Dere som følger med på bloggen husker kanskje at jeg skrev i sommer at jeg var på en russebuss med navnet Pearls Of Wisdom? I helgen slapp vi dekknavn og ble til LUMINA 2016! Lokalet var stapp fult, det var døds god stemning og vi koste oss masse. Sangen vår er laget av verdens beste Andreas Haukeland (TIX) og klærne er fra ingen andre enn Russedress, selvfølgelig! Russedress er så utrolig flinke på det de gjør, og jeg kan virkelig anbefale alle kommende russ å velge de som klesleverandør. Bare se på klærne vi fikk? Ziphoods med paljetter, sleeves og bånd som lyser i mørket osv. Vi har ikke fått alle klærne vi har bestilt enda, men jeg gleder meg til å vise dere resten! 

Dere finner facebook siden vår her, instagramen vår her og sangen på spotify her! Også hadde jeg og de andre jentene satt utroolig stor pris på om dere stemte på sangen vår som årets russelåt HER! Jeg følger gjerne noen av dere på instagram som en liten takk, så om dere stemmer - sleng med instagrambrukeren din i en kommentar i kommentarfeltet i dette innlegget! :-) Hvilke russetreff skal du på? 
Jeg skal på Landstreff Stavanger, Landstreff Fredriksten og siste helgen på Tryvann! 

Har du noen vonde minner?
Det har jeg, det tror jeg de aller fleste har - dessverre. 

Hva gjør du for å bli så brun?
Jeg bruker en selvbruning fra Vita Liberata, som er helt klart min favoritt innenfor selvbruning! Har skrevet et innlegg om den her.

Hva har du lyst til å gjøre etter videregående?
Jeg syns dette spørsmålet egentlig bare blir vanskeligere og vanskeligere for hver gang jeg får det, det er så mye jeg vil gjøre samtidig som jeg ikke helt vet hva jeg virkelig vil. Så langt er alt jeg vet at jeg drømmer om USA. Jeg vil ta et friår hvor jeg reiser rundt i USA, opplever, lærer, ler og rett og slett nyter livet før jeg starter å studere. Det vil jeg. Og det er alt jeg vet foreløpig! Fremdeles vil jeg jobbe med noe innenfor mote, jobbe med dyr eller bli psykolog eller marinebiolog da! Veldig forskjellige yrker, men! 

Hvem av Kardashian søstrene ville du ha bodd med?
Khloe, tror jeg! Hun virker så crazy! 

Hvilke implantater har du? Har du dråpe form?
Jeg har runde :-)

Hvor høy er du? 
Jeg er 1.72.

Jeg lurer på om du har fått noen strekkmerker etter du tok silikon, og om du vet om noe som får strekkmerkene til å gå bort? 
Nja, har ikke fått mye men fikk litt på siden! Vet ikke om noe som får det bort, men jeg skjønner ikke - Hvorfor syns mange strekkmerker er så ille? Det er små merker på kroppen din som mest sannsynlig ingen andre enn deg selv legger merke til! Du er flott, både med eller uten strekkmerker! 

Hvor er Prada bildet fra?
Det er fra desenio.no, kan kjøpes her! Jeg har i str 70x100 om noen skulle lure på det! 

Har du planer om å flytte til Oslo? :-) Eller trives du i Moss?
Jeg kommer nok til å flytte til Oslo etterhvert, ja! Har lyst til å flytte til Oslo, Stockholm eller New York i fremtiden! 

Gjør du noe for å holde håret ditt rett etter du har rettet det?
Niks! Tar kun i varmebeskyttende spray før jeg retter det, og that's it! :-)

Hvor lang tid bruker du på å rette håret?
Mellom 1-2 timer, spørs hvor nøye jeg vil gjøre det men bruker hvertfall en time med tanke på at jeg har så tjukt og langt hår. 

Tok akkurat silikon selv, og gleder meg veldig mye til at sportsbh- perioden er over og jeg kan begynne å gå i fint undertøy. Hvor handler du undertøy nå etter du tok sillikon? :)
Åh, husker jeg gledet meg utrolig mye til å bli ferdig med den perioden selv! Handler egentlig på de samme stedene som før: Nelly, Victorias Secret og H&M for det meste! 

Var du nervøs for narkose før operasjonen?
Ja, det var det jeg gruet meg mest til! Jeg gruet meg faktisk ikke så veldig til selve operasjonen, men til narkosen. Jeg hadde aldri vært i narkose før, og dum som jeg er hadde jeg sittet å lest masse om det på nettet. Jeg hadde lest en del skrekkhistorier, og der satt jeg. Med tårer strømmende nedover kinnene mine før jeg la meg på operasjonsbordet, men jeg lever enda! 

Hadde du en fin sommer?
Takk som spør! Jeg hadde en veldig fin sommer, selvom jeg måtte gå gjennom bildearkivet mitt for å se hva jeg egentlig gjorde denne sommeren haha! Kos, Tvedestrand, båtturer, masse fester, nei jeg koste meg masse. Vil ha sommer igjen!

Hvilke utesteder var dere på i Kos?
Vi var litt overalt i bar street, men var for det meste på West, Doors og Up Stairs. 

Har du fortsatt kontakt med Thea I. Haugane?
Ganske lite, dessverre! Men vi har kontakt innimellom og snakker om å få til å møtes igjen snart :-)

Har du tatt restylane?
Tok det én gang i April, men har ikke tatt noe etter det og siden det har gått syv måneder har så og si alt gått ut. 

Hvor mye tok du i hver pupp?
275g.

Hva synes du om nettmobbing?
Det er så forferdelig, og ingen form for mobbing er greit i det hele tatt. Enten om det er på nett eller ikke! Syns det er grusomt at det er så mange som opplever mobbing i løpet av livet. 

Tenkt til å ta noen andre operasjoner?
Nei! Jeg vet ikke hva jeg vil senere men sånn som det ser ut nå vil jeg si meg fornøyd! 

Hvordan var smertene når du tok silikon, gjerne ranger fra 1-10 og hva var det som var spesielt vondt?
Jeg husker ikke så veldig mye av smertene med tanke på at det er over et halvt år siden jeg opererte nå, jeg hadde skrevet ned alt dag for dag men det ble borte fra macen etter den var på reparasjon - dessverre. Men, jeg syns ikke det gjorde så veldig vondt! Jeg hadde forberedt meg på det verste, så det var mye mindre smerter enn jeg trodde. Vil si smertene for meg lå på en 5 fra 1-10! 

Har du noen bilder fra da du var liten?
Hadde ikke så mange bilder faktisk, men nedenfor er noen! 


Hva er det morsomste med å være på russebuss?
Hva som er det morsomste.. Hm, det var veldig vanskelig! Men kanskje det å slippe teaser, dekk og konsept! Man har jobbet hardt for å få til diverse ting, og den glad følelsen man får av å endelig kunne vise frem gensere, sang, navn etc, den er fantastisk! Også er det jo veldig koselig å tilbringe masse tid med jentene mine da, på dugnader, fester og andre ting! Jeg er så glad i de alle, og vi har det veldig gøy sammen! Og jeg vet jo ikke enda, men det å ha buss på treff osv og ikke minst rulling kommer nok til å bli døds gøy! 

Hvilken russebukse modell tok du og hvilken størrelse?
Jeg tok modellen Skinny Girl i størrelse S! 

Hvor er de flaskene som er formet som dødninghoder fra? Kan du legge ut link til dem? Du er så pen!!
Tusen takk, fine! Flaskene er fra taxfree-en i København, men fås kjøpt på vinmonopol også (om du er over 20 såklart). 

Hvor mange måltider spiser du i løpet av en dag og hvilke matvarer er det du spiser?
Det varierer faktisk veldig! Noen dager spiser jeg 2 ganger i løpet av dagen, mens andre dager småspiser jeg litt hele tiden! Jeg spiser seriøst alt! Jeg er ikke så veldig kresen på mat, og spiser det jeg vil! 

Svarene på spørsmålsrunden kom litt sent, men bedre sent enn aldri? Ble en del spørsmål om silikon, skjønner at det er mange som lurer på ting angående det så håper dere har fått svar på det dere lurer på nå, også håper jeg at jeg får litt mer av andre spørsmål neste gang jeg har spørsmålsrunde! Ellers har det ikke skjedd noe spesielt den siste tiden. Livet er ganske, tja, kjedelig for tiden? Bra har jeg det hvertfall, selvom det kom snø i dag og at eksamen er rett rundt hjørnet! Vi slapp også dekknavn forrige helg, tenkte å skrive om det i et eget innlegg. Ellers kunne jeg trengt noen tips til hva jeg kan blogge om, hjernen min virker helt tom. Så spytt ut om dere har noen ønsker! Vi blogges ikveld
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits