Som jeg fortalte tidligere så var jeg i London! Jeg var der i påskeferien fra 19.-22. Mars sammen med pappa, kjæresten hans og barna hennes! Jeg har jo vært i London en gang før, så jeg hadde allerede sett noe av det vi så sånn som f.eks.. Big Ben og de standard turist tingene men jeg så også mye nytt som jeg ikke fikk sett forrige gang jeg var der. London er en flott by og det er så utrolig mye å se! Jeg er sikker på at jeg kunne dratt dit minst 20 ganger til og likevel sett noe nytt og spennende! 

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset


Etter å ha hørt mye om Ladurée måtte jeg ta en tur hit! Om du liker makroner like mye som meg, så er dette virkelig himmelen. Tror dette er en av de mindre cafeene de har, men gud så fint det var der! Hele butikken var i gullfarger, det var makroner og gaveesker overalt og hun som jobbet der var så søt! Anbefaler å ta en tur hit, enten om du vil ha en kopp engelsk te og makroner eller bare rett og slett dra innom for å se hvor fint det er!  

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset


London Eye er veldig standard turister, man må liksom få med seg det om man først er i London! Denne gangen var jeg ikke oppi hjulet med tanke på at jeg var det sist og følte ikke jeg trengte å gjøre det en gang til! Jeg er redd for svært lite, men akkurat høyder er jeg ikke så veldig glad i, så denne gangen ble jeg værende på bakken! 

Processed with VSCO with f1 preset


Trenger vel ikke si så veldig mye her? Fine Big Ben!


Processed with VSCO with f1 preset


Tower Bridge så jeg sist gang jeg var i London, men denne gangen gikk jeg over broen også! Jeg har aldri sett den når det har vært mørkt så satser på å få sett det neste gang! Tenk så fint?


Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset


White Cube er et kunst galleri! Dette fant jeg da jeg søkte opp kunst galleri i London på Google og hadde veldig lyst til å dra hit etter jeg så noen bilder derfra! Noe som var ganske kjipt var at jeg hadde litt store forventinger.. Dum som jeg er tenkte jeg jo ikke over at utstillingene der blir byttet på, så jeg trodde jeg skulle se noen døds fine utstillinger sånn som på bildene jeg hadde sett fra tidligere men det jeg kom til var tomme hvite rom med et par ting på veggene som dere kan se bilder av over.. Utrolig kjipt, håper det er noe spennende der neste gang! Denne kaffebaren har jeg sett en del bilder av fra før, både på instagram og andre steder! Jeg syns den så kul ut, med alt lyset både inni og utenpå så derfor ville jeg ta en tur til Soho for å ha sett det i virkeligheten også! 


Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset
Cereal Killer Cafe er en cafe som ligger i Brick Lane, øst i London. Det er en cafe som er perfekt for enten frokost eller lunsj! De har 130(!!) forskjellige frokostblandinger, flere typer melk og forskjellige toppinger du kan ha på. Det må være den beste lunsjen min på en stund, for å si det sånn! Bare se så godt det ser ut ♥ De som har lest bloggen min en stund vet at jeg eeelsker lucky charms! Derfor ble det lucky charms med oreo og ekstra marshmellows på meg! 


Processed with VSCO with f1 preset

Street art i London finner du for det meste på østkanten! Disse bildene er også tatt i Brick Lane, så uansett om du skal innom Cereal Killer Cafe eller ikke anbefaler jeg dra hit. Det er en lang gate med masse mennesker, boder med forskjellig mat som f.eks. indisk, gresk, kinesisk osv. Også er det masse å se som blant annet Street art.

 


Processed with VSCO with 4 preset
Chinatown fikk jeg anbefalt av en bloggleser fra London, faktisk! Jeg er veldig glad i kinesisk mat og tenkte at dette da må være det perfekte stedet. Hele gaten er full av kinesiske boder, butikker, restauranter og generelt kinesiske ting. Veldig mye spennende å se, god mat og man får en skikkelig følelse av Kina!Trenger vel ikke å si så mye her heller? Buckingham Palace er garantert noe man måå se når man er i London! 

 

Victorias Secret er nok en selvfølge å dra innom, spesielt om du er en tenåringsjente! Jeg shoppet ikke så mye i London - faktisk, men jeg fikk med meg 2 undertøyssett fra Victoria's Secret, et par sko fra Ugg Australia og en vidvinkel linse til iphone fra Urban Outfitters hjem.
 

Her ser dere litt andre bilder! Jeg visste ikke helt hva jeg skulle kategorisere disse bildene under, så da ble de like så greit plassert under "andre ting". Det første bildet er tatt i et galleri jeg tilfeldigvis gikk innom når jeg gikk hjem fra Chinatown, bilde 2 er et testbilde av Urban Outfitters der jeg tester ut vidvinkel linsen jeg kjøpte. Bilde 3 er et bygg med masse reklame som visst nok skulle være veldig kjent fra filmer etc. og bilde 4 er en liten trang "gate" som går fra Ladurée med masse små dyre butikker, samme gjelder bilde 5! Det 6. bildet er meg utenfor en blå dør jeg fant veldig fascinerende på vei til White Cube, bilde 7 <3 nike <3 og til slutt bilde 8: en bygning på vei til Tower Bridge. 
Jeg trengte den pausen så forferdelig mye. Jeg trengte en pause for å få gjort litt, en pause for å bygge opp bloggmotivasjonen igjen, en pause for å rett og slett tenke på en ting mindre. Det var fantastisk med litt "fri", men jeg er så glad for å være tilbake! Det gikk nesten 5 måneder siden sist jeg oppdatert bloggen, og herregud så fort tiden går! Jeg har gjort så mye i mellomtiden. Det har vært jul og mye tid med familie, det har vært russeball, osloturer, vinkvelder med venninner, nyttårsaften, vinterferie, jeg har feiret bursdagen min og jeg har vært i London! 

Fremover er det en del som skjer! Blant annet så nærmer russetiden seg med stormskritt også er det ikke så altfor lenge til sommerferien heller, og da skjer det alltid mye! Jeg gleder meg til å fortelle dere om alt! Akkurat nå har jeg besøk av Thea, en av mine bestevenninner, som også er naboen min (heldig ja??). Vi skal lage litt mat og se på serie, så vi blogges senere! Jeg tenkte å skrive et eget innlegg om London hvor jeg forteller litt om hva jeg så osv, vet mange av dere liker å lese om slikt! 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits