/ i samarbeid med Daniel Wellington

Det er ingen hemmelighet at jeg er hodestups forelsket i klokkene fra Daniel Wellington, jeg har skrevet utallige innlegg om de før og blir like happy hver gang jeg ser de har fått inn noe nytt! Klokkene er enkle, tidløse og ikke minst døds fine - og man kan virkelig finne noe til en hver! Jeg har brukt klokker fra dette merket så lenge jeg kan huske og har fått en liten samling opp igjennom årene så nå tenkte jeg å vise dere mine favoritter! Classic Black Sheffield - er en av de første klokkene jeg mottok, og denne har jeg både i 36mm og 40mm. Denne er veldig enkel men likevel super fin, også elsker jeg at den er helt svart! Denne bruker jeg mest til hverdagsantrekk men den passer også fint til festantrekk med et lite armbånd ved siden av! Den kan kjøpes HER.Classic Petite Bondi - er også såå nydelig, og ble hyppig brukt i sommer til solbrun hud, jeans og en lys overdel! Den kan kjøpes HER

Classic Petite Sterling - er den nyeste klokken i samlingen. Den er desidert min favoritt, og jeg syns mesh-båndet gjør hele klokken døds kul! Denne fikk jeg i forbindelse med åpningen av Daniel Wellington butikken i Karl Johan og har omtrent brukt den hver dag siden. Kan kjøpes HER. Neste på ønskelisten er denne i hvit!

- Psssst.. ved bruk av rabattkoden "CAROLINE-CF" får du 15% avslag på hele nettsiden! -// i samarbeid med European Bartender School

I et samarbeid med European Bartender School besøkte jeg skolen de har her i London på Lørdag for å lære noen triks og møte andre influencers! Og herregud, så gøy det var! Først var det litt mingling med gode drinker og snacks, også var det tid for selve kurset. Vi lærte å blande et par drinker, blant annet Mojito - og vi fikk også prøve oss på Flair, altså å "sjonglere" med flasker. Dere har kanskje sett noen bartendere som kaster flasker hit og dit, balanserer flasker på toppen av hånden osv? Det var altså dette vi prøvde oss på, og jeg skal ikke skryte på meg at det gikk super bra - men det var utrolig morsomt å prøve! Tilslutt var det tid for konkurranse der vi skulle vise hva vi hadde lært gjennom kurset. Konkurransen gikk ut på at vi skulle lage en Mojito på kortest mulig tid samt om og gjøre å få best smak - og jeg vant faktisk på best smak! Kanskje et av mine skjulte talenter er å blande drinker? 

Senere på kvelden dro vi videre til The Jones Family Project hvor vi fikk servert en herlig tre-retters og masse god vin, også avsluttet vi kvelden på Oriole Bar som er en utrolig kul bar med hundrevis av gode og fancy drinker! En utrolig vellykket kveld med mange flotte mennesker som jeg gjerne skulle opplevd en gang til. - 6 FAKTA OM EUROPEAN BARTENDER SCHOOL -

♥ De har 25 skoler rundt i verden, blant annet i Miami, Sydney, Oslo, Cape Town, Las Vegas, Phuket og Paris.

♥ Hvis du ikke består på eksamen kan du ta hele kurset på nytt - helt gratis - frem til du består. 

♥ Du kan velge om du vil ta kurset over 3 eller 4 uker. 

♥ Over 50 000 studenter har bestått kurset. 

♥ Du får 100% garantert jobb-assistanse med Matchstaff.com.

♥ European Bartender School har eksistert siden 1999.

Om du vil vite mer kan du lese mer HER 
 

Om du kunne tenke deg å bli bartender anbefaler jeg på det høyeste å sjekke ut European Bartender School, det er en grunn til at dette er verdens største bartenderskole! Alle som jobber der er utrolig morsomme, og ikke minst fantastisk dyktige! Da er jeg tilbake i Oslo igjen etter en travel, og ikke minst morsom helg i London! Planen var egentlig å blogge derfra men det hadde jeg rett og slett ikke tid til. Jeg hadde også utrolig mange ting jeg gjerne ville se og oppleve mens jeg var der, men man kan ikke rekke alt - så jeg får heller dra en tur tilbake om ikke så altfor lenge. 

Etter å kommet oss fra flyplassen til hotellet var det rett ut igjen for å få i oss litt mat og finne antrekk til morgendagen! Vi hadde utrolig dårlig tid, så vi nærmest løp gjennom Oxford Street i et håp om å finne noe helt til vi kom på at vi hadde glemt adapter og begge hadde 2% strøm på telefonen. Så hele shoppingen endte med at vi dro på jakt etter en adapter, noe som var vanskeligere enn vi hadde trodd - men vi fant heldigvis en til slutt! Etter litt dro vi tilbake på hotellet, skiftet, gikk opp i Sky loungen for et par drinker også var det tid for skjønnhetssøvn ettersom vi hadde en travel dag i vente neste morgen. 

På lørdag startet vi dagen men verdens beste hotellfrokost kl 08.00 og så dro vi inn til sentrum enda en gang i et forsøk om å finne klær. Jeg må si jeg ble litt skuffet over shoppingen denne gangen. Det var ikke så mye fint i butikkene akkurat nå, men jeg fant et par skatter jeg er veldig fornøyd med! Vi tok en taxi tilbake til hotellet, fikk bestilt roomservice (som forresten hadde verdens beste pasta!) og dusjet før vi ble hentet i en ny taxi. Som jeg nevnte tidligere gikk reisen til London nettopp fordi vi ble invitert på et event av en samarbeidspartner så her var vi resten av kvelden! Hele dette eventet har jeg skrevet et eget innlegg om som kommer ut ikveld ♥

Vi våknet kl 11.30 i panikk på søndag etter en lang og døds bra kveld og fikk pakket sammen tingene våre, også dro vi egentlig bare rundt for å se oss litt om, og for å få tatt bilder før det var tid for hjemreise! Denne helgen har vært helt fantastisk, og jeg skulle ønske jeg kunne oppleve alt en gang til. Nå vil jeg bare reise og reise og reise, heldigvis er det ikke lenge til jeg skal ut å fly igjen. I november drar jeg nemlig tilbake til California, gud som jeg har savnet det stedet! Hello babes! Lenge siden sist, håper dere har det fint? For øyeblikket sitter jeg med nesen trykket ned i kofferten min, det er nemlig full pakking på gang ettersom jeg reiser til London imorgen. Jeg reiser med en venninne, og vi drar hovedsakelig på grunn av en samarbeidsavtale - vi skal blant annet på et kurs på lørdag, noe jeg gleder meg masse til! Jeg forteller alt om det senere! Macen og kameraet er selvfølgelig med, og hvis du vil følge med på hva vi gjør i London kan du legge meg til på Snapchat: @carolinecollett ♥ Nå skal jeg pakke videre og forberede et par ting til morgendagen. Vi blogges i helgen! Altsåå... SORRY. Dere som fortsatt klikker dere inn her er sikkert dritt lei av alle disse "siden sist-innleggene" og at det aldri kommer oppdateringer. Sorry, sorry, sorry. Ja, jeg har sagt jeg ikke skal blogge flere ganger om dagen og at jeg blogger heller når jeg både har tid og lyst - men en måned imellom? Nå er det faktisk skjerpings. Jeg har bare hatt så sykt mye jobb, og hundre tusen tanker om alt mulig oppi hodet mitt som jeg ikke helt har klart å sortere. MEN nå er hvertfall tankene på plass, og ang jobb får jeg nesten bare bli flinkere til å planlegge. Siden sist har jeg ikke gjort veldig mye, ettersom jeg som sagt har jobbet veldig masse! Men nedenfor ser dere noe av det jeg har gjort: 


Jeg har vært hos flinkeste Liam på Hendrix Hair igjen! Denne prosessen holder fortsatt på men vi nærmer oss! Nå har det faktisk blitt ganske lyst, og jeg tror jeg muligens skal tilbake dit igjen allerede på fredag. Egentlig skulle jeg ønske jeg kunne dratt dit hver dag, haha. Liam er så utrolig hyggelig, og jeg føler meg alltid super fresh når jeg går ut døren derfra. Også må jeg ikke glemme den fantastiske hodebunnsmassasjen. Den er faktisk himmelsk! Jeg holder dere oppdatert under hele prosessen og legger selvfølgelig ut før/etter bilder + info når resultatet er klart! 


Jeg har også hatt besøk av Balder ♥ Mamma skulle bort så da kom han endelig hit å besøkte meg i Oslo! Han er jo ikke akkurat en byhund så det var mye nytt, men det gikk overraskende bra! 


Jeg har også kjøpt ny telefon og hatt besøk av beste Anniken! Vi spiste reker og satt ute i solen til klokken bikket 01! 


Jeg har også møtt søsteren min som jeg ikke har sett på 2 år(?), utrolig koselig å se hun igjen! Hun er definitivt den råeste dama jeg vet om! 

Nå skal jeg på jobb igjen! Jeg har skrevet ferdig et par innlegg, så det kommer flere i løpet av de neste dagene. Ha en strålende tirsdag!
 Hei, babes! Alt bra med dere? For øyeblikket sitter jeg i sofaen hjemme i Moss på besøk hos mamma og har nettopp spist frokost. Solen skinner inn gjennom vinduet og jeg vet allerede at dette kommer til å bli en fin dag! Straks skal jeg ut å nyte solen, gå en tur og kanskje få tatt et par bilder - og senere skal jeg en tur over til Pappa og kjæresten hans for å spise reker i solen og spille litt spill! Imorgen er det bursdagsfeiring som står på planen, kusinen min har nemlig bursdag og det må selvfølgelig feires! Så imorgen går turen til et kjempe fint sted i Sverige, hvor jeg skal ta hundrevis av bilder så jeg kan vise dere. Denne helgen blir altså stappfull med familietid, noe jeg gleder meg masse til! 

Ellers må jeg jo nesten fortelle litt om turen min til Stavanger! Vi var fire stykker som dro ned sammen, i bil som jeg nevnte tidligere - og var fremme i 14 tiden. Vi fikk i oss litt mat og vorset litt på rommet før det endelig var klart for Den Store Sommerfesten! Vi fikk riktig nok kun med oss Martin Garrix og Justin Bieber, men det gjorde forsåvidt ingenting ettersom det var de jeg hadde mest lyst til å se! De var helt fantastiske begge to som alltid, og stemningen var super til tross for været. Jeg er jo som en katt når det kommer til regn, jeg haaater det - og holder meg helst inne når det bøtter ned ute. Men likevel var det faktisk litt deilig at det regnet på konserten! Nedenfor kan dere se et par bilder jeg tok, og så legger jeg også ved noen filmer jeg tok av Justin :-) 


 

 

Et innlegg delt av Caroline Collett (@carolinecf)

 


Også har jeg enda en gang blitt totalt avhengig av et spill. Haha..... Jeg og disse spillene altså. Spillet jeg snakker om heter "Design Home" som går ut på at du skal designe dine egne rom (soverom, barnerom, spisestue, stue osv.) og være med i konkurranser der folk stemmer på hvilke rom som er finest. På bildet over ser dere det ene rommet mitt, som jeg syns ble sånn halvveis fint som jeg fikk 5 av 5 stjerner på. Var en veldig fornøyd frøken som våknet i dag tidlig når hun så dette ja! Har dere prøvd det før?

Nå begynner dette innlegget å handle om alt mulig, så tror jeg runder av her. Nå må jeg ut i finværet! Ha en strålende dag, alle sammen ♥ Om ikke lenge kommer det et innlegg om alle reiseplanene mine for resten av året, det er nemlig mye spennende som skjer fremover!Hei, fra en riiiiimelig trøtt zombie. Nå er klokken passert 01, og jeg må virkelig komme meg i seng. Likevel må jeg bare innom for å fortelle at imorgen er det endelig klart for Den Store Sommerfesten! Snuten settes mot Stavanger imorgen tidlig, kl 07.00 for å være presis. Det kommer til å bli super gøy og jeg gleder meg masse! Dessverre er det meldt ganske dårlig vær, og som det tur-mennesket jeg er eier jeg verken støvler eller regnjakke så det kan bli et prosjekt. Gøy blir det uansett, selvom jeg håper på litt sol! Om dere vil følge med på hva jeg gjør og det som skjer på festivalen kan dere legge meg til på Snapchat, der heter jeg carolinecollett ♥ Kanskje jeg treffer noen av dere der? Jeg håper det! Nå må jeg få meg litt søvn, for imorgen venter en syv timers kjøretur. Vi blogges snart!

 FAVORITE SONGS ATM 

Malibu - Miley Cyrus

Had Some Drinks - Two Feet

Somebody Does - La'Porsha Renae
(helt seriøst: dra et sted med fin utsikt, plugg i et par ørepropper og nyt. Dere må virkelig høre!) 

Breathe - La´Porsha Renae (samme gjelder denne!)

Give - You Me At Six

Dead - Madison Beer

God morgen! Tenkte bare å stikke en kjapp tur innom for å si hei til dere! I skrivende stund sitter jeg i frisørstolen på Hendrix Hair og bleker håret, så nå skal det bli enda litt lysere. Jeg er en utrolig utålmodig sjel, så å bli ferdig med håret og denne prosessen gleder jeg meg veldig til! Jeg vet jo at det beste for håret mitt er å ta det så forsiktig som vi har gjort det, og jeg er veldig glad for at frisøren min er så dyktig at han gjør det ordentlig! Jeg vil jo beholde lengden på håret mitt, så da får jeg nesten bare smøre meg med tålmodighet! Jeg forteller selvfølgelig alt om prosessen og viser dere endelig resultat når det er klart :-) 

I helgen ble bursdagen til Maria feiret, noe som var super koselig! Utrolig hyggelig å få samlet hele gjengen igjen! Vi startet hjemme hos Maria med alle jentene, for å så dra videre en tur ut på byen. Jeg orket ikke dra videre ettersom jeg skulle jobbe Søndag i tillegg til at jeg fortsatt er litt syk, så da dro jeg, Anniken og Thea en tur innom Max på vei hjem før vi la oss! 

I dag har jeg egentlig veldig mye på planen. Etter jeg er ferdig med håret skal jeg videre for å få fikset vipper og bryn på Brow Rehab, så må jeg få kjøpt nye linser også skal jeg ta toget hjem til Moss - for i kveld skal jeg endelig se igjen Helene og Jorun! Vi er som de tre musketerer, og jeg har ikke sett de på alt for lenge så å drikke litt vin og spise god mat med de i dag blir fantastisk! Vi blogges igjen veldig snart! Håper dere får en fin uke ♥
I natt lå jeg våken helt til klokken 05:00. Jeg har blitt syk, så svetten rant og jeg fikk ikke sove pga all hostingen. Jeg tok opp telefonen for å sjekke VG. "Eksplosjon på Ariana Grande konsert i Manchester" er overskrifter som møter meg. Og jeg skulle så gjerne ønske at det hele bare var et grusomt mareritt. At noen vil sprenge og skade inne på et konsertområde der det kryr av unge jenter og gutter som danser og synger med til sin favorittartist er virkelig helt, ja - grusomt, umenneskelig, jeg aner ikke hva slags ord jeg skal bruke. Ord blir tomme. Stesøsteren min på 9 år er super fan av Ariana Grande, og tanken på om hun kunne vært i en slik situasjon river i hjertet mitt. Dette er barn som er helt nede i 8 års alderen. De har ikke levd halvparten av livet sitt en gang! Jeg blir forbanna, og sønder knust.

Hver gang jeg enten skal ut å reise, på festivaler, konserter, til og med ta toget - så har jeg alltid terrorangrep i bakhodet. Selvfølgelig blir man skremt av alt som skjer. Jeg ser at det er en haug av mennesker som selger konsertbillettene sine etter angrepet i går. Men det er jo det de vil - spre så mye frykt og ødelegge så mange liv som mulig. Ikke la terroren skape stor nok frykt til at du slutter å gjøre ting du elsker. Dra på konserter, dra på ferie. Ikke la de vinne. Størst av alt er kjærligheten ♥

Hjertet mitt blør for Manchester og England. Og mine tanker går til ofrene, deres familier og alle berørte. Ta vare på hverandre!· VÆRT PÅ STRØMSTAD SPA ·

Strømstad spa anbefaler jeg virkelig alle å ta turen innom en eller annen gang. Fantastisk mat i restauranten, koselige og lune rom, et gigantisk område med basseng, badstue, jacuzzi osv. Også må jeg ikke glemme å nevne selve spa avdelingen! Jeg tok ikke noe massasje denne gangen, men jeg prøvde fish spa. Det hadde jeg aldri prøvd før, og gud som det kilte haha. Det var morsomt å ha prøvd det, og man får utrolig mye føtter etterpå! En veldig koselig overnatting, og jeg kommer absolutt til å dra tilbake. Her får man virkelig slappet av!
Se SÅ søte disse ballongene er! De er fra tilselskapet.no som holder til i Rygge. Veldig kjekt ettersom at det er rett ved der mamma og pappa bor! De har et utrolig stort utvalg av ting som er perfekte til selskap, dåp og bryllup - det er her jeg kjøper ballonger og ting når jeg skal feire noe! Utrolig bra kundeservice også!


· FLYTTET TIL OSLO · 
Vet noen av dere ville at jeg skulle legge ut video av leiligheten så here you go! Beklager for skurringen og den dårlige redigeringen... Hendene mine skjelver som bare det, but I tried my best haha :(  En ting er sikkert, jeg skal aldri bli youtuber!

PS: det svarte silke sengetøyet er det mange som har spurt om tidligere, det er fra ilushop.com og kan kjøpes her
 

· VÆRT PÅ DRAKE KONSERT ·

... som VIP. Åå denne kvelden var så utrolig bra. Døds god stemning og Drake leverte som alltid!· ENDELIG FYLT 20 ÅR! ·

 Jeg feiret bursdagen min på selve dagen som er 31. Mars sammen med fantastiske venninner. Vi var hele 20 stk, og det gleder virkelig hjertet mitt at så mange ville være med å feire meg. Jeg feiret også sammen med familien, og det er like koselig hver gang! Jeg er så utrolig heldig som har disse menneskene i livet mitt. Både familien min og vennene mine er helt utrolige, og de stiller opp og gjør alt de kan for at jeg skal ha det best. Og det er jeg evig takknemlig for! 

· FÅTT EN NY VESKE I SAMLINGEN ·

· DANIEL WELLINGTON ÅPNET BUTIKK I OSLO · 

Endelig åpnet det en Daniel Wellington butikk i Oslo. Det har jeg virkelig ventet lenge på! I forbindelse med åpningen hadde de et event der de hadde masse bobler, god fingermat, goodiebags og det var stappfult med flotte mennesker! · FARGET HÅRET ·

That's right! Dere har hørt tusen ganger før at jeg har hatt lyst til å farge håret blondt - men pingle som jeg er har jeg aldri turt - før nå! Håret er enda ikke ferdig, dette er nemlig en ganske lang prosess for å ikke ødelegge håret helt men jeg nærmer meg sluttresultatet og skal tilbake å bleke det igjen i slutten av Mai! Frisøren som ordner håret mitt er Liam på Hendrix Hair Frogner, utrolig dyktig og hyggelig mann! Jeg viser dere selvfølgelig resultatet når håret er ferdig!· VÆRT MASSE MED GODE VENNER ·

Jeg og Kristine skulle møtes en dag for å catche up, og satt oss ned på Delicatessen på Aker Brygge! Bare sjekk den maten, det var virkelig himmelsk. Vi ble sittende å skravle i flere timer over et par glass vin i solen og plutselig møtte vi noen Kristine kjente litt fra før. Super søte jenter som vi ble værende med til langt ut på kvelden. Masse jentesnakk på Aker brygge helt til solen gikk ned, det var en utrolig fin dag!


Fiiine snuppami!

En super koselig dag med bestevenninnen min, Anniken! Er det en som er like gæren som meg så er det søren meg hun, haha! Vi har det alltid super morsomt sammen og denne dagen er intet unntak. Her spiste vi først tapas på Champagneria på Solli også dro vi en tur til Lekter'n for å spise is og drikke litt vin. 

De to øverste bildene er fra en koselig jentekveld hos venninnen min Julie. Bilde nr 3:Pavlova som er min favorittkake som jeg spiste på en hytte i Drøbak, den hytten hadde virkelig den fineste utsikten! Kan ikke huske å ha sett en sånn utsikt på lang lang tid. Også et bilde av meiii daDagen i dag brukes til å rydde og pakke, og oppi all pakkingen innså jeg hvor mye klær jeg faktisk har! Derfor selger jeg en haug av klær på Tise, prisen varierer alt fra 50-900kr fra merker som Runwaydreamz, Ralph Lauren, Nelly, BikBok etc. Det meste er ubrukt, og nedenfor kan dere se noe av det jeg har lagt ut. Ta gjerne en titt på brukeren min HER, og send meg en melding der eller en mail på carolinecf.blogg@hotmail.com om det er noe du kunne tenke deg! Klærne kan sendes mot at kjøper betaler frakt :-) Godt nyttår, alle sammen! Da er hele julen over, og vi er inne i et nytt år. Det er helt merkelig å lese "2017" overalt, dette året har gått så sinnsykt fort?? 2016 var uten tvil mitt beste år. Jeg har aldri hatt det så bra før, verken rundt meg eller med meg selv - og alt har bare falt på plass dette året her. Jeg håper at dette året vil gi meg like mye, og det tror jeg at det vil. 

I julen var det stappet opp med lunsjer og middager sammen med familie, og alt var så fint. Også kom nyttårsaften, som jeg i grunn ikke er så veldig glad i. Det skjer liksom alltid noe på denne dagen, og det gjorde det selvfølgelig i år også. En litt mindre ting skjedde i år da, det var bare telefonen min som knuste - men gud så kjipt det også er, haha! Ellers var nyttårskvelden utrolig bra! 

Nå for tiden driver jeg egentlig bare å forbereder meg til flyttingen. Jeg flytter inn allerede neste uke, så det er masse som må gjøres. Om dere vil se bilder av leiligheten når den er ferdig er det bare å skrike ut, så skal jeg få fikset det! Vi blogges senere ♥
 


- bilder fra 2016 -
 


Ah, endelig er kvelden her dere! For meg er julaften den fineste dagen i året der man koser seg med familie, julefilmer og disney, og ikke minst alt man kan tenke seg av julemat og godis. Jeg er hos mamma denne julen også, og feirer denne fine kvelden sammen med henne og søsteren min! Tidligere i dag var jeg med den andre delen av familien og spiste grøt, også har jeg sett på aaaltfor mye disney og nå skal vi straks gjøre klar maten! Jeg har tatt masse bilder, og det skal jeg gjøre resten av kvelden også som jeg skal vise dere ♥ god jul, mine fantastiske lesere. Jeg håper dere får en super feiring! Hei babes! For øyeblikket sitter jeg i sofaen, helt stiv i ansiktet pga ansiktsmaske og blogger til dere. Jeg tenkte det var lurt med et lite hjemmespa før jul, nyttår og gud vet hva. Føler meg like dum hver gang jeg sitter her med noe grønt i ansiktet og ikke klarer å bevege hverken bryn eller munn, men deilig føles det etterpå hvertfall! 

I går var jeg i Gøteborg, og kom hjem for et par timer siden. For en utrolig koselig tur! Vi var på Liseberg i går kveld for å se på alle juletingene de hadde satt opp, og så mye lys på en gang a gitt!! Jeg var i himmelen der jeg sto med sukkerspinnet mitt i den ene hånden, kakao i den andre og alle de tusen lysene rundt meg. Jeg tror ikke jeg har hatt så julestemning siden jeg var liten, alt føltes som lykke. 

Dagen i dag startet med en tidlig hotellfrokost (mmm), også litt shopping før vi kjørte hjem. Jeg kjøpte i grunn mest ♥mat♥, men en genser fra Zara og et par truser fra Victorias Secret ble med hjem. Nå venter jeg på at denne ansiktsmasken skal tørke så jeg kan prate litt igjen, også er det tid for pizza og julefilmer med kjæresten! Ha en fin kveld da, dere! Good morning! Her har dagen nettopp startet, og jeg skal straks begynne å vaske badet. Jeg har en del ting jeg skal fikse, så i dag er det full timeplan!

Meeen, nå skal jeg fortelle dere hva jeg mente med "store forandringer" som vil skje i 2017. Jeg skal nemlig flytte!! Lille meg, ut i den store verden alene. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Jeg har hatt lyst til å flytte fra Moss så lenge jeg kan huske, og jeg har jo skrevet tidligere at jeg ikke er så altfor glad i denne byen - så en ny start i en ny by, det blir fantastisk! 

Jeg skal leie i Oslo sammen med Thea, og planen er å bo der i ett år. Vi flytter allerede i Januar, og jeg har alt begynt å planlegge ting jeg må kjøpe. Altså, for meg så er Ikea en drøm. Jeg elsker å gå rundt å titte på alt mulig rart i slike butikker! Tenk da dere, Oslo?? Med min bestevenninne? Dette kan ikke bli annet enn bra!  


Her er utsikten fra leiligheten, er det ikke døds fint?? Processed with VSCO with 4 preset

ENDELIG er macen min tilbake, og det føles mer enn bra. Jeg mener, jeg er jo avhengig av den når det kommer til bloggen og alt innenfor det (å sende mail på tlf er ikke min greie, i hate it!), også er det jo veldig deilig å ha tilgang til den på dager det ikke skjer så mye spennende! 

På Mandag var jeg en tur i Oslo igjen, og se på alle de fine lysene! Oslo er virkelig fantastisk, og litt ekstra fint nå før jul. Om du ikke har julestemning til nå anbefaler jeg å ta en tur inn hit, for her er det stappfullt av glade mennesker, boder med julemat, belgiske vafler og kakao, pynt overalt, skøytebane - og til og med et pariserhjul! Det er også bare 6 dager til jeg drar til Gøteborg, tiden løper virkelig fra meg. Virker som vi bestilte hotellrom i går! Jeg reiser sammen med kjæresten og familien min, og vi blir der i en natt. Ah, jeg gleder meg! 

Nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma og ser på en dokumentar, og skal snart ned for å lage meg litt mat! Hvordan er det med dere for tiden? Alt bra? ♥ Vi blogges ikveld! 

Først og fremst: macen min er ødelagt, IGJEN! Kan jeg spørre dere lesere om hvor mange ganger dere har lest "i dag ble macen ødelagt" her på bloggen? Jeg har maks uflaks når det kommer til macen min. En gang mistet jeg et cola glass over den (JA, jeg er så klønete), gang nr 2. mistet en venninne av meg et glass vin over den (takk gud for trygghetsavtale), og nå bestemte skjermen seg plutselig for å ta kvelden. Macen fungerer generelt, men skjermen er bare svart og reagerer ikke så da dro jeg til Sarpsborg med den på tirsdag forrige uke for å få den fikset. Håper virkelig ikke det tar lang tid før jeg kan få den igjen! Selvom jeg ikke har hørt noe mer enda.. Vel, der har dere svaret på hvorfor jeg har vært så stille den siste uken! 

I går var jeg på familie julebord på Støtvig Hotel, og jeg har fått såå julestemning. Julesanger, juletre, lys, pynt, julemat, familie. Det var søndagen sin, ja. Nå mangler bare snøen, som jeg virkelig håper kommer før jul! Fremover mot julen skal jeg både på pepperkakebaking, til Oslo, enda en gang på Støtvig Hotel og til Gøteborg! Så det er mye å glede seg til, og ikke minst selve julen og nyttårsaften! Ah, Desember er en så fin måned. Jeg gleder meg til å tilbringe og oppleve enda en jul sammen med familie og venner. Det å ha en familie og gode venner rundt meg (også i julen) er ikke noe jeg tar for gitt! 

Nå må jeg få i meg litt mat og finne på noe å gjøre, så vi blogges senere! Jeg vet ikke når det blir, med tanke på at jeg ikke har tilgang på mac enn så lenge - men jeg skal prøve mitt beste på å finne en bra løsning! Håper dere får en fin uke, fininger ♥God morgen, dere! Jeg måtte gå igjennom kamerarullen på telefonen min for å faktisk sjekke hva jeg har gjort de siste dagene - den hukommelsen min er ikke helt på topp.. 

Tirsdag: Skulle jeg egentlig på et foredrag sammen med to venninner, som dessverre ble avlyst. Noe vi ikke hadde fått med oss, så vi møtte opp og kom til låste dører og null mennesker </3 Så da dro vi for å se etter julegaver i stedet, og jeg fikk faktisk kjøpt det meste! Nå mangler jeg bare to julegaver, og det føles så deilig. 


Se på dette! Så koselig med disse lysene. Hele Moss er stappfult av julelys, og det har faktisk aldri vært så pyntet her før noen gang. I love it!

Onsdag: Dro jeg en tur til mamma! 

Torsdag: Har jeg ingen bilder fra, så kan se for meg at jeg ikke gjorde stort denne dagen. Jeg blogget om at Nelly hadde 20% på hele butikken, og lagde ønskeliste til familien. 

Fredag: Startet jeg dagen med å dra en tur på BIK BOK for å kjøpe en bukse og genser. Møtte Thea en liten tur og hilste på den nye hunden hennes. Prøvde buksen, den var for liten - så da var det en ny tur til BIK BOK for å bytte til en større størrelse. Så bestilte jeg en kjole og et par sko fra Nelly, også var jeg med kjæresten resten av kvelden. Også kom The Weeknd sitt album ut, da. Er ikke heeelt begeistret for de nye sangene hans, men jeg elsker "Die For you"! 


Her ser dere Thea sin nye hund! Den heter Kiro, som faktisk var mitt navneforslag ♥ Den ligner litt på en liten bjørn! Ååh, smelt!

Lørdag: Var det tapaskveld med familien!

Søndag: Hadde Thea bursdag, så jeg gikk ned til henne med gave på morningen og var med henne før jeg dro i bursdag til kusinen min.

Og nå sitter jeg i sofaen, har nettopp spist havregrøt og lest litt. Jeg våknet for ikke så lenge siden, og får snart besøk av en venninne! Ellers har jeg planlagt en del ting som vil skje fremover. Litt sommerferie planer, og ikke minst planer til nyåret. Gud så mye det er som skjer i Januar! Det blir store forandringer, og 2017 kommer til å bli et helt annet år enn det jeg hadde sett for meg. Jeg forteller dere alt om ikke lenge! :-) Nå må jeg skynde meg og rydde litt her før jeg får besøk! Vi blogges senere!Hellooo! I går var jeg i Oslo igjen, og startet dagen på Brow Rehab der jeg fylte på vippene og fikset brynene mine. Jeg skal skrive mer om det senere, men jeg har blant annet skaffet et supert tilbud til dere nå før jul! Jeg forteller senere ♥ Etter et par timer hos Brow Rehab dro jeg til Kristine, og møtte hun og Aurora. Jeg har jo ikke sett Aurora på år og dag så det var døds koselig å se henne igjen! 

Vi dro å kjøpte hver vår pizza på Villa Paradiso, også kom et par venninner av Kristine! Vi drakk litt vin, hørte på gamle sanger og sang for full hals og praten gikk i et kjør! For noen herlige jenter! Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og det er ekstra gøy når alle går så godt overens. Gleder meg allerede til neste gang! 


My babes! Fra venstre: Telma, Aurora, Kristine og meiii


Min caligirl ♥ Yeees! Dere har sikkert fått med dere at Justin Bieber kommer tilbake til Norge allerede i Juni neste år? Sammen med flere internasjonale artister, blant annet Martin Garrix kommer de til "Den store sommerfesten" som arrangeres i Stavanger 7. Juni 2017. Jeg elsker konserter og festivaler, og ikke minst liker jeg både Justin og Martin utrolig godt også så dette blir døds bra. Jeg gleder meg helt sykt, og har allerede nedtelling på telefonen haha! Link til eventet finner du her.  

I dag har det vært en dag hvor jeg egentlig har hatt veldig mye jeg burde fått unnagjort, men har endt opp med å gjøre alt mulig annet enn det jeg skulle.. Jeg har fått gjort noe av det jeg skulle da, så helt ubrukelig er jeg heldigvis ikke! Betalt regninger, fikset et par julegaver, ryddet opp i mapper på macen og hatt et lite "hjemmespa". Men det var i grunn veldig mye mer som sto på den "to do" listen idag, jeg får ta det imorgen! 

Nå skal jeg en tur til min kjære, så vi blogges senere! Nedenfor finner dere mine favoritt sanger denne måneden. Husk å følge meg og subscribe listene mine på Spotify om dere liker det dere hører ♥ Ha en fin kveld, babes! 
Hei babes! Jeg er bare innom for å gi et lite pip, siden dere ikke har hørt noe fra meg tidligere i dag. Jeg har vært super busy hele dagen, og er egentlig på farten nå også! Nå har jeg en halvtime på meg før jeg skal dra, og på den tiden skal jeg rekke å dusje og rydde rommet - og for å si det sånn, så hadde jeg trengt mer enn en halvtime på å rydde.. "Rommet ditt ser ut som et bomba horehus" haha, har dere sett den jodelen?? Vel, nå må jeg kjappe meg! Jeg skal på spillkveld med familien. Som dere skjønner er spill veldig populært her i huset! Og jeg tapte forresten sist gang, da jeg nevnte at jeg skulle spille monopol - bombe? Ikke akkurat. Heldigvis skal vi spille et spill denne gangen som heter "ryktet går" som går ut på å tegne og gjette, noe jeg ikke er så altfor dårlig i! Vi blogges senere ikveld ♥ Jeg har skrevet ferdig et innlegg til dere der jeg deler min julegavetips! Jeg satt nettopp å bladde gjennom bildene på telefonen min, og her trengs det virkelig en liten opprydning ser jeg! Meen så så jeg et par bilder jeg tror jeg ikke har delt på bloggen før, så da tenkte jeg at jeg kunne dele litt forskjellige bilder så dere får se! Håper dere liker innlegget! 


Disse bildene er tatt for ca 2 uker siden på en jentekveld der vi drakk vin, spilte spill, spiste jordbær, hørte på høy musikk og lo til vi gråt. Jeg er evig takknemlig for disse kveldene og ikke minst de flotte venninnene jeg har! 


Dette er fra en av dagene jeg var hos mamma forrige uke! Her kjedet jeg meg sååå mye, og hva gjør man da? Tar selfier og maler. Haha! Moren min maler masse og er så utrolig flink, synd jeg ikke har arvet noe talent på den fronten! Men jeg syns ikke maleriet mitt ble så aller verst til å ha malt for første gang på kanskje 7 år! 


Min lille nydelige pelsdott / Vitaminer til håret! Sugar Bear Hair startet jeg med for litt siden, og har allerede lagt ut bilde av det på Instagram. Gud, som det funker?? Jeg kan skrive mer om dette senere om dere ønsker det! 


Min avtalebok der jeg skriver opp viktige avtaler, noterer ideer til bloggen etc. Jeg har laget coveret selv, og jeg digger det! Jeg la ut coverbildet på weheartit og det har faktisk fått flere tusen "hearts", hih. / Min favoritt body mist fra Victorias Secret. Har dere ikke luktet denne så må dere love meg å gjøre det! 


Nye sko! Jeg har egentlig aaaalt for mange sko, men jeg får aldri nok! / Bilde fra Astrup Fearnley museet i Oslo


Fra boken jeg leser, Milk And Honey av Rupi Kaur / Et bilde fra jeg var liten! Haha jeg husker faktisk at jeg var døds redd når jeg tok dette bildet. Jeg tror det ble brukt til et julekort eller noe slikt. Jeg var nemlig døds redd for flammer da jeg var yngre! Da jeg gikk i Lucia-tog på barneskolen var jeg den eneste som gikk med slukket lys, i tillegg til at han som gikk bak meg måtte gå sånn 3 meter unna siden jeg var så redd haha! 


Everyday mood / Altså, ja jeg vet håret mitt ser helt j*vlig ut her - men sjekk highlighten da! Sjeldent jeg får det til så bra, skjønner dere hehe


Fra en dag i sommer det var helt sinnsykt dårlig vær, tror jeg tok hvertfall 50 bilder for å få et bra av lynet haha... / Meg og Paulina da hun var på besøk hos meg i sommer, ååh som jeg savner henne! 


Selfie og bilde med den utrolig fine rosa himmelen. Jeg hadde en venninne hos meg den kvelden, og vi satt bare å så på himmelen i en evighet og snakket om livet.


Her prøvde jeg russedressen min for første gang! Jeg tror ikke jeg har lagt ut et bilde der man ser at jeg har den ordentlig på, så her kan dere se! / Bilde fra G-Eazy konserten på Landstreff Stavanger. 

Hva syns dere om innlegget? Burde jeg ha sånn av og til, hvor jeg viser dere litt ting jeg har feks screenet på telefonen, ting jeg sender på snap osv? I går møtte jeg Kristine på Villa Paradiso, og fooor en jente! Så jordnær, morsom og sprudlende! Vi har bare hilst på hverandre på Findings og snakket litt på Facebook tidligere så dette var første gangen vi møttes ordentlig, og det var så utrolig koselig! Altså så koselig at vi begynte å prate om å dra til København sammen haha! Vi spiste og skravlet i et par timer, også gikk vi rundt å tittet litt! Eller, vi var vel i bunn og grunn på jakt etter en netting strømpebukse og lette hele Oslo rundt før vi fant det - men vi fikk hvertfall sett litt rundt samtidig og ikke minst fikk vi sett alle de fine julelysene i Bogstadveien. Ah, de er så fine og man får såå julestemning. Jeg gleder meg så ufattelig mye til julen! Og gjett hvem som skal til Gøteborg igjen da?? THAT'S ME! Wohooo! 

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen, fortsatt uten sminke og skal se litt på serie! Og senere idag skal jeg møte en venninne for å planlegge en ting som muligens vil skje om ikke så altfor lenge. Jeg kommer til å fortelle dere senere ♥ Vi blogges snart!Hvordan jeg skal starte innleggene mine er et like stort spørsmål hver gang jeg begynner på et innlegg, og det samme med overskrifter også forsåvidt. Huff, jaja! Her i Moss er det døds kaldt for tiden. Jeg holder seriøst på å fryse i hjel så i dag har jeg bare gått rundt i den store strikkegenseren dere ser på bildene mens jeg har fått unnagjort noen blogginnlegg og svart på mail mens jeg har gomlet i meg pasjonsfrukt. Det er så godt!  

Nå skal jeg spille Monopol og drikke kakao sammen med kjæresten min og mamma. Får satse på at jeg har litt flaks for en gangs skyld og vinner - for jeg har virkelig null flaks når det kommer til spill haha.. Ellers tar jeg gjerne imot tips til blogginnlegg! Såå, hva vil dere se her på bloggen fremover? Alt er til hjelp ♥
 "TRUMP VANT?!?!" hører jeg kjæresten min rope ut, og mens jeg ligger halvveis å sover klarer jeg å mumle fram "jeg vet du bare tuller". Men det gjorde han altså ikke. Jeg var virkelig sikker på at Hillary skulle vinne, så dette kom som et stort sjokk. Jeg har egentlig ikke ord. At noen kan få seg til å stemme på en sånn mann, det er så uforståelig som det kan bli. 

Jeg har i grunn ikke gjort så veldig mye annet enn å se på nyhetene i hele dag, mens jeg har spist pizza sammen med mamma. Nå skal jeg snart en tur ut, så vi blogges senere i kveld - da kommer det en konkurranse jeg tror dere vil like! Svar på spørsmålsrunden del 2 kommer imorgen. Hei babes! Jeg har seriøst prøvd å logge inn på blogg.no i HELE dag, men det har tydeligvis vært en teknisk feil så derfor har ikke dette innlegget kommet ut før nå. I dag er jeg en tur hos mamma og skal bli over til imorgen, samtidig som Mia (søsteren min) er hjemme! Det var såå fint vær ute i dag! Sol og 11 grader, så da passet det perfekt med en liten gåtur på Alby. 
Ser dere forresten noe nytt?? På Onsdag var frisørtimen min og jeg er så fornøyd! Dessverre falt ikke valget på blondt ettersom frisøren min frarådet meg å gjøre det nå som håret mitt var såpass slitt. Men jeg skal klippe meg og kure håret ofte frem til etter nyttår og forhåpentligvis vil det bli sterkere til da, og da kan jeg begynne å lysne det! Jeg skal skrive et eget innlegg om håret og hvor jeg gjorde det osv senere. Nå skal jeg drikke litt vin sammen med søstersen og mamma, mens vi skravler og ser på The Stream. Vi blogges snart ♥Ahh, gjett hvem som følte seg såå flink som husket å ta med kameraet igår, men presterte å legge igjen minnekortet hjemme? Meg såklart. Det er så typisk meg! Er det mulig? Haha.. Hadde sett for meg døds fine antrekksbilder foran trær med masse fine farger og ikke minst bilder av maten (er man blogger så er man blogger..)! Jeg skulle nemlig på brunch med familien på Holmenkollen igår, og tenkte at NÅ var det på tide å huske og ta med kameraet, men så sto minnekortet igjen i macen hjemme... Koselig var det hvertfall med litt familietid igjen, også er jo Holmenkollen såå fint! Og den brunchen er jo bare heaven. Jeg ender alltid med å spise 6-7 creme brulee når jeg er der. Jeg må innrømme at det er farlig godt! 

Nå ligger jeg i sengen å blogger mens jeg hører på litt musikk, og tenkte jeg skulle se på serier snart! Det regner og er døds kaldt ute, så planen er å se på serier og drikke kakao i dag. Haha, en veldig sløv dag med andre ord! Jeg slenger med favoritt sangene mine for tiden under så dere kan se! Har fått dilla på litt rolige sanger, gjerne gamle også. Jeg vet ikke, men jeg får litt høst stemning av det?? Vel, vi blogges senere!
 Herregud, på onsdag har jeg frisørtime! Blir deilig med litt forandring, for håret mitt er helt umulig for tiden. Jeg er så lei av fargen jeg har nå, så planen er å bli blond - og nei, vi snakker ikke hvitt. Bare litt lysere enn det jeg er nå, og jeg er jo egentlig naturlig blond så tror det blir bra! Ettersom jeg retter håret hver dag skal jeg høre med frisøren om hun tror at håret mitt vil tåle blekingen, og hvis ikke - da fargere jeg det litt mørkere. Så forandring blir det uansett! Haha, jeg og det håret altså.. Er et evig spørsmål om jeg skal gå lysere eller mørkere hver gang! 

Og såå mange bra spørsmål dere har kommet med til spørsmålsrunden! Jeg gleder meg til å svare dere :-) Fortsett å still spørsmål! Svarer i løpet av neste uke!

Nå skal jeg se på serier, spise noe digg, kanskje skrive litt og slappe av resten av dagen. Dagen i dag er ikke så altfor bra, og jeg føler meg egentlig ganske dritt. Noen dager må jo være sånn også, eller hva? Da er det viktig å tenke på ting og gjøre ting man blir glad av! Vi blogges om litt, fine leserene mine ♥Hei dere! Jeg må starte med å takke for de fine kommentarene og ikke minst meldingene jeg fikk fra dere igår, jeg setter så stor pris på dere! Tusen tusen takk! Jeg skal bli mye flinkere til å svare dere i kommentarfeltet fremover, så vi kan kommunisere der. Tror det blir bra :-) 

I dag våknet jeg tidlig, i hvert fall tidligere enn jeg pleier, haha. Startet dagen med havregrøt og How To Get Away With Murder, en ny serie jeg har startet på ettersom jeg har sett ferdig alt av The Blacklist!  Så var det en tur på posten, og nå sitter jeg å svarer på mail og skriver regnskap mens jeg har på Keeping Up With The Kardashians i bakgrunnen. 

Over til noe annet! Her om dagen fikk jeg en pakke i posten, som inneholdt denne døds fine vasen fra Kähler. Den er så fiiin! Jeg så et bilde av den på Instagram for en god stund tilbake og har villet hatt den siden. Jeg syns den passer så godt inn på rommet mitt! Jeg bor jo med pappa så vaser er ikke akkurat det vi har mest av, om jeg kan si det sånn! Haha! Da må man ta sakene i egne hender! Jeg fikk også med to lys fra Voluspa som lukter døds godt. Jeg har fått svart silke sengetøy så prøver å få inn litt småting i svart slik at det passer sammen, og da var disse lysene perfekte. Deilig med litt nye forandringer på soverommet! Alle tingene er fra RoyalDesign.no.

Nå skal jeg skrive ferdig regnskapet og spise litt før jeg skal møte Thea! Vi blogges snart, smask


Omaggio vase fra Kähler. Utsolgt i sølv, men kan kjøpes i "perlemor" HER.


Lys fra Voluspa med brennetid på 50 timer, kan kjøpes HER.

/ sponset produkter1. Å finne en ny sang jeg virkelig digger. 

2. Når jeg smiler til en ukjent, og personen smiler tilbake! Det er såå koselig! Det tar så lite energi å trekke litt på smilebåndene, og bare en så liten ting kan gjøre dagen til en annen hundre ganger bedre. 

3. Når du sover sammen med kjæresten, og merker at han trekker deg inntil seg mens du sover. 

4. Møte nye mennesker!

5. Nytt sengetøy og nybarberte ben. De fleste jenter er vel enig her? 

6. Dra til nye steder. Det trenger ikke nødvendigvis være et annet land, men bare å oppdage et sted man ikke har vært i feks Oslo eller at man finner en ny favoritt restaurant! Det er så herlig.

7. En god frokost. Favoritt frokosten må være hotellfrokost eller amerikanske pannekaker med Nutella og krem. Og ferskpresset appelsinjuice!! 

8. Når en av de jeg er glad i ringer meg og forteller noe som er viktig for de, feks at de bestod på oppkjøring eller noe annet som gjorde de glad. Det, det er glede det! 

9. Invitasjoner. feks til jentekvelder, bursdager, fester etc. Det er koselig! 

10. Overraskelser. Hvis en venninne eller kjæresten min kommer på uventende besøk eller kjøper med favoritt godteriet mitt, gir meg blomster eller slike ting. Det er små ting som man setter såå stor pris på! 

11. Når man har ønsket seg noe lenge og endelig kjøper det! 

12. Gå tur med hunden min, Balder. I fint vær, riktig nok! Ikke like kult å gå tur når det regner katter og hunder om hverandre. Men en tur i fint vær med den brune pelsdotten og musikk i ørene er fantastisk. Å se Balder løpe rundt og logre med den lille halen, ååh smelt. Lille hjertet mitt ♥

13. Når man har masse å gjøre, og tilslutt kan krysse av at alt er gjort. Det er så ofte det ser ut som at det har vært innbrudd, krig og hele pakken i leiligheten, og etter da å ha ryddet og vasket, og i tillegg ha gjort en haug av andre ting for å så kunne legge seg ned i en seng med nytt sengetøy, noe godt å spise og en serie. Det er fantastisk!

14. Når jeg får andre til å føle seg bra! Da føler jeg meg veldig bra også!

15. Å få komplimenter for musikksmaken min. Helt seriøst, I love it. Det er faktisk såå mye bedre enn å få høre at jeg feks ser bra ut!har jeg...

♥ kjøpt inn litt ny sminke, fikset neglene mine på The Skin Frogner, fikset vipper og bryn på Brow Rehab, drukket vin med gode venninner, spist god mat, fått en ny favoritt jakke, vært med kjæresten, vært i Oslo, gått turer i det fine høstværet ♥

De to siste ukene har vært fantastisk. Alle bladene i tusen farger som faller mot bakken, den kalde vinden, mørket. Jeg liker det. Men jeg kjenner jeg gleder meg litt for mye til vinteren. Snøen. Julen. Ah, jeg gleder meg. Heldigvis er det ikke lenge til, og det pleier å gå så fort - tiden mellom Oktober og Desember. Jeg har ikke så veldig mye mer interessant å komme med for øyeblikket, haha. Jeg har tidenes skrivesperre akkurat nå så vi får blogges senere. Jeg ville bare gi fra meg et lite pip, så dere vet jeg fortsatt er her! Jeg har skrevet ferdig et par innlegg til dere, så de blir postet senere! 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits