Vi er allerede halvveis i Oktober, var ikke nyttårsaften i går? Det virker hvertfall sånn i hodet mitt, tiden løper fra meg.. Nå er endelig macen min blitt fikset og jeg kan ikke beskrive hvor godt det var å få den tilbake, og ikke minst og se at alle bildene var der! Jeg har vel vært borte fra bloggen i ca en måned nå, og hva har jeg egentlig gjort i mellom tiden? Det er så og si helt blankt. Det eneste jeg kan komme på er at jeg har vært en del syk, jeg har vært i Oslo, jeg har vært på ost, kjeks og vinkveld med jentene, jeg har fått ny telefon, jeg har klart å tryne på scooter (haha....) og noe særlig mer kan jeg ikke komme på? Har i grunn ikke skjedd så mye spennende, men det kommer det heldigvis til å gjøre fremover! Gleder meg til å fortelle dere!

Ellers så har jeg eeendelig blitt ferdig med russekortet mitt! Gud, som jeg har styret og ordnet med det. Vel, det ble ikke store greiene men greit ble det hvertfall! Kanskje jeg skal legge det ut på bloggen så dere får se? 

Nå skal jeg se noen episoder av Keeping Up With The Kardashians mens jeg svarer på resten av spørsmålsrunden! Godt å være tilbake, vi blogges snart ♥
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits