Ah, endelig er kvelden her dere! For meg er julaften den fineste dagen i året der man koser seg med familie, julefilmer og disney, og ikke minst alt man kan tenke seg av julemat og godis. Jeg er hos mamma denne julen også, og feirer denne fine kvelden sammen med henne og søsteren min! Tidligere i dag var jeg med den andre delen av familien og spiste grøt, også har jeg sett på aaaltfor mye disney og nå skal vi straks gjøre klar maten! Jeg har tatt masse bilder, og det skal jeg gjøre resten av kvelden også som jeg skal vise dere ♥ god jul, mine fantastiske lesere. Jeg håper dere får en super feiring! Hei babes! For øyeblikket sitter jeg i sofaen, helt stiv i ansiktet pga ansiktsmaske og blogger til dere. Jeg tenkte det var lurt med et lite hjemmespa før jul, nyttår og gud vet hva. Føler meg like dum hver gang jeg sitter her med noe grønt i ansiktet og ikke klarer å bevege hverken bryn eller munn, men deilig føles det etterpå hvertfall! 

I går var jeg i Gøteborg, og kom hjem for et par timer siden. For en utrolig koselig tur! Vi var på Liseberg i går kveld for å se på alle juletingene de hadde satt opp, og så mye lys på en gang a gitt!! Jeg var i himmelen der jeg sto med sukkerspinnet mitt i den ene hånden, kakao i den andre og alle de tusen lysene rundt meg. Jeg tror ikke jeg har hatt så julestemning siden jeg var liten, alt føltes som lykke. 

Dagen i dag startet med en tidlig hotellfrokost (mmm), også litt shopping før vi kjørte hjem. Jeg kjøpte i grunn mest ♥mat♥, men en genser fra Zara og et par truser fra Victorias Secret ble med hjem. Nå venter jeg på at denne ansiktsmasken skal tørke så jeg kan prate litt igjen, også er det tid for pizza og julefilmer med kjæresten! Ha en fin kveld da, dere! Good morning! Her har dagen nettopp startet, og jeg skal straks begynne å vaske badet. Jeg har en del ting jeg skal fikse, så i dag er det full timeplan!

Meeen, nå skal jeg fortelle dere hva jeg mente med "store forandringer" som vil skje i 2017. Jeg skal nemlig flytte!! Lille meg, ut i den store verden alene. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Jeg har hatt lyst til å flytte fra Moss så lenge jeg kan huske, og jeg har jo skrevet tidligere at jeg ikke er så altfor glad i denne byen - så en ny start i en ny by, det blir fantastisk! 

Jeg skal leie i Oslo sammen med Thea, og planen er å bo der i ett år. Vi flytter allerede i Januar, og jeg har alt begynt å planlegge ting jeg må kjøpe. Altså, for meg så er Ikea en drøm. Jeg elsker å gå rundt å titte på alt mulig rart i slike butikker! Tenk da dere, Oslo?? Med min bestevenninne? Dette kan ikke bli annet enn bra!  


Her er utsikten fra leiligheten, er det ikke døds fint?? Processed with VSCO with 4 preset

ENDELIG er macen min tilbake, og det føles mer enn bra. Jeg mener, jeg er jo avhengig av den når det kommer til bloggen og alt innenfor det (å sende mail på tlf er ikke min greie, i hate it!), også er det jo veldig deilig å ha tilgang til den på dager det ikke skjer så mye spennende! 

På Mandag var jeg en tur i Oslo igjen, og se på alle de fine lysene! Oslo er virkelig fantastisk, og litt ekstra fint nå før jul. Om du ikke har julestemning til nå anbefaler jeg å ta en tur inn hit, for her er det stappfullt av glade mennesker, boder med julemat, belgiske vafler og kakao, pynt overalt, skøytebane - og til og med et pariserhjul! Det er også bare 6 dager til jeg drar til Gøteborg, tiden løper virkelig fra meg. Virker som vi bestilte hotellrom i går! Jeg reiser sammen med kjæresten og familien min, og vi blir der i en natt. Ah, jeg gleder meg! 

Nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma og ser på en dokumentar, og skal snart ned for å lage meg litt mat! Hvordan er det med dere for tiden? Alt bra? ♥ Vi blogges ikveld! Hei dere! Nå har vi jo kommet litt ut i Desember så jeg tenkte å komme med enda et julegavetips, nemlig Marblessed.no! Marblessed er en side som først og fremst selger deksler i forskjellig marmor til både Iphone, Ipad og Mac - men de har også andre deksler i feks glitter og zebra mønster. De har fri frakt over hele verden, kort leveringstid (mellom 3-7 dager) og det er veldig greie priser.

Jeg har allerede en haug av produkter fra Marblessed, og nedenfor ser dere mitt siste tilskudd i samlingen: 
Svart marmor deksel til Iphone kan kjøpes HERSom dere sikkert kan se ovenfor er jeg veldig glad i marmor og glitter! Ikke bare ser det utrolig fint ut, men når jeg tar av dekslene er macen/iphonen så god som ny uten en eneste ripe! 

Hva med å glede en venninne med et glitter deksel, eller kanskje søsteren din med et marmor deksel til jul? Eller en liten julegave til deg selv? Om du bruker rabattkoden "12DAYS20" får du 20% rabatt på hele kjøpet ditt!
 


/ i samarbeid med Marblessed

Først og fremst: macen min er ødelagt, IGJEN! Kan jeg spørre dere lesere om hvor mange ganger dere har lest "i dag ble macen ødelagt" her på bloggen? Jeg har maks uflaks når det kommer til macen min. En gang mistet jeg et cola glass over den (JA, jeg er så klønete), gang nr 2. mistet en venninne av meg et glass vin over den (takk gud for trygghetsavtale), og nå bestemte skjermen seg plutselig for å ta kvelden. Macen fungerer generelt, men skjermen er bare svart og reagerer ikke så da dro jeg til Sarpsborg med den på tirsdag forrige uke for å få den fikset. Håper virkelig ikke det tar lang tid før jeg kan få den igjen! Selvom jeg ikke har hørt noe mer enda.. Vel, der har dere svaret på hvorfor jeg har vært så stille den siste uken! 

I går var jeg på familie julebord på Støtvig Hotel, og jeg har fått såå julestemning. Julesanger, juletre, lys, pynt, julemat, familie. Det var søndagen sin, ja. Nå mangler bare snøen, som jeg virkelig håper kommer før jul! Fremover mot julen skal jeg både på pepperkakebaking, til Oslo, enda en gang på Støtvig Hotel og til Gøteborg! Så det er mye å glede seg til, og ikke minst selve julen og nyttårsaften! Ah, Desember er en så fin måned. Jeg gleder meg til å tilbringe og oppleve enda en jul sammen med familie og venner. Det å ha en familie og gode venner rundt meg (også i julen) er ikke noe jeg tar for gitt! 

Nå må jeg få i meg litt mat og finne på noe å gjøre, så vi blogges senere! Jeg vet ikke når det blir, med tanke på at jeg ikke har tilgang på mac enn så lenge - men jeg skal prøve mitt beste på å finne en bra løsning! Håper dere får en fin uke, fininger ♥
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits