Hei babes! I dag er årets store shopping dag her, nemlig BLACK FRIDAY! Det kan umulig bare være jeg som er helt i hundre? Det er såå mye fint på salg - noe jeg kjenner er litt farlig for lommeboken. Men en ting er sikkert, og det er at i dag er dagen man bør få unnagjort julegaveshoppingen og jeg har et suupert tips til dere!

Jeg fikk nemlig en ny klokke fra Daniel Wellington for rundt to uker siden, og den er så fin at jeg har ikke ord. Helt svart med et lite hint av sølv, mer meg er det ikke mulig å få det. De har nettopp sluppet en ny kolleksjon som heter "Classic Black" og dette er deres første klokke med svart urskive! Denne klokken er enkel, men likevel såå fin - og er det perfekte tilbehøret både til hverdags og til fest! Man kan få den i sølv eller rosé gull, herre eller dame modell, og man kan velge mellom flere varianter av skinnreimer - så her er det noe til en hver smak! Link til klokken finner du HER.

Bruker du rabattkoden "CAROLINECF" får du 15% rabatt på absolutt alt de har på siden - OGSÅ PÅ BLACK FRIDAY TILBUDENE! (koden gjelder til 15. Januar). 


/ i samarbeid med Daniel WellingtonI dag er det 20% på absolutt alt på hele Nelly, og dette varer til imorgen kl 23.59. På tide å sikre seg den perfekte julekjolen/nyttårskjolen, og kanskje noen julegaver til seg selv eller til noen du er glad i? Jeg skal hvertfall benytte meg av dette salget! Se på alle godbitene nedenfor da! Ah, god shopping dere!! 

RABATTKODEN FOR Å FÅ 20% PÅ HELE BUTIKKEN ER: BLACK20


1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her

 1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her


1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her
 

her / 2 her / 3 her / 4 her

/ adlinks
Grå ullgenser kan kjøpes her, beige genser her, grå genser med knyting her og genser fra Ralph Lauren her
Svart slengbukse kan kjøpes her, jeans med sleng her, svart bukse med hull her og lys bukse fra Levis her.
Oversized genser kan kjøpes her, svart kjole med utringning her, svart strikket kjole her, kjole med knapper her, beige kjole her, grå kjole med høy hals her, grønn kjole her og svart kjole med høy hals her
Beige trenchcoat kan kjøpes her, svart topp her, svart tshirt her, brun genser med hals her og svart trenchcoat her.
Svart jumpsuit kan kjøpes her, sett i beige her, choker her, strikker fra Marc Jacobs her, marmor deksel til mac her, deksel med selfie lys her, sko her og skjerf her

// adlinksGod morgen, dere! Jeg har en super nyhet til alle shoppingglade! Jeg har funnet en rabattkode på Nelly der du får 50% rabatt på en haug av festklær frem til imorgen (fredag 16. september) kl 10:00! Trykk HER for å komme til alle plaggene rabatten gjelder på. Nedenfor ligger mine favoritter fra salget! Prisene på plaggene er FØR rabatten, med andre ord - så mye fint til en så billig pris?? Legg til klærne du måtte ønske i handlekurven og skriv inn koden, og vips! Halvpris på alt :-) Senere kommer et innlegg med mine andre favoritter fra Nelly som ikke er på salget. 

Rabatten gjelder ved bruk av kode: "PARTY50"


1 kan kjøpes her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her

1 kan kjøpes her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her
 

/ adlinks 


Hei fine lesere! Har dere fått med dere Gina Tricots ny kolleksjon som heter "Say Blue"? Kolleksjonen er i samarbeid med den svensk-australske popduoen Say Lou Lou! Bare jeg som syns de minner litt om Lana Del Rey om dere ser på videoen øverst? Personlig digger jeg både jentene, og ikke minst klærne fra kolleksjonen! Blått, denim, slengbukser, turtlenecks, striper og topper med knyting, ah himmelsk! Husker jeg syntes slengbukser for en tid tilbake var forferdelig stygt, men nå har jeg faktisk endret mening og syns de kan være døds kule hvis man styler det riktig. Jeg har allerede et par, men må nesten få skaffet meg noen flere! For å se mer av kolleksjonen og jentene, gå inn på ginatricot.com! Hva syns dere om kolleksjonen og musikkvideoen, likte dere det? 


// sponset innleggHer ser dere noen av mine nelly wants i August, og de siste plaggene jeg har klikket hjem i posten! Var det noe dere likte? 


Grå topp kan kjøpes her, svart genser her, grå strikkegenser her og hvit genser med hals her (denne har jeg fra før, døøds fin og billig!)


Militærgrønn kjole kan kjøpes her, svart kjole med cut out her, grønn kjole med cut out her og kjole med striper her.


Bikini med detaljer kan kjøpes her (bestilt), rosa undertøy her (bestilt), armbånd fra Michael Kors her (bestilt i sølv) og ring her.


Hvit genser med sleng armer kan kjøpes her, hvit genser her (bestilt), topp med mønster her og shorts her.


Hvit maxikjole kan kjøpes her, hvitt sett her og blå kjole her.


Nike Air Max 90 kan kjøpes her, svarte sko her og svarte skinn sko her.

/ adlinksVirket som det var en del av dere som ville se mine siste innkjøp fra Nelly, så da kan dere se det nedenfor! Er utrolig fornøyd med alt, men dere tror ikke så og si alt er på salg nå?? Hvertfall mye av det - tyypisk.. Hva syns dere om innkjøpene? 


Svart blonde topp kan kjøpes her, svart magetopp med knute her, svart skjørt her, gull paljett kjole her og fersken farget maxikjole her.


Svart bikini truse kan kjøpes her, mønster bikini her, rødt undertøyssett her og øredobber her.


Hvit genser med hals kan kjøpes her og svart hatt her

/ adlinksLenge siden jeg har hatt "månedens nelly favoritter" nå så nedenfor ser dere favorittene mine fra Mars! Såå mye fint! Jeg har allerede bestilt den blå jumpsuiten hjem, ser for meg at den kommer til å bli døds fin mot sommeren. Kommer nok til å bestille noe mer når neste lønning kommer inn! Hva syns dere? Noe dere likte?

 kremhvit kjole kan kjøpes her, to-delt kjole kan kjøpes her og her, svart kjole med hals her, svart kjole med detaljer her og maxikjole her.

 grå kjole/genser kan kjøpes her, hvit genser med hals her, Ralph Lauren pique her, mintgrønn topp her og blå jumpsuit her (bestilt).

 blå Nike bukse (tenk så fin når man er brun!!) kan kjøpes her, skinnbukse her, bukse med hull her, skinnjakke her og beige jakke her.

 lillablå sko kan kjøpes her, svarte pumps her, svarte sko her, hvite joggesko her og sko med slangeskinn mønster her

 tatoveringssett 1 kan kjøpes her, tatoveringssett 2 her, contour kit her og Versace parfyme her.Kanskje litt tidlig enda? Men mange liker å være tidlig ute, så nedenfor ser dere noen kjoler fra Nelly som passer til jul/nyttår! Burde nesten begynne å tenke på hva jeg skal ha på meg selv - jeg ender alltid med å finne ut hva jeg skal ha på meg en uke før.. Sitter å vurderer om jeg skal kjøpe en av de rød kjolene til julen, og den tredje svarte til nyttårsaften! Hva syns dere? Trenger litt hjelp! 


kjole 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her.


Kjole 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her.


Kjole 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her.


Kjole 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her.


Kjole 1 kan kjøpes her, 2 her og 3 her.

// adlinksHerreguud! Mandag 17. November klokken 10 kommer den nye kolleksjonen nly icons ut på Nelly, og jeg er helt forelsket. Inspirasjonen er hentet fra stilikoner fra film, musikk, og moteverdenen - noe som i seg selv sier at den kommer til å bli perfekt. Prisen på kolleksjonen varierer fra 99 til 899kr, noe som ikke er alt for dyrt! Jeg gleder meg såå mye, og vet allerede noe jeg skal bestille hjem! Sjekk ut sneak peaks her


Igår shoppet jeg en del andre ting fra Nelly, det jeg kjøpte ser dere nedenfor! Hva syns dere?

To-delt paljett kjole kan kjøpes her, hvit blonde topp her, Michael Kors tskjorte her, lys genser med mønster her, sko med detaljer fra River Island her (utsolgt for øyeblikket) og smykke herGikk gjennom Nelly idag, og herregud såå mye fint! Kjenner det er litt skummelt at jeg har penger nå, jeg finner så utrolig mange fine høst plagg! Nedenfor ser dere favorittene mine for tiden! For å komme inn på salget forresten, så må dere skrive inn koden: vipshop - koden gjelder t.o.m 8. september kl 10.00! 


Grå genser med hals kan kjøpes her, grå strikkegenser her, grå cardigan fra only her, svarte sko her og hvit topp med detaljer her.

Boots fra primeboots kan kjøpes her, grå strikke cardigan her, vinrød strikkegenser her og svart bukse her.


Hvit kjole med blonde detaljer kan kjøpes her, rosa stroppeløs kjole her, to-delt kjole med mønster her, hvit stroppeløs kjole her og marineblå playsuit her


Kort overdel med blomster kan kjøpes her, svart playsuit her, hvit overdel her og shorts her

// adlinksFøler det er lenge siden jeg har hatt "nelly favoritter" nå - Kanskje det bare er meg? Uansett, her er hvertfall favorittene mine for August! 


Strikkegenser med høy hals kan kjøpes her, wildfox genser her, grå genser med høy hals her, tynn hettegenser her og Michael Kors klokke her

kjole med mønster kan kjøpes her, hvit genser her, hvitt skjørt her, blå genser her (bestilt), blått skjørt her (bestilt) og svart kjole med cut outs her.

crop top fra River Island kan kjøpes her, strikket kjole fra Vila her, sko fra River Island her og tskjorte fra only her.

De siste 6 plaggene er på salg nå, så tok med de for å vise dere mine favoritter fra salget! Klikk her for å komme direkte til salget. Det er opp til 70% salg! Det kommer forresten flere innlegg senere idag, blant annet "through my phone"!

Noe dere likte?

// adlinksIgår ble det litt shopping igjen på Nelly så tenkte å vise dere hva jeg klikket hjem denne gangen! Var igrunn bare småting, men det var nødvendig og er veldig fornøyd med det jeg endte opp med å bestille!


høytlivsbukse fra DrDenim kan kjøpes her, enkel svart tshirt her, brune gladiatorsandaler her, Michael Kors lommebok her og lipgloss fra Clarins her
 Ellers så er det et stort salg (klikk her for å komme direkte til salget) hos nelly atm, med massevis av fine klesplagg til en billig penge! Her har dere favorittene mine fra salget: 


svart magetopp kan kjøpes her, grå tshirt fra DrDenim her, hvit genser med mønster her, svart tshirt her og mørkeblå genser her.


sølv paljett kjole kan kjøpes her, beige kjole med detaljer her, enkel svart kjole her, tubeskjørt her og blomsterbånd her.


sølv armbånd kan kjøpes her, shorts med detaljer her, sko her og genser med hals her.Beige jakke kan kjøpes her, beige skinnjakke her, lys cardigan her, svart høytlivsbukse her (bestilt!) og Michael Kors veske her


kjole med paljetter kan kjøpes her (bestilt!), blå kjole her, hvit blonde kjole her, svart lang kjole her og svart kjole med mønster her.

// affiliate linksDen siste tiden har jeg shoppet litt på nelly, så tenkte å vise dere hva jeg har klikket hjem den siste tiden! 


- Nattkjole:. Denne søte nattkjolen bestilte jeg forleden, og den er bare døds søt! Det er en helt lik på victorias secret, men i andre farger også er selvfølgelig denne fra nelly litt billigere så jeg måtte slå til! Liker fargen veldig godt, og jeg elsker undertøy/nattkjoler og alt sånn. Kan kjøpes her!

- Magetopp med print: Denne toppen er veldig lik en jeg brukte i California, og har fått helt dilla på magetopper så tror denne blir perfekt i sommer til et par levis shorts. Kan kjøpes her.

- Svart magetopp: Denne toppen blir døds fin om man skal ut på fest feks til en høytlivs bukse og et fint smykke til. Tenker faktisk å ha på meg dette ikveld! Kan kjøpes her.

- Hvit blonde kjole:  Denne kjolen er rett og slett fantastisk! Har sett på den døds lenge, og noe som er veldig positivt at det er et sett er at man kan feks mixe litt å bruke en annen topp til skjørtet. Om du skal kjøpe denne, vær litt obs på strørrelsene! Jeg måtte gå opp to størrelser i denne, siden den er så liten i str. Kan kjøpes her.

// ad linksÆæ nå er det 100 utvalgte kjoler på Nelly som du kan få for kun 100 kr pr stk!! Det er jo døds billig! Jeg blir aldri lei av kjoler, så passer meg døds bra! Trykk her for å komme til tilbudet. Rad 1: kjole 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her, 4 her, 5 her og 6 her.
Rad 2: kjole 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her, 4 her, 5 her og 6 her. Er så forelsket i de nye tingene jeg så på Nelly idag! Spesielt treningstøyet, den 2. svarte kjolen og magetoppen! Skal bestille det hjem i dette sekund, og det blir en herlig følelse å få det på døren! Jeg starter med treningen igjen på mandag, og hva er vel ikke bedre enn å kjøpe litt nytt treningstøy i noen fine farger da? Hjelper hvertfall meg med litt motivasjon! Av det under har jeg allerede de svarte skoene og den rosa Nike sportsbhen - og jeg elsker det. Skoene er utrolig høye, men gud så fine ben man får!! 

Det er forresten 15% på alt på nelly nå, så om du skriver inn spring15 når du shopper får du litt avslag, deilig eller hva? 


kjole nr 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og jumpsuit fra nly trend her


kjole 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her


sko nr 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og klokke fra River Island her


genser med skinn kan kjøpes her, magetopp her, skinnjakke fra muubaa her og jeansjakke her


sportsbh fra Nike kan kjøpes her, Nike singlet her, Nike pro shorts her og shorts fra drop of mindfulness her.


treningstights fra Nike kan kjøpes her, hettegenser fra Nike her og shorts fra Casall her.

// annonse
kjole nr 1 kan kjøpes her, nr 2 her, 3 her, 4 her og 5 her


sko nr 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her, 4 her og 5 her


nr 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her, 4 her og 5 her


nr 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her, 4 her og 5 her

Sååå mye fint det er på nelly nå!! ååh, er forelsket i det meste av det over! Har allerede bestilt et par sko, og forundrer meg ikke om jeg plutselig bestiller hjem den grå joggebuksen og den blå toppen! Kanskje en kjole også? Jeg har jo utrolig mange kjoler, men begynner å bli ganske lei.. Kanskje jeg skal legge ut noen på salgsbloggen? Det er forresten 40% på noen utvalgte kjoler frem til imorgen (29.01.14 kl 13.00) om dere klikker herNå nærmer det seg jo jul og nyttårsaften med storm skritt, og jeg har allerede begynt å planlegge hva jeg skal ha på meg! Håper ikke jeg er den eneste? Jeg liker hvertfall å være ganske tidelig ute nå som alt ikke er utsolgt og så jeg rekker å prøve det en liten stund før så jeg er helt sikker på at det passer. Nelly har jo fantastiske kjoler, spesielt rundt denne årstiden så kommer nok til å bestille noe herfra i år også! Slenger med noen kjoler jeg syns er fine og som jeg selv kunne tenkt meg å bestille! Favorittene av disse må være 1 på rad en, 3 på rad to og 1, 2 og 3 på rad tre. Paljetter er så fint og passelig til nyttårsaften syns jeg! 

Sko (<3<3) og tilbehør gjør så utrolig mye med et antrekk så klikk her for å se det store sko utvalget, eller her for å komme til tilbehør. 
 

nr1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her.


1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her.


1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her.


1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her.

// reklame
svart peplum topp kan kjøpes her, svart topp med detaljer her, hvit blonde topp her og ørepropper her


svart cardigan kan kjøpes her, genser med paljetter her, vinrød strikke genser her og vinrød skinnjakke her.


hvit kjole med sølv paljetter kan kjøpes her, gull kjole her, mørke sølv paljett kjole her og burgunder farget kjole her.


vinrød kjole kan kjøpes her, svart kjole med detaljer her, vinrød kjole fra elise ryan her og tight joggebukse fra svea her.

// annonse
Vinrød genser fra Wildfox kan kjøpes her, genser fra Malene Birger her, offwhite genser her og hettegenser med tekst her


Korall farget body kan kjøpes her, boy london tskjorte her, rosa genser fra river island her og cardigan fra just female her.


Franklin & marshall hettegenser kan kjøpes her, svart hettegenser her, rød hettegenser fra wildfox her og grå hettegenser fra wildfox her.


Joggebukse fra wildfox kan kjøpes her, svart kjole her, svart kjole med detaljer her og hvit peplum kjole her.


Brune boots i skinn kan kjøpes her, svarte sko med diamanter her, svarte sko med gull detaljer her og tskjorte med bilde av meg her.

// annonse


Vinneren av runwaydreamz shortsen er kåret, og vinneren ble Vilde Jørgensen! Gratulerer, har sendt deg en mail :-)
peplum kjole med glitter kan kjøpes her, hvit peplum kjole her, stripete tank top her og hvit tank top her


sko med gull detaljer kan kjøpes her, sølv armebånd her og rosa bikini herVar noen som lurte på om jeg kunne legge ut noen billige kjoler som man kan bruke på 17.mai, så var en tur innom Nelly og der var det jo masse! Hva syns dere?


nummer 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her


nummer 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her.


nummer 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her.

// annonse
Bustier med perler kan kjøpes her, svar peplum topp her, chain sweater her og jakke her.


Diamant kjole kan kjøpes her, rosa paljettkjole her, stroppeløs peplum kjole her og peplum kjole med blonder her.

Eeeelsker diamant kjolen og jakken! Noe dere likte? 
grå genser med paljetter kan kjøpes her, mørke grå topp her og sølv kjole her


hvit classy kjole kan kjøpes her, søt hvit og beige kjole her og hjerte smykke her.


paljett kjole kan kjøpes her, sko med gull detaljer her og gull smykke her.

Kom litt sent denne gangen, men bedre sent enn aldri? Her er hvertfall mine favoritter på nelly for tiden, noe dere likte?

// affiliate
kjole 1 kan kjøpes her, kjole 2 her, fersken farget topp her og jumpsuit her


skinnjake fra muubaa kan kjøpes her, skinnjakke fra issue1.3 her, shorts med detaljer her og shorts med hull her


rosa sko fra timeless kan kjøpes her, lita crown fra jeffrey campbell her, ballerinasko med nagler her og rosa sko fra nly shoes her

Elsker dette! Spesielt skoene! Tror jeg skal klikke to par av skoene hjem nå, og kanskje jumpsuiten? Det er forresten fri frakt på nelly frem til torsdag, noe jeg hvertfall skal benytte meg av! 

// affiliate

Kjole 1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her, 4 her, 5 her, maxi kjole her, skinnjakke her og steve madden pumps her.

Noe dere likte?
hvit kan kjøpes her, svart her


Kjole 1 kan kjøpes her, kjole 2 her, 3 her, 4 her. 


1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her, 4 her. 

// annonse

Elsker de to første toppene og DrDenim buksene! De har jo noen topper som ligner på Bikbok men de fra Nelly er minst like fine, og koster mindre. DrDenim buksene er verdens beste bukser, syns jeg! Utrolig deilig stoff, og man får kjempe fine ben i de. Det er den første kjolen jeg kanskje skal bruke på julebordet, enten skal Lise eller jeg bruke den! Hva syns dere? Noe dere likte?
kjole 1 kan kjøpes her, kjole 2 her, 3 her og 4 her

1 kan kjøpes her, 2 her, 3 her og 4 her.

Genser kan kjøpes her, DrDenim bukse kan kjøpes her og hvitt fjærskjørt kan kjøpes her.

Lip Injection fra Too Faced kan kjøpes her, Bronzer fra Too Faced kan kjøpes her og Lipgloss kan kjøpes her.

// annonse
Kjole nr 1 her,           2 her,              3 her

nr 1 her,           2 her,          3 her

//Annonse1 kan kjøpes her. 2 kan kjøpes her. 3 kan kjøpes her. 4 kan kjøpes her.

Syns disse kjolene er utrolig fine! Liker spesielt 1 og 4 så tror jeg bestiller hvertfall en av de hjem snart. Hva syns du om kjolen? Hvilken likte du best?
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits