Dagen i dag brukes til å rydde og pakke, og oppi all pakkingen innså jeg hvor mye klær jeg faktisk har! Derfor selger jeg en haug av klær på Tise, prisen varierer alt fra 50-900kr fra merker som Runwaydreamz, Ralph Lauren, Nelly, BikBok etc. Det meste er ubrukt, og nedenfor kan dere se noe av det jeg har lagt ut. Ta gjerne en titt på brukeren min HER, og send meg en melding der eller en mail på carolinecf.blogg@hotmail.com om det er noe du kunne tenke deg! Klærne kan sendes mot at kjøper betaler frakt :-) Godt nyttår, alle sammen! Da er hele julen over, og vi er inne i et nytt år. Det er helt merkelig å lese "2017" overalt, dette året har gått så sinnsykt fort?? 2016 var uten tvil mitt beste år. Jeg har aldri hatt det så bra før, verken rundt meg eller med meg selv - og alt har bare falt på plass dette året her. Jeg håper at dette året vil gi meg like mye, og det tror jeg at det vil. 

I julen var det stappet opp med lunsjer og middager sammen med familie, og alt var så fint. Også kom nyttårsaften, som jeg i grunn ikke er så veldig glad i. Det skjer liksom alltid noe på denne dagen, og det gjorde det selvfølgelig i år også. En litt mindre ting skjedde i år da, det var bare telefonen min som knuste - men gud så kjipt det også er, haha! Ellers var nyttårskvelden utrolig bra! 

Nå for tiden driver jeg egentlig bare å forbereder meg til flyttingen. Jeg flytter inn allerede neste uke, så det er masse som må gjøres. Om dere vil se bilder av leiligheten når den er ferdig er det bare å skrike ut, så skal jeg få fikset det! Vi blogges senere ♥
 


- bilder fra 2016 -
 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits