Som dere vet så går jeg fast til Brow Rehab (som ligger både på Frogner og Pilestredet), for å fikse vippene og brynene mine! Her var jeg senest på Onsdag, og det var så deilig å få freshet opp både vipper og bryn. Jeg føler meg helt seriøst som en ny person når jeg går ut herfra, og blir like fornøyd hver gang. Helt utrolig hvor stort talent disse damene har! De kan virkelig sakene sine, og leverer gang på gang. Denne gangen var det flotte Margrethe som fikset brynene mine, og min faste vippestylist Nina fikset vippene mine! 

Ellers så skal dere vite at jeg ikke har glemt spørsmålsrunden! Jeg har hatt fult kjør hele helgen og har ikke fått svart ordentlig på alle spørsmålene enda, men jeg skal fortsette nå - så det kommer veldig snart! Jeg vil ikke levere noe halvveis, og spesielt ikke på spørsmål dere stiller meg. Derfor tar jeg meg god tid til å svare på de, slik at det blir best mulig! Håper det er forståelig ♥ klem til dere alle!Hei babes! Jeg har seriøst prøvd å logge inn på blogg.no i HELE dag, men det har tydeligvis vært en teknisk feil så derfor har ikke dette innlegget kommet ut før nå. I dag er jeg en tur hos mamma og skal bli over til imorgen, samtidig som Mia (søsteren min) er hjemme! Det var såå fint vær ute i dag! Sol og 11 grader, så da passet det perfekt med en liten gåtur på Alby. 
Ser dere forresten noe nytt?? På Onsdag var frisørtimen min og jeg er så fornøyd! Dessverre falt ikke valget på blondt ettersom frisøren min frarådet meg å gjøre det nå som håret mitt var såpass slitt. Men jeg skal klippe meg og kure håret ofte frem til etter nyttår og forhåpentligvis vil det bli sterkere til da, og da kan jeg begynne å lysne det! Jeg skal skrive et eget innlegg om håret og hvor jeg gjorde det osv senere. Nå skal jeg drikke litt vin sammen med søstersen og mamma, mens vi skravler og ser på The Stream. Vi blogges snart ♥Ahh, gjett hvem som følte seg såå flink som husket å ta med kameraet igår, men presterte å legge igjen minnekortet hjemme? Meg såklart. Det er så typisk meg! Er det mulig? Haha.. Hadde sett for meg døds fine antrekksbilder foran trær med masse fine farger og ikke minst bilder av maten (er man blogger så er man blogger..)! Jeg skulle nemlig på brunch med familien på Holmenkollen igår, og tenkte at NÅ var det på tide å huske og ta med kameraet, men så sto minnekortet igjen i macen hjemme... Koselig var det hvertfall med litt familietid igjen, også er jo Holmenkollen såå fint! Og den brunchen er jo bare heaven. Jeg ender alltid med å spise 6-7 creme brulee når jeg er der. Jeg må innrømme at det er farlig godt! 

Nå ligger jeg i sengen å blogger mens jeg hører på litt musikk, og tenkte jeg skulle se på serier snart! Det regner og er døds kaldt ute, så planen er å se på serier og drikke kakao i dag. Haha, en veldig sløv dag med andre ord! Jeg slenger med favoritt sangene mine for tiden under så dere kan se! Har fått dilla på litt rolige sanger, gjerne gamle også. Jeg vet ikke, men jeg får litt høst stemning av det?? Vel, vi blogges senere!
 Herregud, på onsdag har jeg frisørtime! Blir deilig med litt forandring, for håret mitt er helt umulig for tiden. Jeg er så lei av fargen jeg har nå, så planen er å bli blond - og nei, vi snakker ikke hvitt. Bare litt lysere enn det jeg er nå, og jeg er jo egentlig naturlig blond så tror det blir bra! Ettersom jeg retter håret hver dag skal jeg høre med frisøren om hun tror at håret mitt vil tåle blekingen, og hvis ikke - da fargere jeg det litt mørkere. Så forandring blir det uansett! Haha, jeg og det håret altså.. Er et evig spørsmål om jeg skal gå lysere eller mørkere hver gang! 

Og såå mange bra spørsmål dere har kommet med til spørsmålsrunden! Jeg gleder meg til å svare dere :-) Fortsett å still spørsmål! Svarer i løpet av neste uke!

Nå skal jeg se på serier, spise noe digg, kanskje skrive litt og slappe av resten av dagen. Dagen i dag er ikke så altfor bra, og jeg føler meg egentlig ganske dritt. Noen dager må jo være sånn også, eller hva? Da er det viktig å tenke på ting og gjøre ting man blir glad av! Vi blogges om litt, fine leserene mine ♥

Nå er det på tide med en ny spørsmålsrunde, syns dere ikke? Spør om alt dere måtte lure på i kommentarfeltet, gjerne noe litt uten om det vanlige. Er så kjedelig å svare på ting jeg har svart på hundre ganger før! "Hvor er genseren fra", "hvor mange gram tok du når du tok silikon". Spør gjerne om sånne spørsmål også, men hadde vært morsommere for meg, og sikkert for dere også - om dere spør spørsmål som jeg kan svare litt utfyllende på. Kanskje noe litt personlig? Eller hvordan tanker jeg har om diverse ting? Uansett, spør i vei! Så svarer jeg om litt! Hei dere! Jeg må starte med å takke for de fine kommentarene og ikke minst meldingene jeg fikk fra dere igår, jeg setter så stor pris på dere! Tusen tusen takk! Jeg skal bli mye flinkere til å svare dere i kommentarfeltet fremover, så vi kan kommunisere der. Tror det blir bra :-) 

I dag våknet jeg tidlig, i hvert fall tidligere enn jeg pleier, haha. Startet dagen med havregrøt og How To Get Away With Murder, en ny serie jeg har startet på ettersom jeg har sett ferdig alt av The Blacklist!  Så var det en tur på posten, og nå sitter jeg å svarer på mail og skriver regnskap mens jeg har på Keeping Up With The Kardashians i bakgrunnen. 

Over til noe annet! Her om dagen fikk jeg en pakke i posten, som inneholdt denne døds fine vasen fra Kähler. Den er så fiiin! Jeg så et bilde av den på Instagram for en god stund tilbake og har villet hatt den siden. Jeg syns den passer så godt inn på rommet mitt! Jeg bor jo med pappa så vaser er ikke akkurat det vi har mest av, om jeg kan si det sånn! Haha! Da må man ta sakene i egne hender! Jeg fikk også med to lys fra Voluspa som lukter døds godt. Jeg har fått svart silke sengetøy så prøver å få inn litt småting i svart slik at det passer sammen, og da var disse lysene perfekte. Deilig med litt nye forandringer på soverommet! Alle tingene er fra RoyalDesign.no.

Nå skal jeg skrive ferdig regnskapet og spise litt før jeg skal møte Thea! Vi blogges snart, smask


Omaggio vase fra Kähler. Utsolgt i sølv, men kan kjøpes i "perlemor" HER.


Lys fra Voluspa med brennetid på 50 timer, kan kjøpes HER.

/ sponset produkter1. Å finne en ny sang jeg virkelig digger. 

2. Når jeg smiler til en ukjent, og personen smiler tilbake! Det er såå koselig! Det tar så lite energi å trekke litt på smilebåndene, og bare en så liten ting kan gjøre dagen til en annen hundre ganger bedre. 

3. Når du sover sammen med kjæresten, og merker at han trekker deg inntil seg mens du sover. 

4. Møte nye mennesker!

5. Nytt sengetøy og nybarberte ben. De fleste jenter er vel enig her? 

6. Dra til nye steder. Det trenger ikke nødvendigvis være et annet land, men bare å oppdage et sted man ikke har vært i feks Oslo eller at man finner en ny favoritt restaurant! Det er så herlig.

7. En god frokost. Favoritt frokosten må være hotellfrokost eller amerikanske pannekaker med Nutella og krem. Og ferskpresset appelsinjuice!! 

8. Når en av de jeg er glad i ringer meg og forteller noe som er viktig for de, feks at de bestod på oppkjøring eller noe annet som gjorde de glad. Det, det er glede det! 

9. Invitasjoner. feks til jentekvelder, bursdager, fester etc. Det er koselig! 

10. Overraskelser. Hvis en venninne eller kjæresten min kommer på uventende besøk eller kjøper med favoritt godteriet mitt, gir meg blomster eller slike ting. Det er små ting som man setter såå stor pris på! 

11. Når man har ønsket seg noe lenge og endelig kjøper det! 

12. Gå tur med hunden min, Balder. I fint vær, riktig nok! Ikke like kult å gå tur når det regner katter og hunder om hverandre. Men en tur i fint vær med den brune pelsdotten og musikk i ørene er fantastisk. Å se Balder løpe rundt og logre med den lille halen, ååh smelt. Lille hjertet mitt ♥

13. Når man har masse å gjøre, og tilslutt kan krysse av at alt er gjort. Det er så ofte det ser ut som at det har vært innbrudd, krig og hele pakken i leiligheten, og etter da å ha ryddet og vasket, og i tillegg ha gjort en haug av andre ting for å så kunne legge seg ned i en seng med nytt sengetøy, noe godt å spise og en serie. Det er fantastisk!

14. Når jeg får andre til å føle seg bra! Da føler jeg meg veldig bra også!

15. Å få komplimenter for musikksmaken min. Helt seriøst, I love it. Det er faktisk såå mye bedre enn å få høre at jeg feks ser bra ut!God morgen fininger! Dere husker kanskje at jeg har skrevet om Desenio før? Jeg tenkte å tipse dere om siden enda en gang nå som det snart er jul! Desenio er en side som selger døds fine posters og rammer i alle mulige størrelser. Her kan du få alt fra tegninger til bilder, fantastiske quotes, kart, byer, hester, løver, eiffeltårnet, frihetsgudinnen, svart, hvitt, grønt, rødt, you name it! Her kan du bla i det uendelige og finne noe til en hver smak! Leveringstiden er på 3-5 dager, noe jeg vil si er utrolig raskt - og ikke minst er prisene lave. Du får mye for pengene! Har du ikke peiling på hva du skal kjøpe i julegave til pappa, kjøp et døds fint bilde av et anker han kan ha på hytta. Julegave til mamma? Kjøp noen fine bilder til å ha på kjøkkenet av feks frukt og en poster om vin. Kjenner du noen som nettopp har født, kjøp et koselig lite bilde til å ha på barnerommet! Her er det altså bilder som kan passe til hvor som helst! Jeg har gitt en poster i gave før faktisk, og jeg har også hjulpet en venninne med å finne bilder hun kan ha på veggene etter hun flyttet for seg selv fra denne siden! 

Selv har jeg allerede tre posters fra Desenio på mitt soverom. Et Prada bilde over sengen, og to bilder som står på kommoden. Jeg elsker disse bildene, og jeg syns personlig at Prada bildet gjør noe med hele rommet. Det hadde blitt så.. tomt uten? Jeg digger det, og jeg kan love dere at leiligheten min blir fylt opp av disse bildene når jeg flytter for meg selv! Jeg slenger med favorittene mine fra siden akkurat nå så dere kan se, altså hello?? Se så utrolig fine alle bildene er? Jeg vil fylle veggene mine med disse ♥

Ved bruk av rabattkoden "collett25" får dere 25% på alle posters, rabattkoden gjelder fra 18. - 20. Oktober!

 

/ i samarbeid med Deseniohar jeg...

♥ kjøpt inn litt ny sminke, fikset neglene mine på The Skin Frogner, fikset vipper og bryn på Brow Rehab, drukket vin med gode venninner, spist god mat, fått en ny favoritt jakke, vært med kjæresten, vært i Oslo, gått turer i det fine høstværet ♥

De to siste ukene har vært fantastisk. Alle bladene i tusen farger som faller mot bakken, den kalde vinden, mørket. Jeg liker det. Men jeg kjenner jeg gleder meg litt for mye til vinteren. Snøen. Julen. Ah, jeg gleder meg. Heldigvis er det ikke lenge til, og det pleier å gå så fort - tiden mellom Oktober og Desember. Jeg har ikke så veldig mye mer interessant å komme med for øyeblikket, haha. Jeg har tidenes skrivesperre akkurat nå så vi får blogges senere. Jeg ville bare gi fra meg et lite pip, så dere vet jeg fortsatt er her! Jeg har skrevet ferdig et par innlegg til dere, så de blir postet senere! De som kjenner meg og de som har lest bloggen min en stund vet hvor høyt jeg elsker å shoppe! Jeg elsker spesielt å shoppe på nettet, meeen - det kan fort bli dyrt, som dere sikkert vet! Her kommer frakt, og gudene vet hva i tillegg så derfor ble jeg så utrolig glad da jeg fant denne siden jeg skal tipse dere om nå: Rabble.no. 

Jeg vet at mange av dere er like glad i å nettshoppe som meg, så nå skal jeg fortelle dere litt om hva Rabble.no faktisk er! Rabble er en nettside der du kan finne rabattkoder, salg, kampanjer og tilbud på dine favorittbutikker på nett. De har butikker som blant annet: Nelly, Ellos, NA-KD og Coverbrands, som passer meg perfekt ettersom jeg shopper som en gal på Nelly sånn ca hver gang jeg får lønn, haha. Får aldri nok! Det som er så genialt med rabble er at ved å kun registrere seg på siden (gratis, selvfølgelig) så får du tilsendt en haug av rabatter på mail, og hvem takker vel nei til å spare litt penger når man først skal shoppe? Man trenger ikke nødvendigvis å registrere seg, du kan også bare gå inn på rabble.no for å sjekke rabattene de har - men om du registrerer deg, så får du de beste rabattkodene rett i innboksen! 

Dere husker kanskje for litt siden, da jeg skrev ett innlegg med en rabattkode med hele 50% på nelly? Rabattkoden fant jeg på Rabble. Hver gang jeg skal shoppe nå titter jeg innom Rabble først, for å se om det er noen penger å spare! For øyeblikket har Rabble flere fantastiske rabatter på Nelly. Du kan blant annet få 20% på Nelly brands, Only, Vero Moda og Vila, og ikke minst - 15% på hele Nelly!  

Nedenfor ser dere mine favoritter fra Nelly for øyeblikket, og alle plaggene kan man få 15% på! Jeg har allerede bestilt bodyen, og vurderer å klikke hjem noen av de andre plaggene neste gang jeg får lønn! Den beige hettegenseren ser såå deilig ut, og den svarte oversizede genseren hadde blitt utrolig kul med et par lårhøye støvletter! 

/ i samarbeid med Rabble
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits