Solbriller fra lookbook store!


tskjorte choies     shorts runwaydreamz     ring gina tricot
Så igjennom litt bilder, så her fant jeg både bilder jeg har delt for en stund siden og noen som jeg ikke har delt med dere i det hele tatt! Ble veldig me, myself and I innlegg - menmen. Det er jo trossalt min blogg, så får komme noen slike innlegg av og til også! Hva syns dere om bildene? Syns ikke alle var like fine i svart hvitt, men det får gå! Jeg er en svart hvitt-elsker. body fra choies


lift up your head princess, if not the crown falls. 
jakke fra choies (direkte link til jakken her) topp fra gina tricot  skjørt fra sheinside
skjørt fra sheinside


Da var endelig kameraet tilbake, så har tatt litt bilder! Viser dere senere. Hadde matteprøve i dag forresten, og føler det gikk utrolig bra så er kjempe fornøyd! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og skal fikse meg litt før jeg drar ut, ha en fin fredag alle sammen og god helg! 

Måtte dele noen av bildene mine igjen, kanskje jeg får litt inspirasjon i samme sleng? Håper på det. Har hatt det ganske vanskelig i det siste, og bloggen har bare blitt lagt på hylla. - Men blir nok normal blogging som før fra nå. 
Your hair. Your smile. Your eyes. Your height. Your voice. Your kisses. Your words. Your hands. Your heart. Your laugh. Your body. Your scent. Your jokes. Your hugs. Your clothes. You. Genser Zara   Ring Gina Tricot   Shorts Runwaydreamz

 

Aner ikke hva jeg skal blogge om igjen.. Imorgen kommer det en sminkevideo og på søndag kommer det et innlegg angående kamera mitt osv.. Er det noen flere ønsker så spytt ut nåå!
Hvilken redigering likte du best?
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits