Da var jeg hjemme igjen etter å ha besøkt fine Gøteborg! Jeg og kjæresten reiste ned på fredag med tog, og kom hjem igår kveld. Jeg har hatt en suuper helg med full timeplan. Sist jeg var i Gøteborg er flere år siden, tipper det var da jeg var rundt 10-11 år, så det var godt å få oppleve det på nytt. For en fin by! Jeg tenkte å oppsummere litt hva vi har gjort i dette innlegget, også kommer det et innlegg om hotellene senere. Fredag: Dagen startet med en togtur på ca 3 timer som gikk overraskende kjapt! Når vi var fremme på Gøteborg sentralstasjon gikk vi innom Nordstan som er et kjøpesenter som ligger rett over togstasjonen, for å få kjøpt et par ting vi hadde glemt, også var det tid for å finne ut veien til hotellet! Fra Fredag til Lørdag sov vi på Sankt Jörgen Park hotell som er et døds fint spa hotell som ligger litt utenfor sentrum, her var det golfbane rett utenfor og hele pakken! Jeg skal fortelle dere mer senere :-) Etter å ha tatt buss til hotellet, sjekket vi inn og begynte å pakke ut. Vi hadde litt tid til å slappe av, så vi inntok den store deilige sengen for å se på film og plutselig banket det på døren! Det var en velkomstgave fra hotellet med frukt og sjokolade! Utrolig snilt gjort av hotellet, så tusen takk flotte Sankt Jörgen Park! Etter å ha fått i oss det og noen glass vin var det klart for Spa Ritual. Her skulle vi velge oss en pakke med forskjellige typer ansiktsrens, skrubb osv, for å få et slags program vi skulle følge. Etter å ha vært på spa i et par timer, var det klart for middag! Vi fikk servert biff til forrett, torsk til hovedrett, og is og noe som minnet om karamell til dessert! Lørdag: dagen begynte med ♥ hotellfrokost ♥, åh det er det beste jeg vet! Høydepunktet med å sove på hotell, uten tvil. Etter frokost fikk jeg en massasje behandling på hotellet som virkelig var helt fantastisk. Jeg fløy på rosa skyer etterpå, det kjentes hvertfall sånn ut! Etter å ha sjekket ut tok vi buss tilbake til sentrum for å finne hotell nummer to! Denne natten skulle vi nemlig sove på hotell Riverton som ligger i sentrum. Vi sjekket inn og fikk lagt fra oss tingene, også var det lunsjtid. Blåskjell fra Restaurang Kungstorget ble bestilt, og etter vi hadde spist så vi litt rundt i butikkene. Jeg kjøpte en svart enkel genser og bodyen jeg har på meg på bildene over fra Zara! Etter det dro vi en tur til Liseberg! Vi var utrolig heldig med været, men gud så mange mennesker.. Absolutt alle attraksjonene hadde en ventetid på minst 30-40 minutter, så det ble en del tid som ble brukt på å stø i kø dessverre.. Men gøy var det, og jeg fikk kjøpt sukkerspinn, haha. Det er så mange som syns det er såå rart at jeg liker det og mener at det er ekkelt, men det er jo så godt?? Etter Liseberg skulle vi finne et sted å spise middag, da endte vi opp på Bee som ligger rett ovenfor restauranten vi spiste lunsj. Jeg bestilte cæsarsalaten de hadde, og den var utrolig god! 

Søndag: Toget vårt gikk ikke før kl 18.00 så vi hadde litt tid til å finne på noe før vi reiste hjem, og da bestemte vi oss for å dra til Universeum. For de som ikke vet hva det er så er det som en stor dyrepark. De har en avdeling der det er masse akvarier med haier, fisk som finnes i Norge, i utlandet etc, en avdeling med slanger, edderkopper osv, en regnskog som er vanvittig stor som du kan gå i der det flyr fugler, sommerfugler og det er til og med aper som går fritt rundt! Veldig morsomt å se! Før vi skulle dra til toget skulle vi spise lunsj, og da fant vi et restaurant som har blitt en av mine favoritt restauranter, Le Pain Francais! Det var en svær restaurant som hadde cafe, bar og restaurant i to store etasjer. Det var såå fint der inne, og dere skulle sett alle de gode kakene som var der! Vi endte med å bestille en stor sjokolade cupcake, en kake med bringebær og en pai med ost og skinke, og alt smakte fantastisk. Det er ikke engang et spørsmål om jeg skal dra dit neste gang jeg reiser til Gøteborg!

Såå, da har dere lest om hele helgen min! Det ble et langt innlegg men jeg håper dere likte det! Det kommer et innlegg senere, da skal jeg fortelle dere mer om hotellene! Ha en fin dag videre, så blogges vi snart! ... vil jeg... 

1. Ha et walk-in closet! 
2. Sove på stranden. 
3. Ha et perfekt bryllup.
4. Dra til Las Vegas med mine beste venninner. 
5. Lese flere bøker. 
6. Skrive en bok.
7. Flytte til utlandet. 
8. Dra på road trip i USA med kjæresten.
9. Dra til Bora Bora.
10. Flytte ut og innrede mitt eget hus. 
11. Gå under en blomster tunnel i Japan. 
12. Være en like god mamma som det min mamma er for meg. 
13. Dra til Dubai. 
14. Dra på seiltur i Karibien med pappa.
15. Ta med barna til kjæresten til pappa til Disneyworld! 
16. Oppleve Paris om natten med et glass vin og min bestevenn.
17. Dra på en strand som har svart sand. 
18. Dra på safari. 
19. Se stjerner fra et fly.
20. Svømme i en grotte.
21. Kysse under og på toppen av Eiffeltårnet. 
22. Ri på stranden.
23. Oppleve jul og nyttår i New York.
24. Holde en løveunge.
25. Skrive et brev til meg selv og åpne det om 10 år. 
26. Bli rik.
27. Se "tunnel of love" i Ukraina.
28. Dra på et Victorias Secret fashion show. 
29. Dykke med haier.
30. Gå igjennom et "walk-trough aquarium". (en gang til)
31. Shoppe i en Dash butikk. 
32. Få et 11.11 ønske oppfylt. 
33. Hjelpe dyr, feks bli med på noe frivillig arbeid med dyr, donere penger til en organisasjon etc. 
34. Se nordlys. 
35. Ri på en elefant.
36. Se Taj Mahal.
37. Bade i en lagune på Island.
38. Se Niagara falls.
39. Designe noe.
40. Kunne snakke flytende Fransk. 

Da var helgen over, og fy - så bra Findings var! Helgen gikk over all forventning og jeg koste meg så sinnsykt mye. Fredag morgen tok vi toget inn til Oslo og fikk sjekket inn på hotellet. Vi bodde på Radisson Blu Oslo Plaza fra fredag til lørdag, og det var såå fint. Vi bodde i 30. etasje så dere kan kanskje tenke dere den utsikten vi hadde? Det var helt utrolig! Når vi kom inn på rommet var det fult kjør med sminke og noen glass vin i morgenkåpen før vi møtte noen venninner for å dra til Bislett stadion. Det var så bra stemning og så mange hyggelige mennesker, hele kvelden var utrolig hyggelig. Ikke minst var det veldig morsomt å se David Guetta, Kygo og Oliver Heldens! Jeg tok dessverre ikke så mange bilder ettersom det regnet såpass mye begge dagene, men jeg fikk knipset noen som dere ser over! 

På lørdag måtte vi pakke og sjekke ut, for å sjekke inn på et annet hotell. Vi sjekket så inn på Clarion Hotel Royal Christiania, og hadde god tid til å slappe av. Vi bodde heldigvis på samme hotell som Helene og Jorun så etterhvert fikk vi i oss litt mat også var det klart for dag 2! Lørdagen var bra, men ingenting slår fredagen. Herregud så morsomt vi hadde det! Tusen takk til mine gode venninner for et så godt selskap, og ikke minst tusen takk til Findings for en fantastisk helg! Findings, vi sees igjen neste år, uten tvil! // i samarbeid med beconfident

For litt siden fikk jeg en ny tannbleking i posten fra Beconfident, som jeg må tipse dere om! Jeg har prøvd den en liten stund nå, og den funker som bare det. Jeg så forskjell allerede fra første behandling, og etter noen behandlinger til er tennene mine blitt utrolig hvite! Jeg har prøvd mange tannblekninger opp igjennom, ettersom at et fint og hvitt smil er noe av det første jeg legger merke til på en person, men jeg må si at tannblekingen fra Beconfident skiller seg ut. 

Jeg fikk tilsendt deres deluxe pakke som inneholder en startpakke, tanngloss, tannblekingspenn og en tannkrem. Produktene kan enten kjøpes hver for seg eller så kan du få hele deluxe pakken her til kun 795kr! 


​♥ Tannbleking starter kit: er veldig lett å bruke, viser forskjell allerede fra første behandling og ble kåret til best i test av Klikk mote i 2013. Det følger med 3 munnskinner og en tannblekingsgel som holder til ca. 10 behandlinger. Slik gjør du det: 1. Kok opp vann i en liten kjele for å så dyppe munnskinnen opp i. Hold den i vannet i ca 3 sekunder, rist av vannet og plasser skinnen på den tannraden du vil bleke. Avslutt med å skylle skinnen i kaldt vann. 2. Klipp av plastholderen på munnskinnen og børst tennene lett uten tannkrem (dette skal gjøres før alle behandlinger). 3. Påfør gelen på munnskinnen og ta den på den rekken du vil bleke. (Begge radene kan blekes samtidig). 4. La den virke i 15 minutter. 5. Ta ut skinnen og spyl med vann. Børst deretter tennene uten tannkrem. 6. Gjennta behandlingen en gang pr dag i 10 dager, eller til du er fornøyd med resultatet. Starter kitet kan kjøpes her til 495kr. 


♥ Tannblekingspenn: er perfekt å ha med på farten! Denne pennen rengjør og frisker opp det hvite smilet. Har du vært ute å spist med noen venninner er det bare å ta opp denne, pensle over tenne og vips! Så er alle flekker fra mat og drikke borte, og du har et fint hvitt smil igjen! Denne begynner å virke umiddelbart. Den kan kjøpes her til 295kr.


Tanngloss mint: gir et skinnende smil, samtidig som den beskytter emaljen mot tannsten og misfarging. Helt enkelt, den påføres på en tannbørste og så er det bare å børste i vei! Veldig god mint smak. Kan kjøpes her til 189kr. 

♥ Supersmile tannkrem: er en tannkrem som hjelper deg med å bevare det hvite smilet etter tannbleking. Kan kjøpes her til 159kr. 

Anbefaler å ta tannblekingen på kvelden ettersom du burde unngå juice, te, kaffe og andre fargede drikker 4 timer etter behandlingen! Skulle det være noen spørsmål er det bare å spørre kommentarfeltet, som alltid :-) Har du prøvd tannbleking før? Isåfall hvilken, og hvordan syns du den var? 1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Det kan jeg ikke huske, jeg skriver veldig sjeldent på papir men det siste jeg skrev var på notater på Iphonen der jeg har skrevet en ønskeliste med ting jeg ønsker meg for tiden. Jeg har sett såå mye fint så jeg tenkte jeg like gjerne kunne skrive ned tingene og etterhvert som jeg kjøper det tar jeg det bare vekk fra listen. Jeg har mine tanker om at familien min er veldig lei av kun få "penger" som svar når de spør om hva jeg ønsker meg til jul, så kanskje de får en liste denne julen for en gangs skyld! 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kjæresten min. 

3. Hva har du alltid i vesken? Ørepropper, mobil, tyggis, snus, lommebok, nøkler, parfyme, håndkrem og solbriller. 

4. Hvilken film så du sist? Rise of the planet of the apes!

5. Hvem ringte du sist? Thea.

6. Hvem ringte deg sist? Thea, haha. 

7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? "Du sier det hvertfall 50 ganger hver dag haha" 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg er en person som hater å sende meldinger, ringe derimot - elsker jeg. Da hører jeg stemmen til den jeg snakker med samtidig som jeg får gjort ting mens jeg snakker i telefonen! 

9. Hva er ditt favorittsted? Huff, det var egentlig et vanskelig spørsmål. Av de stedene jeg har vært må det være Roma og California!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hvor som helst når det er mørkt. Jeg er så paranoid at gud... 

11. Når så du moren din sist? For noen dager siden. Jeg vet ikke om jeg har skrevet det tidligere, men hunden vår (Balder) bor hos Mamma men den er her innimellom! Så sist jeg så hun var når hun skulle hente den etter at jeg hadde hatt den litt. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Himmel på jord av Kurt Nilsen. Den er så fin, og det er ingen jul uten. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt. Jeg har såvidt skrevet om det tidligere, og dere som har lest bloggen min en stund husker kanskje at jeg skrev et innlegg rundt juletider og skilsmissen for en stund tilbake. Jeg taklet skilsmissen ganske dårlig ettersom at det kom på toppen av mange andre ting, det var absolutt en veldig dårlig periode i livet mitt men heldigvis er alt veldig greit nå! 

15. Har du noen piercinger? I navlen, og hull i ørene.

16. Norge på sitt beste? Det må være på sommeren. Det er lite som slår norsk sommer, det skal sies. Norsk sommer for meg er å være på sørlandet, spise sjømat, være med familie, drikke vin, grille marshmellows og spille kort på kvelden, og rett og slett slappe av med de nærmeste. Det er så herlig. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg var et barn som hadde mye mareritt. Det er tre mareritt jeg husker veldig godt og det er: 1. Jeg, mamma og pappa bodde i et slott som en dag fikk en type forbandelse over seg (haha sett for mye på film kanskje??), så alt gikk fra å være hvitt og rosa med mange søte fugler til å bli mørkt, tåkete og mørke grønt. På kvelden kom det masse skapninger (kan minnes om troll) som var slemme som skulle ødelegge slottet vårt og prøve å drepe mamma og pappa. Jeg våknet alltid av at jeg gråt, for å si det slik. Hvordan dette i det hele tatt kunne dukke opp i tankene mine mens jeg sov - jeg har ingen anelse. 2. Jeg hadde ofte mareritt om at jeg hadde mistet en av fortennene mine. Jeg gikk en gang inn til den ene søsteren min og snakket med hun mens jeg gråt, og var helt overbevist om at den ene fortannen min var borte, og dette gjorde jeg i søvne. 3. Dette marerittet er det nok flere som har hatt: Når du drømmer at du detter ned i et stort svart hull og du bare faller og faller og faller i en evighet, og til slutt våkner du! 

18. Hva gjør deg lei deg? Er det en ting jeg ikke takler, så er det å se feks filmer der et dyr blir drept/mishandlet eller lese om at noen har mishandlet et dyr på nettet. Dette gjør meg så forbanna og lei meg at jeg har ikke ord. Jeg blir også veldig lei meg hvis jeg føler at jeg skuffer en av mine nærmeste eller hvis en av mine nærmeste har det vondt. Det å holde en venninne i armene sine mens hun gråter og klemmer rundt deg, det er faktisk noe av det verste som finnes. 

19. Hva er din beste egenskap? Det må være at jeg er flink til å se en situasjon fra flere sider og at jeg er bryr meg veldig mye om andre.  

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er utroolig sta, og veldig naiv. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover i en truse. Jeg forstår meg verken på de som klarer å sove med klær eller de som klarer å sove splitter naken. Ubehagelig begge to, haha. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? 9. 2 hotellputer, 2 vanlige hodeputer og 5 pynteputer. 

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg kan ikke komme på noe rart jeg har spist, sånn egentlig. Så da får jeg si blekksprut. 

24. Potetgull eller smågodt? Åh, så vanskelig. Jeg elsker smågodt, men salt og pepper potetgullet fra Maarud er farlig godt.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker! Jeg takler ikke å gå uten for jeg hater føttene mine, og tær generelt haha! 

26. Hva hører du på akkurat nå? Let me love you - DJ Snake, Justin Bieber

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg smakte en kuleis av Kinder i utlandet en gang, har noen av dere smakt den? Finnes den i det hele tatt i Norge noen steder? Isåfall - må ha!! Softis med marengs og hvitsjokolade saus er også en favoritt. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Ingenting annet enn Creme brulee. Og kanskje pavlova, mm. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har virkelig ingen flaks i konkurranser og spill. Jeg husker jeg vant et par Tusenfryd billetter fra Se&Hør da jeg var yngre, og det er den eneste gangen jeg har vunnet noe - av det jeg kan huske!  

30. Liker du kaffe? Nei. Jeg syns frappuccino er godt, med det er det. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Ferskpresset appelsinjuice! 

32. Et sitat du liker? Alt skjer for en grunn! 

33. Kan du spille poker? Overhode ikke! 

34. Hva har du spist i dag? En brødskive og oreokjeks. 

35. Hvilken farge liker du best på neglene? Svart. 

36. Vil du ha barn? Om noen år, ja! Jeg vil ha to, helst en jente og en gutt. 

37. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og litt fransk. Også forstår jeg svensk, men klarer ikke snakke det selv! 

38. Sover du på en spesiell side? Jeg må alltid sove ytterst, og ligge på siden. Det er helt umulig å ligge på magen eller ryggen, og jeg husker dette var det største problemet etter jeg opererte - at jeg måtte sove på ryggen/sitte å sove. Ble lite søvn, ja.. 

39. Fortrekker du havet eller basseng? Av en eller annen grunn så har basseng mye å si for meg når jeg skal på ferie. Har hotellet et fint og stort basseng er jeg solgt, men jeg bader aldri i det. Haha. Så det må nok bli havet! Ingenting er finere enn turkist klart vann. 

40. Hva bruker du helst penger på? Er det lov å svare mat her? 

41. Hva er din favoritt tv-serie? Prison Break, Gossip Girl og Keeping Up With The Kardashians. 

42. Hva skal du gjøre i helgen? I helgen skal jeg til Gøteborg! Herregud, som jeg gleder meg! 

43. Kan du stå på slalom? Jeg har aldri prøvd, så tror det kunne blitt litt av et syn haha! 

44. Har du vært i avisen? Ja, det har jeg. 

45. Har du tatt vare på noen klesplagg fra du var liten? Jeg har en sko, som er såå søt og liten. Og en lue som var til en av dukkene mine, som betyr masse for meg ettersom det var min vakreste mormor som hadde strikket den. 

46. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Jeg tror ikke jeg har en eneste ting på rommet som er rødt. Det nærmeste rødt jeg kommer er en rosa Victorias Secret pose! 

47. Hvor mange søsken har du? 2 storesøstre som er de flotteste i verden. 

48. Har du noen gang vært i en ambulanse? Nei, men jeg har vært vitne til at et par har blitt hentet i ambulanse. Veldig ekkel følelse. 

49. Liker du kinesisk mat? Jeg elsker det! 

50. Når legger du deg om kvelden? Uff, det varierer veldig. Men aldri før 22.00! // Sponset produkter

Processed with VSCO with s2 preset

Etter å ha mottatt denne pakken fra samarbeidspartneren min, Nordicfeel, har jeg fått et nytt favoritt sminkeprodukt! Jeg elsker å teste ut ny sminke, samtidig som jeg sjeldent bytter ut produktene jeg er vandt med å bruke. Sånn som feks Dior foundation jeg bruker? Den har jeg virkelig vært så avhengig av og så fornøyd med at jeg ikke en gang har tenkt tanken på å prøve en annen, helt til nå! Nå var det tomt på lager for min faste foundation, så da tenkte jeg at det var på tide å teste ut en ny! 

Versace Bright Crystal - kan kjøpes her. Denne parfymen har jeg skrevet om tidligere, og jeg går virkelig aldri lei. Denne og Lady Million er favoritt parfymene mine, og det vil de nok fortsette å være i lang tid. Det høres kanskje rart ut, men jeg føler meg nesten ukomfortabel når jeg bruker en annen parfyme. Nei, disse to her altså! Har du ikke luktet på de før anbefaler jeg det på det sterkeste. Disse parfymene har jeg brukt i flere år, sponset eller ei. 

What's your type? Mascara, The Balm - kan kjøpes her. De gangene jeg har pause fra vippeextensions bruker jeg alltid løsvipper da jeg har blitt avhengig av å ha litt størrelse på vippene mine. Dere som bruker løsvipper vet kanskje hvordan det er å ha enkelte dager der du virkelig ikke klarer å ta de på, de blender seg ikke inn i dine naturlige vipper slik at man kan se at du har på falske vipper? Dette problemet har hvertfall jeg et par ganger, men med denne mascaraen har jeg ikke det! Den gjør at mine naturlige øyevipper går i et med de falske, slik at man ikke får det skillet i mellom! Jeg har ingenting negativt å si om denne, den drysser ikke, den holder lenge, den gir volum og ikke minst lengde. Jeg har fått en ny favoritt mascara! 

NYX Setting Spray - Denne saken her, dere... Det er denne jeg snakker om når jeg skriver "et must i sminkebagen" i overskriften. At jeg ikke har testet en slik før? Jeg har virkelig gått glipp av noe, og det har du også om du ikke har prøvd den. Dette produktet har jeg blitt så avhengig av, og anbefalt til både venninner og familie. Denne er gull verdt! Den gjør så sminken holder hele dagen. Jeg er en person som er veldig flink til å ta meg selv i ansiktet. Jeg lener meg på hånden, kanskje småpirker litt her og der, og ja. You name it! Da blir det skjolder, men ikke når jeg har på denne. Jeg kan ta en powernap, bade og trene uten at sminken går av, haha jeg er faktisk frelst. Dessverre har det seg slik at denne er utsolgt for øyeblikket! 

Estée Lauder Double Wear Foundation - kan kjøpes her. Denne syns jeg var helt grei. Ingenting slår min ♥ Dior foundation ♥, uansett! Jeg har sett denne utallige mange ganger på nettet, særlig i youtube sminkevideoer så jeg måtte prøve! Men jeg syns ikke denne passet min hud så bra, den var litt for tykk mens jeg trenger den litt tynnere typen! // Annonse

Dere som har lest bloggen min opp igjennom årene husker kanskje at jeg har fortalt at jeg aldri har tatt noe særlig vare på huden min? Jeg har ikke brukt noe form for produkter bortsett fra en vanlig fuktighetskrem her og der, jeg har vært dårlig til å fjerne sminken før jeg har lagt meg etc. Vel, det siste året har jeg blitt flinkere! Jeg både fikk før og får enda spørsmål om hvordan jeg holder huden min ren, og det tenkte jeg å fortelle dere om nå. 

For å holde huden (og samvittigheten min) ren bruker jeg to produkter fra Decrusto, nemlig Black Peel Off Mask og Liposome Facial Cream - som jeg er super fornøyd med! Masken renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer! Den kan kun kjøpes på nettet her! Masken er basert på naturlige ingredienser og er den eneste svarte peel off masken i verden med patentert wellmuderm betaglukaner som bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Den inneholder ingen fargestoffer, parabener, MI, mineralske oljer eller silikon! Den er veldig lett å bruke og jeg tar den på 1-2 ganger i uken. Den skal påføres i pannen, på nesen og haken ettersom det er de områdene som er mest utsatt for hudormer, urenheter og tette porer. Unngå øyne, bryn og hårfestet! Etter å ha hatt på masken i 25-30 minutter har den blitt tørr og er klar til å bli dratt av. Om det sitter igjen noen rester vasker jeg de bare av! Liposome Facial Cream bruker jeg etter jeg har tatt av masken. Den lukker igjen de ny rensede porene og tilføyer enda mer fuktighet! 

Disse produktene har virkelig fungert bra på min hud - jeg har nesten ingen hudormer igjen på nesen, i tillegg til at jeg har fått silkemyk hud! Så her har dere hemmeligheten bak huden min: Black Peel Off Mask og Liposome Facial Cream fra Decrusto!

Decrusto har også et pakketilbud på produktene jeg bruker nå, link til tilbudet finner du her

Om dere vil lese mer om produktene kan dere gå inn på siden deres her, eller på facebook siden her! Om det skulle være noen spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg dere der! PS: Hverken ingredienser eller produkter er testet på dyr! Ha en fin kveld, fininger :-) ⋅ kvelder med solnedgang, musikk, latter og vin ⋅ rihanna konsert ⋅ oslo ⋅ shopping ⋅ gode venninner ⋅ nattbad ⋅ risør med familien og kjæresten ⋅ god mat ⋅  mer vin ⋅ masse kjærlighet ⋅

Jeg er virkelig ikke klar for at sommeren snart er over. Jeg sitter igjen med så mange fine minner denne sommeren, og heldigvis er det ikke slutt helt enda. Jeg setter virkelig så stor pris på alle tingene jeg har muligheten til å oppleve og ikke minst alle menneskene rundt meg. Jeg kjenner jeg blir litt på gråten, haha. Jeg har det så bra om dagen, jeg trodde aldri at jeg skulle få det slik. Jeg er så utrolig heldig, og jeg setter pris på hver minste lille ting. Jeg har egentlig ikke ord. Jeg er så heldig, det er alt jeg kan si. Jeg håper dere har det fint, vi blogges snart! Som jeg har nevnt tidligere skal jeg på Findings festivalen, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Det er kun 10 dager igjen, noe som går suuper fort! Jeg skal dit med min bestevenninne Thea, og vi skal bo på hotell i Oslo hele helgen. Vi kjenner også flere som skal dit som vi har planer om å møte, så dette blir gøy. Jeg og Thea er virkelig noe for oss selv, og jeg skal love dere at om vi hadde hatt et skjult kamera med oss rundt hadde dere fått sett mye crazy! Haha. Jeg gleder meg døds mye til å tilbringe hele helgen min i Oslo med min bestie, dra ut å spise og vorse med flere venninner for å så dra videre til Findings! 

Artisten jeg gleder meg mest til å se er Kygo! Helt siden han kom ut med blant annet remix av "I see fire" og "Often" har jeg vært hekta. Jeg har aldri sett han live, så det blir spennende å se han 19. August på Bislet Stadion. Også David Guetta da, men han er vel en selvfølge? Jeg gleder meg også til å se Oliver Heldens, han har et par sanger jeg har mange fine minner med - blant annet "The Right Song", "Gecko (Overdrive) Radio Edit" og "Wombass"! For å se resten av artistene, trykk her.

Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere hele helgen, både her, på Instagram og på Snapchat - såå, om du ikke har meg der allerede: følg carolinecf på instagram og carolinecollett på snapchat for oppdateringer! Om du er gira er det fortsatt noen billetter igjen, sjekk det ut her! Sees vi på Findings? 


 


 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits