Hei babes! For litt siden fikk jeg tilsendt to shortser fra Runwaydreamz i feil størrelse, så derfor tenkte jeg å holde en konkurranse her og på Instagram der to av dere kan vinne hver deres shorts! Begge shortsene er i XS. Vinnerne kåres om en uke! Lykke til ♥
bilder fra google

Nå er det lenge siden jeg har hatt en konkurranse, så da er det vel kanskje på tide med en? Med tanke på at skolen nettopp har startet, så tenkte jeg det kunne være fint å dele ut en personlig almanakk fra personligalmanakk.no som premie! Jeg har nettopp bestilt meg en selv så det blir litt lettere å holde styr på skole, lekser, jobb og russetiden! Jeg har jo hatt to almanakker derfra tidligere (fant desverre ingen bilder av de) - de er kjempe praktiske og så er det så fint at man kan gjøre den så personlige med egne bilder osv. Det går an å velge forskjellige størrelser på almanakkene og om man velger den største (A5) så er det en spesialmodul til russen som hvertfall passer meg veldig bra siden jeg er russ i år. 

Det dere må gjøre er: følge @personligalmanakk på Instagram og kommentere "gjort" i kommentarfeltet på dette innlegget! Vinneren trekkes om 5 dager. Lykke til, leserene mine ♥  AVSLUTTETHei vakringer! ☺

Den 13. juni er det premiere på filmen «The fault in our stars», som handler om en uforglemmelig reise hvor Hazel og Gus møter hverandre i en støttegruppe for kreftrammede. Filmen tar for seg kjærligheten og hvor skjørt, vakkert og skummelt livet kan være. Man må virkelig ta vare på øyeblikkene!

I denne anledningen tenkte jeg å holde en konkurranse der hvor en heldig vinner kan ta med seg en venn, venninne eller kjæreste på kino + en romantisk resturant middag for to! Det eneste du må gjøre er å legge igjen epostadressen din i kommentarfeltet. Vinneren kåres på søndag! Lykke til ♥For ikke så altfor lenge siden mottok jeg to levi's shortser fra batoko.com, og må si jeg ble utrolig lei meg når jeg fant ut at jeg hadde bestilt for liten størrelse.. Derfor tenkte jeg å holde en konkurranse der hvor 2 av mine flotte lesere kunne vinne disse, i stedet for at de kun blir liggende hjemme. OBS: Shortsene er i str XS! 

Det eneste du må gjøre er: 1. Følge carolinecf på instagram. 2. Like Batoko sin facebook side her. 3. Skrive hvilken shorts du vil ha (husk å legge ved mailen din!) 

Lykke til! smaskkk 

Jeg har inngått et samarbeid med todiefor.com og skal nå ha en giveaway der du kan vinne en valgfri bikini fra todiefor.com! Dette må du gjøre: 1. Skrive hvilken modell du vil ha + størrelse + mail. 2. Følge http://facebook.com/todieforswimwear eller @todieforswimwear på instagram. Valgfritt: dele konkurransen på facebook! 

I've teamed up with todiefor.com and now you can win a bikini of your choice from todiefor.com! What to do: 1. Write what model you want to win + size + email. 2. Follow http://facebook.com/todieforswimwear or on instagram: @todieforswimwear. Optional: Share the giveaway on facebook.

Good luck! 

Konkurransen er avsluttet!Som jeg nevnte i forrige innlegg så skal jeg være ambassadør for den nye Justin Bieber filmen, og har da fått gleden av å holde en konkurranse der en av dere kan vinne en goodiebag og 5 billetter til deg og dine venninner! Har selv fått den samme goodiebagen, og herregud så mye herlig! Den er stappfull av ting som er perfekt til en døds koselig jentekveld som man feks kan ha før man ser filmen! 

Goodiebagen består av det som er på bildene under + kinobillettene til Believe Movie! 
 

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, så trekker jeg en vinner i løpet av lørdag! 

HVORFOR SKAL DU OG DIN JENTEGJENG VINNE DENNE GOODIEBAGEN?

 

Legg ved ditt NAVN og din MAILADRESSE, vinneren presenteres til helgen! 

Heisann! Konkurransen ja, var desverre ikke noe Ralph Lauren men som jeg har skjønt er det ganske mange av dere som liker Runwaydreamz også? Siden denne shortsen er for liten til meg og brukt kun 2 få ganger, så tenkte jeg at jeg heller kunne gi den ut i en konkurranse enn å kaste den. Hva syns dere? Den er i strl XS og jeg bruker som regel S fra runwaydreamz, så dere kan jo tenke dere. 

Det eneste dere må gjøre er å følge runwaydreamz på insta her, og følge de på facebook her! Husk å skrive mailen deres så det er mulig å kontakte dere!! smaskKjører på med en liten konkurranse i samarbeid med junkyard, syns det er litt for lenge siden sist jeg hadde konkurranse så håper dette er noe dere liker og at det er mange som melder seg på! Det eneste dere må gjøre er å følge @junkyardnorge på instagram (dette kommer til å bli sjekket!), skrive hvorfor dere leser bloggen min og at dere linker til favoritt produktet deres fra junkyard.no med en pris opptil 500,- 

Jeg kårer vinneren om ca 1 uke! Lykke til! 
Da er det tid for konkurranse! Det eneste du gjøre er å bestille en ef brosjyre fra akkurat den linken her (som er helt gratis), og når du har gjort det kommenterer du bare med eposten din! Simple as that. Trekker vinneren om 1-2 uker! Lykke til, alle fantastiske lesere!dere finne julelisten min på spotify her! Noen flere som gleder seg til jul? Hei! Da er det leeenge siden jeg hadde sist konkurranse, så er på tide med en ny. Nå kan dere vinne et eget designet deksel fra Frydaze.com! Hvor kult er det ikke å ha et deksel med bilde av kjæresten, familie, venner, dyr eller andre ting? Det som er så bra med denne siden er at det ikke er kun til iphone, men også mange andre mobiler! Det eneste du må gjøre er å like facebook siden dems her, også kommentere i dette innlegget når du har gjort det. HUSK EPOST! 

Vinneren kåres onsdag 14. November! Lykke til! 


Her ser dere noen deksler som jeg har designet til Iphone 4/4s. Got2b har en konkurranse hvor man kan bli årets sommersveis, og kan vinne produkter fra got2b og festivalpass til Hove 2013! Gå til konkurransen her. 
som12sv


Johanne Egeland! Gratulerer masse, og takk til alle som meldte seg på! 
Husk at det fortsatt er mulig å vinne en personlig almanakk HER frem til Søndag! Lykke til :-)
 


 Da er det tid for konkurranse! Denne gangen er konkurransen i samarbeid med personligalmanakk, og du kan vinne din egen personlig almanakk! Jeg skal snart bestille meg en selv, det er så utrolig praktisk å ha en sånn så man holder styr på lekser, prøver og ikke minst blogg! I tillegg til at man kan designe den selv, og lage den så søt man vil med masse bilder og quotes. Hørtes ikke det bra ut? 

Det eneste dere må gjøre er å like Personlig Almanakk på facebook her, også kommentere i dette innlegget om du har gjort det. HUSK EPOST!! 

For å øke sjangsen til å vinne så må du trykke her, like siden -> trykke på bildegalleri -> topp 10 bilder også stemme på det første bildet, altså jenta med den hatten som er meg. Husk dette er helt valgfritt!  Heihei! I dag er det siste sjanse til å melde seg på konkurransen om å vinne en ring fra Tricolor.no, jeg trekker nemlig vinneren i kveld! For å komme til konkurransen, trykk HEEER. Jeg kårer vinneren av iphonedekslet fra mirabling på torsdag! Også kommer det en ny konkurranse på Onsdag, så følg med! Heihei! Da er det konkurranse igjeen hvor du kan vinne et valgfritt deksel fra Mirabling. Det eneste du må gjøre er å gå inn på mirabling og kopiere linken til dekslet du vil ha, å kommentere dette innlegget! HUSK EPOST.

NB: For å øke sjansen til å vinne, trykk HER og lik siden -> bildegalleri -> topp 10 bilder -> og stemmer på bildet til meg og linda (som er bildet under i innlegget). Husk å skrive om du har stemt på bildet! Dette er HELT valgfritt! :-)Jeg har laget en spørreundersøkelse! Håper de fleste gidder å gå inn HER og besvare 6 spørsmål angående min blogg for å hjelpe meg og forbedre den. Det tar maks 4 minutter! 

Man kan ikke kommentere dette innlegget. 
Da er det konkurranse igjen, som er i samarbeid med tricolor.no! Denne gangen kan du vinne en av ringene over. Det du må gjøre er å like tricolor på facebook HER og skrive i kommentarfeltet hvilken ring du vil ha. husk epost!! Personlig så syns jeg ringene er mye finere på ekte, jeg har den samme ringen bare i rød og er veldig fornøyd!

Forresten: Elf konkurransen blir avsluttet innen denne uken er over. Da er det konkurranse igjen, som er i samarbeid med eyeslipsface.no. Denne gangen er det 3 heldige vinnere som kan stikke av med en goodiebag med fine, sommerlige produkter! ELF er utrolig billig men samtidig har de utrolig bra kvalitet. ELF sminken er ikke testet på dyr!! Et produkt som er et must for meg i sommer er helt klart en døds fin leppestift, med en fantastik rosa farge (Flirtatious). Du kan få kjøpt den her

For å være med i konkurransen må du like facebooksiden til eyeslipsface HER!, også må du skrive i kommentarfeltet et produkt som er et must for deg om sommeren (produktet må selvfølgelig ikke være fra elf). HUSK EPOST. Kanskje du er en av de 3 som får en goodiebag i posten? 
Da er det tid for konkurranse igjen. Det er en stund siden sist og siden dere er verdens beste lesere som faktisk gidder å bruke tid på å lese om meg og mitt kjedelige liv, fortjener dere det beste! Det kommer også flere konkurranser senere, om ikke alt for lenge. Og den i august kommer nok de fleste til å like ekstra godt. Gled dere!

blingme.no selger de iphone deksler, tilbehør til iphone, øredobber (feks. earcuffs), smykker, armebånd og Samsung Galexy S2 deksler. 

Dette må du gjøre for å være med i konkurransen: Like facebook siden til blingme HER!! og legge igjen en kommentar med epost og link til det produktet du vil ha fra blingme.no. Det er helt valgfritt så du kan velge mellom alt på siden. 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits