Dagen i dag brukes til å rydde og pakke, og oppi all pakkingen innså jeg hvor mye klær jeg faktisk har! Derfor selger jeg en haug av klær på Tise, prisen varierer alt fra 50-900kr fra merker som Runwaydreamz, Ralph Lauren, Nelly, BikBok etc. Det meste er ubrukt, og nedenfor kan dere se noe av det jeg har lagt ut. Ta gjerne en titt på brukeren min HER, og send meg en melding der eller en mail på carolinecf.blogg@hotmail.com om det er noe du kunne tenke deg! Klærne kan sendes mot at kjøper betaler frakt :-) Godt nyttår, alle sammen! Da er hele julen over, og vi er inne i et nytt år. Det er helt merkelig å lese "2017" overalt, dette året har gått så sinnsykt fort?? 2016 var uten tvil mitt beste år. Jeg har aldri hatt det så bra før, verken rundt meg eller med meg selv - og alt har bare falt på plass dette året her. Jeg håper at dette året vil gi meg like mye, og det tror jeg at det vil. 

I julen var det stappet opp med lunsjer og middager sammen med familie, og alt var så fint. Også kom nyttårsaften, som jeg i grunn ikke er så veldig glad i. Det skjer liksom alltid noe på denne dagen, og det gjorde det selvfølgelig i år også. En litt mindre ting skjedde i år da, det var bare telefonen min som knuste - men gud så kjipt det også er, haha! Ellers var nyttårskvelden utrolig bra! 

Nå for tiden driver jeg egentlig bare å forbereder meg til flyttingen. Jeg flytter inn allerede neste uke, så det er masse som må gjøres. Om dere vil se bilder av leiligheten når den er ferdig er det bare å skrike ut, så skal jeg få fikset det! Vi blogges senere ♥
 


- bilder fra 2016 -
 


Ah, endelig er kvelden her dere! For meg er julaften den fineste dagen i året der man koser seg med familie, julefilmer og disney, og ikke minst alt man kan tenke seg av julemat og godis. Jeg er hos mamma denne julen også, og feirer denne fine kvelden sammen med henne og søsteren min! Tidligere i dag var jeg med den andre delen av familien og spiste grøt, også har jeg sett på aaaltfor mye disney og nå skal vi straks gjøre klar maten! Jeg har tatt masse bilder, og det skal jeg gjøre resten av kvelden også som jeg skal vise dere ♥ god jul, mine fantastiske lesere. Jeg håper dere får en super feiring! Hei babes! For øyeblikket sitter jeg i sofaen, helt stiv i ansiktet pga ansiktsmaske og blogger til dere. Jeg tenkte det var lurt med et lite hjemmespa før jul, nyttår og gud vet hva. Føler meg like dum hver gang jeg sitter her med noe grønt i ansiktet og ikke klarer å bevege hverken bryn eller munn, men deilig føles det etterpå hvertfall! 

I går var jeg i Gøteborg, og kom hjem for et par timer siden. For en utrolig koselig tur! Vi var på Liseberg i går kveld for å se på alle juletingene de hadde satt opp, og så mye lys på en gang a gitt!! Jeg var i himmelen der jeg sto med sukkerspinnet mitt i den ene hånden, kakao i den andre og alle de tusen lysene rundt meg. Jeg tror ikke jeg har hatt så julestemning siden jeg var liten, alt føltes som lykke. 

Dagen i dag startet med en tidlig hotellfrokost (mmm), også litt shopping før vi kjørte hjem. Jeg kjøpte i grunn mest ♥mat♥, men en genser fra Zara og et par truser fra Victorias Secret ble med hjem. Nå venter jeg på at denne ansiktsmasken skal tørke så jeg kan prate litt igjen, også er det tid for pizza og julefilmer med kjæresten! Ha en fin kveld da, dere! Good morning! Her har dagen nettopp startet, og jeg skal straks begynne å vaske badet. Jeg har en del ting jeg skal fikse, så i dag er det full timeplan!

Meeen, nå skal jeg fortelle dere hva jeg mente med "store forandringer" som vil skje i 2017. Jeg skal nemlig flytte!! Lille meg, ut i den store verden alene. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Jeg har hatt lyst til å flytte fra Moss så lenge jeg kan huske, og jeg har jo skrevet tidligere at jeg ikke er så altfor glad i denne byen - så en ny start i en ny by, det blir fantastisk! 

Jeg skal leie i Oslo sammen med Thea, og planen er å bo der i ett år. Vi flytter allerede i Januar, og jeg har alt begynt å planlegge ting jeg må kjøpe. Altså, for meg så er Ikea en drøm. Jeg elsker å gå rundt å titte på alt mulig rart i slike butikker! Tenk da dere, Oslo?? Med min bestevenninne? Dette kan ikke bli annet enn bra!  


Her er utsikten fra leiligheten, er det ikke døds fint?? Processed with VSCO with 4 preset

ENDELIG er macen min tilbake, og det føles mer enn bra. Jeg mener, jeg er jo avhengig av den når det kommer til bloggen og alt innenfor det (å sende mail på tlf er ikke min greie, i hate it!), også er det jo veldig deilig å ha tilgang til den på dager det ikke skjer så mye spennende! 

På Mandag var jeg en tur i Oslo igjen, og se på alle de fine lysene! Oslo er virkelig fantastisk, og litt ekstra fint nå før jul. Om du ikke har julestemning til nå anbefaler jeg å ta en tur inn hit, for her er det stappfullt av glade mennesker, boder med julemat, belgiske vafler og kakao, pynt overalt, skøytebane - og til og med et pariserhjul! Det er også bare 6 dager til jeg drar til Gøteborg, tiden løper virkelig fra meg. Virker som vi bestilte hotellrom i går! Jeg reiser sammen med kjæresten og familien min, og vi blir der i en natt. Ah, jeg gleder meg! 

Nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma og ser på en dokumentar, og skal snart ned for å lage meg litt mat! Hvordan er det med dere for tiden? Alt bra? ♥ Vi blogges ikveld! 

Først og fremst: macen min er ødelagt, IGJEN! Kan jeg spørre dere lesere om hvor mange ganger dere har lest "i dag ble macen ødelagt" her på bloggen? Jeg har maks uflaks når det kommer til macen min. En gang mistet jeg et cola glass over den (JA, jeg er så klønete), gang nr 2. mistet en venninne av meg et glass vin over den (takk gud for trygghetsavtale), og nå bestemte skjermen seg plutselig for å ta kvelden. Macen fungerer generelt, men skjermen er bare svart og reagerer ikke så da dro jeg til Sarpsborg med den på tirsdag forrige uke for å få den fikset. Håper virkelig ikke det tar lang tid før jeg kan få den igjen! Selvom jeg ikke har hørt noe mer enda.. Vel, der har dere svaret på hvorfor jeg har vært så stille den siste uken! 

I går var jeg på familie julebord på Støtvig Hotel, og jeg har fått såå julestemning. Julesanger, juletre, lys, pynt, julemat, familie. Det var søndagen sin, ja. Nå mangler bare snøen, som jeg virkelig håper kommer før jul! Fremover mot julen skal jeg både på pepperkakebaking, til Oslo, enda en gang på Støtvig Hotel og til Gøteborg! Så det er mye å glede seg til, og ikke minst selve julen og nyttårsaften! Ah, Desember er en så fin måned. Jeg gleder meg til å tilbringe og oppleve enda en jul sammen med familie og venner. Det å ha en familie og gode venner rundt meg (også i julen) er ikke noe jeg tar for gitt! 

Nå må jeg få i meg litt mat og finne på noe å gjøre, så vi blogges senere! Jeg vet ikke når det blir, med tanke på at jeg ikke har tilgang på mac enn så lenge - men jeg skal prøve mitt beste på å finne en bra løsning! Håper dere får en fin uke, fininger ♥God morgen, dere! Jeg måtte gå igjennom kamerarullen på telefonen min for å faktisk sjekke hva jeg har gjort de siste dagene - den hukommelsen min er ikke helt på topp.. 

Tirsdag: Skulle jeg egentlig på et foredrag sammen med to venninner, som dessverre ble avlyst. Noe vi ikke hadde fått med oss, så vi møtte opp og kom til låste dører og null mennesker </3 Så da dro vi for å se etter julegaver i stedet, og jeg fikk faktisk kjøpt det meste! Nå mangler jeg bare to julegaver, og det føles så deilig. 


Se på dette! Så koselig med disse lysene. Hele Moss er stappfult av julelys, og det har faktisk aldri vært så pyntet her før noen gang. I love it!

Onsdag: Dro jeg en tur til mamma! 

Torsdag: Har jeg ingen bilder fra, så kan se for meg at jeg ikke gjorde stort denne dagen. Jeg blogget om at Nelly hadde 20% på hele butikken, og lagde ønskeliste til familien. 

Fredag: Startet jeg dagen med å dra en tur på BIK BOK for å kjøpe en bukse og genser. Møtte Thea en liten tur og hilste på den nye hunden hennes. Prøvde buksen, den var for liten - så da var det en ny tur til BIK BOK for å bytte til en større størrelse. Så bestilte jeg en kjole og et par sko fra Nelly, også var jeg med kjæresten resten av kvelden. Også kom The Weeknd sitt album ut, da. Er ikke heeelt begeistret for de nye sangene hans, men jeg elsker "Die For you"! 


Her ser dere Thea sin nye hund! Den heter Kiro, som faktisk var mitt navneforslag ♥ Den ligner litt på en liten bjørn! Ååh, smelt!

Lørdag: Var det tapaskveld med familien!

Søndag: Hadde Thea bursdag, så jeg gikk ned til henne med gave på morningen og var med henne før jeg dro i bursdag til kusinen min.

Og nå sitter jeg i sofaen, har nettopp spist havregrøt og lest litt. Jeg våknet for ikke så lenge siden, og får snart besøk av en venninne! Ellers har jeg planlagt en del ting som vil skje fremover. Litt sommerferie planer, og ikke minst planer til nyåret. Gud så mye det er som skjer i Januar! Det blir store forandringer, og 2017 kommer til å bli et helt annet år enn det jeg hadde sett for meg. Jeg forteller dere alt om ikke lenge! :-) Nå må jeg skynde meg og rydde litt her før jeg får besøk! Vi blogges senere!Hellooo! I går var jeg i Oslo igjen, og startet dagen på Brow Rehab der jeg fylte på vippene og fikset brynene mine. Jeg skal skrive mer om det senere, men jeg har blant annet skaffet et supert tilbud til dere nå før jul! Jeg forteller senere ♥ Etter et par timer hos Brow Rehab dro jeg til Kristine, og møtte hun og Aurora. Jeg har jo ikke sett Aurora på år og dag så det var døds koselig å se henne igjen! 

Vi dro å kjøpte hver vår pizza på Villa Paradiso, også kom et par venninner av Kristine! Vi drakk litt vin, hørte på gamle sanger og sang for full hals og praten gikk i et kjør! For noen herlige jenter! Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og det er ekstra gøy når alle går så godt overens. Gleder meg allerede til neste gang! 


My babes! Fra venstre: Telma, Aurora, Kristine og meiii


Min caligirl ♥ Yeees! Dere har sikkert fått med dere at Justin Bieber kommer tilbake til Norge allerede i Juni neste år? Sammen med flere internasjonale artister, blant annet Martin Garrix kommer de til "Den store sommerfesten" som arrangeres i Stavanger 7. Juni 2017. Jeg elsker konserter og festivaler, og ikke minst liker jeg både Justin og Martin utrolig godt også så dette blir døds bra. Jeg gleder meg helt sykt, og har allerede nedtelling på telefonen haha! Link til eventet finner du her.  

I dag har det vært en dag hvor jeg egentlig har hatt veldig mye jeg burde fått unnagjort, men har endt opp med å gjøre alt mulig annet enn det jeg skulle.. Jeg har fått gjort noe av det jeg skulle da, så helt ubrukelig er jeg heldigvis ikke! Betalt regninger, fikset et par julegaver, ryddet opp i mapper på macen og hatt et lite "hjemmespa". Men det var i grunn veldig mye mer som sto på den "to do" listen idag, jeg får ta det imorgen! 

Nå skal jeg en tur til min kjære, så vi blogges senere! Nedenfor finner dere mine favoritt sanger denne måneden. Husk å følge meg og subscribe listene mine på Spotify om dere liker det dere hører ♥ Ha en fin kveld, babes! 
Hei babes! Jeg er bare innom for å gi et lite pip, siden dere ikke har hørt noe fra meg tidligere i dag. Jeg har vært super busy hele dagen, og er egentlig på farten nå også! Nå har jeg en halvtime på meg før jeg skal dra, og på den tiden skal jeg rekke å dusje og rydde rommet - og for å si det sånn, så hadde jeg trengt mer enn en halvtime på å rydde.. "Rommet ditt ser ut som et bomba horehus" haha, har dere sett den jodelen?? Vel, nå må jeg kjappe meg! Jeg skal på spillkveld med familien. Som dere skjønner er spill veldig populært her i huset! Og jeg tapte forresten sist gang, da jeg nevnte at jeg skulle spille monopol - bombe? Ikke akkurat. Heldigvis skal vi spille et spill denne gangen som heter "ryktet går" som går ut på å tegne og gjette, noe jeg ikke er så altfor dårlig i! Vi blogges senere ikveld ♥ Jeg har skrevet ferdig et innlegg til dere der jeg deler min julegavetips! Jeg satt nettopp å bladde gjennom bildene på telefonen min, og her trengs det virkelig en liten opprydning ser jeg! Meen så så jeg et par bilder jeg tror jeg ikke har delt på bloggen før, så da tenkte jeg at jeg kunne dele litt forskjellige bilder så dere får se! Håper dere liker innlegget! 


Disse bildene er tatt for ca 2 uker siden på en jentekveld der vi drakk vin, spilte spill, spiste jordbær, hørte på høy musikk og lo til vi gråt. Jeg er evig takknemlig for disse kveldene og ikke minst de flotte venninnene jeg har! 


Dette er fra en av dagene jeg var hos mamma forrige uke! Her kjedet jeg meg sååå mye, og hva gjør man da? Tar selfier og maler. Haha! Moren min maler masse og er så utrolig flink, synd jeg ikke har arvet noe talent på den fronten! Men jeg syns ikke maleriet mitt ble så aller verst til å ha malt for første gang på kanskje 7 år! 


Min lille nydelige pelsdott / Vitaminer til håret! Sugar Bear Hair startet jeg med for litt siden, og har allerede lagt ut bilde av det på Instagram. Gud, som det funker?? Jeg kan skrive mer om dette senere om dere ønsker det! 


Min avtalebok der jeg skriver opp viktige avtaler, noterer ideer til bloggen etc. Jeg har laget coveret selv, og jeg digger det! Jeg la ut coverbildet på weheartit og det har faktisk fått flere tusen "hearts", hih. / Min favoritt body mist fra Victorias Secret. Har dere ikke luktet denne så må dere love meg å gjøre det! 


Nye sko! Jeg har egentlig aaaalt for mange sko, men jeg får aldri nok! / Bilde fra Astrup Fearnley museet i Oslo


Fra boken jeg leser, Milk And Honey av Rupi Kaur / Et bilde fra jeg var liten! Haha jeg husker faktisk at jeg var døds redd når jeg tok dette bildet. Jeg tror det ble brukt til et julekort eller noe slikt. Jeg var nemlig døds redd for flammer da jeg var yngre! Da jeg gikk i Lucia-tog på barneskolen var jeg den eneste som gikk med slukket lys, i tillegg til at han som gikk bak meg måtte gå sånn 3 meter unna siden jeg var så redd haha! 


Everyday mood / Altså, ja jeg vet håret mitt ser helt j*vlig ut her - men sjekk highlighten da! Sjeldent jeg får det til så bra, skjønner dere hehe


Fra en dag i sommer det var helt sinnsykt dårlig vær, tror jeg tok hvertfall 50 bilder for å få et bra av lynet haha... / Meg og Paulina da hun var på besøk hos meg i sommer, ååh som jeg savner henne! 


Selfie og bilde med den utrolig fine rosa himmelen. Jeg hadde en venninne hos meg den kvelden, og vi satt bare å så på himmelen i en evighet og snakket om livet.


Her prøvde jeg russedressen min for første gang! Jeg tror ikke jeg har lagt ut et bilde der man ser at jeg har den ordentlig på, så her kan dere se! / Bilde fra G-Eazy konserten på Landstreff Stavanger. 

Hva syns dere om innlegget? Burde jeg ha sånn av og til, hvor jeg viser dere litt ting jeg har feks screenet på telefonen, ting jeg sender på snap osv? I går møtte jeg Kristine på Villa Paradiso, og fooor en jente! Så jordnær, morsom og sprudlende! Vi har bare hilst på hverandre på Findings og snakket litt på Facebook tidligere så dette var første gangen vi møttes ordentlig, og det var så utrolig koselig! Altså så koselig at vi begynte å prate om å dra til København sammen haha! Vi spiste og skravlet i et par timer, også gikk vi rundt å tittet litt! Eller, vi var vel i bunn og grunn på jakt etter en netting strømpebukse og lette hele Oslo rundt før vi fant det - men vi fikk hvertfall sett litt rundt samtidig og ikke minst fikk vi sett alle de fine julelysene i Bogstadveien. Ah, de er så fine og man får såå julestemning. Jeg gleder meg så ufattelig mye til julen! Og gjett hvem som skal til Gøteborg igjen da?? THAT'S ME! Wohooo! 

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen, fortsatt uten sminke og skal se litt på serie! Og senere idag skal jeg møte en venninne for å planlegge en ting som muligens vil skje om ikke så altfor lenge. Jeg kommer til å fortelle dere senere ♥ Vi blogges snart!Hvordan jeg skal starte innleggene mine er et like stort spørsmål hver gang jeg begynner på et innlegg, og det samme med overskrifter også forsåvidt. Huff, jaja! Her i Moss er det døds kaldt for tiden. Jeg holder seriøst på å fryse i hjel så i dag har jeg bare gått rundt i den store strikkegenseren dere ser på bildene mens jeg har fått unnagjort noen blogginnlegg og svart på mail mens jeg har gomlet i meg pasjonsfrukt. Det er så godt!  

Nå skal jeg spille Monopol og drikke kakao sammen med kjæresten min og mamma. Får satse på at jeg har litt flaks for en gangs skyld og vinner - for jeg har virkelig null flaks når det kommer til spill haha.. Ellers tar jeg gjerne imot tips til blogginnlegg! Såå, hva vil dere se her på bloggen fremover? Alt er til hjelp ♥
 "TRUMP VANT?!?!" hører jeg kjæresten min rope ut, og mens jeg ligger halvveis å sover klarer jeg å mumle fram "jeg vet du bare tuller". Men det gjorde han altså ikke. Jeg var virkelig sikker på at Hillary skulle vinne, så dette kom som et stort sjokk. Jeg har egentlig ikke ord. At noen kan få seg til å stemme på en sånn mann, det er så uforståelig som det kan bli. 

Jeg har i grunn ikke gjort så veldig mye annet enn å se på nyhetene i hele dag, mens jeg har spist pizza sammen med mamma. Nå skal jeg snart en tur ut, så vi blogges senere i kveld - da kommer det en konkurranse jeg tror dere vil like! Svar på spørsmålsrunden del 2 kommer imorgen. Hei babes! Jeg har seriøst prøvd å logge inn på blogg.no i HELE dag, men det har tydeligvis vært en teknisk feil så derfor har ikke dette innlegget kommet ut før nå. I dag er jeg en tur hos mamma og skal bli over til imorgen, samtidig som Mia (søsteren min) er hjemme! Det var såå fint vær ute i dag! Sol og 11 grader, så da passet det perfekt med en liten gåtur på Alby. 
Ser dere forresten noe nytt?? På Onsdag var frisørtimen min og jeg er så fornøyd! Dessverre falt ikke valget på blondt ettersom frisøren min frarådet meg å gjøre det nå som håret mitt var såpass slitt. Men jeg skal klippe meg og kure håret ofte frem til etter nyttår og forhåpentligvis vil det bli sterkere til da, og da kan jeg begynne å lysne det! Jeg skal skrive et eget innlegg om håret og hvor jeg gjorde det osv senere. Nå skal jeg drikke litt vin sammen med søstersen og mamma, mens vi skravler og ser på The Stream. Vi blogges snart ♥Ahh, gjett hvem som følte seg såå flink som husket å ta med kameraet igår, men presterte å legge igjen minnekortet hjemme? Meg såklart. Det er så typisk meg! Er det mulig? Haha.. Hadde sett for meg døds fine antrekksbilder foran trær med masse fine farger og ikke minst bilder av maten (er man blogger så er man blogger..)! Jeg skulle nemlig på brunch med familien på Holmenkollen igår, og tenkte at NÅ var det på tide å huske og ta med kameraet, men så sto minnekortet igjen i macen hjemme... Koselig var det hvertfall med litt familietid igjen, også er jo Holmenkollen såå fint! Og den brunchen er jo bare heaven. Jeg ender alltid med å spise 6-7 creme brulee når jeg er der. Jeg må innrømme at det er farlig godt! 

Nå ligger jeg i sengen å blogger mens jeg hører på litt musikk, og tenkte jeg skulle se på serier snart! Det regner og er døds kaldt ute, så planen er å se på serier og drikke kakao i dag. Haha, en veldig sløv dag med andre ord! Jeg slenger med favoritt sangene mine for tiden under så dere kan se! Har fått dilla på litt rolige sanger, gjerne gamle også. Jeg vet ikke, men jeg får litt høst stemning av det?? Vel, vi blogges senere!
 Herregud, på onsdag har jeg frisørtime! Blir deilig med litt forandring, for håret mitt er helt umulig for tiden. Jeg er så lei av fargen jeg har nå, så planen er å bli blond - og nei, vi snakker ikke hvitt. Bare litt lysere enn det jeg er nå, og jeg er jo egentlig naturlig blond så tror det blir bra! Ettersom jeg retter håret hver dag skal jeg høre med frisøren om hun tror at håret mitt vil tåle blekingen, og hvis ikke - da fargere jeg det litt mørkere. Så forandring blir det uansett! Haha, jeg og det håret altså.. Er et evig spørsmål om jeg skal gå lysere eller mørkere hver gang! 

Og såå mange bra spørsmål dere har kommet med til spørsmålsrunden! Jeg gleder meg til å svare dere :-) Fortsett å still spørsmål! Svarer i løpet av neste uke!

Nå skal jeg se på serier, spise noe digg, kanskje skrive litt og slappe av resten av dagen. Dagen i dag er ikke så altfor bra, og jeg føler meg egentlig ganske dritt. Noen dager må jo være sånn også, eller hva? Da er det viktig å tenke på ting og gjøre ting man blir glad av! Vi blogges om litt, fine leserene mine ♥Hei dere! Jeg må starte med å takke for de fine kommentarene og ikke minst meldingene jeg fikk fra dere igår, jeg setter så stor pris på dere! Tusen tusen takk! Jeg skal bli mye flinkere til å svare dere i kommentarfeltet fremover, så vi kan kommunisere der. Tror det blir bra :-) 

I dag våknet jeg tidlig, i hvert fall tidligere enn jeg pleier, haha. Startet dagen med havregrøt og How To Get Away With Murder, en ny serie jeg har startet på ettersom jeg har sett ferdig alt av The Blacklist!  Så var det en tur på posten, og nå sitter jeg å svarer på mail og skriver regnskap mens jeg har på Keeping Up With The Kardashians i bakgrunnen. 

Over til noe annet! Her om dagen fikk jeg en pakke i posten, som inneholdt denne døds fine vasen fra Kähler. Den er så fiiin! Jeg så et bilde av den på Instagram for en god stund tilbake og har villet hatt den siden. Jeg syns den passer så godt inn på rommet mitt! Jeg bor jo med pappa så vaser er ikke akkurat det vi har mest av, om jeg kan si det sånn! Haha! Da må man ta sakene i egne hender! Jeg fikk også med to lys fra Voluspa som lukter døds godt. Jeg har fått svart silke sengetøy så prøver å få inn litt småting i svart slik at det passer sammen, og da var disse lysene perfekte. Deilig med litt nye forandringer på soverommet! Alle tingene er fra RoyalDesign.no.

Nå skal jeg skrive ferdig regnskapet og spise litt før jeg skal møte Thea! Vi blogges snart, smask


Omaggio vase fra Kähler. Utsolgt i sølv, men kan kjøpes i "perlemor" HER.


Lys fra Voluspa med brennetid på 50 timer, kan kjøpes HER.

/ sponset produkter1. Å finne en ny sang jeg virkelig digger. 

2. Når jeg smiler til en ukjent, og personen smiler tilbake! Det er såå koselig! Det tar så lite energi å trekke litt på smilebåndene, og bare en så liten ting kan gjøre dagen til en annen hundre ganger bedre. 

3. Når du sover sammen med kjæresten, og merker at han trekker deg inntil seg mens du sover. 

4. Møte nye mennesker!

5. Nytt sengetøy og nybarberte ben. De fleste jenter er vel enig her? 

6. Dra til nye steder. Det trenger ikke nødvendigvis være et annet land, men bare å oppdage et sted man ikke har vært i feks Oslo eller at man finner en ny favoritt restaurant! Det er så herlig.

7. En god frokost. Favoritt frokosten må være hotellfrokost eller amerikanske pannekaker med Nutella og krem. Og ferskpresset appelsinjuice!! 

8. Når en av de jeg er glad i ringer meg og forteller noe som er viktig for de, feks at de bestod på oppkjøring eller noe annet som gjorde de glad. Det, det er glede det! 

9. Invitasjoner. feks til jentekvelder, bursdager, fester etc. Det er koselig! 

10. Overraskelser. Hvis en venninne eller kjæresten min kommer på uventende besøk eller kjøper med favoritt godteriet mitt, gir meg blomster eller slike ting. Det er små ting som man setter såå stor pris på! 

11. Når man har ønsket seg noe lenge og endelig kjøper det! 

12. Gå tur med hunden min, Balder. I fint vær, riktig nok! Ikke like kult å gå tur når det regner katter og hunder om hverandre. Men en tur i fint vær med den brune pelsdotten og musikk i ørene er fantastisk. Å se Balder løpe rundt og logre med den lille halen, ååh smelt. Lille hjertet mitt ♥

13. Når man har masse å gjøre, og tilslutt kan krysse av at alt er gjort. Det er så ofte det ser ut som at det har vært innbrudd, krig og hele pakken i leiligheten, og etter da å ha ryddet og vasket, og i tillegg ha gjort en haug av andre ting for å så kunne legge seg ned i en seng med nytt sengetøy, noe godt å spise og en serie. Det er fantastisk!

14. Når jeg får andre til å føle seg bra! Da føler jeg meg veldig bra også!

15. Å få komplimenter for musikksmaken min. Helt seriøst, I love it. Det er faktisk såå mye bedre enn å få høre at jeg feks ser bra ut!har jeg...

♥ kjøpt inn litt ny sminke, fikset neglene mine på The Skin Frogner, fikset vipper og bryn på Brow Rehab, drukket vin med gode venninner, spist god mat, fått en ny favoritt jakke, vært med kjæresten, vært i Oslo, gått turer i det fine høstværet ♥

De to siste ukene har vært fantastisk. Alle bladene i tusen farger som faller mot bakken, den kalde vinden, mørket. Jeg liker det. Men jeg kjenner jeg gleder meg litt for mye til vinteren. Snøen. Julen. Ah, jeg gleder meg. Heldigvis er det ikke lenge til, og det pleier å gå så fort - tiden mellom Oktober og Desember. Jeg har ikke så veldig mye mer interessant å komme med for øyeblikket, haha. Jeg har tidenes skrivesperre akkurat nå så vi får blogges senere. Jeg ville bare gi fra meg et lite pip, så dere vet jeg fortsatt er her! Jeg har skrevet ferdig et par innlegg til dere, så de blir postet senere! 

I dag har det vært en veldig avslappet dag! Jeg startet med å hoppe i dusjen, sette meg ned i sofaen med en kopp te og en ny bok, "Hekta på et håp om kjærlighet". Overskyet og tykk tåke utenfor de store vinduene i leiligheten. Det føltes veldig fredfullt og fint. Jeg liker når det begynner å bli litt kaldere i luften og tåke. Jeg aner ikke hvorfor, men det er en behagelig følelse. Jeg leste til jeg kom på side 100! Denne boken altså. Jeg skal fortelle dere mer når jeg har lest den ferdig. Så var det i full gang med vasking og støvsuging. Jeg får nemlig besøk av et par venninner i kveld. Vin, latter og gode venninner - da kan ikke fredagskvelden slå feil vel?? 

Nå sitter jeg fikset og klar nede i leiligheten til Thea. Vi venter på at tomatsuppen skal bli ferdig så vi får fått i oss litt mat før resten av jentene kommer og vi skal opp til meg! Kjenner jeg meg selv rett blir det nok knipset et par bilder i løpet av kvelden så jeg viser dere imorgen! Senere i kveld kommer det et innlegg som jeg har forhåndsskrevet, "15 ting som gjør meg glad". Liste innlegg føles så mye lettere å skrive. Lister lister lister. Jeg elsker det. Jeg har lister på alt mulig fordi jeg er en utrolig vimsete person! Da er lister for å huske ting perfekt. Nå bare babler jeg, så vi får blogges senere! Jeg håper dere alle får en fantastisk fredag ♥Hvilken dag er det i dag? Tirsdag? Haha, jeg går helt i surr. Det er vel sånn det føles når man har friår antar jeg, at tiden flyr og du har overhode ikke peiling på dato eller dag. Jeg kjenner at dette friåret, det har jeg trengt så utrolig lenge. Det har hjulpet meg på så mange måter allerede, og jeg kjenner at motivasjonen for.. ja, egentlig alt har steget. Jeg har hele tiden lurt på, hva er det jeg egentlig vil gjøre? Hva er det jeg vil etter videregående? Skal jeg dra utenlands? Når skal jeg flytte for meg selv? Hvor? Når? Alle disse spørsmålene har rett og slett gått som en mixmaster i hodet mitt. Dere kjenner dere kanskje igjen? Jeg tror hvertfall at jeg har kommet nærmere svarene, og det føles så deilig. 

I dag har jeg fått jobbet litt med mail, sendt fakturaer, jobbet med en del blogginnlegg, ryddet rommet og litt slikt. Deilig å få det unnagjort! Nå sitter jeg godt plassert i sengen min mens jeg blogger, hører på musikk og irriterer meg grønn av en flue som surrer rundt hodet mitt. Straks skal jeg begynne å sminke meg for og så gå en tur på butikken for å handle inn til middag. Jeg står nemlig for middagen i dag, planen er å lage en rett med scampi! Den retten er så utrolig god, og veldig lett å lage! Jeg tenker jeg kan dele oppskriften med dere senere :-) Vel, nå må jeg komme i gang. Vi blogges om litt, fininger. Jeg var forresten innom Brow Rehab igjen forrige uke og fikk fikset vippene mine av min faste vippestylist, Nina! Hun er så utrolig flink, og super søt! Sjekk ut instagrambrukeren hennes: nina_w_lashartist. Hun holder til i Bergen på Beautylondon og i Oslo på Brow Rehab. For å bestille time hos henne i Oslo, ring: 225 51 600 eller send en mail til booking@browrehabsalons.no!
 

Tenkte det var på tide å vise dere noen av mine favoritter innenfor musikk igjen! Det virker som om dere liker det, så here you go! Dette er altså de sangene jeg hører mest på for tiden - alle sangene kan dere finne i spillelisten min på spotify her! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva slags sanger du har på repeat, ny musikk slår aldri feil :-) 


// sponset opphold


Dette er hotellet vi bodde på når vi var i Gøteborg! Ser det ikke ut som en drøm? Det var så fint at jeg nesten ikke har ord. Hotellet heter Sankt Jörgen Park og ligger et lite stykke utenfor sentrum. Det at det ikke ligger i sentrum er etter min mening bare flott! Da slipper man bråk og mas, og det er uansett super enkelt å komme seg dit - ca 15 minutter med buss, og buss holdeplassen ligger kun 3 minutter unna hotellet. På hotellet kan man blant annet spille golf (det er golf bane rett utenfor), spise god mat på en av restaurantene, ta en drink i baren, trene med pt, dra på spa eller rett og slett bare sove der for å unne seg litt luksus! 

Som jeg fortalte i innlegget om Gøteborg så var vi både på spa ritual og fikk massasje, og det kan jeg anbefale på det høyeste! Så lett i kroppen har jeg ikke vært på så lenge jeg kan huske! Vi fikk også en døds fin suite som dere kan se på bildene over. Det var riktig nok litt vanskelig å få tatt bra bilder ettersom jeg klarte å ta med feil linse til kameraet, men dere ser i det minste noe! Døds stort rom med 2 verandaer, gigantisk hotellseng med masse puter, badekar, himmeldusj, drikke og snacks som følger med i romprisen, fjernkontroll til å trekke for gardinene, og det var til og med en tv "nede i" kanten på sengen, slik at man bare trykket på en kontroll også ble tv'en heist opp - haha, jeg ble såå fascinert over det. 

Det var døds god mat, og ikke minst - utrolig hyggelige ansatte! De ansatte var så blide og vennlige, og var det noe vi lurte på så hjalp de til! Vi fikk jo til og med velkomst gave fra hotellet som jeg skrev i det andre innlegget, jeg vil si det er utrolig god kundeservice! Neste gang jeg skal til Gøteborg så skal jeg definitivt tilbake hit. Mer klarer jeg ikke å forklare med ord, det må egentlig bare oppleves! Jeg fikk riktig nok oppholdet sponset, men det var med god grunn at jeg valgte akkurat dette hotellet - så da vet dere det! :-) Jeg fant nettopp ut at jeg må være den dårligste bloggeren i historien når det kommer til antrekks bilder??? Jeg har blogget i 6 år, og fant to brukbare bilder fra 2015, haha. Er det mulig? Jeg skal bli flinkere. Jeg syns selv det er morsomt å se på outfit innlegg på andre blogger, så da burde jeg bli flinkere til å ta slike bilder selv! Nedenfor ser dere hvertfall to antrekk jeg har lagt ut på bloggen tidligere. Klærne ved siden av er ikke identiske med det jeg har på meg, men det er veldig likt! 


Hatt kan kjøpes her, klokke her, kjole her og sko her


Flash tattoos kan kjøpes her, bluse her og shorts her
 Da var jeg hjemme igjen etter å ha besøkt fine Gøteborg! Jeg og kjæresten reiste ned på fredag med tog, og kom hjem igår kveld. Jeg har hatt en suuper helg med full timeplan. Sist jeg var i Gøteborg er flere år siden, tipper det var da jeg var rundt 10-11 år, så det var godt å få oppleve det på nytt. For en fin by! Jeg tenkte å oppsummere litt hva vi har gjort i dette innlegget, også kommer det et innlegg om hotellene senere. Fredag: Dagen startet med en togtur på ca 3 timer som gikk overraskende kjapt! Når vi var fremme på Gøteborg sentralstasjon gikk vi innom Nordstan som er et kjøpesenter som ligger rett over togstasjonen, for å få kjøpt et par ting vi hadde glemt, også var det tid for å finne ut veien til hotellet! Fra Fredag til Lørdag sov vi på Sankt Jörgen Park hotell som er et døds fint spa hotell som ligger litt utenfor sentrum, her var det golfbane rett utenfor og hele pakken! Jeg skal fortelle dere mer senere :-) Etter å ha tatt buss til hotellet, sjekket vi inn og begynte å pakke ut. Vi hadde litt tid til å slappe av, så vi inntok den store deilige sengen for å se på film og plutselig banket det på døren! Det var en velkomstgave fra hotellet med frukt og sjokolade! Utrolig snilt gjort av hotellet, så tusen takk flotte Sankt Jörgen Park! Etter å ha fått i oss det og noen glass vin var det klart for Spa Ritual. Her skulle vi velge oss en pakke med forskjellige typer ansiktsrens, skrubb osv, for å få et slags program vi skulle følge. Etter å ha vært på spa i et par timer, var det klart for middag! Vi fikk servert biff til forrett, torsk til hovedrett, og is og noe som minnet om karamell til dessert! Lørdag: dagen begynte med ♥ hotellfrokost ♥, åh det er det beste jeg vet! Høydepunktet med å sove på hotell, uten tvil. Etter frokost fikk jeg en massasje behandling på hotellet som virkelig var helt fantastisk. Jeg fløy på rosa skyer etterpå, det kjentes hvertfall sånn ut! Etter å ha sjekket ut tok vi buss tilbake til sentrum for å finne hotell nummer to! Denne natten skulle vi nemlig sove på hotell Riverton som ligger i sentrum. Vi sjekket inn og fikk lagt fra oss tingene, også var det lunsjtid. Blåskjell fra Restaurang Kungstorget ble bestilt, og etter vi hadde spist så vi litt rundt i butikkene. Jeg kjøpte en svart enkel genser og bodyen jeg har på meg på bildene over fra Zara! Etter det dro vi en tur til Liseberg! Vi var utrolig heldig med været, men gud så mange mennesker.. Absolutt alle attraksjonene hadde en ventetid på minst 30-40 minutter, så det ble en del tid som ble brukt på å stø i kø dessverre.. Men gøy var det, og jeg fikk kjøpt sukkerspinn, haha. Det er så mange som syns det er såå rart at jeg liker det og mener at det er ekkelt, men det er jo så godt?? Etter Liseberg skulle vi finne et sted å spise middag, da endte vi opp på Bee som ligger rett ovenfor restauranten vi spiste lunsj. Jeg bestilte cæsarsalaten de hadde, og den var utrolig god! 

Søndag: Toget vårt gikk ikke før kl 18.00 så vi hadde litt tid til å finne på noe før vi reiste hjem, og da bestemte vi oss for å dra til Universeum. For de som ikke vet hva det er så er det som en stor dyrepark. De har en avdeling der det er masse akvarier med haier, fisk som finnes i Norge, i utlandet etc, en avdeling med slanger, edderkopper osv, en regnskog som er vanvittig stor som du kan gå i der det flyr fugler, sommerfugler og det er til og med aper som går fritt rundt! Veldig morsomt å se! Før vi skulle dra til toget skulle vi spise lunsj, og da fant vi et restaurant som har blitt en av mine favoritt restauranter, Le Pain Francais! Det var en svær restaurant som hadde cafe, bar og restaurant i to store etasjer. Det var såå fint der inne, og dere skulle sett alle de gode kakene som var der! Vi endte med å bestille en stor sjokolade cupcake, en kake med bringebær og en pai med ost og skinke, og alt smakte fantastisk. Det er ikke engang et spørsmål om jeg skal dra dit neste gang jeg reiser til Gøteborg!

Såå, da har dere lest om hele helgen min! Det ble et langt innlegg men jeg håper dere likte det! Det kommer et innlegg senere, da skal jeg fortelle dere mer om hotellene! Ha en fin dag videre, så blogges vi snart! ... vil jeg... 

1. Ha et walk-in closet! 
2. Sove på stranden. 
3. Ha et perfekt bryllup.
4. Dra til Las Vegas med mine beste venninner. 
5. Lese flere bøker. 
6. Skrive en bok.
7. Flytte til utlandet. 
8. Dra på road trip i USA med kjæresten.
9. Dra til Bora Bora.
10. Flytte ut og innrede mitt eget hus. 
11. Gå under en blomster tunnel i Japan. 
12. Være en like god mamma som det min mamma er for meg. 
13. Dra til Dubai. 
14. Dra på seiltur i Karibien med pappa.
15. Ta med barna til kjæresten til pappa til Disneyworld! 
16. Oppleve Paris om natten med et glass vin og min bestevenn.
17. Dra på en strand som har svart sand. 
18. Dra på safari. 
19. Se stjerner fra et fly.
20. Svømme i en grotte.
21. Kysse under og på toppen av Eiffeltårnet. 
22. Ri på stranden.
23. Oppleve jul og nyttår i New York.
24. Holde en løveunge.
25. Skrive et brev til meg selv og åpne det om 10 år. 
26. Bli rik.
27. Se "tunnel of love" i Ukraina.
28. Dra på et Victorias Secret fashion show. 
29. Dykke med haier.
30. Gå igjennom et "walk-trough aquarium". (en gang til)
31. Shoppe i en Dash butikk. 
32. Få et 11.11 ønske oppfylt. 
33. Hjelpe dyr, feks bli med på noe frivillig arbeid med dyr, donere penger til en organisasjon etc. 
34. Se nordlys. 
35. Ri på en elefant.
36. Se Taj Mahal.
37. Bade i en lagune på Island.
38. Se Niagara falls.
39. Designe noe.
40. Kunne snakke flytende Fransk. 

Da var helgen over, og fy - så bra Findings var! Helgen gikk over all forventning og jeg koste meg så sinnsykt mye. Fredag morgen tok vi toget inn til Oslo og fikk sjekket inn på hotellet. Vi bodde på Radisson Blu Oslo Plaza fra fredag til lørdag, og det var såå fint. Vi bodde i 30. etasje så dere kan kanskje tenke dere den utsikten vi hadde? Det var helt utrolig! Når vi kom inn på rommet var det fult kjør med sminke og noen glass vin i morgenkåpen før vi møtte noen venninner for å dra til Bislett stadion. Det var så bra stemning og så mange hyggelige mennesker, hele kvelden var utrolig hyggelig. Ikke minst var det veldig morsomt å se David Guetta, Kygo og Oliver Heldens! Jeg tok dessverre ikke så mange bilder ettersom det regnet såpass mye begge dagene, men jeg fikk knipset noen som dere ser over! 

På lørdag måtte vi pakke og sjekke ut, for å sjekke inn på et annet hotell. Vi sjekket så inn på Clarion Hotel Royal Christiania, og hadde god tid til å slappe av. Vi bodde heldigvis på samme hotell som Helene og Jorun så etterhvert fikk vi i oss litt mat også var det klart for dag 2! Lørdagen var bra, men ingenting slår fredagen. Herregud så morsomt vi hadde det! Tusen takk til mine gode venninner for et så godt selskap, og ikke minst tusen takk til Findings for en fantastisk helg! Findings, vi sees igjen neste år, uten tvil! 1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Det kan jeg ikke huske, jeg skriver veldig sjeldent på papir men det siste jeg skrev var på notater på Iphonen der jeg har skrevet en ønskeliste med ting jeg ønsker meg for tiden. Jeg har sett såå mye fint så jeg tenkte jeg like gjerne kunne skrive ned tingene og etterhvert som jeg kjøper det tar jeg det bare vekk fra listen. Jeg har mine tanker om at familien min er veldig lei av kun få "penger" som svar når de spør om hva jeg ønsker meg til jul, så kanskje de får en liste denne julen for en gangs skyld! 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kjæresten min. 

3. Hva har du alltid i vesken? Ørepropper, mobil, tyggis, snus, lommebok, nøkler, parfyme, håndkrem og solbriller. 

4. Hvilken film så du sist? Rise of the planet of the apes!

5. Hvem ringte du sist? Thea.

6. Hvem ringte deg sist? Thea, haha. 

7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? "Du sier det hvertfall 50 ganger hver dag haha" 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg er en person som hater å sende meldinger, ringe derimot - elsker jeg. Da hører jeg stemmen til den jeg snakker med samtidig som jeg får gjort ting mens jeg snakker i telefonen! 

9. Hva er ditt favorittsted? Huff, det var egentlig et vanskelig spørsmål. Av de stedene jeg har vært må det være Roma og California!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hvor som helst når det er mørkt. Jeg er så paranoid at gud... 

11. Når så du moren din sist? For noen dager siden. Jeg vet ikke om jeg har skrevet det tidligere, men hunden vår (Balder) bor hos Mamma men den er her innimellom! Så sist jeg så hun var når hun skulle hente den etter at jeg hadde hatt den litt. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Himmel på jord av Kurt Nilsen. Den er så fin, og det er ingen jul uten. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt. Jeg har såvidt skrevet om det tidligere, og dere som har lest bloggen min en stund husker kanskje at jeg skrev et innlegg rundt juletider og skilsmissen for en stund tilbake. Jeg taklet skilsmissen ganske dårlig ettersom at det kom på toppen av mange andre ting, det var absolutt en veldig dårlig periode i livet mitt men heldigvis er alt veldig greit nå! 

15. Har du noen piercinger? I navlen, og hull i ørene.

16. Norge på sitt beste? Det må være på sommeren. Det er lite som slår norsk sommer, det skal sies. Norsk sommer for meg er å være på sørlandet, spise sjømat, være med familie, drikke vin, grille marshmellows og spille kort på kvelden, og rett og slett slappe av med de nærmeste. Det er så herlig. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg var et barn som hadde mye mareritt. Det er tre mareritt jeg husker veldig godt og det er: 1. Jeg, mamma og pappa bodde i et slott som en dag fikk en type forbandelse over seg (haha sett for mye på film kanskje??), så alt gikk fra å være hvitt og rosa med mange søte fugler til å bli mørkt, tåkete og mørke grønt. På kvelden kom det masse skapninger (kan minnes om troll) som var slemme som skulle ødelegge slottet vårt og prøve å drepe mamma og pappa. Jeg våknet alltid av at jeg gråt, for å si det slik. Hvordan dette i det hele tatt kunne dukke opp i tankene mine mens jeg sov - jeg har ingen anelse. 2. Jeg hadde ofte mareritt om at jeg hadde mistet en av fortennene mine. Jeg gikk en gang inn til den ene søsteren min og snakket med hun mens jeg gråt, og var helt overbevist om at den ene fortannen min var borte, og dette gjorde jeg i søvne. 3. Dette marerittet er det nok flere som har hatt: Når du drømmer at du detter ned i et stort svart hull og du bare faller og faller og faller i en evighet, og til slutt våkner du! 

18. Hva gjør deg lei deg? Er det en ting jeg ikke takler, så er det å se feks filmer der et dyr blir drept/mishandlet eller lese om at noen har mishandlet et dyr på nettet. Dette gjør meg så forbanna og lei meg at jeg har ikke ord. Jeg blir også veldig lei meg hvis jeg føler at jeg skuffer en av mine nærmeste eller hvis en av mine nærmeste har det vondt. Det å holde en venninne i armene sine mens hun gråter og klemmer rundt deg, det er faktisk noe av det verste som finnes. 

19. Hva er din beste egenskap? Det må være at jeg er flink til å se en situasjon fra flere sider og at jeg er bryr meg veldig mye om andre.  

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er utroolig sta, og veldig naiv. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover i en truse. Jeg forstår meg verken på de som klarer å sove med klær eller de som klarer å sove splitter naken. Ubehagelig begge to, haha. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? 9. 2 hotellputer, 2 vanlige hodeputer og 5 pynteputer. 

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg kan ikke komme på noe rart jeg har spist, sånn egentlig. Så da får jeg si blekksprut. 

24. Potetgull eller smågodt? Åh, så vanskelig. Jeg elsker smågodt, men salt og pepper potetgullet fra Maarud er farlig godt.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker! Jeg takler ikke å gå uten for jeg hater føttene mine, og tær generelt haha! 

26. Hva hører du på akkurat nå? Let me love you - DJ Snake, Justin Bieber

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg smakte en kuleis av Kinder i utlandet en gang, har noen av dere smakt den? Finnes den i det hele tatt i Norge noen steder? Isåfall - må ha!! Softis med marengs og hvitsjokolade saus er også en favoritt. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Ingenting annet enn Creme brulee. Og kanskje pavlova, mm. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har virkelig ingen flaks i konkurranser og spill. Jeg husker jeg vant et par Tusenfryd billetter fra Se&Hør da jeg var yngre, og det er den eneste gangen jeg har vunnet noe - av det jeg kan huske!  

30. Liker du kaffe? Nei. Jeg syns frappuccino er godt, med det er det. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Ferskpresset appelsinjuice! 

32. Et sitat du liker? Alt skjer for en grunn! 

33. Kan du spille poker? Overhode ikke! 

34. Hva har du spist i dag? En brødskive og oreokjeks. 

35. Hvilken farge liker du best på neglene? Svart. 

36. Vil du ha barn? Om noen år, ja! Jeg vil ha to, helst en jente og en gutt. 

37. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og litt fransk. Også forstår jeg svensk, men klarer ikke snakke det selv! 

38. Sover du på en spesiell side? Jeg må alltid sove ytterst, og ligge på siden. Det er helt umulig å ligge på magen eller ryggen, og jeg husker dette var det største problemet etter jeg opererte - at jeg måtte sove på ryggen/sitte å sove. Ble lite søvn, ja.. 

39. Fortrekker du havet eller basseng? Av en eller annen grunn så har basseng mye å si for meg når jeg skal på ferie. Har hotellet et fint og stort basseng er jeg solgt, men jeg bader aldri i det. Haha. Så det må nok bli havet! Ingenting er finere enn turkist klart vann. 

40. Hva bruker du helst penger på? Er det lov å svare mat her? 

41. Hva er din favoritt tv-serie? Prison Break, Gossip Girl og Keeping Up With The Kardashians. 

42. Hva skal du gjøre i helgen? I helgen skal jeg til Gøteborg! Herregud, som jeg gleder meg! 

43. Kan du stå på slalom? Jeg har aldri prøvd, så tror det kunne blitt litt av et syn haha! 

44. Har du vært i avisen? Ja, det har jeg. 

45. Har du tatt vare på noen klesplagg fra du var liten? Jeg har en sko, som er såå søt og liten. Og en lue som var til en av dukkene mine, som betyr masse for meg ettersom det var min vakreste mormor som hadde strikket den. 

46. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Jeg tror ikke jeg har en eneste ting på rommet som er rødt. Det nærmeste rødt jeg kommer er en rosa Victorias Secret pose! 

47. Hvor mange søsken har du? 2 storesøstre som er de flotteste i verden. 

48. Har du noen gang vært i en ambulanse? Nei, men jeg har vært vitne til at et par har blitt hentet i ambulanse. Veldig ekkel følelse. 

49. Liker du kinesisk mat? Jeg elsker det! 

50. Når legger du deg om kvelden? Uff, det varierer veldig. Men aldri før 22.00! ⋅ kvelder med solnedgang, musikk, latter og vin ⋅ rihanna konsert ⋅ oslo ⋅ shopping ⋅ gode venninner ⋅ nattbad ⋅ risør med familien og kjæresten ⋅ god mat ⋅  mer vin ⋅ masse kjærlighet ⋅

Jeg er virkelig ikke klar for at sommeren snart er over. Jeg sitter igjen med så mange fine minner denne sommeren, og heldigvis er det ikke slutt helt enda. Jeg setter virkelig så stor pris på alle tingene jeg har muligheten til å oppleve og ikke minst alle menneskene rundt meg. Jeg kjenner jeg blir litt på gråten, haha. Jeg har det så bra om dagen, jeg trodde aldri at jeg skulle få det slik. Jeg er så utrolig heldig, og jeg setter pris på hver minste lille ting. Jeg har egentlig ikke ord. Jeg er så heldig, det er alt jeg kan si. Jeg håper dere har det fint, vi blogges snart! 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 19 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits