Grå ullgenser kan kjøpes her, beige genser her, grå genser med knyting her og genser fra Ralph Lauren her
Svart slengbukse kan kjøpes her, jeans med sleng her, svart bukse med hull her og lys bukse fra Levis her.
Oversized genser kan kjøpes her, svart kjole med utringning her, svart strikket kjole her, kjole med knapper her, beige kjole her, grå kjole med høy hals her, grønn kjole her og svart kjole med høy hals her
Beige trenchcoat kan kjøpes her, svart topp her, svart tshirt her, brun genser med hals her og svart trenchcoat her.
Svart jumpsuit kan kjøpes her, sett i beige her, choker her, strikker fra Marc Jacobs her, marmor deksel til mac her, deksel med selfie lys her, sko her og skjerf her

// adlinks

I dag har det vært en veldig avslappet dag! Jeg startet med å hoppe i dusjen, sette meg ned i sofaen med en kopp te og en ny bok, "Hekta på et håp om kjærlighet". Overskyet og tykk tåke utenfor de store vinduene i leiligheten. Det føltes veldig fredfullt og fint. Jeg liker når det begynner å bli litt kaldere i luften og tåke. Jeg aner ikke hvorfor, men det er en behagelig følelse. Jeg leste til jeg kom på side 100! Denne boken altså. Jeg skal fortelle dere mer når jeg har lest den ferdig. Så var det i full gang med vasking og støvsuging. Jeg får nemlig besøk av et par venninner i kveld. Vin, latter og gode venninner - da kan ikke fredagskvelden slå feil vel?? 

Nå sitter jeg fikset og klar nede i leiligheten til Thea. Vi venter på at tomatsuppen skal bli ferdig så vi får fått i oss litt mat før resten av jentene kommer og vi skal opp til meg! Kjenner jeg meg selv rett blir det nok knipset et par bilder i løpet av kvelden så jeg viser dere imorgen! Senere i kveld kommer det et innlegg som jeg har forhåndsskrevet, "15 ting som gjør meg glad". Liste innlegg føles så mye lettere å skrive. Lister lister lister. Jeg elsker det. Jeg har lister på alt mulig fordi jeg er en utrolig vimsete person! Da er lister for å huske ting perfekt. Nå bare babler jeg, så vi får blogges senere! Jeg håper dere alle får en fantastisk fredag ♥Er du like glad i scampi som det jeg er? Da er denne retten midt i blinken. Om jeg skal lage middag selv og faktisk orker å lage noe, og ikke bare noe ferdig greier, da blir det den retten her! Så godt og så enkelt! Nedenfor ser dere oppskriften, oppskriften er til ca 4 porsjoner. 

- DETTE TRENGER DU -

♥ Ris

♥ 300g scampi 

♥ 200g indrefilet av svin (kan erstattes med kylling)

♥ Olivenolje

♥ 3dl matfløte

♥ 1 boks hermetiske hakkede tomater

♥ 1 rød chili, hakket

♥ 1ss hakket persille

♥ 1ss hakket gressløk

♥ 1ss hakket korianderSTEG 1
-----------

Tin og skrell scampiene, lag et snitt i ryggen og fjern den mørke strengen. Fjern eventuelle sener fra svinekjøttet, og skjær det i 2cm tykke skiver. Brun kjøttet i litt olivenolje i en dyp stekepanne. 

STEG 2
-----------

Når kjøttet er brunt og det har gått et par minutter tilsetter du fløte og tomater. La det småkoke i 5-10 minutter. Ta oppi chilien og alt det grønne, og vent ca ett minutt. 

STEG 3
------------

Hell oppi scampien og skru opp varmen litt. Vent et par minutter til scampien er hvit-rosa tvers gjennom. Så er det bare å begynne å spise! Server med ris og en tørr hvitvin, og spar gjerne noe av det grønne til å ha på toppen for at det skal se fint ut! Bon appétit!God morgen, dere! Jeg har en super nyhet til alle shoppingglade! Jeg har funnet en rabattkode på Nelly der du får 50% rabatt på en haug av festklær frem til imorgen (fredag 16. september) kl 10:00! Trykk HER for å komme til alle plaggene rabatten gjelder på. Nedenfor ligger mine favoritter fra salget! Prisene på plaggene er FØR rabatten, med andre ord - så mye fint til en så billig pris?? Legg til klærne du måtte ønske i handlekurven og skriv inn koden, og vips! Halvpris på alt :-) Senere kommer et innlegg med mine andre favoritter fra Nelly som ikke er på salget. 

Rabatten gjelder ved bruk av kode: "PARTY50"


1 kan kjøpes her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her

1 kan kjøpes her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her
 

/ adlinks// i samarbeid med Glossybox

Glossybox er en boks som inneholder 5 overraskelser innenfor skjønnhet, som du får rett hjem i postkassen en gang i måneden! Produktene kan være hva som helst innenfor skjønnhet, så her kan du få både sminke, hudpleie og hårpleie. De har uendelig med samarbeidspartnere, blant annet bareMinerals, Calvin Klein, Carmex, Clarins, Elisabeth Arden, ghd, Got2b, lush og NYX for å nevne noen - så innholdet i boksene er utrolig bra! Det jeg syns er så fint med Glossybox er 1. jeg får en pakke i måneden med sminke - pakker i posten i seg selv er morsomt, og det er alltid fint med noe nytt i sminkebagen. 2. så får jeg testet produkter jeg mest sannsynlig ikke hadde tenkt over å kjøpe selv! Dette er perfekt for å unne seg litt luksus en gang i måneden, eller gi i gave til en venninne eller mor! Det er også mulig å få kjøpt "The Man Box" - som selvfølgelig inneholder produkter til menn. 

Når du starter og abonnere kan du også fylle ut din egen skjønnhetprofil slik at innholdet i boksen blir tilpasset så det passer deg!

Prisen på en glossybox er 139kr måneden og det er fri frakt! Er ikke det fantastisk?? For å lese mer om denne drømmeboksen, klikk deg inn her♥ Oat Cream Delicacy, bodylotion mot tørr og sensitiv hud fra Garnier Respons. Inneholder havrekrem og mandelmelk som har pleiende og beroligende egenskaper. Svak duft av blomster, vanilje og mandel. 

♥ Øyenskygge refill, fra det italienske varemerket Nabla Cosmetics - i farge "Ground State". Produktet er 100% vegansk.

♥ 3-in-1 Mask, fra This Works. En maske, fuktgivende krem og primer i ett som hydrerer og jevner ut hudtonen med en fantastisk glød!

Vegansk leppestift, fra Medusa's make-up - i farge "Sugar Daddy". 

♥ Brow Duo Pencil, fra Model Launcher Cosmetics - i farge "Light brown". En øyenbrynspenn som markerer og gir form til øyenbryn. Produktet er høypigmentert med et naturlig resultat som varer hele dagen!Hvilken dag er det i dag? Tirsdag? Haha, jeg går helt i surr. Det er vel sånn det føles når man har friår antar jeg, at tiden flyr og du har overhode ikke peiling på dato eller dag. Jeg kjenner at dette friåret, det har jeg trengt så utrolig lenge. Det har hjulpet meg på så mange måter allerede, og jeg kjenner at motivasjonen for.. ja, egentlig alt har steget. Jeg har hele tiden lurt på, hva er det jeg egentlig vil gjøre? Hva er det jeg vil etter videregående? Skal jeg dra utenlands? Når skal jeg flytte for meg selv? Hvor? Når? Alle disse spørsmålene har rett og slett gått som en mixmaster i hodet mitt. Dere kjenner dere kanskje igjen? Jeg tror hvertfall at jeg har kommet nærmere svarene, og det føles så deilig. 

I dag har jeg fått jobbet litt med mail, sendt fakturaer, jobbet med en del blogginnlegg, ryddet rommet og litt slikt. Deilig å få det unnagjort! Nå sitter jeg godt plassert i sengen min mens jeg blogger, hører på musikk og irriterer meg grønn av en flue som surrer rundt hodet mitt. Straks skal jeg begynne å sminke meg for og så gå en tur på butikken for å handle inn til middag. Jeg står nemlig for middagen i dag, planen er å lage en rett med scampi! Den retten er så utrolig god, og veldig lett å lage! Jeg tenker jeg kan dele oppskriften med dere senere :-) Vel, nå må jeg komme i gang. Vi blogges om litt, fininger. Jeg var forresten innom Brow Rehab igjen forrige uke og fikk fikset vippene mine av min faste vippestylist, Nina! Hun er så utrolig flink, og super søt! Sjekk ut instagrambrukeren hennes: nina_w_lashartist. Hun holder til i Bergen på Beautylondon og i Oslo på Brow Rehab. For å bestille time hos henne i Oslo, ring: 225 51 600 eller send en mail til booking@browrehabsalons.no!
 

Tenkte det var på tide å vise dere noen av mine favoritter innenfor musikk igjen! Det virker som om dere liker det, så here you go! Dette er altså de sangene jeg hører mest på for tiden - alle sangene kan dere finne i spillelisten min på spotify her! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva slags sanger du har på repeat, ny musikk slår aldri feil :-) 


// sponset opphold


Dette er hotellet vi bodde på når vi var i Gøteborg! Ser det ikke ut som en drøm? Det var så fint at jeg nesten ikke har ord. Hotellet heter Sankt Jörgen Park og ligger et lite stykke utenfor sentrum. Det at det ikke ligger i sentrum er etter min mening bare flott! Da slipper man bråk og mas, og det er uansett super enkelt å komme seg dit - ca 15 minutter med buss, og buss holdeplassen ligger kun 3 minutter unna hotellet. På hotellet kan man blant annet spille golf (det er golf bane rett utenfor), spise god mat på en av restaurantene, ta en drink i baren, trene med pt, dra på spa eller rett og slett bare sove der for å unne seg litt luksus! 

Som jeg fortalte i innlegget om Gøteborg så var vi både på spa ritual og fikk massasje, og det kan jeg anbefale på det høyeste! Så lett i kroppen har jeg ikke vært på så lenge jeg kan huske! Vi fikk også en døds fin suite som dere kan se på bildene over. Det var riktig nok litt vanskelig å få tatt bra bilder ettersom jeg klarte å ta med feil linse til kameraet, men dere ser i det minste noe! Døds stort rom med 2 verandaer, gigantisk hotellseng med masse puter, badekar, himmeldusj, drikke og snacks som følger med i romprisen, fjernkontroll til å trekke for gardinene, og det var til og med en tv "nede i" kanten på sengen, slik at man bare trykket på en kontroll også ble tv'en heist opp - haha, jeg ble såå fascinert over det. 

Det var døds god mat, og ikke minst - utrolig hyggelige ansatte! De ansatte var så blide og vennlige, og var det noe vi lurte på så hjalp de til! Vi fikk jo til og med velkomst gave fra hotellet som jeg skrev i det andre innlegget, jeg vil si det er utrolig god kundeservice! Neste gang jeg skal til Gøteborg så skal jeg definitivt tilbake hit. Mer klarer jeg ikke å forklare med ord, det må egentlig bare oppleves! Jeg fikk riktig nok oppholdet sponset, men det var med god grunn at jeg valgte akkurat dette hotellet - så da vet dere det! :-) 


I August har det vært mye på planen, blant annet Findings festivalen og Gøteborg - så da var det på tide å freshe opp litt! Vippene og brynene mine fikset jeg selvfølgelig hos Brow Rehab som har blitt mitt faste sted når det kommer til vippeextensions og bryn. De damene som jobber der har virkelig peiling på hva de gjør, i tillegg til at de er så utrolig hyggelige. Hver gang jeg er innom prater vi masse om alt og ingenting, det er så koselig! Jeg har skreve tidligere hvor fantastisk bra dette stedet er, innlegget kan du lese her. De har en salong som ligger på Frogner og en som ligger i Pilestredet! Vippene mine blir fikset av dyktige Nina, jeg har  3D vipper i lengde 13 og 14mm om dere skulle lure på det! Brynene mine blir fikset enten av Karoline eller Gisken! Hver gang jeg fikser brynene tar jeg behandlingen som heter brynsløft. Da farger de, napper og vokser brynene! Nedenfor legger jeg med et bilde uten sminke og et med, slik at dere kan se forskjellen med og uten sminke på brynene og vippene mine! <---- uten sminke, med sminke ---->

For å bestille time: ring 225 51 600, eller send mail til booking@browrehabsalons.no!

Velstelte negler har mye å si for meg! Jeg er veldig glad i å ha litt lengde på neglene mine og føler meg rett og slett naken uten. Jeg fikset neglene mine på Extend Your Beauty som ligger på Bygdøy. Jeg gikk for litt lange spisse negler i svart ettersom jeg skulle på Findings og ble utrolig fornøyd! Med masse ringer og et litt røft outfit så er jo disse bare drit kule! Neglene ble fikset av Vanessa, som faktisk er ett år yngre enn meg?? Jeg fikk utrolig sjokk når hun fortalte det, for hun virket så mye eldre og for et talent hun har innenfor negler! Hun kan sakene sine, det er helt sikkert! Neste gang jeg drar tilbake tenker jeg det blir en litt mer naturlig look! 

Timen ble bestilt gjennom siden treatme.no som er en nettside der man kan bestille behandlinger innenfor skjønnhet innen en rekke salonger! Utrolig oversiktlig side og godt utvalg på både behandlinger og salonger. Anbefaler å ta en titt! Skriver dere inn "caroline" i kommentarfeltet får dere 10% på behandlinger ♥

// sponset behandlingerJeg fant nettopp ut at jeg må være den dårligste bloggeren i historien når det kommer til antrekks bilder??? Jeg har blogget i 6 år, og fant to brukbare bilder fra 2015, haha. Er det mulig? Jeg skal bli flinkere. Jeg syns selv det er morsomt å se på outfit innlegg på andre blogger, så da burde jeg bli flinkere til å ta slike bilder selv! Nedenfor ser dere hvertfall to antrekk jeg har lagt ut på bloggen tidligere. Klærne ved siden av er ikke identiske med det jeg har på meg, men det er veldig likt! 


Hatt kan kjøpes her, klokke her, kjole her og sko her


Flash tattoos kan kjøpes her, bluse her og shorts her
 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits