sweater dress NA-KD (bruker dere koden "carolinecf20" får dere 20% ♥), sko Nelly

Heii! Har dere det fint? Jeg fikk jo ikke skrevet så veldig mye til dere i går og det ble vel heller et mer "oppsumerings innlegg" - men jeg følte jeg måtte fortelle litt om hva som har skjedd de siste månedene før jeg skriver som normalt igjen. Det jeg tenker rundt bloggen nå er at jeg blogger innimellom når jeg har lyst og ikke minst tid, så det kommer ikke til å bli 2-3 innlegg daglig men et par i uken kanskje! Jeg har heller ikke så mange ideer foreløpig, så om dere har noen forslag til hva dere vil se her fremover så setter jeg pris på om dere legger igjen en kommentar med ønsker! Om det er noen videoblogger dere kunne tenkt dere, så kunne jeg kanskje prøvd å fått til det også. Jeg er elendig på å redigere, men øvelse gjør mester! Alle forslag er til stooor hjelp ♥ vi blogges snart!


kjole river island   veske gina tricot    sko HER    hatt HER   øredobber nelly (utsolgt)   klokke marc jacobs
topp zara    lommebok ?   shorts runwaydreamz   sko nelly

Holaa. Hørte noe om at det var rundt 30 grader i Norge for ikke så lenge siden? Så deilig da! Kjenner 40 grader begynner å bli litt i varmeste laget for meg, så går mye rundt med vondt i hodet men ligger nesten bare på stranden eller ved bassenget uansett så går fint! Idag skal jeg en liten tur på shopping og senere i kveld skal vi spise tapas. Håper alle får en konge onsdag! Er det noen av dere som skal på Norway Cup forresten? Vurderer å ta meg en tur, men får se hva det blir til. 


genser Line Of Oslo   skjørt Bikbok
favoritt skinnjakke fra Sheinside og ny nydelig peplum topp fra Choies!Sko Bianco   Topp Bikbok   Blazer DAY   Solbriller H&M   Jeans Maison Scotch
Jakke Hugo Boss   Skjerf H&M   Øredobber Bikbok   Genser Gina Tricot  Bukse Bikbok   Sko Uggs Veske H&MHei! Nå har jeg besøk av Mio, og vi har vært ute og tatt litt bilder! Vi ses ikke så ofte, siden hun bor i Oslo, så det var veldig kosliiig. Tenkte jeg skulle poste flere bilder imorgen og heller vise litt av dagens antrekk nåå:


Genser fra H&M og skjerf fra Vero Moda

Hahaha, ikke så mye som synes, menmen.. Kommer flere bilder imorgen! Bloggeez

Her er noen av antrekkene jeg har hatt i sommer, hvilket likte du best?
Solbriller H&M    Smykke Gina Tricot    Topp her!    Bukse Bikbok   Armebånd med kors Gina Tricot    Armebånd Brandy Melville

Hva syns du?
Topp Bikbok    Skjørt Bikbok    Belte Gina Tricot    Sko Jeffrey Campbell

Hva syns du? 
Shorts Runwaydreamz   Genser & Veske Brandy Melville   Hodeskallering Gina Tricot   Korsring Gina Tricot  
Steinring H&M   Neglering Tricolor.no (kan kjøpes HER!)   Sko Jeffrey Campbell

T-shirt Gina Tricot   Shorts Runwaydreamz   Solbriller Cubus   Sko Converse   Olavest Gina Tricot
Genser ?   Skjørt Bikbok   Sko Jeffrey Campbell
Solbriller Cubus   Kjole Bikbok   Sko H&M
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits