Hei, babes! Alt bra med dere? For øyeblikket sitter jeg i sofaen hjemme i Moss på besøk hos mamma og har nettopp spist frokost. Solen skinner inn gjennom vinduet og jeg vet allerede at dette kommer til å bli en fin dag! Straks skal jeg ut å nyte solen, gå en tur og kanskje få tatt et par bilder - og senere skal jeg en tur over til Pappa og kjæresten hans for å spise reker i solen og spille litt spill! Imorgen er det bursdagsfeiring som står på planen, kusinen min har nemlig bursdag og det må selvfølgelig feires! Så imorgen går turen til et kjempe fint sted i Sverige, hvor jeg skal ta hundrevis av bilder så jeg kan vise dere. Denne helgen blir altså stappfull med familietid, noe jeg gleder meg masse til! 

Ellers må jeg jo nesten fortelle litt om turen min til Stavanger! Vi var fire stykker som dro ned sammen, i bil som jeg nevnte tidligere - og var fremme i 14 tiden. Vi fikk i oss litt mat og vorset litt på rommet før det endelig var klart for Den Store Sommerfesten! Vi fikk riktig nok kun med oss Martin Garrix og Justin Bieber, men det gjorde forsåvidt ingenting ettersom det var de jeg hadde mest lyst til å se! De var helt fantastiske begge to som alltid, og stemningen var super til tross for været. Jeg er jo som en katt når det kommer til regn, jeg haaater det - og holder meg helst inne når det bøtter ned ute. Men likevel var det faktisk litt deilig at det regnet på konserten! Nedenfor kan dere se et par bilder jeg tok, og så legger jeg også ved noen filmer jeg tok av Justin :-) 


 

 

Et innlegg delt av Caroline Collett (@carolinecf)

 


Også har jeg enda en gang blitt totalt avhengig av et spill. Haha..... Jeg og disse spillene altså. Spillet jeg snakker om heter "Design Home" som går ut på at du skal designe dine egne rom (soverom, barnerom, spisestue, stue osv.) og være med i konkurranser der folk stemmer på hvilke rom som er finest. På bildet over ser dere det ene rommet mitt, som jeg syns ble sånn halvveis fint som jeg fikk 5 av 5 stjerner på. Var en veldig fornøyd frøken som våknet i dag tidlig når hun så dette ja! Har dere prøvd det før?

Nå begynner dette innlegget å handle om alt mulig, så tror jeg runder av her. Nå må jeg ut i finværet! Ha en strålende dag, alle sammen ♥ Om ikke lenge kommer det et innlegg om alle reiseplanene mine for resten av året, det er nemlig mye spennende som skjer fremover!Hei, fra en riiiiimelig trøtt zombie. Nå er klokken passert 01, og jeg må virkelig komme meg i seng. Likevel må jeg bare innom for å fortelle at imorgen er det endelig klart for Den Store Sommerfesten! Snuten settes mot Stavanger imorgen tidlig, kl 07.00 for å være presis. Det kommer til å bli super gøy og jeg gleder meg masse! Dessverre er det meldt ganske dårlig vær, og som det tur-mennesket jeg er eier jeg verken støvler eller regnjakke så det kan bli et prosjekt. Gøy blir det uansett, selvom jeg håper på litt sol! Om dere vil følge med på hva jeg gjør og det som skjer på festivalen kan dere legge meg til på Snapchat, der heter jeg carolinecollett ♥ Kanskje jeg treffer noen av dere der? Jeg håper det! Nå må jeg få meg litt søvn, for imorgen venter en syv timers kjøretur. Vi blogges snart!

 FAVORITE SONGS ATM 

Malibu - Miley Cyrus

Had Some Drinks - Two Feet

Somebody Does - La'Porsha Renae
(helt seriøst: dra et sted med fin utsikt, plugg i et par ørepropper og nyt. Dere må virkelig høre!) 

Breathe - La´Porsha Renae (samme gjelder denne!)

Give - You Me At Six

Dead - Madison Beer
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits