Vel, dere... Da var den nye macen min også ødelagt :-)) Hvoooor typisk?? Det verste er at jeg kjøpte den for under et halvt år siden, og det som skjedde sist - ja, det skjedde igjen. Denne gangen var det en venninne av meg som var litt uheldig og klarte å miste et glass vin på den, utrolig kjipt.. Heldigvis kjøpte jeg forsikring sist gang, takk gud! Så da får jeg heldigvis en ny, men det blir ikke før om 1-3 uker, noe som er utrolig kjipt med tanke på at jeg trenger den både til blogg og til skole. Håper det ordner seg fort!

Nå blogger jeg fra skolepcen som er tidenes tregeste Windows pc, bare dette lille innlegget har tatt meg 40 minutter å skrive.. Blir morsomt å blogge frem til den nye macen kommer skjønner jeg, hehe. Vel, surt er det! Men ellers skal jeg ikke klage. Jeg har det veldig bra for tiden, og jeg er så takknemlig for at jeg har de menneskene rundt meg som jeg har. De stiller opp og støtter meg når det trengs, og det setter jeg så stor pris på. Vær litt tålmodig med meg når det kommer til spørsmålsrunden, det er mange spørsmål og som sagt er dette verdens tregeste pc men jeg skal prøve å få svart veldig snart! Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid, så vi blogges senere! Nedenfor har dere favorittsangene mine for tiden, klikk på teksten så kommer sangen opp i et annet vindu :-)

Drama - Roy Woods (ft. Drake)

Again - Fetty Wap

How Deep Is Your Love - Calvin Harris

Rap Star - Tyga

Losers - The Weeknd

Real Life - The Weeknd

Acquainted - The Weeknd

Shameless - The Weeknd

Nothing Left - Kygo

Hei fine leserne mine! Siden sist har det ikke skjedd stort. Jeg har vært syk i noen dager men rakk heldigvis å bli litt bedre før helgen så da var det noen korte turer ut, og ellers har jeg bare slappet av med serie, litt søvn og venninner. Noen rolige dager med andre ord!

Jeg har forresten lastet ned en ny app jeg tenkte å tipse dere om! Den heter LOVOO og er en app som minner litt om en blanding av Instagram, Facebook og Tinder. Dere kan følge meg HER. Jeg kommer til å være veldig aktiv på appen, så om dere vil se bilder som jeg som oftest ikke legger ut på Instagram eller vil sende meg en melding så kommer jeg til å svare der, så da er det bare å følge meg om det skulle være interessant! 

Vinneren av konkurransen om en personlig almanakk er forresten over og vinneren er kåret, så da vet dere det! Og svar på spørsmålsrunden kommer en gang før helgen! Hvordan har dere det for tiden forresten? Alt bra med dere? ♥
bilder fra google

Nå er det lenge siden jeg har hatt en konkurranse, så da er det vel kanskje på tide med en? Med tanke på at skolen nettopp har startet, så tenkte jeg det kunne være fint å dele ut en personlig almanakk fra personligalmanakk.no som premie! Jeg har nettopp bestilt meg en selv så det blir litt lettere å holde styr på skole, lekser, jobb og russetiden! Jeg har jo hatt to almanakker derfra tidligere (fant desverre ingen bilder av de) - de er kjempe praktiske og så er det så fint at man kan gjøre den så personlige med egne bilder osv. Det går an å velge forskjellige størrelser på almanakkene og om man velger den største (A5) så er det en spesialmodul til russen som hvertfall passer meg veldig bra siden jeg er russ i år. 

Det dere må gjøre er: følge @personligalmanakk på Instagram og kommentere "gjort" i kommentarfeltet på dette innlegget! Vinneren trekkes om 5 dager. Lykke til, leserene mine ♥  AVSLUTTETFikk en pakke fra Bangerhead igjen her om dagen, noe som passet veldig bra! Er jo alltid deilig å få frisket litt opp i sminkemappen, uten tvil! Nedenfor ser dere hva pakken inneholdt, har dere prøvd noe av det før? Er utrolig fornøyd med alt, må si Bangerhead leverer! Ellers, er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om for tiden? Vet det har blitt litt mye reklame, beklager det! Men kom gjerne med ønsker til hva dere vil lese om fremover, så skal jeg få fikset det. 

Verdens beste duftlys! Jeg har alltid hatt en greie for lys og har gjerne titalls forskjellige lys rundt på rommet. Ikke bare gir det en skikkelig koselig stemning, men det lukter jo såå godt og ser veldig fint ut også! Nå kommer jo høsten med stormskritt så da var det på tide å innrede med noen nye lys på rommet - selvfølgelig fra Voluspa som er favoritt merket! Sølv duftlyset kjøpte jeg for seg selv mens de tre andre lysene er i en pakke, alle lukter himmelsk og har en brennetid på 25 timer! 3 packen kan kjøpes her for 309kr, og sølv duftlyset her til139kr. 


Solpudder fra Isadora. Det er ikke første gang dette pudderet dukker opp på bloggen, dette er solpudderet jeg bruker fast og er utrolig fornøyd med det! Det dekker bra og gir en fin farge, det holder lenge også er det utrolig praktisk med det store speilet i lokket! Pudderet kan kjøpes her til 189kr.


Denne har jeg sikkert skrevet om 10 ganger før og jeg går virkelig aldri lei. Jeg elsker lukten, og får alltid komplimenter om at jeg lukter så godt takket være denne lille saken! Er og forblir en favoritt ♥ Kan kjøpes her til 449kr. 


Body wash fra Phillip B! Inneholder forskjellige urter og krydder som stimulerer huden og virker veldig oppfriskende og styrkende. Den lukter utrolig godt og gir en utrolig myk hud! Kan kjøpes her til 100kr. 


Dipliner fra Clarins! Er ikke så veldig mye å si om denne - den ser utrolig fin ut, og har en god "kost" som gjør det lett å påføre streken! Selv bruker jeg veldig sjeldent dipliner, noe som sikkert har med at jeg absolutt ikke klarer å ta det på men øvelse gjør mester så da var det på tide med en slik! Kan kjøpes her til 239kr. 


Concealer fra IsaDora! Av disse har jeg så langt bare prøvd highlighteren og "dark circles" og de er jeg veldig fornyd med! Spesielt "dark circles" fungerer veldig bra, og jeg har lenge lett etter noe som kan dekke de mørke ringene jeg har under øynene etter for lite søvn gjennom sommeren. Man kan også få denne i forskjellige farger som hjelper feks mot rødhet! Kan kjøpes her til 149kr.


Whats your type mascara fra The Balm! Gir både volum og lange vipper, og har et utrolig fint design! Kan kjøpes her til 189kr. (Utsolgt for øyeblikket) 

// sponset produkter
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits