Det er sommerferie, det er fantastisk vær ute og det er en måned til jeg reiser til syden. Herregud, tiden flyr! 8. Juli reiser jeg til Kos sammen med jentene på russebussen, og jeg klarer nesten ikke vente. Hvert år har jeg en liten "konkurranse" med meg selv om å bli brunest mulig, jeg kan umulig være den eneste som føler meg ti ganger bedre når jeg har en fin og dyp brunfarge? I år har jeg startet ganske tidlig i forveien for å lade opp til sommeren. Jeg har allerede begynt på betakaroten fra Good For Me, og vil allerede si jeg er ganske så brun etter bare litt over en måned! Det funker å ta betakaroten hele året, men jeg bruker vanligvis å ta det i perioden mars/april til slutten av september! 

Betakaroten er tabletter som stimulerer pigmentdannelsen og gjør at huden lettere tar imot sollys. Den styrker immunforsvaret og den beskytter også huden mot solforbrenning og soleksem, men jeg minne dere på: bruk solkrem!! Det er så utrolig mange som er dårlige på det, og jeg skal ikke skryte meg selv høyt opp i skyene om at jeg er så veldig flink jeg heller men dette er faktisk utrolig viktig. I år skal jeg være nøye på å smøre meg, for man blir ikke noe mindre brun av den grunn selvom det kanskje tar litt lengre tid for å få farge - så sitter fargen også lengre, og flasser ikke like fort av! Man skal ta en tablett om dagen, og da er det best å ta den på et tidspunkt du husker det. Jeg tar alltid betakaroten sammen med frokosten, veldig lett å huske! En boks inneholder 60 tabletter, altså tabletter for 2 måneder og koster vanligvis 249kr men har et introduksjonstilbud til 99kr til nye kunder!! - noe jeg vil si er en rimelig pris for å bli fortere brun, beskytte huden og føle seg fresh! Disse tablettene er hvertfall gull verdt for meg, og skal definitivt fortsatt å bli brukt av meg gjennom sommeren! Betakaroten fra Good For Me kan kjøpes her. 

/ annonselittbilligere.no er en nettside som ble startet i 2012 hvor du kan finne utrolig mange rabattkoder til sider som feks Zalando,  Nelly, CDON, Proteinfabrikken, Coverbrands og mange fler! Til disse sidene kan du få rabatter som fri frakt og forskjellige prosent i avslag, dette varierer og blir oppdatert ofte! Syns denne siden er veldig grei når man skal bestille noe på nettet, det er jo så herlig å kunne spare litt penger av og til! Jeg syns også siden er veldig oversiktlig og kundeservicen er veldig bra, er det noe du lurer på er det bare å sende de en mail og du får et raskt og hyggelig svar! 

// i samarbeid med littbilligere.noJeg er så heldig å få være ambassadør for den nye Justin Bieber-filmen Believe, og kommer til å holde en konkurranse hvor blant annet du og vennene dine kan vinne billetter til filmen! 

Filmen har premiere 25. desember!

Den heter Justin Biebers Believe og er en dokumentar som har fanget Justin Biebers liv uten filter og helt åpenhjertig.  Vi får se nye intervjuer som gir svar på spørsmål rundt drivkraften bak ønsket om å lage musikk, om forholdene hans, og om det å vokse opp i rampelyset - i kombinasjon med tidligere usette konsertopptak, og full tilgang til det som foregår bak scenen. I filmen får vi også møte manageren hans Scooter Braun, Patti Mallette, Usher, Ludacris og mange flere.

Jeg gleder meg MASSE til å se filmen. Jeg husker jo hvordan det var og se den andre filmen Never Say Never, men har på følelsen av at denne er hakket bedre! Følg med til uken og se hva du må gjøre for å være med i konkurransen! 

Til mamma: Døds fin leppestift fra Nilens Jord kan kjøpes her, såpe og håndkrem her, duftpinner her og fuktighetskrem fra Beauté Pacifique her.

Til venninne/søster: Selvbruning fra Sunspa kan kjøpes her, Too Faced sjokolade pudder (FAVORITT) her, lipbalm her og Too Faced øyenbryns kit her

Til pappa/bror/kjæreste: Marvins tannkrem som gir hvitere tenner kan kjøpes her, voks fra GB her og parfyme her.

// samarbeid med makestyle

 
Da har jeg lagt ut nye klær på salgsbloggen! Det er blant annet 2 shorts og en jakke fra runwaydreamz jeg selger, lil wayne singlet og masse annet! Ta en titt på carolinecfsalg.blogg.no.
Følg meg på tumblr her og weheartit her ♛ Vet dere om noen bra weheartit brukere? Gjerne med litt typisk bilder som over hvor det er mye rosa, svarthvitt bilder, glitter, diamanter, sko, fashion eller hvor det er mye love quotes/ depresjons bilder! Legg igjen link til en bra tumblr eller weheartit som du liker! Hei, mine søte lesere! Har dere fått med dere de nye fine tingene som har kommet inn på Stylegodis i det siste? Venter allerede på en pakke, så gleder meg til jeg får den! Har fått skaffet dere en liten rabatt så om dere skriver inn CFGODIS får dere 20%! Slenger med mine favoritter derfra. Hva syns dere?  
Da har det kommet nye ting på salgsbloggen (trykk her for å komme til den)! Må tjene mer penger til California, så må nok si hade til noen av mine babyer :( Er du interessert i noen av tingene, send en mail til carolinecfsalg@hotmail.com. Følg meg på tumblr her, og weheartit her. Poster alt mellom himmel og jord på weheartit, og på tumblr er det litt mer sånn jentete/fashion/rosa bilder. 
// photo_lånt av fannylyckman.com

Heey! Jeg kjøpte jo disse nydelige skoene fra Nelly for litt siden, og de er jo virkelig verdens fineste! Så classy og passer til alt.. Men de er store i størrelsen så må selge de. De er i strl 38 men tilsvarer en 39-39.5. Om du er interessert, send mail til carolinecf.salg@hotmail.com

Da har jeg oppdatert salgsbloggen folkens!! Det som er litt trist er at jeg elsker alle tingene men jeg trenger virkelig penger til usa.. Har hvertfall lagt ut 2 shortser og en jakke fra runwaydreamz til salgs, en genser fra Juicy Couture, Sko, en levi's shorts, en usa shorts og masse andre ting! TA EN TITT: CAROLINECFSALG.BLOGG.NOIkke lenge til sol, varme og bikinisesongen nå! Nevnte for litt siden at jeg har startet et "nytt lit", ved å prøve å være litt sunnere og å trene mer. Nå som det fortsatt er snø og kaldt kan det virke lenge til sommeren og motivasjonen for å trene kan være på bunn, men plutselig er juni her før du vet ordet av det. I bildet under er det noen gode motivasjonstips som kan hjelpe deg på veien mot beach body 2013! 


Bilde laget på vegne av en nettside der du kan lage din egen trenings inspirasjons fotobok med personlige bilder og tekst. 

Alt ligger i hodet, bare ditt eget sinn kan få deg opp av sofaen og ut. Ingen andre kan gjøre det for deg, alt handler om viljestyrke. Hvor mye vil du komme i bedre form/stramme opp/gå ned i vekt? Sett deg selv mål, og følg med på utviklingen. Push deg selv mye i begynnelsen, hvor fort kan du løpe 5km? Test deg selv, ta tiden, før du neste uke gjør det igjen. Ha som mål å gjøre det litt fortere hver gang. Lag din egen treningsbok med inspirasjons bilder, og forskjellige treningsprogram som du vil prøve ut, skriv også ned alle dine økter. Å se egen utvikling kan være motivasjon nok. Kroppen er bygd for å være i aktivitet så bruk den! 

Er du motivert for å trene frem årets Beach Body? Hva er dine beste motivasjonstips? 

// i samarbeid med vistaprint.no
En ting som jeg vet opptar mange, er hvordan man kan få seg jobb når man er ung. Mange har lyst til å tjene egne penger, og det kan være moro å få ansvar, nye utfordringer og ikke minst gode venner og kolleger. Som en av Norges største arbeidsgivere for ungdom, har McDonalds laget en side som heter Drømmejobben. Her kan du finne inspirasjon, nyttig informasjon og praktisk hjelp om alt som handler om jobb for ungdom. I tillegg arrangerer de en konkurranse (?), og har en lønningskalkulator så du kan se hvor mange timer du må jobbe for å kjøpe det du har lyst på. Du finner Drømmejobben her.

Heldigvis har alle forskjellige tanker om hva som er drømmejobben. I McDonald?s er det mange muligheter som kan gi spennende utfordringer i et ungt miljø, og uansett om du kan tenke deg å bli i McDonald?s for å få større utfordringer, eller etter hvert har lyst til å jobbe med noe helt annet, er dette en flott mulighet til å få viktig erfaring. Husk at når du søker på din drømmejobb, vil det ofte være viktig å ha noe arbeidserfaring og gjerne en god attest. Derfor er det ikke bare lurt å jobbe for å tjene egne penger, men det kan være nyttig for å få akkurat den jobben du vil ha når du blir eldre! 

Hva er din drømmejobb?
// reklame
dere kan følg meg på tumblr her
Peplum topp kan kjøpes her, genser med detaljer på skuldrene kan kjøpes her, grå genser kan kjøpes her, skinnjakke fra Issue 1.3 kan kjøpes her, svart bazer kan kjøpes her, hvit fuskepels jakke kan kjøpes her, Dr Marten boots kan kjøpes her, gullsmykke kan kjøpes her og hvit bustier fra CLUB L kan kjøpes her

Liker veldig godt skinnjakken, og har fått veldig dilla på fuskepels jakker! Har bestilt en lignende fra chicy.se som snart kommer i posten, gleder meg til å få den! Dr Martens bootsene har jeg sett på lenge, og kommer garantert til å bli mine så fort de får inn størrelsen. 
 


Gullklokke kan kjøpes her, sølv med diamanter her og gull med diamanter her.

Marc by Marc Jacobs klokker er noe jeg har ønsket meg lenge! Får sååå lyst på en hver gang jeg ser en av disse på weheartit satt sammen med masse fine armebånd, fikser virkelig et antrekk!
 


Har for det meste bare brukt hair extensions fra luxushair.com men har hørt så mye bra om disse, så skal bestille en pakke hjem før ballet. Jeg har alltid vært ganske uheldig med fargen, men er ganske sikker på at den fargen over passer meg i såfall har jeg hørt at de trekker bra til seg med farge så da kan jeg bare farge de. Bølger kan kjøpes her, og rett kan kjøpes her

// affiliate

Noe dere likte? Noen som har erfaring med løshår fra rapunzel? 

1. Converse, trenger jeg si mer? Man får aldri nok og det passer til omtrent alt! Favorittene mine er de høye hvite (som jeg klikket hjem istad) og de lave vinrøde. Hvite kan kjøpes her, og vinrøde lave her

2. Uggs - Vinteren er rett rundt hjørnet, og da er det alltid kjekt med noen nye par Uggs! Egentlig liker jeg best den laveste modellen, men liker veldig godt de høye i sjokoladebrun og svart. Kan kjøpes her. 

3. Ola bukser - Ønsker meg disse fra DrDenim og Levi's! Har hørt så mye positivt om DrDenim buksene så får nesten slå til med et par snart. Levi's buksene kan kjøpes her, og DrDenim her. 

4. Svea jakken! Vinterns kjærlighet hos de fleste jenter. Kan kjøpes her.

 5. Tskjorte fra Sweet - Kommer i posten til meg snart! Ser for meg denne veldig stor som jeg kan sove i! Kan kjøpes her. 

 6. Genser fra Cheap Monday. Liker grå fargen på gensern veldig godt, og tror denne blir utrolig fin til en skinnjakke til våren! Kan kjøpes her.

 7. Solbriller - fra Ray Ban! Jeg er alltid så flink til å knekke solbrillene mine så derfor kjøper jeg alltid noen billige, men tror jeg satser på noen lignende disse til sommeren. Kan kjøpes her. 

 Junkyard har forresten gratis frak t.o.m 19. November!                       //reklameHeiaa! Har gått igjennom bloggene deres nå, tok sin tid! Var veldig vanskelig valg siden det er utrolig mange bra blogger der ute, men var en jeg likte veldig godt. Nemlig DENNE. Det jeg likte ekstra godt med denne bloggen er designet og alle de fantastiske bildene. Er en typisk blogg jeg kan lese i noen timer for å få inspirasjon til å ta bilder! Hva syns du om bloggen til 17år gamle Frida? 
 Legg igjen bloggadressen din, så skal jeg ta en tur innom! Linker den bloggen jeg liker best i kveld!Heihei! Iphonen min døde igår.. Ganske lættis historie egentlig. Jeg skulle bøye meg over badekaret siden jeg skulle hente en såpe, også hadde jeg iphonen i baklommen. Så plutselig hører jeg "plopp" også snur jeg meg, også lyser det nedi doen.. Typisk min uflaks! Og det som er så ironisk er at jeg og mamma snakket om det noen timer før det skjedde om hvordan folk klarer å miste den i doen, også skjer det selvfølgelig med meg. Skal dra å kjøpe ny innen helgen, heldigvis! Noen som har opplevd noe lignende? Haha. Det som irriterer meg mest er at jeg var så dum at jeg aldri lastet over alle bildene.. Så nå er de borte.
 

Nå skal jeg trene litt, så vi blogges! 
 


my babyyy :'((( Da er det en god stund siden jeg hadde sist spørre undersøkelse, så hadde satt pris på om du tok deg ca 1 min på å gå inn HER for å svare på 6 spørsmål om bloggen min! 
 

(dette innlegget kan ikke kommenteres.) Trenger inspirasjon og motivasjon til å blogge, så legg igjen din bloggadresse så tar jeg en tur innom! ♥photos_fannylyckman.com 

Hvor får du inspirasjon fra? 
Lil Wayne tank top her, spikes bra her, bra nr2 her, Michael Kors klokke, Krone til iphone, Gullsmykke fra Bikbok, Someday parfymen, deksel fra Teknikkmagasinet, Lyserosa Michael Kors lommebok. 

Noe du ønsker deg for tiden? Shorts #450 fra Runwaydreamz kan kjøpes her. Shortsen koster 1200,- og jeg har størrelse XS, som er kjøpt selv rett før sommern! Denne runwaydreamz shortsen med navnet Jett, kan kjøpes her til 1300,-. Fikk denne sponset, for ca en uke siden. Har fått en del spørsmål om jeg syns shortsene er verdt pengene, og det er de helt klart! 450 har jeg hatt en stund nå, og jeg skal love dere at den er veldig godt brukt! Jett fikk jeg jo for ikke så lenge siden i tillegg til at den er litt for liten til meg, desverre.. Men den er virkelig fantastisk! Andre favoritter av runwaydreamz shortsene må være Dangers som kan kjøpes her til 1200 NOK. Har også fått spørsmål om hvordan strl er, og det er litt vanskelig å sii. 450 er en del større i strl enn det Jett er, så er veldig usikker på hva jeg skal svare dere på det.. Hvis det er noe mer dere lurer på svarer jeg i kommentarfeltet! 

Heihei! Aner faktisk ikke hva jeg skal skrive, men om det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i vei så svarer jeg på lørdag/søndag! Forresten: Vakre Avalanna døde av kreft i dag. Hvil i fred, vakre engel. Du er i alles tanker ♥Hva er din blogg?? legg igjen adressen din, så tar jeg en tur innom! 


Ååh jeg savner sommer. jeg savner brunfarge (var ikke så brun, men ble sånn pga lyset og fordi jeg redigerte kontrast.) jeg savner å gå i shorts. jeg savner håret mitt (!!!). jeg savner ferie. 


svarer på spørsmål på formspring nåå. Still meg spørsmål enten anonymt eller ikke HER. 
Da er bloggen 2 år! Syns det er ganske utrolig, for det virker ikke som om det har gått 2 hele år! Jeg har fått så mye bra gjennom bloggen, og det er pga dere lesere. Dere fantatiske menneskene der ute har gjort så jeg har villet skrevet om alt det kjedelige i livet mitt på en blogg i 2 år. Dere har fått meg til å forbedre meg innen for bilder. Dere har gitt meg bedre selvtillit. Dere har til og med støttet meg om det skulle være noe. Dere sender meg søte meldinger som gjør dagen min så mye bedre. Dere lager bilder og videoer, og i det hele tatt bruker deres tid på å lese om meg. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen min i løpet av 2 år, dere er best! Slenger med ett par bilder og videoer jeg har fått før ♥


Vet ikke helt hvem som har laget denne, noen som vet? Fant den helt tilfeldig på polyvore, haha! 


Laget av: Helle Hauknes. Sjekk bloggen hennes her. 

 
Laget av: Rikke Marie Indergaard. Sjekk bloggen hennes her. 


Laget av: Rebekka Gutvik. Sjekk bloggen hennes her. 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits