God morgen, dere! Jeg måtte gå igjennom kamerarullen på telefonen min for å faktisk sjekke hva jeg har gjort de siste dagene - den hukommelsen min er ikke helt på topp.. 

Tirsdag: Skulle jeg egentlig på et foredrag sammen med to venninner, som dessverre ble avlyst. Noe vi ikke hadde fått med oss, så vi møtte opp og kom til låste dører og null mennesker </3 Så da dro vi for å se etter julegaver i stedet, og jeg fikk faktisk kjøpt det meste! Nå mangler jeg bare to julegaver, og det føles så deilig. 


Se på dette! Så koselig med disse lysene. Hele Moss er stappfult av julelys, og det har faktisk aldri vært så pyntet her før noen gang. I love it!

Onsdag: Dro jeg en tur til mamma! 

Torsdag: Har jeg ingen bilder fra, så kan se for meg at jeg ikke gjorde stort denne dagen. Jeg blogget om at Nelly hadde 20% på hele butikken, og lagde ønskeliste til familien. 

Fredag: Startet jeg dagen med å dra en tur på BIK BOK for å kjøpe en bukse og genser. Møtte Thea en liten tur og hilste på den nye hunden hennes. Prøvde buksen, den var for liten - så da var det en ny tur til BIK BOK for å bytte til en større størrelse. Så bestilte jeg en kjole og et par sko fra Nelly, også var jeg med kjæresten resten av kvelden. Også kom The Weeknd sitt album ut, da. Er ikke heeelt begeistret for de nye sangene hans, men jeg elsker "Die For you"! 


Her ser dere Thea sin nye hund! Den heter Kiro, som faktisk var mitt navneforslag ♥ Den ligner litt på en liten bjørn! Ååh, smelt!

Lørdag: Var det tapaskveld med familien!

Søndag: Hadde Thea bursdag, så jeg gikk ned til henne med gave på morningen og var med henne før jeg dro i bursdag til kusinen min.

Og nå sitter jeg i sofaen, har nettopp spist havregrøt og lest litt. Jeg våknet for ikke så lenge siden, og får snart besøk av en venninne! Ellers har jeg planlagt en del ting som vil skje fremover. Litt sommerferie planer, og ikke minst planer til nyåret. Gud så mye det er som skjer i Januar! Det blir store forandringer, og 2017 kommer til å bli et helt annet år enn det jeg hadde sett for meg. Jeg forteller dere alt om ikke lenge! :-) Nå må jeg skynde meg og rydde litt her før jeg får besøk! Vi blogges senere!Hei babes! I dag er årets store shopping dag her, nemlig BLACK FRIDAY! Det kan umulig bare være jeg som er helt i hundre? Det er såå mye fint på salg - noe jeg kjenner er litt farlig for lommeboken. Men en ting er sikkert, og det er at i dag er dagen man bør få unnagjort julegaveshoppingen og jeg har et suupert tips til dere!

Jeg fikk nemlig en ny klokke fra Daniel Wellington for rundt to uker siden, og den er så fin at jeg har ikke ord. Helt svart med et lite hint av sølv, mer meg er det ikke mulig å få det. De har nettopp sluppet en ny kolleksjon som heter "Classic Black" og dette er deres første klokke med svart urskive! Denne klokken er enkel, men likevel såå fin - og er det perfekte tilbehøret både til hverdags og til fest! Man kan få den i sølv eller rosé gull, herre eller dame modell, og man kan velge mellom flere varianter av skinnreimer - så her er det noe til en hver smak! Link til klokken finner du HER.

Bruker du rabattkoden "CAROLINECF" får du 15% rabatt på absolutt alt de har på siden - OGSÅ PÅ BLACK FRIDAY TILBUDENE! (koden gjelder til 15. Januar). 


/ i samarbeid med Daniel WellingtonI dag er det 20% på absolutt alt på hele Nelly, og dette varer til imorgen kl 23.59. På tide å sikre seg den perfekte julekjolen/nyttårskjolen, og kanskje noen julegaver til seg selv eller til noen du er glad i? Jeg skal hvertfall benytte meg av dette salget! Se på alle godbitene nedenfor da! Ah, god shopping dere!! 

RABATTKODEN FOR Å FÅ 20% PÅ HELE BUTIKKEN ER: BLACK20


1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her

 1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her


1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her
 

her / 2 her / 3 her / 4 her

/ adlinksHellooo! I går var jeg i Oslo igjen, og startet dagen på Brow Rehab der jeg fylte på vippene og fikset brynene mine. Jeg skal skrive mer om det senere, men jeg har blant annet skaffet et supert tilbud til dere nå før jul! Jeg forteller senere ♥ Etter et par timer hos Brow Rehab dro jeg til Kristine, og møtte hun og Aurora. Jeg har jo ikke sett Aurora på år og dag så det var døds koselig å se henne igjen! 

Vi dro å kjøpte hver vår pizza på Villa Paradiso, også kom et par venninner av Kristine! Vi drakk litt vin, hørte på gamle sanger og sang for full hals og praten gikk i et kjør! For noen herlige jenter! Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og det er ekstra gøy når alle går så godt overens. Gleder meg allerede til neste gang! 


My babes! Fra venstre: Telma, Aurora, Kristine og meiii


Min caligirl ♥ Yeees! Dere har sikkert fått med dere at Justin Bieber kommer tilbake til Norge allerede i Juni neste år? Sammen med flere internasjonale artister, blant annet Martin Garrix kommer de til "Den store sommerfesten" som arrangeres i Stavanger 7. Juni 2017. Jeg elsker konserter og festivaler, og ikke minst liker jeg både Justin og Martin utrolig godt også så dette blir døds bra. Jeg gleder meg helt sykt, og har allerede nedtelling på telefonen haha! Link til eventet finner du her.  

I dag har det vært en dag hvor jeg egentlig har hatt veldig mye jeg burde fått unnagjort, men har endt opp med å gjøre alt mulig annet enn det jeg skulle.. Jeg har fått gjort noe av det jeg skulle da, så helt ubrukelig er jeg heldigvis ikke! Betalt regninger, fikset et par julegaver, ryddet opp i mapper på macen og hatt et lite "hjemmespa". Men det var i grunn veldig mye mer som sto på den "to do" listen idag, jeg får ta det imorgen! 

Nå skal jeg en tur til min kjære, så vi blogges senere! Nedenfor finner dere mine favoritt sanger denne måneden. Husk å følge meg og subscribe listene mine på Spotify om dere liker det dere hører ♥ Ha en fin kveld, babes! 
Vi er allerede i midten av November, og julen nærmer seg med stormskritt! Jeg hater å være sent ute med julegaver, og stresse og farte rundt etter de perfekte gavene et par dager før julen - derfor kjøper jeg alltid julegaver nå i løpet av denne måneden så jeg har alt klart og slipper alt stresset! Nedenfor finner dere mine gavetips ♥Svart genser HER / Beige genser HER / Svart tskjorte HER / Beige topp HER / Marmor klokke HER / Tykk choker HER / Smykkeholder HER / Choker HER
 


Rosa hettegenser HER / Nike genser HER / Hvit overdel HER og hvit truse HER / Sko fra Nike HER / Lady Million parfyme HER / Svart oversized genser HER / Knehøye boots HER / Veske fra day HER / Sminkekoster HER
 Hansker i skinn HER / Lys fra Voluspa HER / Bodylotion HER / Skjerf HER / Cardigan HER / Ørepropper HER / Burberry gift set HER / Duftpinner HER / Marc Jacobs armbånd HER / Reisesett fra Nuxe HER / Sminkebag fra Day HER

 


Boxere fra Calvin Klein HER / Skjerf fra Tiger Of Sweden HER / Hettegenser HER / Skjorte HER / Brune sko HER / Burberry gift set HER / Klokke HER
 

/ adlinks

Hei babes! Jeg er bare innom for å gi et lite pip, siden dere ikke har hørt noe fra meg tidligere i dag. Jeg har vært super busy hele dagen, og er egentlig på farten nå også! Nå har jeg en halvtime på meg før jeg skal dra, og på den tiden skal jeg rekke å dusje og rydde rommet - og for å si det sånn, så hadde jeg trengt mer enn en halvtime på å rydde.. "Rommet ditt ser ut som et bomba horehus" haha, har dere sett den jodelen?? Vel, nå må jeg kjappe meg! Jeg skal på spillkveld med familien. Som dere skjønner er spill veldig populært her i huset! Og jeg tapte forresten sist gang, da jeg nevnte at jeg skulle spille monopol - bombe? Ikke akkurat. Heldigvis skal vi spille et spill denne gangen som heter "ryktet går" som går ut på å tegne og gjette, noe jeg ikke er så altfor dårlig i! Vi blogges senere ikveld ♥ Jeg har skrevet ferdig et innlegg til dere der jeg deler min julegavetips! Processed with VSCO with b6 preset

"Det man ikke vet,

 har man ikke vondt av" sier de,

 

 

Men alt jeg ville var å vite.

- C.CJeg satt nettopp å bladde gjennom bildene på telefonen min, og her trengs det virkelig en liten opprydning ser jeg! Meen så så jeg et par bilder jeg tror jeg ikke har delt på bloggen før, så da tenkte jeg at jeg kunne dele litt forskjellige bilder så dere får se! Håper dere liker innlegget! 


Disse bildene er tatt for ca 2 uker siden på en jentekveld der vi drakk vin, spilte spill, spiste jordbær, hørte på høy musikk og lo til vi gråt. Jeg er evig takknemlig for disse kveldene og ikke minst de flotte venninnene jeg har! 


Dette er fra en av dagene jeg var hos mamma forrige uke! Her kjedet jeg meg sååå mye, og hva gjør man da? Tar selfier og maler. Haha! Moren min maler masse og er så utrolig flink, synd jeg ikke har arvet noe talent på den fronten! Men jeg syns ikke maleriet mitt ble så aller verst til å ha malt for første gang på kanskje 7 år! 


Min lille nydelige pelsdott / Vitaminer til håret! Sugar Bear Hair startet jeg med for litt siden, og har allerede lagt ut bilde av det på Instagram. Gud, som det funker?? Jeg kan skrive mer om dette senere om dere ønsker det! 


Min avtalebok der jeg skriver opp viktige avtaler, noterer ideer til bloggen etc. Jeg har laget coveret selv, og jeg digger det! Jeg la ut coverbildet på weheartit og det har faktisk fått flere tusen "hearts", hih. / Min favoritt body mist fra Victorias Secret. Har dere ikke luktet denne så må dere love meg å gjøre det! 


Nye sko! Jeg har egentlig aaaalt for mange sko, men jeg får aldri nok! / Bilde fra Astrup Fearnley museet i Oslo


Fra boken jeg leser, Milk And Honey av Rupi Kaur / Et bilde fra jeg var liten! Haha jeg husker faktisk at jeg var døds redd når jeg tok dette bildet. Jeg tror det ble brukt til et julekort eller noe slikt. Jeg var nemlig døds redd for flammer da jeg var yngre! Da jeg gikk i Lucia-tog på barneskolen var jeg den eneste som gikk med slukket lys, i tillegg til at han som gikk bak meg måtte gå sånn 3 meter unna siden jeg var så redd haha! 


Everyday mood / Altså, ja jeg vet håret mitt ser helt j*vlig ut her - men sjekk highlighten da! Sjeldent jeg får det til så bra, skjønner dere hehe


Fra en dag i sommer det var helt sinnsykt dårlig vær, tror jeg tok hvertfall 50 bilder for å få et bra av lynet haha... / Meg og Paulina da hun var på besøk hos meg i sommer, ååh som jeg savner henne! 


Selfie og bilde med den utrolig fine rosa himmelen. Jeg hadde en venninne hos meg den kvelden, og vi satt bare å så på himmelen i en evighet og snakket om livet.


Her prøvde jeg russedressen min for første gang! Jeg tror ikke jeg har lagt ut et bilde der man ser at jeg har den ordentlig på, så her kan dere se! / Bilde fra G-Eazy konserten på Landstreff Stavanger. 

Hva syns dere om innlegget? Burde jeg ha sånn av og til, hvor jeg viser dere litt ting jeg har feks screenet på telefonen, ting jeg sender på snap osv? I går møtte jeg Kristine på Villa Paradiso, og fooor en jente! Så jordnær, morsom og sprudlende! Vi har bare hilst på hverandre på Findings og snakket litt på Facebook tidligere så dette var første gangen vi møttes ordentlig, og det var så utrolig koselig! Altså så koselig at vi begynte å prate om å dra til København sammen haha! Vi spiste og skravlet i et par timer, også gikk vi rundt å tittet litt! Eller, vi var vel i bunn og grunn på jakt etter en netting strømpebukse og lette hele Oslo rundt før vi fant det - men vi fikk hvertfall sett litt rundt samtidig og ikke minst fikk vi sett alle de fine julelysene i Bogstadveien. Ah, de er så fine og man får såå julestemning. Jeg gleder meg så ufattelig mye til julen! Og gjett hvem som skal til Gøteborg igjen da?? THAT'S ME! Wohooo! 

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen, fortsatt uten sminke og skal se litt på serie! Og senere idag skal jeg møte en venninne for å planlegge en ting som muligens vil skje om ikke så altfor lenge. Jeg kommer til å fortelle dere senere ♥ Vi blogges snart!Hvordan jeg skal starte innleggene mine er et like stort spørsmål hver gang jeg begynner på et innlegg, og det samme med overskrifter også forsåvidt. Huff, jaja! Her i Moss er det døds kaldt for tiden. Jeg holder seriøst på å fryse i hjel så i dag har jeg bare gått rundt i den store strikkegenseren dere ser på bildene mens jeg har fått unnagjort noen blogginnlegg og svart på mail mens jeg har gomlet i meg pasjonsfrukt. Det er så godt!  

Nå skal jeg spille Monopol og drikke kakao sammen med kjæresten min og mamma. Får satse på at jeg har litt flaks for en gangs skyld og vinner - for jeg har virkelig null flaks når det kommer til spill haha.. Ellers tar jeg gjerne imot tips til blogginnlegg! Såå, hva vil dere se her på bloggen fremover? Alt er til hjelp ♥
 1. Hvor mye penger bruker du på klær og kosmetikk i løpet av en måned?
- Vet du hva, det aner jeg faktisk ikke! Jeg kjøper sminke kun hvis jeg går tom for noe jeg har som jeg trenger, og klær kjøper jeg også veldig lite av!

2. Føler du at ved å f.eks ta silikon eller fikse litt på utseende slik du har gjort får deg til å bli lykkeligere eller mer selvsikker? Hva var på en måte hovedgrunnen til at du valgte eller velger å gjøre det? (PS: uansett synes jeg du alltid har sett og ser helt utrolig fantastisk vakker ut. Jeg synes ikke du trenger å fikse noe.)
- Tusen takk, snille du! Jeg føler jeg svarte på dette spørsmålet i del 1, det kan du lese HER. Men nei, jeg ble på ingen måte lykkeligere eller selvsikker av det. Selvsikkerheten min har kommet av at jeg har snudd om på tankene mine, ikke at jeg opererte! 

3. Vil du anse deg selv som en by-jente eller strand, natur og fjell? Hva med byen eller naturen er det som får deg til å velge dette?
- Jeg føler verken jeg er det ene eller det andre! Jeg liker "by-livet" utrolig godt, samtidig som jeg også liker skog, fjell og spesielt havet. 

4. Når du hører på musikk, er det et spesielt instrument som du føler treffer deg skikkelig? f.eks hvis en sang inneholder piano, eller saksofon etc.
- Det er ikke noe instrument jeg føler treffer meg akkurat, men jeg syns piano er fantastisk fint. Skulle ønske jeg kunne spille det selv!

5. Hvis du kunne levd i et annet tiår hvilket ville det vært? (eks. 20-tallet, 70-tallet osv.)
- Ah, dette spørsmålet var såå vanskelig! Men jeg tror 50-tallet!

6. Hvor gammel er kjæresten din? Er han fra Moss? Hvordan møttes dere? Har dere vært sammen lenge?
- Han er like gammel som meg (altså 19 år) og han er også fra Moss. Vi har kjent hverandre i mange år ettersom vi har gått på samme skoler, og har vært bestevenner i kanskje 4 av årene vi har kjent hverandre!

7. Hvilken selvbruning anbefaler du?
- Vita Liberata, uten tvil! Denne har jeg brukt fast helt siden jeg fant den, som er ca 2 år siden. Jeg har skrevet mye om den tidligere på bloggen, og dette er virkelig den beste selvbruningen. Jeg har prøvd Sunspa, St.Tropez og flere men ingen slår denne. Den kan kjøpes HER.

8. Hvilken foundation bruker du?
- Jeg bruker Forever fra Dior. 

9. Har du noen tips for å fremheve blå øyne?
- Varme undertoner fremhever blå øyne! Oransje, rød, bronse, gull, og varme brune farger er noen av fargene man kan bruke. Selv pleier jeg å bruke gull eller brune farger om jeg vil fremheve øynene litt. En svak strek på våtkanten med en svart kajal syns jeg også fungerer ganske bra!

10. Favoritt nettbutikker?
- Det må være Nelly og NA-KD.

11. Hvilket kamera bruker du?
- Canon EOS 500D. Dette har jeg brukt i alle årene jeg har blogget, og når jeg tenker på det sånn så har jeg i grunn hatt dette kameraet veldig lenge. Haha! Kanskje det er på tide å kjøpe et nytt? Hvertfall en ny linse? Det er så lett å bruke, det tar fine bilder og ikke minst så fungerer det enda - så vi får se. 

12. Hvem tar bildene av deg?
- Jeg pleier å ta bildene selv med selvutløser! Hvis ikke så er det mamma eller en venninne som er snille å hjelper til! 

13. Hvordan får du så mye volum i håret og hvordan får du det til å ligge bakover, istedenfor en skill på midten f.eks??
- Volum har jeg alltid hatt, noe som sikkert kommer av at jeg har et veldig stort og krøllete hår! Jeg bruker virkelig ingen hårprodukter, annet enn shampoo og balsam, og en sjelden gang hårkur. Og det at jeg som regel ikke har noen skill, det vet jeg ikke helt hvordan jeg skal forklare. Jeg har hatt den frisyren siden jeg gikk på ungdomsskolen, og jeg tar på en måte bare å drar håret den veien jeg vil ha det. I det siste har jeg hatet at jeg ikke har hatt noen skill, så har begynt å variere litt mellom denne frisyren og midtskill - men gud så uvant det er! Jeg har jo ikke hatt midtskill på mange år, haha. 

14. Bor du alene eller med familien?
- Jeg bor med faren min! 

15. Hvor tar du vippeextensions hvis du har og hvor fyller du på leppene?
- Vippene mine fikser jeg fast hos Nina som jobber på Brow Rehab, som ligger både på Frogner og Pilestredet i Oslo - men hun jobber også på Beauty London i Bergen! Og jeg har ingenting i leppene mine nå! Jeg tok juvederm i April 2015 på Eger Skin Clinic (som før het Karl Johan hudpleie), som altså er over et og et halvt år siden så alt har gått ut og jeg har valgt å ikke fylle på etter det.

16. Når du tar selfier osv. som du legger ut på instagram, bruker du da mobil eller kamera til å ta bilde med? Blir så veldig bra kvalitet og lys på bildene! 
- Omtrent alle bildene mine på Instagram er tatt med mobil! Lys og skarphet redigerer jeg i VSCO.

17. Kunne du tenke deg å flytte til Oslo?
- Ja, jeg elsker Oslo! Planen er å flytte dit innen 2 år. 

18. Er du like interessert i å blogge nå som det du var for en del år siden?
- Jeg er like interessert, men jeg føler jeg var mer kreativ når det kommer til blogging tidligere. Alt var nytt og jeg hadde så mye motivasjon, jeg visste hele tiden om noe nytt jeg kunne skrive om - men etter 6 år med blogging så føler jeg at jeg på en måte har brukt opp alt om dere skjønner hva jeg mener? Samtidig som jeg har jo lært litt opp gjennom årene, og jeg jeg føler det er vanskeligere å åpne meg og skrive mer personlig nå som årene har gått, dessverre.. 

19. Hvis du kunne byttet liv med hvilken som helst person i verden for en dag, og opplevd et eller annet de har opplevd. Hvem ville du valgt, og hva ville du opplevd og hvorfor? (eks. Kim K på bryllupet sitt med Kanye hehe, eller Candice S da hun gikk med Fantasy Bra på VSFS 2015)
- Haha morsomt spørsmål! Og ikke minst vanskelig! Det er mange personer det hadde vært morsomt og vært for en dag. Feks å være en Victorias Secret modell og gått på fashion showet hadde vært veldig spennende!

20. Hva er oppskriften på et sunt og bra forhold?
- Et sunt og bra forhold for meg er at man stoler på hverandre og er trygge på hverandre. Man kan snakke med hverandre om alt, og man kan være seg selv 100%. Man skal dytte hverandre oppover og motivere hverandre, og stiller opp for den andre. Hei babes! For litt siden fikk jeg tilsendt to shortser fra Runwaydreamz i feil størrelse, så derfor tenkte jeg å holde en konkurranse her og på Instagram der to av dere kan vinne hver deres shorts! Begge shortsene er i XS. Vinnerne kåres om en uke! Lykke til ♥"TRUMP VANT?!?!" hører jeg kjæresten min rope ut, og mens jeg ligger halvveis å sover klarer jeg å mumle fram "jeg vet du bare tuller". Men det gjorde han altså ikke. Jeg var virkelig sikker på at Hillary skulle vinne, så dette kom som et stort sjokk. Jeg har egentlig ikke ord. At noen kan få seg til å stemme på en sånn mann, det er så uforståelig som det kan bli. 

Jeg har i grunn ikke gjort så veldig mye annet enn å se på nyhetene i hele dag, mens jeg har spist pizza sammen med mamma. Nå skal jeg snart en tur ut, så vi blogges senere i kveld - da kommer det en konkurranse jeg tror dere vil like! Svar på spørsmålsrunden del 2 kommer imorgen. Ah, hvor skal jeg starte?? Jeg er helt forelsket i denne frisørsalongen. Interiøret, flinke Ana som både gjorde håret mitt super fint og i tillegg var såå hyggelig og imøtekommende, verdens diggeste caffé latte. Nei, vet dere hva. Ingen andre skal få røre håret mitt igjen! 

Jeg og Thea dro hit sammen, og begge farget håret mørkere. Det ble ikke en super stor forandring på meg, men en litt mørkere farge - Thea derimot gikk fra blondt til mørke brunt! Og det ble så utrolig bra! Begge var døds fornøyde og tok kanskje 50 selfies i det vi gikk ut døren fra salongen, haha. Og om dere stikker innom så må dere virkelig be om caffe latten de har, gud så god. 

Ana, frisøren, var virkelig super dyktig og utrolig søt! Det føltes som om jeg hadde kjent henne i mange år, haha vi skravlet i ett sett alle sammen. Så hyggelig! Timen ble bestilt gjennom Treatme.no, som er en nettside der man kan bestille time til en rekke skjønnhetssalonger i Oslo og Asker. Du velger hvilken behandling du vil ha, enten om det er feks massasje, hår, vipper, negler - hva enn du måtte ønske, også kommer det opp forslag til forskjellige salonger, også er det bare å bestille i vei. Super enkelt og genialt!

NB! De har også en konkurranse på Instagram (sjekk: treatme.no) nå hvor du kan vinne en klipp til 950kr hos Hair & Beauty Lounge!

/ i samarbeid med treatme.no1. Kan du lage en makeup tutorial og room tour? 
- Sminkevideo blir det nok ikke noe av ettersom jeg ikke er noe spesielt flink til å sminke meg! Men room tour kan jeg få til! 

2. Hva/hvor/når tenker du å studere?
- Jeg skal begynne å studere når jeg har fått tatt opp fagene mine på Bjørknes! Hvor og hva er fortsatt usikkert, jeg har jo lyst til så mye forskjellig! Men jeg må innrømme at New York er et alternativ som ligger veldig høyt. 

3. Hva slags musikk hører du på?
- Jeg liker mye forskjellig musikk. R&b, hiphop, rap, house, pop - hører vel egentlig mest på de tre første!

4. Hva er øverst på ønskelisten?
- Jeg ønsker meg ikke så mye for øyeblikket, men en TV til å ha på rommet eller en tur til utlandet hadde vært deilig. 

5. Er det noe mat du hater?
- Nå måtte jeg tenke litt, for jeg er egentlig ikke så veldig kresen! Men jeg liker ikke sylteagurk, pinnekjøtt og elg! 

6. Hva er yndlingsmaten din?
- Nudler fra en restaurant som heter Combo som ligger i Moss kunne jeg spist hver dag. Haha! Du kan velge mellom nudler eller ris, også velger du tilbehør som kan være feks kylling, biff, svin etc med saus og grønnsaker. Såå digg! Også elsker jeg blåskjell, reker, pizza, biff, ah det er mye. Jeg elsker mat! 

7. Synes du det var verdt å bruke så mye penger på å være på russebuss?
- Helt ærlig så syntes jeg ikke det, nei! Jeg syns det var greit i starten, men det er mange utgifter som kommer etterhvert som man ikke tenker på. Det er døds morsomt å være på buss, og man får et veldig godt samhold og alt sånn, men jeg angrer på at jeg brukte såpass med penger.

8. Hva er du engasjert i?
- Jeg har en del ulike hjertesaker jeg brenner for, men de som jeg kanskje har satt meg mest inn i er ulvedebatten, all snakken om plastisk kirurgi og kampen mot mobbing. 

9. Hva gjør du for å føle deg bedre?
- Hvis du tenker angående hva jeg gjør for å bli i bedre humør når jeg er lei meg, så pleier jeg å gå en tur med musikk på ørene. Også pleier jeg å lage meg noe godt å spise, ta en lang dusj og møte noen som jeg vet klarer å få meg i godt humør uansett hvor langt nede jeg er.

10. Har du noen gang følt deg alene?
- Jeg tror de aller fleste går igjennom perioder i livet hvor man føler seg ensom, og det er ikke uvanlig å føle seg alene selvom du egentlig har mange rundt deg som du vet bryr seg! 

11. Høyde?
- Jeg er 172cm. 

12. Skostr?
- 38.

13. Hva er din beste egenskap?
- Min beste egenskap må være at jeg er veldig flink til å se en situasjon fra alle sider. 

14. Hvordan har du det egentlig?
- Jeg har det egentlig veldig fint! Jeg er inne i en litt kjip periode akkurat nå, men ellers er alt veldig bra. 

15. Hva er årsaken til at du har forandret stil og væremåte?
- Jeg føler ikke jeg har forandret meg noe særlig når det kommer til væremåte, annet enn at jeg har vokst, er ikke like naiv og lar meg ikke bli behandlet urettferdig. Stilen derimot er veldig forandret, føler jeg hvertfall selv, og takk gud for det. Haha! 

16. Hva føler du selv om den kroppen du har nå?
- Jeg har aldri hatt det så bra med meg selv som jeg har det nå! Og det er så utrolig deilig, for jeg har i alle år slitt med dårlig selvtillit. 

17. Har du såret noen før og angrer du?
- Det har jeg, og det angrer jeg selvfølgelig på. Det er ikke noe morsomt å såre et annet menneske, uansett grunn!  18. Holder du fortsatt kontakten med Pernille tror jeg det var, venninna di som bor i Oslo? Dere virket close, men så sluttet dere å henge sammen.
- Litt usikker på hvem du mener her, ettersom jeg ikke har hatt en venninne i Oslo som heter Pernille som jeg var close med, men hvis du tenker på Paulina som jeg har blogget en del om tidligere som bodde i Oslo så er ikke vi sammen så ofte siden hun har flyttet til USA. Men vi møtes de gangene hun er i Norge, og vi snakker sammen på Facebook/Skype flere ganger i uken! 

19. Jobber du noe som modell eller tar du bare bilder selv? Lurer på om du har et modellbyrå liksom.
- Nei, jeg jobber ikke som modell. Tar kun bilder selv :-) 

20. Hva er dine tanker om den pågående debatten om plastiske operasjoner?
- Jeg er ikke for å operere seg i hytt og pine slik at du blir seende ut som et annet menneske - men jeg syns det er bra at man har muligheten til å fikse på ting hvis det er noe som virkelig tærer på psyken din, så lenge du gjør det for deg selv og så lenge du vet at det virkelig er dette du vil. Jeg syns aldersgrensen på operasjoner burde bli høyere. Som dere vet tok jeg silikon for litt over ett år siden, fordi jeg hadde så små pupper som jeg hadde hatet i alle år. Jeg ventet og ventet og ventet på dagen de skulle bli større, men det skjedde aldri. Jeg ville bare få litt størrelse på de, og derfor gjorde jeg som jeg gjorde. I en alder av 18 år. Hadde jeg ventet ett år til, kanskje jeg ikke hadde gjort det? Det vet jeg ikke. Men jeg føler den dag i dag at det ikke var så nødvendig som jeg trodde. Jeg angrer ikke, men jeg hadde nok klart meg fint uten. Jeg har tenkt tidligere at jeg vil gjøre det ene og det andre. Litt mindre nese, null poser under øynene, litt større rumpe, litt smalere midje, litt tynnere ansikt. Men nei, det er ikke utseendet det er noe galt med - det er tankene dine. Jeg liker fortsatt ikke nesen min, og skulle gjerne hatt en mindre nese - men vet du hva, jeg har godtatt det. Nesen min er stor, og hva så. Tenk deg godt om 100 ganger ekstra, og vent et par år til før du gjør noe så drastisk som å legge deg under kniven. Det er ikke bare-bare. 

21. Har du tenkt på å flytte til utlandet?
- Det kommer nok ikke til å skje med det første, men det er en drøm å flytte til utlandet en gang i fremtiden ja!

22. Har du noen spesielle uvaner? 
- Jeg tar mye i håret mitt når jeg blir nervøs, ellers kan jeg ikke komme på noe spesielt!

23. Hvilket filter bruker du på VSCO for bildene dine?
- Jeg pleier å bytte på litt, men filtrene jeg stort sett bruker er 04 og S2. 04 har jeg kjøpt, og lurer på om jeg gjorde det med S2 også - så de ligger ikke på VSCO fra før. 

24. Hvordan ser en normal dag ut for deg? fra du står opp til du legger deg.
- Nå som jeg ikke går på skole eller jobber så er ikke hverdagen min veldig spennende akkurat! Men jeg står opp, spiser frokost og dusjer. Ser en episode av en av seriene jeg ser på. Tar bilder til bloggen, skriver noen innlegg. Svarer på mail. Møter noen venner eller kjæresten og er med de til kvelden. Det er en standard hverdag med mindre jeg har noe jeg må gjøre, som feks dra å kjøpe noe, dra til Oslo for å fikse vippene etc eller bestemmer meg for å gjøre noe. 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits