Altsåå... SORRY. Dere som fortsatt klikker dere inn her er sikkert dritt lei av alle disse "siden sist-innleggene" og at det aldri kommer oppdateringer. Sorry, sorry, sorry. Ja, jeg har sagt jeg ikke skal blogge flere ganger om dagen og at jeg blogger heller når jeg både har tid og lyst - men en måned imellom? Nå er det faktisk skjerpings. Jeg har bare hatt så sykt mye jobb, og hundre tusen tanker om alt mulig oppi hodet mitt som jeg ikke helt har klart å sortere. MEN nå er hvertfall tankene på plass, og ang jobb får jeg nesten bare bli flinkere til å planlegge. Siden sist har jeg ikke gjort veldig mye, ettersom jeg som sagt har jobbet veldig masse! Men nedenfor ser dere noe av det jeg har gjort: 


Jeg har vært hos flinkeste Liam på Hendrix Hair igjen! Denne prosessen holder fortsatt på men vi nærmer oss! Nå har det faktisk blitt ganske lyst, og jeg tror jeg muligens skal tilbake dit igjen allerede på fredag. Egentlig skulle jeg ønske jeg kunne dratt dit hver dag, haha. Liam er så utrolig hyggelig, og jeg føler meg alltid super fresh når jeg går ut døren derfra. Også må jeg ikke glemme den fantastiske hodebunnsmassasjen. Den er faktisk himmelsk! Jeg holder dere oppdatert under hele prosessen og legger selvfølgelig ut før/etter bilder + info når resultatet er klart! 


Jeg har også hatt besøk av Balder ♥ Mamma skulle bort så da kom han endelig hit å besøkte meg i Oslo! Han er jo ikke akkurat en byhund så det var mye nytt, men det gikk overraskende bra! 


Jeg har også kjøpt ny telefon og hatt besøk av beste Anniken! Vi spiste reker og satt ute i solen til klokken bikket 01! 


Jeg har også møtt søsteren min som jeg ikke har sett på 2 år(?), utrolig koselig å se hun igjen! Hun er definitivt den råeste dama jeg vet om! 

Nå skal jeg på jobb igjen! Jeg har skrevet ferdig et par innlegg, så det kommer flere i løpet av de neste dagene. Ha en strålende tirsdag!
 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits