Spania, Guardamar Del Segura: Hit reiser jeg allerede imorgen (!!) og blir der i litt over en uke. Jeg har aldri vært der før, så det blir spennende! Blir deilig å komme seg vekk fra Moss litt, disse dagene skal nyyytes! 

Rihanna konsert: Konserten er 2. Juli i Telenor Arena. Jeg er ikke en crazy Rihanna-fan, men jeg liker en del av sangene hennes og er sikker på at dette blir en bra konsert! Jeg gleder meg masse! 

Hyttetur, Tvedestrand: Dere husker vel Paulina? Det har omtrent blitt en tradisjon at vi drar sammen til hytten hennes på Tvedestrand hver sommer. Når vi er der slapper vi av fult og helt, spiser god mat, drikker vin og tar bilder. Paulina elsker både å ta bilder og å bli tatt bilder av akkurat sånn som meg, i tillegg til at hun er suuper flink og har et veldig bra kamera - så det blir til mye latter og masse bra bilder! 

Sverige, Gøteborg: Dette har ikke blitt så veldig planlagt enda, og er ikke sikkert at det blir noe av men jeg håper! Det er lenge siden jeg har vært der, og hadde vært deilig med en helgetur til Gøteborg! 

Findings Festival: Åå som jeg gleder meg! 19. og 20. August skal jeg inn til Oslo for å dra på Findings. Jeg drar med Thea som bor i leiligheten under meg, og vi skal bo på et hotell i Oslo hele helgen. Vi kjenner også et par andre som skal dit, så før vi drar på festivalen skal vi møte de for å dra og spise, vorse også er det klart for å se blant annet Kygo og David Guetta! Det blir nok en utrolig bra avslutning på sommeren vil jeg tro :-) 

Hva er deres planer for sommeren? Møter jeg kanskje noen av dere på feks Findings eller Rihanna konserten? (Jeg har forresten ståplass, om noen skulle lure på det)! / i samarbeid med weightlessWeightless buksene, dere.. Hvor skal jeg starte? Disse buksene har nok de aller fleste hørt om, og med god grunn! De er nemlig gull verdt! Jeg har tidligere vist frem både denne buksen og en i jeans stoff her på bloggen, og kan ikke annet enn å si at dette virkelig må være mine favoritt bukser. Buksene koster litt, men de er uten tvil verdt hver eneste krone. De er så behagelig å ha på at man omtrent ikke merker at man har på noe, de former bena og rumpa utrolig fint, de holder seg godt og blir ikke fort utslitt + de har utrolig kort leveringstid (tar ca 2 dager før jeg får mine) også slipper man å hente de på posten, man får de rett i postkassen! Utrolig deilig :-) 

Jeg bruker str S (min vanlige størrelse) men synes de er liiiitt små, så bestiller nok en størrelse større neste gang! Neste bukse på ønskelisten er den lyse grå! Jeg må også bare påpeke at man ikke får stor rumpe av disse buksene som mange tror - ettersom de blir kalt for "rumpebuksene". Man får ikke større rumpe, men den er lagd slik at den får frem rumpa på best mulig måte! 

Jeg så også mens jeg skrev dette innlegget at det er tilbud på de aller fleste buksene nå, alt fra 20-50% så da vet dere det! Om dere lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan! Vi blogges, fininger! 

Her om dagen dro jeg innom Brow Rehab på Frogner for å få ryddet opp i brynene og vippene mine. Det var på tide vil jeg si! Det er lenge siden jeg har hatt på vippeextensions nå, og brynene mine har jeg alltid fikset selv så etter å ha lest mye bra om Brow Rehab bestemte jeg meg for å dra dit å teste selv. Jentene som jobbet der var så blide og hyggelige, og om de visste hva de holdt på med? Helt klart! Brynene mine har faktisk vært katastrofe i lang lang tid. De aller fleste har vel vært igjennom den perioden der man napper av omtrent hele øyenbrynet slik at det bare er en tynn strek igjen? Vel, det gjorde jeg da jeg var yngre og de ble aldri særlig tykke igjen. Jeg har angret på det helt siden den tid, og har prøvd å tegne brynene mine tykkere (som dere sikker ser på bildene her på bloggen) men har aldri vært spesielt flink til det. Bare etter å ha fått nappet, vokset og farget brynene mine av fine Karoline på Brow Rehab så ser jeg stor forskjell og tror at dette kan bli bra! Nå gjelder det bare å spare masse til neste gang, selvom det er utroolig vanskelig å la være å nappe! Behandlingen jeg tok er brynsløft, som vil si voksing, farging og napping! Behandlingen koster 650kr. 

Vippene mine ble fikset av skjønne Nina! Den dama er virkelig rå når det kommer til vipper! Jeg er så fornøyd, og som dere vet har jeg hatt vippeextensions mange ganger tidligere, men jeg har aldri blitt så fornøyd som nå. Tidligere har jeg syntes at vippene mine har vært litt for naturlige, jeg liker å ha lange og masse vipper - men heller ikke for mye, og den fine mellomtingen der klarte Nina med glans! Et nytt sett med vippeextensions koster 1500kr. 


Her ser dere resultatet av både vippene og brynene! Er det ikke stor forskjell på brynene mine? Jeg er såå fornøyd! Jeg fikk med meg denne oljen fra Pukka og en øyenbrynsblyant fra Anastasia Beverly Hills som jeg skal bruke på øyenbrynene mine. Oljen skal jeg smøre på brynene hver kveld før jeg legger meg! Den øker blodsirkulasjonen på området der den blir påført, og dette gjør at hårsekkene stimuleres slik at hårene vokser ut fortere! Gleder meg til å se resultat! Begge produktene kan kjøpes hos Brow Rehab. 

// sponset behandling
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits