Hellu! Noe nytt dere ser på bloggen?? Designet er laget av vakre Katrine som også lagde mitt forrige design, og jeg er utrolig fornøyd! Er jo mange som har spurt om jeg kan få et design med sidemeny siden det er lettere å finne frem til gamle innlegg, og tenkte det ville bli bedre når jeg skal til California også! Jeg syns designet er så ryddig, lyst og enkelt - akkurat sånn jeg vil ha det! Så tusen tusen takk til Katrine!

Hva syns dere om designet? Bedre enn før? Heihei! Må bare høre litt med dere, hva syns dere om bloggen nå? Liker dere dette designet bedre enn det andre eller hva? La meg høre meningene deres! 
Da har jeg fått nytt design, som søte Martine Kristine har laget! Hva syns dere?Har fått noen kommentarer om at dere ikke får sett noen av bildene osv.. etter jeg byttet design, så hvordan ser det ut hos deg? Ser det normalt ut? Hadde satt pris på om dere hadde tatt printscreen og postet bilde av hvordan det ser ut HER, om det ikke funker!Heihei! Maria Sanni har vært så snill å lage et design for meg, så endelig ble jeg kvitt det andre. Man blir så fort lei bloggdesign, hvertfall jeg! Hva syns dere om det nye designet? Har forresten satt på bokbind på bøkene mine i dag, alt er fra Panduro hvis noen skulle lure på det. Ha en strålende søndagskveld! Bloggeeeez.Da var det på tide med nytt design syns jeg, og har fått to kjempe fine design fra super flinke Maria Sanni. Utrolig vanskelig valg, så hjelp meeg. Hvilket design burde jeg ha? 

Har fått nytt design som er laget av Maria Sanni! Ble litt lei av det andre og ville ha et enkelt design. Bildene blir også snart byttet, og kommer nok til å gjøre litt endringer når jeg kommer hjem fra Italia. Hva syns du? 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits