1. Hvor mye penger bruker du på klær og kosmetikk i løpet av en måned?
- Vet du hva, det aner jeg faktisk ikke! Jeg kjøper sminke kun hvis jeg går tom for noe jeg har som jeg trenger, og klær kjøper jeg også veldig lite av!

2. Føler du at ved å f.eks ta silikon eller fikse litt på utseende slik du har gjort får deg til å bli lykkeligere eller mer selvsikker? Hva var på en måte hovedgrunnen til at du valgte eller velger å gjøre det? (PS: uansett synes jeg du alltid har sett og ser helt utrolig fantastisk vakker ut. Jeg synes ikke du trenger å fikse noe.)
- Tusen takk, snille du! Jeg føler jeg svarte på dette spørsmålet i del 1, det kan du lese HER. Men nei, jeg ble på ingen måte lykkeligere eller selvsikker av det. Selvsikkerheten min har kommet av at jeg har snudd om på tankene mine, ikke at jeg opererte! 

3. Vil du anse deg selv som en by-jente eller strand, natur og fjell? Hva med byen eller naturen er det som får deg til å velge dette?
- Jeg føler verken jeg er det ene eller det andre! Jeg liker "by-livet" utrolig godt, samtidig som jeg også liker skog, fjell og spesielt havet. 

4. Når du hører på musikk, er det et spesielt instrument som du føler treffer deg skikkelig? f.eks hvis en sang inneholder piano, eller saksofon etc.
- Det er ikke noe instrument jeg føler treffer meg akkurat, men jeg syns piano er fantastisk fint. Skulle ønske jeg kunne spille det selv!

5. Hvis du kunne levd i et annet tiår hvilket ville det vært? (eks. 20-tallet, 70-tallet osv.)
- Ah, dette spørsmålet var såå vanskelig! Men jeg tror 50-tallet!

6. Hvor gammel er kjæresten din? Er han fra Moss? Hvordan møttes dere? Har dere vært sammen lenge?
- Han er like gammel som meg (altså 19 år) og han er også fra Moss. Vi har kjent hverandre i mange år ettersom vi har gått på samme skoler, og har vært bestevenner i kanskje 4 av årene vi har kjent hverandre!

7. Hvilken selvbruning anbefaler du?
- Vita Liberata, uten tvil! Denne har jeg brukt fast helt siden jeg fant den, som er ca 2 år siden. Jeg har skrevet mye om den tidligere på bloggen, og dette er virkelig den beste selvbruningen. Jeg har prøvd Sunspa, St.Tropez og flere men ingen slår denne. Den kan kjøpes HER.

8. Hvilken foundation bruker du?
- Jeg bruker Forever fra Dior. 

9. Har du noen tips for å fremheve blå øyne?
- Varme undertoner fremhever blå øyne! Oransje, rød, bronse, gull, og varme brune farger er noen av fargene man kan bruke. Selv pleier jeg å bruke gull eller brune farger om jeg vil fremheve øynene litt. En svak strek på våtkanten med en svart kajal syns jeg også fungerer ganske bra!

10. Favoritt nettbutikker?
- Det må være Nelly og NA-KD.

11. Hvilket kamera bruker du?
- Canon EOS 500D. Dette har jeg brukt i alle årene jeg har blogget, og når jeg tenker på det sånn så har jeg i grunn hatt dette kameraet veldig lenge. Haha! Kanskje det er på tide å kjøpe et nytt? Hvertfall en ny linse? Det er så lett å bruke, det tar fine bilder og ikke minst så fungerer det enda - så vi får se. 

12. Hvem tar bildene av deg?
- Jeg pleier å ta bildene selv med selvutløser! Hvis ikke så er det mamma eller en venninne som er snille å hjelper til! 

13. Hvordan får du så mye volum i håret og hvordan får du det til å ligge bakover, istedenfor en skill på midten f.eks??
- Volum har jeg alltid hatt, noe som sikkert kommer av at jeg har et veldig stort og krøllete hår! Jeg bruker virkelig ingen hårprodukter, annet enn shampoo og balsam, og en sjelden gang hårkur. Og det at jeg som regel ikke har noen skill, det vet jeg ikke helt hvordan jeg skal forklare. Jeg har hatt den frisyren siden jeg gikk på ungdomsskolen, og jeg tar på en måte bare å drar håret den veien jeg vil ha det. I det siste har jeg hatet at jeg ikke har hatt noen skill, så har begynt å variere litt mellom denne frisyren og midtskill - men gud så uvant det er! Jeg har jo ikke hatt midtskill på mange år, haha. 

14. Bor du alene eller med familien?
- Jeg bor med faren min! 

15. Hvor tar du vippeextensions hvis du har og hvor fyller du på leppene?
- Vippene mine fikser jeg fast hos Nina som jobber på Brow Rehab, som ligger både på Frogner og Pilestredet i Oslo - men hun jobber også på Beauty London i Bergen! Og jeg har ingenting i leppene mine nå! Jeg tok juvederm i April 2015 på Eger Skin Clinic (som før het Karl Johan hudpleie), som altså er over et og et halvt år siden så alt har gått ut og jeg har valgt å ikke fylle på etter det.

16. Når du tar selfier osv. som du legger ut på instagram, bruker du da mobil eller kamera til å ta bilde med? Blir så veldig bra kvalitet og lys på bildene! 
- Omtrent alle bildene mine på Instagram er tatt med mobil! Lys og skarphet redigerer jeg i VSCO.

17. Kunne du tenke deg å flytte til Oslo?
- Ja, jeg elsker Oslo! Planen er å flytte dit innen 2 år. 

18. Er du like interessert i å blogge nå som det du var for en del år siden?
- Jeg er like interessert, men jeg føler jeg var mer kreativ når det kommer til blogging tidligere. Alt var nytt og jeg hadde så mye motivasjon, jeg visste hele tiden om noe nytt jeg kunne skrive om - men etter 6 år med blogging så føler jeg at jeg på en måte har brukt opp alt om dere skjønner hva jeg mener? Samtidig som jeg har jo lært litt opp gjennom årene, og jeg jeg føler det er vanskeligere å åpne meg og skrive mer personlig nå som årene har gått, dessverre.. 

19. Hvis du kunne byttet liv med hvilken som helst person i verden for en dag, og opplevd et eller annet de har opplevd. Hvem ville du valgt, og hva ville du opplevd og hvorfor? (eks. Kim K på bryllupet sitt med Kanye hehe, eller Candice S da hun gikk med Fantasy Bra på VSFS 2015)
- Haha morsomt spørsmål! Og ikke minst vanskelig! Det er mange personer det hadde vært morsomt og vært for en dag. Feks å være en Victorias Secret modell og gått på fashion showet hadde vært veldig spennende!

20. Hva er oppskriften på et sunt og bra forhold?
- Et sunt og bra forhold for meg er at man stoler på hverandre og er trygge på hverandre. Man kan snakke med hverandre om alt, og man kan være seg selv 100%. Man skal dytte hverandre oppover og motivere hverandre, og stiller opp for den andre. 1. Kan du lage en makeup tutorial og room tour? 
- Sminkevideo blir det nok ikke noe av ettersom jeg ikke er noe spesielt flink til å sminke meg! Men room tour kan jeg få til! 

2. Hva/hvor/når tenker du å studere?
- Jeg skal begynne å studere når jeg har fått tatt opp fagene mine på Bjørknes! Hvor og hva er fortsatt usikkert, jeg har jo lyst til så mye forskjellig! Men jeg må innrømme at New York er et alternativ som ligger veldig høyt. 

3. Hva slags musikk hører du på?
- Jeg liker mye forskjellig musikk. R&b, hiphop, rap, house, pop - hører vel egentlig mest på de tre første!

4. Hva er øverst på ønskelisten?
- Jeg ønsker meg ikke så mye for øyeblikket, men en TV til å ha på rommet eller en tur til utlandet hadde vært deilig. 

5. Er det noe mat du hater?
- Nå måtte jeg tenke litt, for jeg er egentlig ikke så veldig kresen! Men jeg liker ikke sylteagurk, pinnekjøtt og elg! 

6. Hva er yndlingsmaten din?
- Nudler fra en restaurant som heter Combo som ligger i Moss kunne jeg spist hver dag. Haha! Du kan velge mellom nudler eller ris, også velger du tilbehør som kan være feks kylling, biff, svin etc med saus og grønnsaker. Såå digg! Også elsker jeg blåskjell, reker, pizza, biff, ah det er mye. Jeg elsker mat! 

7. Synes du det var verdt å bruke så mye penger på å være på russebuss?
- Helt ærlig så syntes jeg ikke det, nei! Jeg syns det var greit i starten, men det er mange utgifter som kommer etterhvert som man ikke tenker på. Det er døds morsomt å være på buss, og man får et veldig godt samhold og alt sånn, men jeg angrer på at jeg brukte såpass med penger.

8. Hva er du engasjert i?
- Jeg har en del ulike hjertesaker jeg brenner for, men de som jeg kanskje har satt meg mest inn i er ulvedebatten, all snakken om plastisk kirurgi og kampen mot mobbing. 

9. Hva gjør du for å føle deg bedre?
- Hvis du tenker angående hva jeg gjør for å bli i bedre humør når jeg er lei meg, så pleier jeg å gå en tur med musikk på ørene. Også pleier jeg å lage meg noe godt å spise, ta en lang dusj og møte noen som jeg vet klarer å få meg i godt humør uansett hvor langt nede jeg er.

10. Har du noen gang følt deg alene?
- Jeg tror de aller fleste går igjennom perioder i livet hvor man føler seg ensom, og det er ikke uvanlig å føle seg alene selvom du egentlig har mange rundt deg som du vet bryr seg! 

11. Høyde?
- Jeg er 172cm. 

12. Skostr?
- 38.

13. Hva er din beste egenskap?
- Min beste egenskap må være at jeg er veldig flink til å se en situasjon fra alle sider. 

14. Hvordan har du det egentlig?
- Jeg har det egentlig veldig fint! Jeg er inne i en litt kjip periode akkurat nå, men ellers er alt veldig bra. 

15. Hva er årsaken til at du har forandret stil og væremåte?
- Jeg føler ikke jeg har forandret meg noe særlig når det kommer til væremåte, annet enn at jeg har vokst, er ikke like naiv og lar meg ikke bli behandlet urettferdig. Stilen derimot er veldig forandret, føler jeg hvertfall selv, og takk gud for det. Haha! 

16. Hva føler du selv om den kroppen du har nå?
- Jeg har aldri hatt det så bra med meg selv som jeg har det nå! Og det er så utrolig deilig, for jeg har i alle år slitt med dårlig selvtillit. 

17. Har du såret noen før og angrer du?
- Det har jeg, og det angrer jeg selvfølgelig på. Det er ikke noe morsomt å såre et annet menneske, uansett grunn!  18. Holder du fortsatt kontakten med Pernille tror jeg det var, venninna di som bor i Oslo? Dere virket close, men så sluttet dere å henge sammen.
- Litt usikker på hvem du mener her, ettersom jeg ikke har hatt en venninne i Oslo som heter Pernille som jeg var close med, men hvis du tenker på Paulina som jeg har blogget en del om tidligere som bodde i Oslo så er ikke vi sammen så ofte siden hun har flyttet til USA. Men vi møtes de gangene hun er i Norge, og vi snakker sammen på Facebook/Skype flere ganger i uken! 

19. Jobber du noe som modell eller tar du bare bilder selv? Lurer på om du har et modellbyrå liksom.
- Nei, jeg jobber ikke som modell. Tar kun bilder selv :-) 

20. Hva er dine tanker om den pågående debatten om plastiske operasjoner?
- Jeg er ikke for å operere seg i hytt og pine slik at du blir seende ut som et annet menneske - men jeg syns det er bra at man har muligheten til å fikse på ting hvis det er noe som virkelig tærer på psyken din, så lenge du gjør det for deg selv og så lenge du vet at det virkelig er dette du vil. Jeg syns aldersgrensen på operasjoner burde bli høyere. Som dere vet tok jeg silikon for litt over ett år siden, fordi jeg hadde så små pupper som jeg hadde hatet i alle år. Jeg ventet og ventet og ventet på dagen de skulle bli større, men det skjedde aldri. Jeg ville bare få litt størrelse på de, og derfor gjorde jeg som jeg gjorde. I en alder av 18 år. Hadde jeg ventet ett år til, kanskje jeg ikke hadde gjort det? Det vet jeg ikke. Men jeg føler den dag i dag at det ikke var så nødvendig som jeg trodde. Jeg angrer ikke, men jeg hadde nok klart meg fint uten. Jeg har tenkt tidligere at jeg vil gjøre det ene og det andre. Litt mindre nese, null poser under øynene, litt større rumpe, litt smalere midje, litt tynnere ansikt. Men nei, det er ikke utseendet det er noe galt med - det er tankene dine. Jeg liker fortsatt ikke nesen min, og skulle gjerne hatt en mindre nese - men vet du hva, jeg har godtatt det. Nesen min er stor, og hva så. Tenk deg godt om 100 ganger ekstra, og vent et par år til før du gjør noe så drastisk som å legge deg under kniven. Det er ikke bare-bare. 

21. Har du tenkt på å flytte til utlandet?
- Det kommer nok ikke til å skje med det første, men det er en drøm å flytte til utlandet en gang i fremtiden ja!

22. Har du noen spesielle uvaner? 
- Jeg tar mye i håret mitt når jeg blir nervøs, ellers kan jeg ikke komme på noe spesielt!

23. Hvilket filter bruker du på VSCO for bildene dine?
- Jeg pleier å bytte på litt, men filtrene jeg stort sett bruker er 04 og S2. 04 har jeg kjøpt, og lurer på om jeg gjorde det med S2 også - så de ligger ikke på VSCO fra før. 

24. Hvordan ser en normal dag ut for deg? fra du står opp til du legger deg.
- Nå som jeg ikke går på skole eller jobber så er ikke hverdagen min veldig spennende akkurat! Men jeg står opp, spiser frokost og dusjer. Ser en episode av en av seriene jeg ser på. Tar bilder til bloggen, skriver noen innlegg. Svarer på mail. Møter noen venner eller kjæresten og er med de til kvelden. Det er en standard hverdag med mindre jeg har noe jeg må gjøre, som feks dra å kjøpe noe, dra til Oslo for å fikse vippene etc eller bestemmer meg for å gjøre noe. 

Nå er det på tide med en ny spørsmålsrunde, syns dere ikke? Spør om alt dere måtte lure på i kommentarfeltet, gjerne noe litt uten om det vanlige. Er så kjedelig å svare på ting jeg har svart på hundre ganger før! "Hvor er genseren fra", "hvor mange gram tok du når du tok silikon". Spør gjerne om sånne spørsmål også, men hadde vært morsommere for meg, og sikkert for dere også - om dere spør spørsmål som jeg kan svare litt utfyllende på. Kanskje noe litt personlig? Eller hvordan tanker jeg har om diverse ting? Uansett, spør i vei! Så svarer jeg om litt! Hei! Da er det tid for spørsmålsrunde! Virket som mange av dere ville at en venninne skulle svare på spørsmål om meg så denne gangen kan dere spørre Thea om alt dere lurer på. Thea er en av mine bestevenninner og er også naboen min, hun bor i leiligheten rett under meg så vi ser hverandre hver eneste dag! Vi er også på samme russebuss så da vet dere det! Still spørsmål i kommentarfeltet, så svarer hun om ikke så alt for lenge! 1. Hvor tok du det? 
- Jeg opererte på Østold Plastikkirurgi.

2. Hvor mye kostet det?
- Alt i alt med medisiner, støttebh, konsultasjonstime og selve operasjonen kom det på litt over 30.000kr.

3. Hvordan var smertene? Var det vondt? 
- Jeg personlig syns ikke det var vondt overhodet, eller såklart - du merker at du har vært igjennom en stor operasjon og det er ubehagelig å bevege på seg den første uken men jeg hadde forberedet meg på det verste. Jeg hadde sett for meg at det var som at en bil hadde kjørt over puppene mine, at jeg kom til å ligge og hylgråte den første uken og at jeg omtrent ville dø haha. Meen det var faktisk ikke noe ille! Det var verst for meg på dag 3, da hadde jeg ganske vondt og klarte ikke å komme meg opp av sengen (til og med hvis noen hjalp meg) men jeg gråt aldri fordi jeg hadde vondt eller noe sånt, og jeg kunne lett gått igjennom smertene igjen. Men husk at selvom jeg ikke hadde så mye smerter så kan det hende at du hadde fått store smerter, det varierer veldig fra person til person!

4. Hvor mange gram tok du? 
- Det vil jeg ikke uttale meg noe om. Uansett så har hvor mye du velger å legge inn mye å si på hvor mye brystvev osv du har, så om jeg feks hadde lagt inn 200g kunne jeg fått en helt annen størrelse enn det du ville fått om du la inn 200g!

5. Hvilken bhstr hadde du før, og hva har du nå?
- Jeg hadde 75B før, og nå har jeg ikke målt meg ordentlig enda men jeg er blitt en 75D ca.  

6. Hvorfor valgte du å ta silikon?
- Jeg har aldri vært spesielt fornøyd med størrelsen på puppene mine, jeg har alltid vært tynn og hatt ganske små pupper så derfor ville jeg fylle på litt så jeg kunne føle meg vell i bikini, gå med topper uten å måtte ha bh under osv. Så det er vel egentlig bare det som er grunnen! 

7. Hvor lang tid tok oprasjonen?
- Det er jeg litt usikker på, men jeg mener å huske at det tok litt over en time!

8. Hvor lang tid tar det før man kan gå med vanlig bh igjen?
- Jeg måtte vente i 6 uker før jeg kunne bruke bh med spiler.

9. Har du vondt nå etter operasjonen?
- Nei, nå har jeg ikke vondt lengre og jeg tenker ikke særlig over at jeg har silikon lengre! Så det føles veldig naturlig ut!

10. Har du fått synlige arr eller komplikasjoner?
- Arrene syns såklart, det er ikke lenge siden jeg opererte så de kommer nok til å syns en god stund til men de ser veldig fine ut! Arret er på ca 4-5 cm under puppen, så det er ikke noe man legger merke til! Jeg har faktisk fått en "komplikasjon" allerede, og det var at jeg fikk en liten infeksjon når to av stingene gikk opp men det er heldigvis ordnet opp i nå og det var bare en liten antibiotikakur og vips - så god som ny :-)

11. Hva syns foreldrene dine om det, betalte de for silikonen? 
- Nei, jeg betalte alt helt selv og jeg ville nok aldri fått hjelp av verken mamma eller pappa når det gjelder penger til en operasjon. Verken mamma eller pappa er veldig begeistret for at jeg opererte, men hvem foreldre hadde vært det? De sa de syns jeg ikke burde gjøre det og at de var redd for at det skulle skje noe galt osv, men som de visste så var det ikke vits å diskutere det med meg siden dette er noe jeg har vært bestemt på lenge.

12. Var det hele veldig skummelt? Følte du at du fikk vite alt om operasjonen før du startet? 
- Ja, det var veldig skummelt og jeg gruet meg veldig på operasjonsdagen. Jeg gruet meg faktisk så mye at jeg begynte å gråte når jeg skulle inn i operasjonsrommet! Men jeg gledet meg jo også til å bli ferdig med det! Det jeg var redd for var egentlig narkosen, men det gikk jo heldigvis bra! Jeg følte jeg fikk den informasjonen jeg trengte, i tillegg til at jeg er sikker på at jeg hadde fått en 6er om jeg hadde hatt en prøve om silikon nå - lurer på hvor mange timer til sammen jeg har sittet å googlet dette haha!

13. Lå du lenge i sengen etter operasjonen? 
- Nei, ikke i forhold til hva mange andre har gjort! Jeg følte meg veldig kvikk allerede på dag 4, og begynte å gjøre små ting allerede da.

14. Er du fornøyd med resultatet?
- Ja, jeg er veldig fornøyd!

15. Hadde du konsultasjonstime da du var 17 eller 18 år?
- Når jeg var 17 :-)

16. Hvor lang tid måtte du vente fra konsultasjonen til operasjonen?
- Jeg valgte å ha en konsultasjonstime veldig tidlig, nesten et halvt år før jeg opererte! Men grunnen til at jeg ventet et halvt år var fordi jeg måtte bli 18 først.

17. Tok du så mye du selv ville, eller så mye du kunne (med tanke på at du er tynn osv)?
- Jeg tok så mye jeg ville, men nå fylte jeg ikke i så veldig mye heller da! Jeg var veldig opptatt av at det ikke skulle bli for stort og at det ville se naturlig ut så da var ikke det et problem!

18. Hvordan er det å trene etter man har tatt det?
- Jeg har ikke trent etter operasjonen enda, så det kan jeg ikke svare på desverre!

19. Har du over eller under muskelen?
- Jeg har over!

20. Er du mer komfortabel med kroppen din etter du tok silikon?
- Ja, det er jeg absolutt!  

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, om det skulle være noen flere spørsmål så kan dere spørre i kommentarfeltet på dette innlegget så svarer jeg dere her - men jeg kommer ikke til å blogge noe mer om silikon nå! Og tuuusen takk for alle de fine kommentarene dere kommer med, er så koselig og dere gjør meg veldig glad! Vi blogges senere!Hvordan går det med deg? 
Det var faktisk flere som spurte om dette denne gangen, og jeg vet ikke om dere gjorde det for å være hyggelige eller fordi det faktisk virker som at jeg ikke har det så bra for tiden kanskje -  og jeg skal ikke late som at livet er en dans på roser men jeg har det greit! Veldig koselig at dere spør  ♥

Hvilken selvbruning bruker du?
Jeg bruker en fra merket Vita Liberata som jeg har blitt utrolig avhengig av! Den er ganske stiv i prisen til å være en selvbruner, men den er såå verdt det - rett fra hjertet. Den kan kjøpes herKan du begynne å oppdatere oftere? 
Vel, jeg skulle ønske jeg kunne si ja! Jeg syns jo det er døds gøy å blogge, men jeg har hatt en skikkelig skrivesperre over en lang tid nå men om dere hjelper meg litt, og kommer med tips til hva jeg kan blogge om og hva dere vil lese så skal jeg forbedre meg og oppdatere oftere!

Savner du eksen din?
Hmm, hadde virkelig ikke sett for meg at dette spørsmålet skulle komme - men jeg har ingen kontakt med han lengre og vi pleier aldri å møte på hverandre ute eller noe sånt - så nei, jeg savner han vel ikke, i og med at jeg ikke tenker på han men han er en utrolig bra gutt, så jeg syns det er dumt at vi har mistet kontakten helt! 

Har du rotet med en jente før? 
Nei, det har jeg ikke. 

Favoritt sminkemerke? 
Dette var faktisk litt vanskelig, jeg bruker så mange forskjellige merker men jeg er veldig glad i Chanel!

Hvordan er det å bo i Moss?
Tror ikke det er så veldig annerledes enn i andre byer, sånn egentlig. Men jeg personlig syns Moss er en veldig kjedelig by med tanke på at det ikke skjer så veldig mye her, det er ikke så fint de fleste stedene, det er dårlig utvalg av butikker osv. 

Nevn en positiv og en negativ ting om deg selv.
Positiv: Jeg er reflektert. Negativ: Utrolig sta. 

Hva tenker du å gjøre etter vgs? 
Akkurat nå har jeg ingen anelse, eller - jeg har så utrolig mye jeg har lyst til. Listen er lang, så jeg får bare se med tiden. Men det som er helt sikkert er at året etter vgs skal være et friår der jeg skal reise og oppleve masse før jeg begynner å studere! 

Planer for russetiden?
Morsomt at dere spør, kommer nok til å begynne å blogge mer om det snart! Men jeg er hvertfall på buss, så da vet dere det :-)

Du la ut et bilde med svarte skapdører, er det ditt rom og kan du vise det? Hvor er skapene fra?
Rommet er moren min sitt, og skapdørene er fra Ikea.

Har du noen dyr?
Ja, jeg har en hund! 

Hvordan redigerings program bruker du på bildene dine på Instagram?
VSCOcam og Afterlight! 

Når har du planer/lyst til å flytte hjemme fra?
Jeg har ikke tenkt noe særlig på det egentlig, jeg trives veldig godt med å bo hjemme så det blir nok en liten stund til. Men jeg har lyst til å flytte for meg selv når jeg er typ 20. 

Når skilte foreldrene dine seg?
Jeg vil ikke skrive nøyaktig når, men på slutten av 2013! 

Har du tenkt til å ta noen operasjoner når du blir 18?
Kanskje, kanskje ikke!

Hvor mange har du vært sammen med?
Jeg har hatt ett seriøst forhold. 

Hvordan fikk dere vasket klær i California? Var det steder på studenthjemmet der dere kunne gjøre det eller hvordan var det?
Det er vaskerom på campuset ja, så det er såklart mulig å vaske klær der! 

Hvordan var bad og dusj? Var det felles?
Det er felles bad der med dusj osv ja, så man deler altså bad sammen med de som er på rom i samme gang som deg! Men det er god plass der, og jeg opplevde hvertfall ikke noe kø til dusjene, så det er ikke noe problem! 

Hvordan vil du beskrive stilen din?
Veldig ren og enkel. Jeg bruker som regel klær som har fargen svart, hvitt, grått eller beige. Til hverdags har jeg en veldig enkel stil (typisk hverdagsoutfit: en genser med høyhals/cardigan, skinnjakke, boots eller converse, svarte jeans og små sølv tilbehør som feks klokke, ringer eller øredobber). Når jeg drar ut på fester osv liker jeg helst å ha på meg kjole og høyhelte sko siden jeg er veldig glad i å pynte meg, så da pleier jeg som regel å ha på svarte kjoler, høyhelte sko og øredobber eller en enkel topp, et litt stort smykke og svarte jeans. 

 Hvor kjøper du piercingene dine?
Jeg har veldig få piercinger egentlig, pleier ikke bytte så ofte! Men jeg har et par jeg kjøpte mens jeg var i California, en fra Ebay og en fra superkul.no. 

Kan du lage ett innlegg med favoritt quotes? Du har så mange meningsfulle :-)
Ja, det kan jeg jo såklart gjøre! 

Har du redigert hoftene/midjen din på det bildet med den rød kjolen? Ser veldig slik ut, og du har ikke så store hofter på de andre bildene. 
Nei, det har jeg ikke! Grunnen til at hoftene mine ser store ut et nok pga måten jeg står på, i tillegg til at på den ene siden langs hoften og benet så er det ganske blurry fordi jeg ikke sto helt stille + jeg har lagt på en effekt som er blurry, så det er nok grunnen. 

Hva syns du om blondt hår? Vurderer du å farge det blondt enda?
Jeg har alltid syntes blondt hår har vært det fineste, helt siden jeg var liten! Og jeg skulle gjerne farget håret blond selv ja, men jeg er som sagt veldig pingle når det kommer til håret mitt, men det skal nok testes ut en gang. 

Dette var del 1, svarer på flere spørsmål senere! Hva syns dere?1. En sang som får deg til å gråte?
My Heart Will Go On - Cèline Dion! Den sangen har vært med meg gjennom mine vonde tider, og den betyr utrolig mye for meg. Den dagen jeg dør er mitt siste ønske at denne skal bli spilt av i begravelsen min.  

2. Hva har du alltid i vesken?
Håndkrem, tyggis, mobil, ørepropper, lommebok, nøkler, snus, nesespray (haha, avhengig..) og eos.

3. Noen gang mistet en telefon i gulvet?
Jeg har faktisk aldri mistet min egen telefon i gulvet, kun i doen men det er vel kanskje ikke så mye bedre? Hehe.  

4. Hvilke nettsider besøker du daglig?
Blogg.no såklart, facebook, netflix og tro det eller ei - jeg leser vg hver dag! Det er det ikke mange som vet, faktisk!

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Spørs jo litt på hva det gjelder, men som regel en av mine nærmeste venninner eller søsterne mine.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? 
Rød og hvit.

7. Hvor høy er du?
172-173cm. Hadde ikke klagd om jeg var 4cm høyere, eller lavere! 

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Hadde en gullfisk som het Boble når jeg var litt yngre, og nå har jeg en hund som heter Balder.

9. Har du noen piercinger?
Jeg har piercing i navelen, og 5 hull til sammen i ørene.

10. Norge på sitt beste?
Norsk sommer, på sørlandet! Herreguud, barndomsminner. Hver sommer når jeg var yngre tilbringte jeg sommerferien på sørlandet, og gud som jeg savner det! Det var virkelig magisk.

11. Hva gjør deg lei deg?
Urettferdighet, om jeg ser noen rundt meg er lei seg, om jeg skuffer foreldrene mine eller om jeg ser eller hører noe trist - jeg sitter ofte å gråter av filmer/serier.

12. Hva gjør deg glad?
Sånne små ting som å overraske noen og se hvor glade de blir, gå med et nytt outfit for første gang, vite at jeg har god tid på morningen, kjøre bil mens jeg er i min egen verden med musikk strømende gjennom ørene, spise favorittmaten min, kjøpe noe jeg har hatt lyst på lenge, reise og oppleve nye ting, bli kjent med nye mennesker osv..

13. Hva er drømmejobben din?
Vel, hadde jo vært tidenes drøm å bli Victoria's Secret modell men om jeg skal tenke litt realistisk så er drømmejobben psykolog, veterinær eller å jobbe med noe innenfor mote. 

14. Abonnerer du på et ukeblad?
Niks!

15. Hva var det siste du kjøpte?
En overlakk som gjør at neglelakken blir matt!

16. Liker du kinesisk mat?
For det meste, ja.

17. Hvem ringte du sist?
Karina, vi har snakket i 1 time og 20 minutter nå!

18. Hvem ringte deg sist?
En kompis.  

19. Hva sto det på den siste smsen du fikk?
"Han er faen meg aah" - haha. 

20. Hva er det lengste du har campet i et telt?
Husker ikke sist gang jeg sov i telt, men tror det lengste var i 4-5 dager når jeg var liten. Jeg kan skrive under på at et tur menneske, det er jeg så absolutt ikke! 

21. Hvor mange søsken har du?
To storesøstere.

22. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?
Magen, tror jeg.

23. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Det må nok være puppene eller lårene.

24. Er det viktig å feire bursdager?
Det er jo alltid morsomt å feire ting, men om man ikke vil feire den syns jeg hvertfall man skal unne seg litt god mat med gode venner!

25. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
Litt usikker, men drikker faktisk ganske mye vann! Spesielt når jeg er hjemme hos pappa, siden der er det <3 isbitmaskin <3

26. Når legger du deg om kveldene?
Det varierer veldig, men stortsett før klokken tolv i hverdagen.

27. Favorittfag på skolen?
Norsk eller medie er nok favorittfagene nå.

28. Potetgull eller smågodt?
Potetgull og dipp, ah!

29. Siste filmen du så?
Hm, ser for det meste på serier og ikke filmer men tror den siste filmen jeg så var Fury som jeg så på kino.

30. Det mest romantiske du har gjort?
Haha, denne måtte jeg tenke ganske lenge på - og det mest romantiske jeg har gjort er vel å komme på døren til Lotta på bursdagen hennes med 50 roser og et armebånd som hadde en spesiell betydning samt en liten intern humor mellom oss, så det sier vel sitt? Haha.

31. Har du vært i avisen? 
Jepp!

32. Et sitat du liker?
"When life puts you in a tough situation, don't say "why me", say "try me"."

33. Hvilken farge liker du best på neglene?
Svart, hvit, nude eller fransk.

34. Har du vært gift eller forlovet?
Seff, er jo gift med Justin Bieber, hehe.  

35. Hva kjøper du helst; klær, vekser eller sko?
Dette var faktisk et døds vanskelig spørsmål, men jeg tror rekkefølgen blir 1. klær, 2. vesker og 3. sko. 

36. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Hm, jeg føler meg egentlig verken ung eller gammel for alderen - men jeg vil nok heller påstå at jeg føler meg mer gammel enn ung for alderen, ja.

37. Hvilke uvaner har du?
Jeg skjelver mye, og jeg tar meg sykt ofte i håret.

38. Hvor lang tid bruker du om morningen?
Som regel har jeg så dårlig tid at jeg ikke kan bruker mer enn maks 10min, men om jeg har god tid så bruker jeg veldig lang tid med tanke på at jeg er veldig flink til å sumle rundt.

39. Banner du ofte?
Huff, liker ikke å innrømme det men det hender, ja - skal skjerpe meg da.

40. Hva er ditt favoritt sted? 
Sengen min på en kald vinterdag, eller stranden!

41. Hvilket sted foretrekker du minst?
Frisøren! Jeg har like stor skrekk for å dra til frisøren og klippe meg, som andre har for å dra til tannlegen.

42. Hvilken øyefarge har du?
Fargen varierer litt mellom grå og lyseblå.

43. Er foreldrene dine gift eller skilt?
Skilt.

44. Hvor befinner du deg om ti år?
Jeg håper jeg bor i New York, har en mann og et barn, og en jobb jeg er fornøyd med!

45. Hvor mange puter har du i sengen? 
Seks.

46. Hva er det rareste du har spist?
Det må nok være frityrstekt bleksprut.

47. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
Sokker!

48. Hva har du spist idag?
Nachos, potetgull og enda mer potetgull. Ikke så veldig sunt, med andre ord.

49. Foretrekker du havet eller basseng?
Havet, helt klart! Selvom all den sanden er fryktelig irriterende å dra med seg hjem..

50. Kan du stå på slalåm?
Absolutt ikke! Jeg har aldri stått på slalåm faktisk, så det hadde nok vært litt av et syn haha!Hei dere! Nå var det på tide at jeg fikk svart på spørsmålene om Caroline og denne gangen ble det ikke videoblogg, men kanskje vi kan få til det neste gang. Jeg skal prøve så godt jeg kan å svare på alle spørsmålene, men det er selvsagt noen spørsmål som jeg ikke kommer til å svare utfyllende på - dette håper jeg dere forstår. Soo, lets go!

Bruker hun mye sminke? Nei, jeg vil ikke si det! Caroline bruker som alle oss andre foundation, solpudder, litt mascara og øyenbrynspenn! I noen spesiele annledninger bruker hun nok litt mer, men det gjør vi alle. Så med andre ord så bruker hun ikke spesielt mye sminke i forhold til hva som er vanlig.

Bryr hun seg mye om hvordan hun ser ut? Hvem gjør ikke det? Selvsagt bryr hun seg om hvordan hun ser ut og det er ikke rart med tanke på hvor mange som følger med på bloggen hennes.
Er hun fin uten sminke? Kan du legge ut et bilde? Caroline er like vakker uten sminke som hun er med! Hun har vært veldig heldig med å få en plettfri hud, så det er ikke store forskjellen.

Er hun forelsket i noen eller har hun kjæreste? Hmm, hun er ikke forelsket akkurat nå og hun har heller ikke kjæreste.

Mistet hun jomfrudommen sin til den første kjæresten sin eller når hun var dritings? Hun mistet den til sin første kjæreste, naturligvis!

Drikker hun mye? Njæ, jeg vil ikke si det! Vi har kanskje tatt litt av i sommerferien, men ellers drar vi ikke ut så alt for ofte. Det pleier som regel bare å være på lørdager isåfall, for på fredager så er det offisielt chilledag etter skolen.Har hun strenge foreldre? Nei, hun har foreldre som bryr seg og dette er noe helt annet. Foreldrene hennes kan være strenge på noen områder, men det er trossalt jobben til foreldre. Nå har også foreldrene til Caroline veldig mye tillit til henne, så det handler rett og slett om å stole på hverandre. 

Hvor lenge har hun snust? 
Siden September 2012.

Hva liker Caroline minst med seg selv? 
Nesen.

Hvordan er det å bo i Moss? Det er veldig greit! Men ingen av oss kommer nok til å bli boende her resten av livet.

Vet foreldrene at hun snuser? Får hun lov? Selvsagt synes de ikke noe om at hun snuser, men det er ikke noe de får gjort noe med heller. 

Har hun mye penger? 
Hun har en del penger ja, det vil jeg nok si. Men, hun er også veldig flink til å bruke de opp! 

Bruker hun mye penger? Det går en del penger til blant annet mat, shopping og alt fra nødvendige til unødvendige ting, spesielt sistenevnte. Hun er ikke så alt for flink til å spare, men hun pleier i hvertfall å planlegge hva hun skal kjøpe. 

Hvordan er det å være venn med henne? 
Krevende!! Haha, neida. Caroline er en veldig jordnær, morsom og energisk person. Hun er veldig god og snill (for snill til tider) og hun er en som alltid stiller opp uansett hvor mye klokken er på døgnet. Hun er som regel blid, men når hun blir sur så merkes det veldig godt. Vi finner alltid på mye morro og sprell!Stiller hun opp eller tenker hun bare på seg selv? Om det er en ting jeg skulle ønske hun kunne bli flinkere til så er det å ta vare på seg selv litt bedre. Hun tenker alt for mye på hvordan de rundt henne har det og bekymrer seg for absolutt alle. Om det er en kattunge, vennene hennes eller en totalt fremmede så har det ingen betdyning - for hun bekymrer seg uansett hvem. 
Trener hun mye? Caroline pleier som regel å ta en halvtime hver kveld hvor hun tar en treningsøkt og i noen perioder så trener hun som bare det! Så det spørs litt på humøret hennes, energien og motivasjonen.
Spiser hun mye usunt? Haha, jeg vet faktisk ikke om noen som spiser mer dritt enn meg og Caroline. Men, hun har sine perioder hun også! Jeg er litt mer av den typen som ikke tenker over hva jeg spiser i det hele tatt, men hun er heldigvis litt flinkere enn meg.

Hva er det artigste hun har gjort i fylla? Du, det er så mye forskjellig! Har vært noen ganger når jeg til og med har måtte bært hun hjem. Jeg må trossalt tenke på at hun skal få seg en jobb engang i fremtiden, så jeg kan ikke fortelle så mye her.

Hva er planene hennes for framtiden? Hun skal gå ferdig vgs, så skal hun nok gå videre på skole! Hun er ikke helt sikker enda, eneste hun vet er at hun skal ha en bra jobb!

Hvilken linje går hun på vgs? Vanlig studie!

Beskriv hun med ett ord. Energisk.

Er hun populær blant gutter? Det er det ikke noe tvil om hvertfall!
Hvordan ble du og Caroline venner? Vi er på samme russebuss, så etter vært ble vi bare bedre og bedre kjent gjennom bussen. Vi har alltid kjent hverandre og gått på samme ungdomsskole, men vi ble bedre kjent nå før sommeren.

En uvane Caroline gjør ofte? Det vet jeg faktisk ikke! Hun har ingen spesiele uvaner som jeg vet om utenom at hun til tider kan riste en del på hendene.

Hva tid får hun nytt blogg design? Det vet jeg ikke! Snart forhåpentligvis..

Har du blogg? Det har jeg faktisk! www.lottasalbuvik.blogg.no :-)

Hva liker du best med Caroline, og hva liker du minst? Jeg liker at hun er så energisk, at hun som regel alltid er blid og at hun alltid får meg med på morsomme ting! Hmm, hva jeg ikke liker? Noen ganger har hun så mye energi (spesielt om kveldene) og jeg er sykt gretten når jeg er trøtt, så ja, haha! 
Kan du lage en sminkevideo der du sminker hun? :-D Kanskje det? Nei, jeg aner faktisk ikke. Vi får se!
Fester hun mye? Ikke unormalt mye!

Er Caroline ofte full når hun er på fest? Noen ganger, men ikke alltid!

Hva er drømme fremtids planene hennes? Hun vil bli psykolog, kirurg eller vetrinær!

Har hun fin klesstil? Ja!

Hvordan er hun i vennegjengen? Hun er den som alltid blir lagt merke til, no doubt! 

Er status viktig for henne? Njæ, altså vi alle vil ha status - så hun tenker nok ikke mer på det enn hva alle andre gjør!

Kunne hun klart å gå uten noen merkeklær i en uke? Jeg tror ikke det hadde vært et problem! 

Del 2 vil komme om 1-2 uker, så om det er noe mer dere lurer på så er det bare å fortsette å stille spørsmål! Jeg håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på. Puss puss


CALIFORNIA

Hvor mange kofferter/vesker hadde du med deg til California? Og har du noen tips til de som skal dra i år? 
- Jeg hadde med meg en stor koffert + en ganske stor bag som jeg hadde som håndbagasje! Har selvfølgelig noen tips, jeg kan jo eventuelt lage ett innlegg med tips til pakking osv om dere vil det? :-)

Måtte dere betale 100 dollar i nøkkeldepositum når dere var i USA? 
- Om det var 100 dollar husker jeg ikke helt, men ja, vi måtte betale depositum når vi kom for nøkkelen!  

Hvordan var badene? 
- De var veldig greie! Det var fellesbad så man deler bad med de andre rommene som er i samme gang som deg, og det gikk faktisk veldig fint!

Hadde dere mye tid til shopping? 
- Ikke bekymre dere for det, dere får nok av tid til å shoppe, også på forskjellige steder!  Hvor mye penger vil du anbefale å ta med?
- 20 000 er ganske greit, da har du masse penger til mat og får shoppet en god del! Jeg hadde selv med rundt 20k til mat og shopping!

Hva gjorde dere på ettermiddagene i California?  
- Av og til på ettermiddagene hadde vi "kveldsskole" og andre dager når vi ikke hadde det så var det litt valgfritt. Enten var det utflukter eller så kunne vi velge selv om vi ville på stranden, bare slappe av på campuset, dra til Target osv...  

Hvordan er det med snus på campuset? Hvis lederne så deg, hva sa de osv? Vil jo liksom ha det med men er så redd for at det skal få store konsekvenser...
- Tror ikke de er så altfor strenge når det kommer til snus, mange av de utenlandske lederene vet jo ikke hva det er og jeg vet ikke med de norske - Jeg snuste flere ganger når lederene kunne se det og det var aldri noen som kommenterte det, men vet ikke om det er fordi de ikke så det eller om det er fordi de ikke brydde seg.

Hvor mange bokser snus hadde du med deg?
- Jeg hadde med meg 10 eller 11 bokser.

Fikk du kjøpt snus i USA?
- Ja, man får kjøpt snus noen steder i USA men det er ikke lik snus som i Norge, du finner feks ikke skruf der osv.. + De er utrolig strenge på tobakk i USA så man burde ikke satse på å få kjøpt det der. 

Hadde du snus i håndbagasjen? 
- Jeg hadde vel 2 bokser i håndbagasjen om jeg ikke husker feil, og resten i kofferten!

Hvilken utflukter itillegg til Long beach dro du på som du betalte for selv?
- Av utfluktene jeg var på så var jeg i San Diego, Los Angeles, Disneyland, Universal Studios og Six Flags. Tror det var alle? Jeg var hvertfall på alle utfluktene utenom Las Vegas og San Fransisco.Hvilke butikker anbefaler du å gå innom?
- Det er såå mange bra butikker i USA! Men de man helt klart må innom er Urban Outfitters, Topshop, Victoria's Secret, Abercrombie & Fitch, Sephora, Aldo (om du vil ha noen fine sko, her har de merker som feks Steve Madden) og Forever21! Dette er de butikkene jeg kom på for øyeblikket, også har de jo mange merke butikker som feks Michael Kors og Louis Vuitton som er veldig morsomt å titte i uansett om du skal kjøpe noe eller ikke! 

Dro dere til noen dyrere butikker som feks Marc Jacobs eller Michael Kors? 
- Ja, jeg var hvertfall innom Michael Kors der jeg kjøpte den fine vesken min! Det var så utrolig mye fint der og selve butikken er fin i seg selv, og ikke nok med det men selgerne i USA er så utrolig hyggelige! Spesielt hun som hjalp meg på MK butikken, hun introduserte seg og husket navnet mitt noe som gjorde det litt personlig og hun ga meg god hjelp! Jeg tror jeg så på minst 10 forskjellige ting og var der inne døds lenge, men likevel smilte hun og var villig til å hjelpe! Utrolig koselig å handle der.  

BEAUTY 

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg før skolen?
- Hmm, dette varierer veldig men jeg pleier som regel og ikke orke å fikse meg noe særlig til skolen så jeg bruker vel ca 10-12 min på sminken! 

Kunne du tenkt deg noen tatoveringer i såfall hvordan? 
- Jeg syns tatoveringer er såå fint, men jeg er litt pyse når det kommer til det så tror ikke det blir noe sleeve på meg - men jeg har hvertfall planer om en liten tatovering som jeg vil ha i nakken og en annen som jeg vil ha på fingeren! Mer sier jeg ikke enda, så dere får bare vente å se!

 Hvordan blir du så brun? 
- Nå for tiden er jeg virkelig ikke brun i det hele tatt, men før tok jeg sol så og si hele tiden! + At jeg bruker en selvbruning fra Sunspa noen ganger! Jeg har skrevet om selvbruningen her.  

Hvor lang tid tar det å rette håret ditt? Og har du noen gang vurdert å ta permanent rett hår? 
- Det kan fort ta en time! Haha, føler at jeg har fått sinnsyke armmuskler hver gang jeg er ferdig med å rette det.. Permanent er noe jeg har tenkt på flere ganger, men det tør jeg rett og slett ikke ta fordi jeg hørt så mange historier om det, i tillegg til at jeg har så utrolig slitt hår fra før. 

Bruker du kontaktlinser?
- Jeg bruker linser ja, fordi jeg er veldig nærsynt! 

Har du tatt Restylane? 
- Nei, men skal ikke se bort ifra at jeg kanskje prøver ut det en gang!

Bruker du extensions?
- Nei :-)

Skal du farge håret ditt blondt?
- Jeg ELSKER blondt hår, så får bare se fremover! Tenker på det hele tiden men om jeg faktisk fullfører det vet jeg ikke enda.

Er du naturlig brunette?
- Nei, jeg er naturlig mørke blond!

Hvordan får du så mye volum i håret ditt?
- Det er noe jeg bare er født med, desverre, jeg bruker aldri ting som volum spray, hårspray osv..  

Hvor høy er du? Hvis du kunne valgt, hvor høy eller lav ville du ha vært?
- Jeg er 1.73 men skulle gjerne vært 1.76 eller 1.67!

Skal du fortsatt ta silikon? Husker du sa i 2012 at du hadde nedtelling til du ble 18 og kunne ta det...?
- Ja, det er fortsatt planen ja! Om det blir med en gang jeg blir 18 er jeg litt usikker på, men det skal tas så fort som mulig :-)  

FASHION

Hvor får man tak i Levis 501 billig?
- Man kan hvertfall få tak i en hos Batoko for ikke en alt så verst pris!  

Kan du vise frem favoritt plaggene dine? 
- Jeg har veldig mange favoritt plagg men shortsen min fra Runwaydreamz og denne kjolen må hvertfall være ett av de!

Har du Marc Jacobs ur/klokke?
- Ja :-) 

Favoritt butikk?
- Jeg shopper egentlig ganske sjeldent i norske butikker for tiden, går mest via nettet men av norske butikker er jeg veldig glad i BikBok og Zara!  

Hvor mye penger bruker du på klær hver måned? 
- Det aner jeg faktisk ikke! Kommer helt an på lønnen, om jeg finner noe fint osv!  

Hvor er solbrillene fra Chanel fra, og hvor mye kostet de? 
- Husker desverre ikke hva butikken heter men de kostet hvertfall 3998,-  Vil si det er lenge siden jeg har hatt ting som spørsmålsrunder, ukens spørsmål osv.. Så da er det på tide med det igjen! Spør om hva dere vil, om språkreisen, vippe extensions, skole, kjærlighet, andre ting om meg og egentlig hva som helst! Svarer selvfølgelig ikke på ting jeg føler blir for privat for bloggen :-) Spør i vei! Hvilken str har du i victoria's secret joggedressen?
- Om jeg ikke husker feil så har jeg XS!

Hvor gammel er du egentlig?
- 13 :-) neida, jeg blir 17 31. Mars!

Tenker du mye på hva du spiser?
- Nei, det gjør jeg ikke! Jeg spiser det jeg føler for, og det gjør meg ingenting å spise en burger på mcern av og til haha. Men jeg prøver å drikke vann istedet for feks brus, juice osv..

Hvilken øyenbrynspenn bruker du?
- Jeg bytter litt på mellom en fra lancome som jeg har i farge 02 brun (?) og en fra H&M i farge "lyse brun".

Kan du snakke spansk?
- Nei.

Hvilket kamera bruker du?
- Canon EOS 500D.

Er du lett å bli kjent med?
- Ja, det vil jeg si!

Syns du det er fint å være høy eller lav?
- Jeg syns begge er veldig fint! Sånn sett liker jeg ikke høyden min så mye siden den liksom er litt midt i mellom. Har alltid syntes at høye jenter er fint siden da har man lange fine ben, men samtidig så er det så søtt å være lav!

Bruker du noe proteinpulver osv? Og kan du begynne å blogge mer om trening, kosthold osv..
- Jeg bruker proteinpulver av og til ja! Kan sikkert begynne å blogge mer om trening om det er flere som ønsker det!

Hvordan legger man inn bilder på hardisk? på mac, jeg får ikke til og kopiere så lime inn, så jeg lurte på om du greier det :)
- Hmm, er det ikke bare å koble til hardisken i macen også dra bildene over til der det står hardisk i Finder da? Er litt usikker, men tror det var det som funket hos meg!

Har du hytte i Tvedestrand?
- Nei, men en god venninne av meg har det!Foretrekker du fotball-gutter eller skatere?
- Har alltid hatt en liten greie for fotball gutter.

Hva var det verste med California?
- Unntatt det å måtte dra fra stedet, så var vel det verste å måtte stå opp så sinnsykt tidelig for å dra på skolen.. Kjente det var veldig hardt å våkne og vite man måtte stå opp, rette håret og fikse seg for å så dra på skolen når man egentlig har ferie.. Haha!

Hvilken modell er parajumperen din?
- Kodiak :-)

Hvilken billett har du til Miley Cyrus konserten?
- Tror jeg har skrevet det før (?) men jeg har hvertfall golden!

Hvilken parfyme bruker du?
- Jeg bruker som regel en som heter Lady Million, som helt klart er favoritten! Også bruker jeg Viva la Juicy, Ralph Lauren nr 1, en fra Abercrombie osv.. Har veldig mange parfymer egentlig!

Hvordan går det på vgs og har du fått mange nye venner der?
- Det går veldig bra, og ja har fått mange nye venner! Trives mye bedre her enn på ungdomsskolen!

Hvilken størrelse har du i shortsene fra Runwaydreamz?
- XS eller S, er litt avhengig av modellen egentlig!Har bloggen eller en bloggleser noen gang hjulpet deg gjennom en vanskelig tid/situasjon?
Ja, det vil jeg si! Det å få mailer, søte meldinger på forskjellige nettsteder osv.. det hjelper jo veldig på humøret! Setter veldig stor pris på det!

Har du kjærlighetssorg? Virker sånn av og til på weheartit.
- Nei, ikke nå lengre men det var en ganske lang periode for litt siden jeg var veldig heartbroken.

Syns du det er teit når randoms skriver til deg på kik, snap osv?
- Nei, det er bare utrolig koselig! Er veldig dårlig til å svare på snap, siden jeg har en god del på snap men jeg ser de hvertfall og jeg prøver å svare så godt jeg kan på kik!

Har du søsken? Hvor gamle er de, og har dere et godt forhold?
- Jeg har to store søstere, en som er 27 og en som er 28! Ja, vi har et veldig bra forhold! De er veldig forståelsesfulle, og er der for meg uansett når og hvor! Også har vi veldig lik humor, så det blir mye latter når vi er på såkalte "familietreff/middager".

Hvilken str har du i Juicy dressen?
- Jeg har XS i buksen, og M i genseren!Vurderer du å ta silikon? Hvis, hvorfor?
- Ja, det gjør jeg! Jeg har vært bestemt på at jeg skal ta silikon i noen år nå, men skal ikke ta noe mer enn at der ser naturlig ut. Velger å ikke skrive noe mer om denne saken foreløpig.

Hva syns du om søte folk som ringer deg?
- Det er jo selvfølgelig veldig koselig, så lenge det ikke er midt på natten og at dere først og fremst snakker.  

Har du vært i Stavanger?
- Nei, men jeg skal besøke Cassandra 15. - 20. februar! Herreguuud, som jeg gleder meg til å se hun igjen!

Hvilke karakterer i pll liker du best? av absolutt alle liksom?
- Caleb, Toby og Hanna liker jeg veldig godt! Hvor er den hvit genseren du har på i innkjøpsvideoen fra? 
- Zara.

Hva er ditt fremtidige drømmeyrke? 
- Jeg har utrolig lyst til å jobbe som psykolog eller modell :-) 

Kommer du til å fortsette å blogge når du blir eldre? 
- Det vet jeg ikke, men kommer ikke til å slutte med det første hvertfall! 

Er du noen gang i Fredrikstad og shopper? 
- Nei, er aldri i Fredrikstad.

Er det noe du vil anbefale til de som skal til California til sommeren? 
- Ta med en varm genser og joggebukse for det er sinnsykt kaldt der på morningen og natten. Også anbefaler jeg alle å velge international istedet for classic for da blir du mest sansynelig kjent med mange fler også fra andre land, også burde dere dra til Huntington Beach, herregud for en fin strand!! Og Universal Studios anbefaler jeg!

Tar du på selvbruning hver dag? 
- Nei, bare om jeg skal noe som feks jentekveld, bursdager osv 

Hvor er genseren på bildet fra? 
- Line of Oslo

Hvor mye penger brukte du på shopping i California? 
- Det er jeg veldig usikker på, men tror jeg brukte ca 20 000 på mat og shopping. 

Hvor lang tid bruker du på å fikse deg om morningen? 
- Spørs hvor nøye jeg gidder å fikse meg, om jeg skal på skolen bruker jeg vel 5-10 min på å sminke meg siden jeg ikke gidder å gjøre det særlig nøye.

Er du veldig opptatt av merkeklær? 
- Nei,  egentlig ikke! Kjøper det jeg har lyst på uansett om det skulle være merke eller ikke :-)

Har du det bra? 
- Takk som spør! Det går litt opp og ned, men føler ting begynner å falle på plass nå for tiden!

Trives du der du bor? 
- Jeg har aldri vært noe særlig glad i Moss og skulle gjerne flyttet til feks Oslo, men jeg mistrives ikke! 

Hvilken rettetang bruker du? 
- Godt spørsmål, er lenge siden jeg kjøpte den så husker ikke merket og det står ikke noe på den men den er hvertfall rosa og er kjøpt på en frisør salong her i Moss. 

Topp 5 beste venninner? 
- Det er jo ganske umulig å velge, jeg har mange fantastiske venninner både i og utenfor Moss! 

Når du ser på tv, hva ser du på? 
- Jeg ser veldig sjeldent på tv men jeg så feks på Top Model når det gikk. 

Hva syns du om de som er bifile/homofile? 
- Syns ikke noe annet om de enn andre mennesker, kjenner flere som er det og de er utrolig herlige og bra mennesker alle sammen! 

Fikk dere lov til å snus på språkreisen? 
- Det er vel egentlig ikke lov nei, men var flere som hadde med og lederene sa ingenting på det (ikke til meg hvertfall). Haha - husker jeg hadde så panikk de første dagene, så hver gang det var roomcheck løp jeg og Aurora rundt som galninger på rommet for å gjemme boksene mine!  

Hva savner du mest fra California? 
- Ågud som jeg savner absolutt alt! Maten, alle menneskene jeg ble kjent med, kveldene når vi var ute, opplevelsene, skoledagen hvor jeg og Malene fant på så mye tull, å drikke tre starbucks hver dag, lederene, strendene, bussturene!! ååååååå ta meg tilbake

Hvor høy er du? 
- Jeg er ca 172-173. 

Hva vil du gjøre etter vgs? 
- Har veldig lyst til å ta meg et friår hvor jeg reiser mye og alt sånn, og etter det vil jeg jo studere men hva vet jeg ikke helt sikkert enda. 

Hvilken linje går du nå? 
- Jeg går studiespes :-) 

Hvordan kjenner du Thea Iversen? 
- Jeg kjenner faktisk to som heter det, hun ene går i klassen min mens hun andre har jeg en del fellesvenner med så møtte hun gjennom de!

 Har du ask? 
- Ja, og det er så utrolig mange fakeprofiler der.. Den ENESTE profilen som er ekte er denne.  

Kjente du Aurora før språkreisen? 
- Nei, det gjorde jeg ikke! Hadde kun snakket med hun over facebook og skype før California. 

Åssen telefon har du? 
- Hvit iphone 4s. 

Favorittsang? 
- Ååå godt spørsmål! klarer ikke velge en, men kan jo legge ut listene mine om dere vil det? 

Var du redd for å reise alene når du skulle til Cali? Og bestemte dere før eller etter at du hadde bestillt at du og Aurora ville bo sammen?
- Jeg var ikke redd for det i det hele tatt! Skulle jeg reist HELT alene hadde jeg nok syntes at det hadde vært skummelt, men man blir allerede ganske close på flyplassen så det blir som å reise med noen venninner! Vi bestemte oss før vi reiste at vi skulle dele rom :-)  
Er du helt norsk?
- Jeg får faktisk dette spørsmålet ganske ofte, men ja jeg er helt norsk!  


Har vært et par spørsmål om jeg kunne ha spørsmålsrunde, så da dere.... er det bare å spørre i vei! Dere kan spørre om det aller meste, men tar selvfølgelig ikke med det som jeg føler er for personlig for bloggen :-) go go go!Nå er Lise hos meg, og har svart på de fleste tingene dere lurer på! 


Hvor høy er hun, og er hun høy eller lav i forhold til folk på trinnet? 
Hun er 1.70. Vil vel kanskje si at hun er på lik linje som de fleste på trinnet. 

Hvor lenge har dere kjent hverandre? Og hvordan ble dere kjent? Kan du utdype litt? 
Vi har kjent hverandre i ca 3 år, men ble ikke bestevenner før september 2012. Vi kom på samme rom når vi skulle til polen og ble ganske close i løpet av oppholdet.  

Er du sjalu på utseendet hennes? 
Selvfølgelig er jeg det, se på jenta a.

Hva er deres beste minne?
Det må bli polen, når vi løp fra lærerne på hotellet osv. Vi er ganske så crazy 

Er hun flink på skolen?
Vil helst unngå dette spørsmålet, hahah. Hehe, neida hun er flink når hun bestemmer seg for det. 

Hvordan er Caroline som person?
Hun er utrolig koselig og imøtekommende, hyggelig mot så og si alle og en veldig glad jente. Tenker hun mye på hvordan de rundt henne har det? 
Hun tenker mere på andre enn det hun gjør på seg selv, så ja. 

Hva er det Caroline pleier å si/gjøre om hun skal trøste deg, og er hun flink til å trøste andre?
Hun pleier og si masse støttende ting, gi meg noen råd feks. få meg til og se situasjonen fra en annen side og tenke positivt. 

Går dere i samme klasse?
Nei, hun går i pararell klassen min.  

Hvem er DIN bestevenn, og hvem er Carolines?
Caroline er min bestevenn og jeg er hennes. 

Sender hun deg noen søte god morgen/natta meldinger helt uten videre?
Jaa, ååh hun er så søt 

Hva heter gutten i innlegget "my love" hvor det var masse bilder av hun og en gutt som kysset?
Han heter Stian :-)

Er hun like pen på bilder som i virkeligheten?
Jeg personlig synes hun er penere i virkeligheten :-) 

Bruker hun mye sminke, og bruker hun sminke hver dag?
Nei, hun bruker ikke mye sminke i det hele tatt, og går heller ikke med sminke hver dag. 

Er hun jomfru?
Skjønner ikke hvorfor dere er så interessert i det, det er jo noe personlig som man gjerne holder til seg selv.  

Hva er favoritt maten hennes?
Kylling og ris/pizza/ sushi og det meste egentlig. Hun spiser som regel det hun får. Hvordan er hun å være med?
Det kommer jo helt ann på hvordan humøret hennes er, men det er som regel veldig gøy og være med hun. 

Kan du spørre hun om hun kan ha flere videoer? Sminkevideo osv..
Ja, det kan hun sikkert :-) 

Har hun hatt noen seriøse forhold, eller one night stands?
Nei, hun har det første seriøse forholde sitt nå. 

Bruker hun alltid sminke på skolen?
Nei.

Skulker hun ofte?
hæææ nei?

Hvem er hun i vennegjengen deres? (stille, morsomme, glade osv..)
Hun er den som aldri holder kjeft, for å si det mildt. hahah

Har hun noen form for dialekt? Noen små ord, eller lignende?
Hun prøver seg på trøndersk et par ganger i uken, hahah

Tar hun solarium eller bruker hun selvbruning mest?
Solarium.

Hva syns guttene om henne? (ditt inntrykk)
Tror omtrent alle guttene som har møtt hun har vært små betatt av hun. Er hun populær? 
Ja.

Er hun en overlegen person som ikke tar imot nye personer så godt, eller er hun snill og hyggelig og åpen for å bli kjent med nye?
Hun er IKKE overlegen i det hele tatt- Hun er alltid åpen for å bli kjent med nye mennesker :-)

Hvor gammel er kjæresten hennes og bor de på samme plass?
Han blir snart 17. Caroline bor i Rygge og han bor i Moss. er ca 10 min i bil fra hverandre.

Bruker hun like mye tid på kjæresten sånn som hun gjør på deg?
Hun bruker litt mer tid på Stian enn med meg, men det er jo helt normalt ettersom det er kjæresten hennes. 

Har hun dritet seg ut i fylla, fortell om det ikke blir for drøyt!
Ja, det har hun. hahah, men legger ikke ut om det på nettet. 

Er det mange som syns hun er overlegen?
Nei, tror ikke det men det er sikkert noen. 

Er det noen ganger kleint mellom dere?
Haha, neei.

Har dere hatt en skikkelig stor krangel før?
Vi har ikke hatt noen store krangler, men vi har jo hatt noen situasjoner hvor vi har vært uenige om ting osv. 

Hva liker du minst med hun, og hva liker du best?
Det jeg liker minst er at hun er jæævlig sta, skal alltid ha viljen sin og hun gir seg ikke før hun får den, det jeg liker best er at hun er utrolig koselig og morsom jente og være sammen med, som regel alltid glad og positiv. 

Er det mange som ser på hun i byen osv.. fordi hun er så pen?
Ja.

Har hun blitt sjekket opp på byen før?
Kan du definere det spørsmålet litt bedre? Hva er det vanligste å snakke om når dere er sammen? 
Gutter, sex hahah egentlig alt.

Blir du fort sjalu om Caroline er med andre jenter, og kaller dem for bestevenn osv?
Nei, det blir jeg ikke. 

Kan du spørre om hun kan ha innkjøpsvideo etter hun har vært i California?
Jeg regner med at hun kommer til og ha det :-) 

Hva slags sporter har hun gått på før?
Håndball, dansing, tennis, svømming og golf.

Er hun sjenert eller utadvent?
Hun kan være litt sjenert noen ganger, men som oftest er hun ganske utadvent.

Har hun alltid vært pen?
Vi alle har vel hatt våre perioder hvor vi har vært mindre tiltrekkende, men vil si hun var mere "søt" når hun var mindre og har blitt mer pen med alderen. 

Har hun noen planer om hva hun vil senere? (jobb, skole osv)
Hun skal først gå studiespesialisering, så skal hun ta andre året sitt i USA, også har hun lyst til og utdanne seg som psykolog.

Tjener hun penger på bloggen?
Ja.

Hun virker som en veldig hyggelig og livlig person, er hun det i virkeligheten også?
Jepp :-)

Elsker øynene hennes, bruker hun linser?
Nei, det gjør hun ikke.

Savner hun å spille håndball?
Ja, det gjør hun.

Er det sant at hun har røyket hasj?
Nei! 

Hej alla söta! På tide med en liten spørsmålsrunde, men denne gangen er det LISE SOM SKAL SVARE på spørsmålene om MEG! Hun er bestevennen min, så hun kan vel så og si alt om meg så er bare å spørre i vei! Gjorde det vondt? Kan du prøve å beskrive hvordan det var? Nei, jeg syns ikke det var vondt i det hele tatt! Var litt ubehagelig når han satt inn piercingen, men vondt var det ikke. Altså, det er jo et stikk som kanskje tar 3 sekunder og det varierer fra person til person om de syns det er vondt, men det var på lik linje som å ta hull i ørene noe jeg personlig ikke syns er ille i det hele tatt. 

Hvor tok du det? Jeg tok det på Madison som ligger i Sarpsborg som tar både piercinger og tatoveringer! 

Må man være 16? Ikke nødvendigvis, men om du er yngre enn 16 må du ha samtykke fra foreldrene. 

Hvor lang tid tar det før du kan bytte? Om man er flink å rense nøye og ikke dra i piercingen osv kan man bytte etter 5 uker. 

Vet du om en side som selger fine piercinger? Jeg fant et par fine på superkul.no og på Ebay! 

Filmet du det? Ja, men bare med iphonen desverre. Om det er ønskelig kan jeg godt legge ut filmen, men da må jeg laste ned Imovie først! Har du hatt vondt i etter tid? Nei, ikke i det hele tatt! Er utrolig deilig for de fleste pleier å bli litt rød eller å ha vondt en stund og jeg har ikke merket det i det hele tatt. Kan bøye meg osv uten problemer! 

Tror du at du kommer til å angre senere? Nei, det tror jeg nok ikke men det får tiden vise! 

Hvor mye kostet det? Jeg betalte 550,-

Kan du forklare hvordan det var, hva du følte når du skulle ta den, hvordan var de i studioet osv.. Jeg var egentlig ikke nervøs i det hele tatt, men når jeg kom til Studioet skulle en venninne av meg som heter Carina ta det først og begynte å få litt nerver da. Når jeg lå der så spurte jeg selvfølgelig om ting jeg lurte på, og var ganske nervøs men prøvde å roe meg ned. Tenkte for det meste "tenk om han treffer en nerve eller om han stikker feil" men det er altså ingen nerver rundt navlen og han som tok piercingen på meg har utrolig lang erfaring og det beroet meg jo en god del. Han som tok piercingen på meg var veldig humoristisk som gjorde alt mindre nervepirrende! 

Fikk du lov av foreldrene dine og har du noen argumenter for å overtale de? Jeg fikk lov av mamma, men ikke pappa. Jeg har tenkt på dette siden 6.klasse og begynte å snakke med de om det igjen for ca en uke siden og forklarte at jeg var 16 og stor nok til å ta dette valget selv. Pappa ble jo ganske sur etter jeg tok den siden jeg ikke hørte på han, men det går over fort. Noen argumenter du kan bruke er jo feks at det er din kropp og du burde få lov til å gjøre det siden det er noe du har lyst til, og de kommer jo ikke til å se den noe særlig uansett. Og det med at det er så farlig som mange foreldre påstår er jo igrunn ikke sant, man kan ikke bli lam eller steril ellernoe sånt så om du er flink til å rense så skal det ikke være noe problem! 

Kan du forklare hvordan det gikk til? Han startet med å rense navlen med qtips for å få det helt rent, så tok han på noe rød aktige greier som lignet litt på blod som også er noe rense greier, så tok han bort det og renset med sprit. Så han renset 3 ganger, også tegnet han på hvor den skulle sitte og så var stikket. Også ferdig! 

Kan du legge ut noen piercingsmykker du har lyst på? De to første er fra superkul, og de siste finnes på Ebay! 
Bruker du ikke noe foundation eller noe? Nei, jeg bruker kun solpudder men er noen ganger hvor jeg bruker en concealer fra YSL (det er veldig sjeldent). 

Hvor er kjolen din fra? Toppen og skjørtet er fra Bikbok (tror jeg) og beltet er gammelt fra Gina Tricot.  Hvor høy er du? 
ca 170. 

Har du fregner? Neei, men får noen få om sommeren! 

Hvilke hårprodukter bruker du? Kommer et innlegg om det senere i dag.

Er du modell? Nei, det er jeg ikke. 

Hvor får man kjøpt sånn krone til iphonen? Ebay, blant annet!  

Hva er forskjellen på de puddrene fra Too Faced? Sun Bunny er et pudder som er mer glitter i og som er beregnet for å markere kinnben + at det er en mørk og en litt lysere farge så man kan skygge eller fremheve ting i ansiktet. Chocolate Soleil er et helt vanlig solpudder som lukter sjokolade! Den sitter lenge, lukter godt og ikke minst har en kjempe fin brunfarge! :-)

Hvilken hårfarge brukte du? 3 Mocca Chocolate i merket Swartzkopf. 

Kan du lage sminkevideo? Er kleint, men maybe baby! 

Er det din normale øyenbryn form? Ja, men jeg tegner på litt for å gjøre de litt tykkere og mørkere. 

Hva syntes du om One Direction? Er ikke noe spesielt fan, men elsker Zayn! 

Hvordan får du til at det er helt hvitt under profilbildet ditt på profilen din på face? Det vet jeg helt ærlig ikke! Det bare ble sånn av seg selv, haha. 

Hvis du skal på Justin Bieber konserten har du sitteplass eller ståplass da? Jeg har Dimond Circle!

Hvilken størrelse har du i shortsen? 
XS! Hei! Du har så fin blogg og selve deg er jo helt nydelig! Men jeg lurte på hvordan du greier å få bakgrunnen på bildene dine til å bli ordentlig uskarpe, altså at motivet kommer skikkelig frem og bakgrunnen blir uskarp? Jeg vet jo at det er autofokus, men du får det til ganske bra. Hilsen en som trenger hjelp skikkelig fooort! 
Tusen taakk! Bakgrunnen blir uskarp pga objektivet jeg bruker! Jeg bruker Canon EF 50mm f/1.8. 

Hva syns du om Sophie Elise? 
Kjempe søt, men syns hun kunne roet litt ned med leppene sine (hennes valg, selvfølgelig!)  men ellers så er hun nydelig! Virker som en selvsikker person, som også er veldig smart og hun har sterke ordentlig meninger som hun står for! You go girl! 

Har du gått/ går du på noen sport? 
Spilte håndball i 6 år, men ga meg i Mai! Nå går jeg ikke på noen spesiell sport, men trener styrke osv.. (når jeg gidder, høhø) 

Bruker du noen spesielle kremer ellernoe for å få så fin hud? 
Nei, det gjør jeg ikke! 

Hvordan har du det? 
Takk som spør! Har det helt greeit, har vært både verre og bedre! 

Hvor finner du alle quotene du legger ut? 
HER. 

Kan du skrive et innlegg om runwaydreamz shortsene dine? 
Det kan jeg gjøre vettuu! Kommer til uken! Hvilke hårprodukter bruker du? 
Skal skrive et innlegg om det til uken, følg meed! 

Kan du begynne med outfits? 
Er så dårlig på det! Men skal bli flinkere, i promise! Men gidder liksom ikke legge ut outfits når jeg ikke har fikset meg omtrent når jeg skal på skolen, om dere skjønner? 

Kan du begynne med ukens blogg? 
Hvis jeg får litt flere lesere så skal jeg begynne med deet. 

Hva vil du bli? Og hva slags linje skal du søke til neste år? 
Jeg vil bli ganske mye egentlig.. Kirurg, modell, sjef i et moteblad osv... Er ganske usikker, men tror det blir vanlig studiespes! 

Kan du lage et innlegg om kameraet ditt, utstyret, om manuelle instillinger osv? 
Det skal jeg nok få til! 

Er det noen shopping steder i polen du anbefaler?
Jaa, Galeria Krakowska er et stort kjøpe senter med masse bra butikker! 

Hva gjorde du den tirsdagen du skrev om?
Jeg var med i en reklamefilm for Bik Bok. 

Har du kik eller snapchat?
JÅÅÅ, begge er: carolinecollett! 

Tror det var det meste! Bare å spørre om dere lurer på noe meer. Hva gjør du for å få så fin hud? 
Skulle ønske jeg kunne gi dere et ordentlig svar, men bruker ingen ting av kremer osv! 

Hvor er kjolen din fra?
Det er et skjørt og en topp. Skjørtet er fra Bikbok og toppen kan kjøpes HERHvor kjøpte du MAC produktene?
Det er en egen MAC avdeling ellernoe på Esthetique i første etasje på Oslo City, der kjøpte jeg det. 

Hva syns du om Voe? Syns du hun er pen? 
Hun er utrolig pen ja!

Hva har du under kjolen? 
På akkurat dette bildet har jeg bare på en bh som er åpnet som jeg har lagt inn på sidene, hehe! 

Kan du skrive mer om trening? 
Helt ærlig skjønner jeg ikke hva dere mener heelt! Vet ikke hva dere vil jeg skal skrive osv.. jeg er ikke noen treningsekspert! Haha. Hvilket redigeringsprogram bruker du?
Photoshop CS5 og Pixlr. 

Hva heter sangen i "Tvedestrand"-videoen? 
Angel - Cody Simpson. 

Hvor ser du på frustrerte fruer? 
Paulina hadde sesong 7.   

Hva gjør du med håret ditt for å få det så fint? 
Taakk! Er helt naturlig unntatt at jeg retter det.Hvor har du kjøpt USA-flagget? 
Det er et skjerf som er Paulina sitt, og hun vet desverre ikke hvor det er fra. Hvilken rettetang bruker du? 
En lyserosa fra GHD, men skal kjøpe meg ny snart! 

Når skal du oppdatere salgsbloggen?
Når jeg finner noe jeg vil selge :-)

Hvor er den hvite blondetoppen fra, og hvilken strl er det? 
Den er fra Nelly, og kan kjøpes her. Jeg har strl XS. 

Hvor er dødningsskalle toppen fra? 
Det er også Paulina sin, og er fra Urban Outfitters. Hva heter leppestiften fra MAC som er designet av Nicki? 
Den heter Viva Glam Nicki.

Er du naturlig så brun eller bruker du selvbruning? 
Jeg tok en del sol før, også er det jo sommer så er jo derfor jeg har litt farge.

Hvordan fikser du brynene dine? 
Har laget et innlegg her

Hvor er skjorten og smykket fra? 
Skjorten er fra Bikbok og smykket er fra Gina Tricot. Hvor mye veier du, og hvor stor er du rundt lårene? 
Værsåsnill, slutt å spør om det. Det er en grunn til at jeg ikke svarer, og det er fordi jeg ikke vil skrive det på bloggen. 

Bor du på Fuglevik?
Nei. 

Når har du bursdag?
31.03.97

Adder du lesere på facebook?
Ja, jeg pleier det! Er så koselig når dere sender meg meldinger osv.. dere vet ikke hvor glad jeg blir. Tusen takk!  

 Er det noe dere lurer på er det bare å spørre! Jeg svarer i et nytt innlegg i løpet av neste uke. Hvor høy er du? 
 
1.70. 

Legger du til lesere på facebook?
Njaa, innimellom! 

Hvorfor går det ikke an å se på innlegg i feks Juli 2011 arkivet osv?
De innleggene er slettet etter jeg startet å blogge på nytt i Januar :-) 

Spiller du fotball?
Nei, hvis du mener angående NC så skulle jeg møte foolk. 

Hvilken strl har du i kjolen?
XS.Hvordan fikk du designet ditt på tumblr? 
Jeg fikk hjelp! 

Har du instagram?
Ja, follow meg HER! 

Hvordan fikk du tak i fake tungepiercing? 
Det er en perle som jeg limte på, hah! 

Hvem har laget designet ditt?
Jeg har tatt startkodene fra et gratisdesign som er laget av Emilie Aubert, også har jeg bare lagd designet ut ifra det! 

Hvor er gensern og vesken fra? 
Gina Tricot og Michael Kors.Vinneren av en Personlig Almanakk blir kåret ikveld, så siste sjangse til å melde seg på. Meld deg på HER! Kan du legge ut bilde av søstrene dine?Hvordan er du i familie med Camilla Collett? tippoldemor osv..
Det vet jeg faktisk ikke, det er så langt bak i slekten! :-)

Kan du vise ballkjolene du har hatt på skoleball? 
Heh, skal la dere slippe! De er så stygge, haha.

Kan du komme med noen bloggtips til å få en bra blogg? 
Vær deg selv! Det er det aller viktigste syns jeeg. Også ha fine og klare bilder i alle innlegg, det gjør det mer interessant. Og ryddig design og lite skrivefeil er også viktig!  

Var det vondt å ta fler hull i ørene? 
Nei, men det siste hullet (nr3) var verst siden det var så nærme brusken. Men ingen av de gjorde spesielt vondt! 

Begynner du i 10. klasse til høsten?
Yes, sir! 

Hva slags sminke bruker du? 
En concealer fra YSL, solpudder fra H&M, Bronzing pudder fra Too Faced, Mascara fra Lorèal og øyenbrynspenn fra Lancomè. Skal lage et innlegg om det, tror jeg! 

Hvor er Superman t-skjorten fra?
Den er fra en liten gatebutikk i Roma! Husker desverre ikke hva den heter, men det er butikker overalt som selger sånne der :-)Favorittsko?
Converse! Det går så og si til alt. Ellers så må det vel bli Jeffrey Campbell.

Har du tumblr? 
Ja, besøk den her. Oppdaterer den sjeldent, men uanseett. 

Hvor er designet ditt fra? Ser at så mange bruker det, men jeg finner ikke kodene. 
Designet er laget av krisssy.blogg.no! 

Can you blog in english?
Sorry, but you can use Google Translate! 

Den stanga du har klær på, kjøpte du den på Ikea og? Hvis du kjøpte klesstanga der, hvor mye kostet det?
Ja, klesstativet er fra Ikea! Det kostet 79,-  

Da var det svar på alle spørsmålene denne uken! Jeg svarer på nye spørsmål neste helg igjen, så om dere lurer på noe mer er det bare å spørre! Ha en fin søndagskveld, bloggeees.Har du tungepiercing? Og hvor er toppen og shortsen fra? 
Nei, tungepiercingen er fake. Toppen er fra Brandy Melville, og shortsen er fra Runwaydreamz her.  Kan du ha romvideo snart?
Får dette spørsmålet såå ofte! Ja, jeg skal ha det. Men det er bare at jeg gidder ikke ha det enda siden jeg skal kjøpe ny seng osv om ikke så lenge!

Kan du ha flere videoer? Blant annet sminkevideo?
Jaa, det skal komme noen videoer snaart! Sminkevideo vet jeg ikke helt om jeg gidder, jeg er ikke spesielt flink til å sminke meg så dere får egentlig ikke noe nytte av det uansett. 

 Kan du anbefale noen butikker og gater i Italia?
Hmm, det spørs litt. De dyre butikkene ligger i en gate samlet ved Spansketrappen, som feks Burberry, Gucci, Louis Vuitton osv.. Også MÅ man innom Zara. Vi har den i Norge, ja. Men det er så mye billigere og mye større utvalg i Italia. En annen butikk som er favorittbutikken min, Brandy Melville. Det er en butikk med typiske "weheartit-klær", og butikken er opprinnelig fra LA tror jeg! Og Sephora er jo også bra, om du skal shoppe sminke! 

Er du i slekt med Camilla Collett?
Ja, det er jeeg.  

Hvor er t-skjorten fra?
Gina Tricot. 


Bruker du sminke hver dag?
Njaa, er jo selvfølgelig noen dager hvor jeg ikke orker å ta det på!  

Bruker du hairex? 
Jeg har et par fra Luxushair, men jeg bruker de ikke så ofte. Du kan lese om det her.  

Hvilke blogger leser du? 
Har skrevet et innlegg her.  

Hvilken strl valgte du i kjolene fra Nelly? 
Jeg bestilte begge i XS.  

Hadde du ballkjole fra Promgirl? 
Nopee.  

Hvordan vet vi hvem som vinner konkurransene? 
Jeg pleier som regel å skrive vinnerene på bloggen, men jeg sender de også en mail!  

Har du mac? 
Neeeei xDDD:pppPpPEr du forelsket? 
Justin Bieber ♥♥♥

Tjener du penger på bloggen? 
Njaa, små beløp.  

Vil du bli modell? 
Jaa.  

Har du bra selvtillit?
Jaa, vil si det. Men er jo noen ting hvor den ikke er såå bra! Jeg slet faktisk med selvtillit en tid tilbakee.  

Gjør du noe spesielt for å få så ren hud? 
Nei.  

Kan du ha en kategori om trening? 
Det kan jeg sikkert! Jeg får en del spørsmål angående trening, så hvis dere vil ha en kategori med treningsinnlegg så skal det ordnes!  

Hvor mange søsken har du? 
2 storesøstere.  Hei! Har kommet en del "nye" lesere etter at Aurora (tusentakk! http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png) linket bloggen til Caroline, og det er jo koslig! Caroline er i Italia akkurat nå, så jeg (Linda) gjesteblogger for henne, helt til hun kommer hjem. Så vet dere det.


(Fin mobil....hehehe..)Tatt av Ingrid Marie R.

Det har kommet en del spørsmål i det siste, så da tenkte jeg at jeg kunne like godt ha en liten spørsmålsrunde. Dere kan spørre meg om alt mulig, men ting som hvor Caroline har lastet ned Photoshop kan dere droppe, for det har jeg ingen anelse om! :-) Avsluttes om noen dager! Noe dere lurer på?

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png LindaHer er et forhåndsskrevet innlegg av Caroline, som noen av dere har spurt etter:

Jeg skrev et lignende innlegg for et par måneder siden, men tenkte å lage et nytt. Jeg får en del spørsmål innen trening så tenkte det var greit å svare på de i et eget innlegg.

Hvordan får du motivasjon til å trene? Hvordan jeg får motivasjon er egentlig ganske enkelt. Jeg kan sitte å se på bilder på weheartit i timesvis og da blir jeg så rastløs at jeg må trene, og jeg som er så kresen gir meg aldri før jeg får det resultatet jeg vil ha så når jeg går inn for noe, jobber jeg virkelig for det. Annen måte for å få motivasjon til å trene er å tenke at du vil ha en sykt fin kropp til sommeren, det funker alltid for meg!

Tenker du noe spesielt på kosthold? Skulle ønske jeg kunne si ja, men jeg tenker ikke så mye på det.. Jeg spiser utrolig mye usunt, og det spiser jeg ganske ofte. Ikke braa, så en av målene mine er å kutte ned godteri osv..

Hvor ofte trener du? Det kommer veldig an på. Etter at jeg sluttet på håndball trener jeg ikke i nærheten av så mye som før, men jeg prøver å ta styrke i ca 1 time hver dag hvertfall. Nå har jeg endelig fått meldt meg inn på et treningssenter også, som jeg skal trene anhver dag!

Har du tips til noe treningsmusikk? Har egentlig ikke noen spesielle tips, jeg sliter litt selv. Men jeg syns denne remixen er veldig deilig å trene til. Hvilket kamera og objektiv bruker du? 
Jeg bruker Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/1.8

Hvem tar som oftest bildene av deg? 
Det er veldig forskjellig! Jeg bruker for det meste selvutløser, men ellers er det mamma eller en venninne. 

Hva slags instillinger bruker du på kameraet ditt? 
På det hjulet tar jeg de fleste bildene på "P" altså program, også har jeg stilt det inn så det blir veldig lyse bilder. 

Hvordan redigerer du bildene dine? 
Det er veldig forskjellig! Men nå har jeg endelig funnet et program som filmer skjermen, så det kommer en videoblogg om ca en uke hvor jeg viser en redigeringsmetode. 

Hvilket program redigerer du bildene dine i? 
Det er også forskjellig. Jeg redigerer bildene mine lysere i Photoshop CS5, effekt på pixlr.com og tekst i Picasa 3. 

Har du link til hvor du lastet ned Photoshop? 
Nei, desverre. Jeg fikk hjelp av en venninne, så aner rett og slett ikke. 

Er moren din fotograf?
Nei, hun liker bare å ta bilder! 

Tar du sol eller bruker selvbruningskrem osv? 
Jeg tar sol. 

Går du på betakaroten?
Ja. Når begynte du med sminke? 
Begynte med mascara i 6. klasse.

Kan du lage sminkevideo?
Skal prøve å få gjort det! 

Hvor ofte klipper du deg? 
Ikke ofte! 1-2 ganger i året bare. 

Hvor høy er du? 
Jeg er ca 1.71. 

3 ting du liker med deg selv. 
En føflekk jeg har under høyre øyet, håret mitt (til tider) og øynene mine.

3 ting du ikke liker med deg selv. 
Lårene mine, tennene og høyre lillefinger.  

 Vil du bo i Oslo i fremtiden?
Ja, helt klart! 

Hva vil du bli når du blir stor? 
Jeg er veldig usikker! Jeg vil bli modell, men bare på deltid. 

Er du helt norsk?
Ja. 

Hvordan vil du beskrive klesstilen din? 
Normal og kjedelig.

 Kan du legge ut bilde av deg med krøller? 

Kan du legge ut spotifylistene dine? 
Selvfølgelig! Sommerlisten her! Partylisten her! Sovelisten her
 
Er du singel?  
Mhm.

Håper dere fikk svar på en del ting, resten kommer på videoblogg om ca en uke!  Navn: 450 Vintage Frayed Studded Short 

Strl: XS 

Hvordan shortsen var i størrelsen: Jeg syns denne modellen var veldig normal i størrelsen. Den var litt stor i rumpa men jeg kunne ikke hatt xxs, det hadde blitt for lite. Husk at disse shortsene skal være litt store. 

Direktelink: her!

Pris: Selve shortsen koster 148$ altså 888,- NOK. Frakten kostet 20$ som er 120,- NOK. Og så kom tollen på rundt 17$ som er 102,- NOK.

Leveringstid: 3 uker. 

Er du fornøyd? Jaa, til nå er jeg strålende fornøyd. Elsker den! Fikk mange spørsmål om bikinien i går, så velger å svare på de i et innlegg! 

Hvor er bikinien fra? Den er fra Victoria's Secret. 

Link? heer! 

Hvilken strl har du i den? XS. 

Hvor mye kostet den? Den kostet 49$, altså 249,- NOK.

Hvor mye kostet tollen? 225,-

Hva betalte du for frakten? Det er jeg litt usikker på, men kan tenke meg at det var 200,- eller noe sånt.

Tok det lang tid før du fikk den? Nei, jeg fikk den ca. 2 uker etter jeg bestilte. 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits