For et eventyr! Herregud, det har gått fort. Jeg husker teaser slippet vårt som om det var igår, og det var i juni i fjor. Jeg har blitt kjent med så mange flotte mennesker, opplevd utrolig masse - og jeg har faktisk lært en god del også! Det er riktig nok veldig deilig å være ferdig, for det er virkelig mer slitsomt enn man tror! Men jeg sitter igjen med mange fine minner og er utrolig takknemlig for alt jeg har fått oppleve. Til alle kommende russ, dere har en helt sinnsyk tid i vente - det er bare å glede seg! / i samarbeid med Boots ApotekDette er nok ikke noe du leser ofte om på en blogg? Det er heller ikke noe jeg hadde sett for meg at jeg kom til å blogge om, men etter å ha fått en mail angående denne kampanjen tenkte jeg - hvorfor ikke? Klamydia er så normalt! Det er faktisk den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen man kan få, derfor vil jeg understreke hvor viktig det er å teste seg. Det er ca 22 500 i året som tester positivt, og ca 60-80% opplever ikke symptomer. Er ikke det sykt? 

Det er derfor utrolig viktig å sjekke seg etter hvert partnerbytte, men istedet for å dra til lege eller helesøster kan du nå kjøpe den samme testen på Boots Apotek og ta den hjemme! Du trenger nødvendigvis ikke kjøpe den i butikken heller, du kan få kjøpt den helt anonymt på nett og hente den innpakket på posten. Nå som testen er satt ned 25% ligger prisen på 296kr. Testen kan kjøpes HER! Svaret på prøven får du også tilsendt på telefon (en sms-kode du bruker på en nettside)!Boots Apotek har nå en kampanje for russ 2016 der en rekke produkter er satt ned 25%, blant annet ørepropper, solkrem, plaster, antibac og kondomer. Sistnevnte er det eneste prevansjonsmiddelet som beskytter mot klamydia! Se hele russekampanjen HER.Hei! Nå er det en stund siden jeg oppdaterte dere, og det er rett og slett fordi jeg har hatt så mye skole også kan dere jo gjette hvem som har blitt syk?? Det er selvfølgelig meg. Ble syk ca rundt 22. april, og er det enda.. Blir nok ikke ordentlig frisk før russetiden er over heller, så det er veldig kjipt. Feber som kommer og går, og tidenes såreste hals - ikke kult! Siden sist har jeg jo vært på to landstreff, og fy så bra det var! Tenkte å fortelle dere litt nedenfor.


LANDSTREFF FREDRIKSTEN

Jeg og Lotta bodde på samme hotell som vi gjorde da vi var der i fjor, Fredriksten Hotell! Døds fine rom og veldig hyggelige ansatte! Hele helgen var fantastisk! Spesielt den bakte poteten! Sånn seriøst, kjøp den om dere er der. Den var faktisk himmelsk og var så og si alt jeg snakket om hele helgen. "Kan vi kjøpe baktpotet nå?", "Åå, gleder meg til baktpotet imorgen" Haha! Jeg var for det meste inne i bussen sammen med jentene, men også litt foran scenen og inni andre busser! 

Jeg anbefaler virkelig alle kommende russ å dra på Landstreff Fredriksten! Nå har jeg jo trossalt vært der to ganger, og det var så utrolig bra der begge gangene. God mat, flinke arrangører, bra sceneshow og sinnsyk stemning! 
LANDSTREFF STAVANGER

Dette må være noe av det sykeste jeg har vært med på, for herreguuud så bra det var! Jeg er faktisk fascinert over hvor bra opplegg det var. Det var ca 13 000 russ der, og sikkerheten var såå bra! Det var artister som Wiz Khalifa, Martin Garrix, G-Ezay og The Chainsmokers, og man fikk seriøst kjøpt alt mulig av mat. Nachos, pizza, baktpotet, taco, burgere, nudler og til og med sushi! De hadde virkelig alt. Jeg har egentlig ikke ord, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare noe mer, det må bare oppleves. Så dra hit om du har muligheten! Dette må seriøst være høydepunktet i russetiden! 

ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits