God morgen! Tenkte bare å stikke en kjapp tur innom for å si hei til dere! I skrivende stund sitter jeg i frisørstolen på Hendrix Hair og bleker håret, så nå skal det bli enda litt lysere. Jeg er en utrolig utålmodig sjel, så å bli ferdig med håret og denne prosessen gleder jeg meg veldig til! Jeg vet jo at det beste for håret mitt er å ta det så forsiktig som vi har gjort det, og jeg er veldig glad for at frisøren min er så dyktig at han gjør det ordentlig! Jeg vil jo beholde lengden på håret mitt, så da får jeg nesten bare smøre meg med tålmodighet! Jeg forteller selvfølgelig alt om prosessen og viser dere endelig resultat når det er klart :-) 

I helgen ble bursdagen til Maria feiret, noe som var super koselig! Utrolig hyggelig å få samlet hele gjengen igjen! Vi startet hjemme hos Maria med alle jentene, for å så dra videre en tur ut på byen. Jeg orket ikke dra videre ettersom jeg skulle jobbe Søndag i tillegg til at jeg fortsatt er litt syk, så da dro jeg, Anniken og Thea en tur innom Max på vei hjem før vi la oss! 

I dag har jeg egentlig veldig mye på planen. Etter jeg er ferdig med håret skal jeg videre for å få fikset vipper og bryn på Brow Rehab, så må jeg få kjøpt nye linser også skal jeg ta toget hjem til Moss - for i kveld skal jeg endelig se igjen Helene og Jorun! Vi er som de tre musketerer, og jeg har ikke sett de på alt for lenge så å drikke litt vin og spise god mat med de i dag blir fantastisk! Vi blogges igjen veldig snart! Håper dere får en fin uke ♥
I natt lå jeg våken helt til klokken 05:00. Jeg har blitt syk, så svetten rant og jeg fikk ikke sove pga all hostingen. Jeg tok opp telefonen for å sjekke VG. "Eksplosjon på Ariana Grande konsert i Manchester" er overskrifter som møter meg. Og jeg skulle så gjerne ønske at det hele bare var et grusomt mareritt. At noen vil sprenge og skade inne på et konsertområde der det kryr av unge jenter og gutter som danser og synger med til sin favorittartist er virkelig helt, ja - grusomt, umenneskelig, jeg aner ikke hva slags ord jeg skal bruke. Ord blir tomme. Stesøsteren min på 9 år er super fan av Ariana Grande, og tanken på om hun kunne vært i en slik situasjon river i hjertet mitt. Dette er barn som er helt nede i 8 års alderen. De har ikke levd halvparten av livet sitt en gang! Jeg blir forbanna, og sønder knust.

Hver gang jeg enten skal ut å reise, på festivaler, konserter, til og med ta toget - så har jeg alltid terrorangrep i bakhodet. Selvfølgelig blir man skremt av alt som skjer. Jeg ser at det er en haug av mennesker som selger konsertbillettene sine etter angrepet i går. Men det er jo det de vil - spre så mye frykt og ødelegge så mange liv som mulig. Ikke la terroren skape stor nok frykt til at du slutter å gjøre ting du elsker. Dra på konserter, dra på ferie. Ikke la de vinne. Størst av alt er kjærligheten ♥

Hjertet mitt blør for Manchester og England. Og mine tanker går til ofrene, deres familier og alle berørte. Ta vare på hverandre!
sweater dress NA-KD (bruker dere koden "carolinecf20" får dere 20% ♥), sko Nelly

Heii! Har dere det fint? Jeg fikk jo ikke skrevet så veldig mye til dere i går og det ble vel heller et mer "oppsumerings innlegg" - men jeg følte jeg måtte fortelle litt om hva som har skjedd de siste månedene før jeg skriver som normalt igjen. Det jeg tenker rundt bloggen nå er at jeg blogger innimellom når jeg har lyst og ikke minst tid, så det kommer ikke til å bli 2-3 innlegg daglig men et par i uken kanskje! Jeg har heller ikke så mange ideer foreløpig, så om dere har noen forslag til hva dere vil se her fremover så setter jeg pris på om dere legger igjen en kommentar med ønsker! Om det er noen videoblogger dere kunne tenkt dere, så kunne jeg kanskje prøvd å fått til det også. Jeg er elendig på å redigere, men øvelse gjør mester! Alle forslag er til stooor hjelp ♥ vi blogges snart!· VÆRT PÅ STRØMSTAD SPA ·

Strømstad spa anbefaler jeg virkelig alle å ta turen innom en eller annen gang. Fantastisk mat i restauranten, koselige og lune rom, et gigantisk område med basseng, badstue, jacuzzi osv. Også må jeg ikke glemme å nevne selve spa avdelingen! Jeg tok ikke noe massasje denne gangen, men jeg prøvde fish spa. Det hadde jeg aldri prøvd før, og gud som det kilte haha. Det var morsomt å ha prøvd det, og man får utrolig mye føtter etterpå! En veldig koselig overnatting, og jeg kommer absolutt til å dra tilbake. Her får man virkelig slappet av!
Se SÅ søte disse ballongene er! De er fra tilselskapet.no som holder til i Rygge. Veldig kjekt ettersom at det er rett ved der mamma og pappa bor! De har et utrolig stort utvalg av ting som er perfekte til selskap, dåp og bryllup - det er her jeg kjøper ballonger og ting når jeg skal feire noe! Utrolig bra kundeservice også!


· FLYTTET TIL OSLO · 
Vet noen av dere ville at jeg skulle legge ut video av leiligheten så here you go! Beklager for skurringen og den dårlige redigeringen... Hendene mine skjelver som bare det, but I tried my best haha :(  En ting er sikkert, jeg skal aldri bli youtuber!

PS: det svarte silke sengetøyet er det mange som har spurt om tidligere, det er fra ilushop.com og kan kjøpes her
 

· VÆRT PÅ DRAKE KONSERT ·

... som VIP. Åå denne kvelden var så utrolig bra. Døds god stemning og Drake leverte som alltid!· ENDELIG FYLT 20 ÅR! ·

 Jeg feiret bursdagen min på selve dagen som er 31. Mars sammen med fantastiske venninner. Vi var hele 20 stk, og det gleder virkelig hjertet mitt at så mange ville være med å feire meg. Jeg feiret også sammen med familien, og det er like koselig hver gang! Jeg er så utrolig heldig som har disse menneskene i livet mitt. Både familien min og vennene mine er helt utrolige, og de stiller opp og gjør alt de kan for at jeg skal ha det best. Og det er jeg evig takknemlig for! 

· FÅTT EN NY VESKE I SAMLINGEN ·

· DANIEL WELLINGTON ÅPNET BUTIKK I OSLO · 

Endelig åpnet det en Daniel Wellington butikk i Oslo. Det har jeg virkelig ventet lenge på! I forbindelse med åpningen hadde de et event der de hadde masse bobler, god fingermat, goodiebags og det var stappfult med flotte mennesker! · FARGET HÅRET ·

That's right! Dere har hørt tusen ganger før at jeg har hatt lyst til å farge håret blondt - men pingle som jeg er har jeg aldri turt - før nå! Håret er enda ikke ferdig, dette er nemlig en ganske lang prosess for å ikke ødelegge håret helt men jeg nærmer meg sluttresultatet og skal tilbake å bleke det igjen i slutten av Mai! Frisøren som ordner håret mitt er Liam på Hendrix Hair Frogner, utrolig dyktig og hyggelig mann! Jeg viser dere selvfølgelig resultatet når håret er ferdig!· VÆRT MASSE MED GODE VENNER ·

Jeg og Kristine skulle møtes en dag for å catche up, og satt oss ned på Delicatessen på Aker Brygge! Bare sjekk den maten, det var virkelig himmelsk. Vi ble sittende å skravle i flere timer over et par glass vin i solen og plutselig møtte vi noen Kristine kjente litt fra før. Super søte jenter som vi ble værende med til langt ut på kvelden. Masse jentesnakk på Aker brygge helt til solen gikk ned, det var en utrolig fin dag!


Fiiine snuppami!

En super koselig dag med bestevenninnen min, Anniken! Er det en som er like gæren som meg så er det søren meg hun, haha! Vi har det alltid super morsomt sammen og denne dagen er intet unntak. Her spiste vi først tapas på Champagneria på Solli også dro vi en tur til Lekter'n for å spise is og drikke litt vin. 

De to øverste bildene er fra en koselig jentekveld hos venninnen min Julie. Bilde nr 3:Pavlova som er min favorittkake som jeg spiste på en hytte i Drøbak, den hytten hadde virkelig den fineste utsikten! Kan ikke huske å ha sett en sånn utsikt på lang lang tid. Også et bilde av meiii da
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits