På tide med en ny spørsmålsrunde! Spør meg om ting dere lurer på så skal jeg svare på spørsmålene om ikke lenge! Ha en fin lørdag, finingerHvor lenge har ikke jeg snakket om at jeg vil gjøre noe nytt med håret mitt men aldri har turt? Veel, nå var det gjort! Jeg var døds usikker på om jeg skulle gå mørkere eller lysere men endte såklart med brunt.. Jeg er så pingle når det kommer til håret mitt så store forandringene ble det ikke, men en litt mer brun farge og klipping av tuppene ble det hvertfall! Skjønne Merete på Hendrix Hair Sentrum var frisøren min, utrolig flott og dyktig dame. Jeg er veldig fornøyd med både resultatet og kundeservicen så er sikker på at jeg skal begynne å gå dit fast nå! Det er jo riktig nok i Oslo som er et stykke unna, men det er såå verdt det! Neste gang jeg drar dit skal jeg ta med kameraet så dere kan få noen bilder av salongen også! Den lille blå saken på bildet under her er en varmebeskyttende spray! Jeg har alltid fått kjeft av forskjellige frisører fordi jeg aldri har vært noe særlig flink til å bruke det, så da var det på tide å få med seg en slik hjem! Sprayen beskytter håret mot varme fra forskjellige stylingjern som feks rettetang (noe jeg absolutt trenger mtp at jeg retter håret hver dag). Noe jeg faktisk ikke visste var at varme fjerner kalde toner i håret - så ønsker man seg et sunt hår og man gjerne vil beholde de kalde tonene anbefaler jeg denne på det sterkeste! Kan kjøpes i Hendrix Hair salongene. 

Gå inn på @hendrixhair og @hendrixhairsentrum på Instagram for å se forskjellige frisyrer de har laget, alle er døds fine og kan garantere at du kommer ut fornøyd etter en time hos de! Hodebunnsmassasjen man får når de vasker og skylder ut fargen av håret er forresten himmelsk. Altså, jeg sovnet haha! Adressen er Rosenkrantz gate 13, for bestilling av time: tlf - 22 42 02 00   epost - hair6@hendrix.no.

// sponset behandling

PS: Beklager mye reklame i det siste men dette har hopet seg opp en liten stund så var nødt til å få det gjort, jeg blogger som normalt igjen imorgen og har allerede planer om å ha blandt annet en ny spørsmålsrunde! Vi blogges, babes  


Hei fine lesere! Har dere fått med dere Gina Tricots ny kolleksjon som heter "Say Blue"? Kolleksjonen er i samarbeid med den svensk-australske popduoen Say Lou Lou! Bare jeg som syns de minner litt om Lana Del Rey om dere ser på videoen øverst? Personlig digger jeg både jentene, og ikke minst klærne fra kolleksjonen! Blått, denim, slengbukser, turtlenecks, striper og topper med knyting, ah himmelsk! Husker jeg syntes slengbukser for en tid tilbake var forferdelig stygt, men nå har jeg faktisk endret mening og syns de kan være døds kule hvis man styler det riktig. Jeg har allerede et par, men må nesten få skaffet meg noen flere! For å se mer av kolleksjonen og jentene, gå inn på ginatricot.com! Hva syns dere om kolleksjonen og musikkvideoen, likte dere det? 


// sponset innleggTorsdag forrige uke var jeg på spa som jeg nevnte i innlegget under! Gud, det var fantastisk. Jeg og Thea bestemte oss for å ha en aldri så liten venninnedag og dro inn til Lørenskog torsdag morning på et sted som heter Wahwah. Wahwah finnes både på Triaden Lørenskog storsenter (der vi var), i Bergen, Oslo, Rådal og Ulset. Både jeg og Thea har hatt litt av hvert å tenke på den siste tiden og det har vært mye stress før skolestart så dette passet oss virkelig perfekt. 

Når vi kom frem ble vi servert litt vann og nøtter mens vi ventet på timen vår og fylte ut et skjema angående allergier etc ogsåå var det tid for behandlingen! Vi fikk en behandling som heter New Wave som varte i 2 og en halv time. Behandlingen startet med at vi fikk en massasje med en skrubb over hele kroppen, ble smurt inn med en varm leire også ble vi pakket inn i et varmeteppe. Utrolig avslappende! Så fikk vi en ansiktsbehandling med produkter som er tilpasset vår hud og en ansiktsmaske. Etter en tur i dusjen og servering av nøtter og frukt var det tid for ♥ massasje ♥. Hele behandlingen var fantastisk og de ansatte var utrolig dyktige samtidig veldig hyggelige, to flotte damer! 

Wahwah har forskjellige type behandlinger i tillegg til New Wave, blant annet en som heter Mermaid som nesten er helt lik New Wave bare med bad, Skinsurf som er en kombinasjonsbehandling med terapeutisk bad og kroppsmassasje med blant annet varme steiner osv og Deluxe som har både massasje av rygg og nakke, føtter, hender og en ansiktsbehandling. Om dere vil bestille time kan dere trykke her. Regner med at de aller fleste liker seg på spa, men om du ikke vil reise alene så er det en mulighet å ta med en venninne eller feks kjæreste og få en veldig koselig dag! Hadde ikke takket nei til en tur på spa i gave, det er helt sikkert! 
Når vi dro fikk vi også hver vår goodiebag med et par av produktene som ble brukt under ansiktsbehandlingen! 


Her er produktene jeg fikk med i goodiebagen + et par produkter jeg har fått i posten av de tidligere som jeg har fått testet ut en liten stund. 

Disse produktene fra Comfort Zone har jeg: 

Everyday Milk: Dette er en kremet, revitaliserende rensemelk for daglig bruk (morgen og kveld) som passer alle hudtyper. Den fjerner make-up og urenheter, gjenoppretter hudens sunne ballanse og gir huden tilbake sin natulige glød. 262kr,- 

Everyday Revitalizing Tonic: En oppkvikkende tonic uten alkohol, som gir en mer strålende hud ved at den fukter, stimulerer og vekker hudens forsvarsmekanismer. Benyttes for å fullføre renseprosessen, og reetablere hudens hydrering. Den har en mild delikat duft, med noter av hvite blomster. 262,-

Skin Regimen Renewer Mask (glemte å ta med på bildet): En peeling som benyttes 2 - 3 ganger i uken. Denne er en høykonsentrert maske som eksfolierer og gir fukt samtidig. Den demper rynker, hjelper mot akne og forhidrer tørrhet på en gang. 720,- 

Hydramemory Gel Cream 24t: En herlig fløyelsmyk dagkrem som har en dyp og varig fuktighetsgivende effekt. 459,- 

Hydramemory Hydramask: En kjølig maske til bruk en gang i uken, eller etter behov. Denne reintegrerer hudens vanninnhold og kjemper mot hudens aldring. Den får en ny elastisitet og tone. 468,-

Renight Recover Cream: Dette er en myk nattkrem, med en helt fantastisk duft. Proppet av ingredienser som  gojibær som er en av de sterkeste antioksidantene som finnes som beskytter frie radikaler i huden, og hyaluronsyre som simulerer huden og forsinker aldringsprosessen. 768,- FAVORITT!

Produktene er profesjonelle produkter som er helt frie for parabener, ingen mineralolje, syntetiske konserveringsmidler, parfyme og alkohol som er ingredienser som kan virke uttørkende på huden. Mer informasjon om produktene finner dere her. Comfort Zone produktene kan kjøpes på alle de 7 Wahwahstudioene, og vil komme i salg på wahwah hjemmesiden i fremtiden. 

// i samarbeid med WahwahNå har det blitt mye iphone bilder på bloggen, uff - skjerpings! Er så lettvindt med tanke på at jeg har med telefonen overalt, men jeg skal blir flinkere til å ta med meg kamera fremover! Jeg har jo ikke oppdatert dere på hva jeg har gjort den siste tiden, derfor slenger jeg med et par bilder. Dagene har bestått av sleepovers, bursdager, fester, familiekos, sjømat, aker brygge, hundepass, sene gode frokoster med venner og serier. Jeg har kost meg masse den siste tiden med andre ord, og om under en uke er det tilbake til skole og ordentlig hverdag. Jeg kjenner jeg gruer meg litt og kunne gjerne levd slik jeg har gjort de siste dagene i noen uker til, men skal også bli deilig å komme tilbake til ordentlige rutiner! 

Jeg har fått noen bilder tilsendt i posten som dere kan se på noen av bildene under her! Jeg eeeelsker Prada bildet! Både bildet av gull ananasen, Prada bildet, "more issues than vogue" og bildet av chanel leppestiften er fra Desenio (sponset produkter), anbefaler å ta en titt innom nettsiden! Utrolig mange fine bilder. Nå skal jeg snart møte et par venninner, og imorgen skal jeg på spa! Deilig med litt avslappning før skolestart kjenner jeg! Forteller mer om det senere, nå må jeg løpe. Vi blogges, babesÅh, kos... Hvor skal jeg starte? På veien ned mellomlandet vi i København der det ble litt shopping og mat før det var tid for 7 dager med sol, strand, nye mennesker og festing. Jeg hadde faktisk ingen forventninger til turen, og gruet meg faktisk litt til å dra med tanke på de historiene man hører om slike partysteder - men heldigvis gikk alt bra, og turen var helt fantastisk. Jeg koste meg så masse, og skulle gjort ganske mye for å kunne oppleve det samme en gang til.. Det ble mye festing om natten, soving enten på rommet eller på stranden om dagen og god mat på kvelden! 

Hotellet vi bodde på het Saint Constantin, et helt greit hotell. Jeg vil ikke anbefale å bo der om dere skal reise dit, de som jobbet på hotellet var utrolig strenge og vaskedamene vasket ikke ordentlig, ga oss ikke nye håndklær når vi skulle ha det og de var generelt veldig sure.. Rommene var helt ok, og baren var ganske grei men ellers ikke så mye å skryte av.. Stranden vi pleide å være på het "Papa's Beach" og var veldig fornøyd med å ligge der. Det var god mat der, wifi, gratis solsenger, vannsport og noen kjekke gutter hehe.. Ellers har jeg ikke så mye å si! Møtte på et par blogglesere der nede, noe som var veldig koselig! Om dere skulle ha noen spørsmål så er det bare å spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan! Kanskje det er på tide med en spørsmålsrunde snart også, eller? :-) Vi blogges!Her ser dere noen av mine nelly wants i August, og de siste plaggene jeg har klikket hjem i posten! Var det noe dere likte? 


Grå topp kan kjøpes her, svart genser her, grå strikkegenser her og hvit genser med hals her (denne har jeg fra før, døøds fin og billig!)


Militærgrønn kjole kan kjøpes her, svart kjole med cut out her, grønn kjole med cut out her og kjole med striper her.


Bikini med detaljer kan kjøpes her (bestilt), rosa undertøy her (bestilt), armbånd fra Michael Kors her (bestilt i sølv) og ring her.


Hvit genser med sleng armer kan kjøpes her, hvit genser her (bestilt), topp med mønster her og shorts her.


Hvit maxikjole kan kjøpes her, hvitt sett her og blå kjole her.


Nike Air Max 90 kan kjøpes her, svarte sko her og svarte skinn sko her.

/ adlinksJeg har ikke så mye å si. Eller, kanskje jeg egentlig har alt for mye å si? Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Det har gått en måned siden sist dere hørte noe fra meg, det har skjedd mye. Det har gått opp og ned, livet er som en berg- og dalbane men jeg klager ikke. Jeg har det veldig fint, og har gjort mye spennende siden sist! Akkurat nå sitter jeg å ser på High School Musical sammen med datteren til kjæresten til pappa, så vi får blogges senere! Jeg skal passe litt på hun de neste dagene, noe jeg faktisk syns er ganske koselig! Familie er viktig, og det er viktig å vise at man setter pris på de man har rundt seg - noe som er fort å glemme bort litt i hverdagen. Fremover skal jeg blogge om kos-turen såklart, jeg skal blogge om mine siste innkjøp, hvor eventyrlysten jeg er og hvor jeg vil reise fremover, hva jeg har gjort i det siste og om noen produkter jeg har fått! Såå det kommer flere innlegg veldig snart! Vi blogges
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits