Ahh, ble det ikke fint med marmor kontaktplasten? Det ble mye bedre enn det var hvertfall, og mye billigere enn å kjøpe en helt ny kommode! Kontaktplasten kan kjøpes på Panduro for kun 139kr! Siden sist har jeg også fått litt ny sminke! Alle godbitene over er fra Nordicfeel.no. Nordicfeel har et helt sinnsykt stort utvalg av både hudpleie, hårpleie, parfyme og sminke, det er gratis frakt OG det tok kun 2 dager før jeg fikk pakken i posten! Det er ikke ofte man kommer over norske nettsider der de har så mange bra merker og i tillegg har gratis frakt og kort leveringstid. Blir ikke siste pakken herfra hvertfall, det er helt sikkert. 

Både solpudderet fra Chanel og foundation fra Dior har jeg brukt lenge! Solpudderet bestiller jeg ofte i en litt mørkere farge enn jeg vanligvis ville tatt siden jeg bruker dette til kinnbena. Ser ut som at disse er utsolgt dessverre, men her er en lignende foundation fra Dior som heter Star! Concealeren Time Balm fra TheBalm har jeg aldri prøvd før. Jeg klarer aldri å finne en concealer jeg liker og føler dekker godt nok, men denne gjorde faktisk det! Etter å ha lest om denne flere steder måtte jeg prøve og den dekker utrolig bra. Liten og søt er den også, noe som gjør den lett å ta med seg overalt. Fargen jeg har den i er light/medium og kan kjøpes her. Mary-Lou Manizer er en highlighter fra TheBalm som jeg har blitt utrolig avhengig av. Jeg har aldri vært noe opptatt av alt det contouring, highlighting styret, men denne lille skjønnheten gir det lille ekstra. Man får en såå fin glød i ansiktet! Den kan kjøpes her

/ sponset produkterProcessed with VSCOcam with s2 preset

Hei fine lesere! Har ikke så veldig mye å fortelle idag men tenkte jeg måtte oppdatere likevel. Dagen i dag har blitt brukt til å rydde og vaske, og å få gjort unna litt ting jeg burde gjort for lenge siden. Veldig deilig å være ferdig! Nå skal jeg ta noen mål av kommoden min før jeg drar til Panduro for å kjøpe inn marmor kontaktplast, dere har sikkert sett andre bloggere gjøre det tidligere? Den hvite kommoden min har nemlig begynt å flasse etter at det har stått vannglass der, noe som ikke ser så veldig pent ut. Derfor tenkte jeg det ville bli såå mye finere om det var marmor der! 

Thea svarer på spørsmålsrunden i starten av neste uke, så det er bare å fortsette å stille spørsmål frem til det! Jeg fikk også et spørsmål om sangen vår kommer på spotify og den har kommet ut nå, dere kan høre den her! Vi har også fått sang nr 2 som dere kan høre her. Legg de gjerne til i spillelistene deres! Har dere forresten hørt ILYSB - STRIPPED av LANY? Verdens fineste sang. Det var virkelig kjærlighet ved første blikk, om jeg kan si det slik. Anbefaler alle å høre, denne er helt klart favorittsangen min og går på repeat døgnet rundt. Er det bare meg eller blir bildekvaliteten utrolig dårlig på blogg.no for tiden?? Ikke bare bildet under men i de siste innleggene mine også? Utrolig kjipt for det ble ikke sånn før.. Uansett! Jeg tenkte jeg kunne vise dere appene jeg har på iphonen min. Jeg har vel egentlig ikke så veldig mye interessant der men får ofte spørsmål om hvor jeg redigerer bildene mine på instagram blant annet, så da kan jeg like så greit fortelle dere om appene som gjemmer seg inne på telefonen min også. 


Fotografi: Afterlight brukte jeg en del før, men ikke så mye nå lengre! Der gikk det mest i å endre på lys og kontrast, samtidig som det er et par fine filter der. VSCO har vel de aller fleste nå? Det er en app som ligner veldig på Instagram. Der kan du redigere bilder og legge de ut! Det er som oftest her jeg redigerer bildene mine til de som lurer på det, og jeg har også en bruker der som jeg oppdaterer oftere og legger ut litt annet enn det jeg gjør på Instagram. Rookie Cam bruker jeg ikke så mye, jeg lastet den ned rett før jeg dro til London og brukte den til å redigere noen av bildene derfra. POMELO lastet jeg også ned før London turen. VHS Cam er en app der du kan filme på "gammeldags måte". Det blir som et slags filter der filmen ser gammel ut og det står klokkeslett etc nede i hjørnet på filmen. Boomerang er en app som hører til Instagram der man kan lage "gifs", bilder som beveger seg. Faded og Priime har jeg ikke testet ut enda, så noe om de på Twitter så bestemte meg for å teste de ut! Cluster er omtrent det samme som Icloud. Her kan du legge til andre i en gruppe og dele bilder fort, også kan man kommentere osv. Det er kun de i gruppen som ser bildene! Jeg har blant annet denne appen fordi familien min bruker den. Så hvis noen i familien gjør noe spesielt: da deler de bilder slik at resten av familien får de. 

Games: Jeg er ikke noen særlig gamenørd vil jeg si! Jeg spiller veldig sjeldent iphone spill, men er greit å ha litt tidsfordriv på feks. buss, fly osv. Kendall & Kylie har sikkert de fleste fått med seg hva er? Det er et spill der du altså kan lage en person som du styrer. Man kan feste med Kendall og Kylie, dra på dater og photoshoots og mer. Dette var jeg veldig avhengig av den første uken det kom ut, men er et spill man går fort lei. 1010! er mitt favoritt tidsfordriv. Candy Crush er også bra tidsfordriv, og Hay Day skjønner jeg ikke hvorfor jeg har en gang. Jentene på bussen spiller dette konstant så derfor måtte jeg laste det ned for å prøve men jeg skjønner ikke helt hvorfor dette er morsomt?? 

Sosialt: Her er alle de standard appene jeg er innom hver dag! Weheartit er perfekt om du leter etter quotes, fine bilder og inspirasjon! Blogg.no for å sjekke og svare på kommentarene deres. Sonos appen trenger jeg for å få hørt på musikk på høyttalerne her hjemme, og SoundCloud har utrolig mange bra sanger og remixer som ikke er på feks Spotify! 

Nødvendig: Kategorien snakker vel for seg selv? ♥ Vipps ♥ er faktisk gull verdt! Timetable hjelper meg med å holde styr på timeplanen min og hvilke klasserom jeg skal være i. Mitt Telia for å passe på at telefonregningene mine ikke blir sky høye. Dreamdays er en nedtelling app der jeg feks har nedtelling til bursdager, ferier, russetreff osv.. SoundHound er fantastisk! Om man hører en sang man gjerne skulle hatt navnet på er det bare å trykke seg inn på denne, trykke på en knapp og vipps! Så har du navnet på sangen og artist! Digipost lastet jeg ned nylig. Den har jeg for å få melding om når jeg skal hente noe på posten! Mye bedre enn hentelapper for å si det sånn.. 

Håper dere likte innlegget! Har dere noen favorittapper? Trenger tips! Hei! Da er det tid for spørsmålsrunde! Virket som mange av dere ville at en venninne skulle svare på spørsmål om meg så denne gangen kan dere spørre Thea om alt dere lurer på. Thea er en av mine bestevenninner og er også naboen min, hun bor i leiligheten rett under meg så vi ser hverandre hver eneste dag! Vi er også på samme russebuss så da vet dere det! Still spørsmål i kommentarfeltet, så svarer hun om ikke så alt for lenge! I kommentarfeltet virker det som mange av dere syns det er spennende å lese om russetiden, så da kan jeg dele med dere at vi slapp konseptnavn igår! Vi gikk fra Lumina til Electric Sky 2016! Jeg elsker navnet, sangen, genserne, historien bak alle navnene vi har hatt  og egentlig alt. Veldig fornøyd med andre ord! Lik gjerne siden vår på facebook her eller følg oss på instagram @electricsky2016! Jeg skal også få laget et innlegg med alle klærne så dere kan få se men jeg venter fortsatt på noen gensere. Hei dere! Vil starte med å takke for alle gratulasjoner jeg fikk på torsdag! 19 år?? Å bli 19 er jo ikke så veldig spennende, men det er alltid koselig med litt ekstra oppmerksomhet og omtanke! Dagen var fantastisk, og jeg har så mange fine mennesker rundt meg. Jeg er så utrolig heldig! Det beste med å ha bursdag er å få gratulasjoner fra folk du kanskje ikke hadde regnet med å få fra! Venner man ikke har hatt kontakt med på en god stund, men som plutselig lyser opp på skjermen din og husker bursdagen din! Utrolig koselig! 

Jeg hadde også en stor matteprøve på fredagen så fikk lest litt til den også! Ikke akkurat det morsomste å gjøre på bursdagen sin, men må det gjøres så må det gjøres! På lørdag var jeg på Støtvig Hotel og badet, og i dag har jeg egentlig bare jobbet litt i bussen. Det er kun 19 dager(!!) igjen til Fredriksten, så tiden flyr! 

Er det noe dere vil lese om her på bloggen forresten? Tenkte kanskje å skrive litt angående russetiden snart? Vise russeklærne mine, skrive litt om treffene etc om det er noe dere vil selvfølgelig? Eller kanskje jeg skal ha en spørsmålsrunde der Thea (min bestevenninne og nabo) svarer på spørsmål om meg? Kom gjerne med forslag til hva dere vil se her fremover!  


Hadde faktisk ingen bilder jeg kunne bruke i dette innlegget så da slenger jeg med ett fra i sommer! 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits