angeles, så var en veldig lang reise som sagt men har allerede fått god kontakt med en del av jentene og praten gikk i et kjør hele veien! 

Når vi hadde kommet oss ut fra flyplassen ble vi hentet med en buss som kjørte oss til Campuset hvor det ventet pizza på oss! Det har allerede kommet noen folk fra Italia og Sverige, så satser på å bli litt bedre kjent med de imorgen! Nå må vi seriøst sove, skal opp tidelig så vi blogges imorgen


Cassandra, Ine og Aurora på Gardemoen klare for avreise! 


New york, baby


Jentene på flyplassen i New York! Smoothien er på plass


Har allerede sett en del sånne taxier idag, føler at jeg er i en film - haha! Helluu! Nå har jeg så og si blitt ferdig med pakkingen til California, og jeg er virkelig sååå klar for å dra nå! Gleder meg så masse! Legger med litt bilder av hva jeg skal ha med, men orket ikke å ta bilder av alle klærne for det får dere jo se bilder av der nede uansett. Er uansett ikke så mye klær siden det skal jo shoppes litt der nede såå! Men er mange som har spurt om jeg skal blogge når jeg er der nede, og det kommer innlegg hver dag! Masse bilder, noen videoer og selvfølgelig om alle opplevelsene og hvordan det er der, så håper dere gleder dere like mye som meg! Tror det blir helt sinsykt bra. Kun 2 dager igjen, så reisefeberen er hvertfall godt på plass nå. 


Bikinier er jo et must! Kommer nok til å kjøpe noen der også, derfor er det ikke vits å ha med så mange! Alt er fra Victoria Secret unntatt den rosa overdelen som er fra Cubus og zebra underdelen fra Gina Tricot.


Betakaroten! Kan kjøpes på proteinfabrikken.no. 


Solkrem og sololjer er jo alltids fint på ferie! Kjøpte en veldig høy faktor til å begynne med siden jeg vil helst unngå å bli solbrent der nede, så trapper jeg heller nedover etter en liten stund. 


Aftersun er en livredder om man blir litt rød også lukter den sykt godt og man får veldig myk hud! 


Litt nødvendigheter som shaveting, tannkrem og tannbørste, plaster, shampoo balsam og såpe, sminkefjerner og qtips


Neglelakk, det er så fint med litt farger når man er brun! 


Også smykker selvfølgelig! 

Har også med litt sko, som Converse, Nike joggesko, ballerina og havaianas til stranden. 

Herregud. Herreguuuuuud. 9 DAGER. CA 216 TIMER, FOLKENS. Jeg klarer ikke vente lengre jeg nå, har på california spillelisten til jentene på fult mens jeg har begynt å små pakke litt! 9 dager er jo overhode ikke lenge! Er helt uvirkelig, tror ikke det går opp for meg før jeg faktisk har landet i USA. Aaah blått glittrende hav, kritthvit sand, solen som smiler, palmene, starbucks, verdens beste jenter, universitetet, campuset, negler i alle forskjellige farger, brunfarge, junkfood, engelsk, hollywood, santa monica beach, las vegas, disneyland, six flags, is, victorias secret, abercrombie & fitch, musikk som strømmer gjennom høytalerene og sommer generelt. Det blir helt sinsykt. 

Noen som vil ha et innlegg om hva jeg pakker med og/eller hva jeg skal ha med meg på flyet? Forresten, jeg trenger litt hjelp angående pakkingen så om dere kan komme med noen tips hadde det vært supert! Har også fått fikset Imovie igjen, så nå skal det bli videoblogger fremover! Hei! Tenkte det er greit å begynne å fortelle litt om språkreisen jeg skal på i sommer, i og med at det faktisk bare er 21 dager (14 skoledager! - herregud så fort det går). Husker som om det var igår når jeg hadde nedtelling og det var 211 dager igjen, men nå er det kun under en måned. 

Det hele startet med at jeg og Aurora snakket sammen i sommer 2012 over Facebook om vi skulle melde oss på fordi vi tenkte det ville bli en sinsyk opplevelse, også bare fortsatte vi og snakke om det videre og til slutt endte det med at vi bestilte. Etterhvert ble vi kjent med Cassandra og Ine og så endte det med at vi ble en liten jentegjeng som skal sammen til fantastiske california. Syns alle jentene er så like og vi  klaffet med engang så jeg er virkelig glad for at jeg skal oppleve dette med de herlige jentene! 

Det er skole 4 timer hver dag, fire dager i uken også er masse utflukter og helgeturer også! Turene man kan melde seg på er en helgetur til Las Vegas og San Fransisco, og dagsturer til Los Angeles, San Diego, Disneyland, Six Flags og Universal Studios. Jeg valgte da alle bortsett fra San Fransisco, og gleder meg som et lite barn. Man må betale ekstra for utfluktene, så om du skal være med på alle kommer det på ca 5000kr og selve turen kommer på rundt 37 000 om du skal ha med forsikring osv! Ganske dyrt, men om du tenker på alt du får for pengene er det kanskje ikke så mye likevel? Jeg tror hvertfall det kommer til å være verdt det! Vi skal også på noen utflukter som ikke koster penger, blant annet til Santa Monica beach og Laguna beach! 

Jeg skal være borte i 4 uker, og reiser 19. Juni og er tilbake 16. Juli. Det er jo en god stund, men tror tiden kommer til å gå alt for fort der nede! Jeg skal jo faktisk til Spania dagen etter jeg kommer hjem, så blir masse reising på meg i år! Har allerede begynt å tenke på hva slags klær og ting jeg skal ha med ned, for om jeg kjenner megselv rett så kommer jeg garantert til å glemme noe viktig - og det kan virkelig ikke skje! Vi jentene har avtalt at vi skal være flinke til å ta bilder og videoblogger til dere forresten, så håper dere gleder dere like mye som oss haha! 

Dere kan forresten sjekke ut californiatumblren til oss jentene her

Er det noen spørsmål angående språkreisen så er det bare å spørre, så svarer jeg i kommentarfeltet! Slenger inn et lite innlegg med en stoooor kollasje med bilder fra weheartit. Jeg sitter å lengter til sol, sommer og California mens jeg sitter her stuck med Fransk til imorgen. Kom nemlig opp i fransk prøve muntlig, og har allerede begynt å forbrede graven min. Vi blogges om jeg overlever, see yaaaaah! Forresten bare 49 dager (32 skoledager) igjen før jeg er på vei til alle tenåringers drøm! 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits