Formspring: Trykk HERHer kan du stille meg spørsmål enten anonymt eller ikke, der svarer jeg for det meste alltid på spørsmål men er ikke vits å sende meg noe skikkelig personlig for det gidder jeg ikke brette utover på nettet. 

Tumblr: Trykk HERHer poster jeg ting som inspirerer meg, bilder av meg og jaa. Det er som en blogg bare med bilder, quotes og at dere kan stille meg spørsmål. Hvis dere trykker på Message kan dere legge igjen en hilsen, spørsmål osv.. 

Twitter: Trykk HERBruker dette som tidsfordriv. Skriver latterlige ting jeg ikke ville postet på facebook blant annet, men lagde det egentlig bare for å stalke mannen min (justin ♥).

Weheartit: Trykk HERHer liker jeg bilder som inspirerer meg. 

Instagram: Trykk HER. Håper alle vet hva dette er, men det er jeg hvertfall mest avhengig av. 

Facebook bloggsiden: Trykk HERHer legger jeg ut oppdateringer angående bloggen, hver gang det er et nytt innlegg og dere kan også skrive på veggen om det er noe dere lurer på! 

Facebook: Trykk HEREr en del fake brukere av meg, men dette er den ekte! 


Kameraet jeg bruker er Canon EOS 500D, og objektivet er Canon EF 50mm f/1.8. Bildene som er av meg på bloggen er som regel tatt med stativ (et gammelt som jeg ikke aner hvor er fra) med en selvutløser fjernkontroll fra Canon, ellers er det familie eller venner som tar de. Instillingene som er på kameraet er jeg ikke spesielt flink til å bruke. Jeg bruker som regel bare "uten blitz" eller "P", og når jeg tar bilder med P er det som regel bare når jeg skal ta lysere bilder. Jeg bruker også "portrett" når jeg tar portrett bilder. Bildene mine redigerer jeg enten i Photoshop CS5 eller på Pixlr.com
 
Er det noen flere spørsmål er det bare å kommentere, så svarer jeg i kommentarfeltet! 


Har laget en ny tumblr hvor jeg legger ut noen bilder av meg selv, men for det meste treningsbilder som gir masse motivasjon. Trykk her for å komme til den, eller trykk her for å komme til den andre tumblr min. Følg meg gjerne! Er det noe du lurer på eller vil si til meg, trykk HER å legg igjen enten med brukernavn eller anonymt!
Har du formspring?Har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut spotify listene og sangene jeg hører på fortiden, så da gjør jeg det! Du finner partylisten her, og sovelisten her. Også hører jeg på spotify listen til sophieelise barbie with a twist her

Hva vil du at jeg skal blogge om? Har så lite motivasjon! Vil dere ha en liten spørsmålsrunde snart, kanskje? 
Hey! Er Paulina (Caroline's bestevenninne) som blogger! Tenkte jeg skulle lage et innlegg om ting dere ikke visste om Caroline. Som sagt så har vi vært bestevenner utrooolig lenge, så jeg vet vel omtrent alt om hun. 

1. Hun får heelt panikk når folk går bak hun i trapper. Engang gikk det så langt at hun dyttet meg ned trappen og løp opp igjen, bare for at jeg ikke skulle gå bak hun. 

2. Hun er tyggis anhengig. Hun har en tyggishylle på rommet sitt, og når hun spiser det kommer hun alltid med de rareste kommentarene.. "Mhhhhhm, jeg har 4 tyggiser i munnen og jeg holder på å døø!!", og tre sekunder etterpå stapper hun inn enda en tyggis. 

3. Hun elsker dialekter, spesielt Tone Damli Aaberge sin. 

4. Dere husker kanskje at hun fortalte om vepsestikket på leppen hennes for snart en måned siden? Det hele startet kl 04 hvor hun plutselig vil ha en bolle. Så vi bestemte oss for å gå til kjøkkenet (som er i en annen hytte), når vi skulle tilbake på rommet var det mørkt ute. Begge er mørkredde, det var fullmåne og det kom noen rare lyder fra skogen. Vi løper inn på rommet, og utenfor er det er gigantisk vepsebol så når vi løp inn på rommet kom det sikkert 120 veps inn. Så ble hun stukket. 

5. Hun handler i kantinen på skolen hver dag. Dette har noe med shopping avhengigheten hennes, som vi skal snakke mer om etterpå! 

6. Da hun var liten heide hun på alle de slemme i disney filmene. I Snehvit heide hun på heksen, og i Bambi heide hun på Ronno. Skjønner hvor hun får ondskapen sin fra.. 

7. Hun har et shopping problem, og det er ikke tull engang. Hun bruker penger hele tiden, og med engang hun har penger MÅ hun bruke de opp. Skal ikke nevne hvor mye hun har brukt de siste månedene. 

8. Hun skulle feste på løsvipper engang, også hadde hun gått tom for lim. Så bestemte hun seg (blond som hun er) å bruke limet som følger med til løsnegler, som er superlim. Hun fikk masse lim i øyet og hun trodde hun skulle bli blind, men så kommer plutselig denne kommentaren: "AHAHHAHA det er det beste jeg har gjort i hele mitt liv!!" 

9. Hun blir seriøst stalket av sykt mange pedoer. Jeg får stadig meldinger av hun som starter med "åååh herregud!!" også etterfølger den en random historie om en pedo som stalker hun. Er en av grunnene til at hun heter pedo magnet på skype. 

10. Hver gang hun går forbi noen i byen som hun ikke vil snakke med eller noe så får hun alltid panikk også begynner hun å snakke til den hun går sammen med og sier noe som "eeehm, ja, du vet..", bare for å unngå personen. Ellers så er også iphonen hennes til hjelp, når hun ikke vil møte blikket til noen. 

 Formspring: Trykk HER. Her kan du stille meg spørsmål enten anonymt eller ikke, der svarer jeg for det meste alltid på spørsmål men er ikke vits å sende meg noe skikkelig personlig for det gidder jeg ikke brette utover på nettet. 

Tumblr: Trykk HER. Her poster jeg ting som inspirerer meg, bilder av meg og jaa. Det er som en blogg bare med bilder, quotes og at dere kan stille meg spørsmål. Hvis dere trykker nede i venstre hjørnet under teksten om meg på click for links > Message, der kan dere legge igjen en hilsen, spørsmål osv.. 

Twitter: Trykk HER. Bruker dette som tidsfordriv. Skriver latterlige ting jeg ikke ville postet på facebook blant annet, men lagde det egentlig bare for å stalke mannen min (justin ♥).

Weheartit: Trykk HER. Her liker jeg bilder som inspirerer meg. 

Instagram: Trykk HER. Håper alle vet hva dette er, men det er jeg hvertfall mest avhengig av. 

Facebook bloggsiden: Trykk HER. Her legger jeg ut oppdateringer angående bloggen, hver gang det er et nytt innlegg og dere kan også skrive på veggen om det er noe dere lurer på! 

Facebook: Trykk HER. Er en del fake brukere av meg, men dette er den ekte! 


var noen som ønsket et sånt innlegg, men kommer flere bedre innlegg i kveld! Da har jeg laget meg min egen tumblr, follow meg her. For å stille spørsmål eller legge igjen en hilsen, trykk på click for links også message. Legg igjen tumblr din, så kanskje jeg follower deg! 

1. Spille forespørsler på facebook. 
-  Spesielt "MinKalender - fødselsdatoer", nå har det begynt å komme ca 50 om dagen... Eneste jeg har å si til de som sender det "go and fuck yourself :-)))))".

2. "Hvor er gensern din fra???" 
- Dette må være noe alle bloggere hater.. Når man har skrevet under bildet med fet skrift skal det ikke være mulig at du spør om det engang. 

3. "Den sangen er gammel..." 
- Javeel, sanger kan være fine selvom.. 

4. Tregt internett. 
- Det er seriøst drepen. Marte sitt nett suger, så hver gang vi skyper lagger hele dritten helt sykt.. 60% av samtalen består av "hører ikke en dritt av hva du sier.." Og 40% av samtalen består av at vi klikker, og marte går opp å kjefter på broren sin for å bruke alt nettet til gaming. haha! 

5. "Vet du hvor mange kalorier det er i det der?" 
- Kjenner jeg blir sinsykt irritert. Hørte en gang en jente på 13 år si det. Hva faen er galt med verden? Spis så mye du vil og vær fornøyd med deg selv.

6. "Du er perfekt. Nei det er duu! Det er jo du som er det! Nei, se på deg daa." 
- Åhh hold kjeft..  

7. Sure bussjåfører. 
- Tror ikke jeg har møtt en glad bussjåfør i hele mitt liv. Er du så missfornøyd med jobben din, si opp..

8. "Det er så mye finere med former!" "Du ser ut som et skjellet." "Det er sååå mye finere å ha litt fett på kroppen." 
-  Åh gud...Det er virkelig ikke noe forskjell å si at en person er overvektig som å si at en person ser ut som et vandrende skjellet. Det er like sårende å bli kalt for tynn som overvektig. Every body is beautiful. Vurderer virkelig å skrive et innlegg om dette engang.  

9. "Ingen internettforbindelse". 
- BREEENN!! 

10. Folk som maser. 
- Har ikke ord....  http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngJeg har et stort konkurranseinstinkt. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngJeg elsker bringebær overalt på jord. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngJeg sliter med bruk av penger. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg er sinsykt lat. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg har høydeskrekk. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png I 7.klasse klippet jeg pannelugg på meg selv, dagen før klassebildet. Så heeelt jævlig ut. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg elsker kristiandsand dialekt. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngEt bilde av meg ligger på tumblr med nesten 20.000 reblogs. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg eier ikke tålmodighet. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngNår jeg var liten så jeg så mye på svensk Cartoon Network at jeg begynte å snakke flytende svensk. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngJeg er avhengig av å være brun. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngJeg har nedtelling på mobilen til når jeg kan ta silikon. http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngJeg hater stemmen min.  

Nå har jeg laget meg Tumblr sammen med en som heter Angela. Følg oss på http://baarbietwins.tumblr.com!http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg er sinsykt sta. Det er virkelig ikke vits å diskutere med meg for jeg skal ha rett uansett om jeg har feil, utrolig dårlig egenskap menmen. Man må bare leve med det! 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg hater tørre lepper. Snakker jeg med noen med tørre lepper blir jeg jævlig stresset. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg elsker gutter med Converse, det er det fineste som finnes. Sykt turn-on. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Min største drøm er å bli modell eller å reise til Afrika. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png De fleste har et første inntrykk av meg som om jeg skulle være sykt bitch og overlegen men jeg er egentlig en person som vil at alle skal ha det bra og er ganske useriøs. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg elsker syltetøy! Kan sitte å spise en boks med skje uten noe annet. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg tok fly for første gang i April i 2011. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg har en manneparfyme fra Abercrombie & Fitch bare fordi den lukter jævlig digg og en fyr jeg kjøpte klær av i Florida brukte den. Hehe. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg hater at folk går bak meg i trapper. Jeg får panikk og begynner å små løpe oppover og noen ganger freaker jeg helt ut. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngJeg har en lillefinger som er bøyd som jeg ikke klarer å rette helt ut. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg er sykt spontan. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg har vært ordentlig forelsket kun en gang. Noe du ikke visste fra før? Siden så mange ville, skal jeg nå fortelle om hva slags hokus pokus jeg gjør med øyenbrynene mine. Jeg napper de etter formen jeg vil ha, og tegner med en øyenbrynspenn oppå for å få øyenbrynene litt mer synlig. Jeg har formen på øyenbrynene mine fra før men når jeg tegner på gjør jeg de litt tykkere. Jeg bruker en øyenbrynspenn fra Lancome som heter Le Crayon Khôl i fargen 02 brun som egentlig er alt for mørk, så jeg må gni bort endel for å få den fargen jeg vil ha. Den er veldig lett og påføre men når sommeren kommer så blir den utrolig myk så det er lett å skumpe. Denne kan bli kjøpt på forskjellige type parfymerier. Jeg husker desverre ikke prisen, men den er utrolig dyr!


Innimellom hender det at jeg tar på en øyenbrynsgêle fra e.l.f (eyeslipsface) for å få brynene til å ligge ordentlig på plass. Kan kjøpes her til kun 15 NOK!

Noen som er keen på et lignende innlegg, bare om noe annet?  Får flere spørsmål dagelig om håret mitt, så tenkte at det var like greit å ta det i et innlegg. 

Er hårfargen din naturlig eller farger du det? Jeg farget håret mitt i 2009 (?) med en farge fra H&M, men omtrent alt har gått ut av håret nå men har et par lyse tupper. Så ja, det er naturlig. Har du rett hår til vanlig? Nei, jeg retter det hver dag med unntak hvis jeg er syk, sliten og ikke orker å fikse meg. Blir håret ditt slitt når du retter det så mye? Ja, jeg har veldig flisete tupper! Men har ikke vært hos frisøren på 1 år snart så det er nok en av grunnene. Bruker du en beskyttelsespray/krem? Ja, den er rosa og er fra got2be. Hva slags shampoo bruker du? Bruker en fra Define (?) og egentlig bare randoms som står i dusjen. Bruker du tørshampoo? Ja, innimellom. Det er ikke bra å bruke det for ofte! Hvordan får du så mye volum i håret? Hater det! Det får jeg automatisk fordi jeg har såpass tjukt og stort hår fra før pga krøllene. Jeg bruker altså ingenting av hårspray osv.. Hvordan ordner du håret om morningen? Pleier å rette det og gå med håret løst, ellers setter jeg opp i en bustete hestehale. Bruker du hair ex? Nei. Hvordan har du fått så langt hår? Jeg har alltid hatt langt hår unntatt i 5.klasse. Men jeg klipper meg selvfølgelig minst mulig når jeg er hos frisøren. 
Hva syns dere om slike innlegg? Vil dere at jeg skal lage et lignende hvor jeg forteller om øyenbrynene mine? Kanskje en videoblogg? Instagram: carolinecf - her legger jeg ut nye bilder omtrent hele tiden. 
Weheartit: carolinecf - her finner jeg inspirasjon.
Twitter: carolinecff - her skriver jeg alt mellom himmel og jord.
Formspring: carolinecollett - her kan dere spørre meg om hva som helst. 
Facebook: carolinecf.blogg.no - her kan dere få oppdatering hver gang det kommer nytt innlegg.
Bloglovin': carolinecf - her kan dere også følge med når det kommer nytt innlegg. 
(direkte linker)
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits