Ah, hvor skal jeg starte?? Jeg er helt forelsket i denne frisørsalongen. Interiøret, flinke Ana som både gjorde håret mitt super fint og i tillegg var såå hyggelig og imøtekommende, verdens diggeste caffé latte. Nei, vet dere hva. Ingen andre skal få røre håret mitt igjen! 

Jeg og Thea dro hit sammen, og begge farget håret mørkere. Det ble ikke en super stor forandring på meg, men en litt mørkere farge - Thea derimot gikk fra blondt til mørke brunt! Og det ble så utrolig bra! Begge var døds fornøyde og tok kanskje 50 selfies i det vi gikk ut døren fra salongen, haha. Og om dere stikker innom så må dere virkelig be om caffe latten de har, gud så god. 

Ana, frisøren, var virkelig super dyktig og utrolig søt! Det føltes som om jeg hadde kjent henne i mange år, haha vi skravlet i ett sett alle sammen. Så hyggelig! Timen ble bestilt gjennom Treatme.no, som er en nettside der man kan bestille time til en rekke skjønnhetssalonger i Oslo og Asker. Du velger hvilken behandling du vil ha, enten om det er feks massasje, hår, vipper, negler - hva enn du måtte ønske, også kommer det opp forslag til forskjellige salonger, også er det bare å bestille i vei. Super enkelt og genialt!

NB! De har også en konkurranse på Instagram (sjekk: treatme.no) nå hvor du kan vinne en klipp til 950kr hos Hair & Beauty Lounge!

/ i samarbeid med treatme.noSom dere vet så går jeg fast til Brow Rehab (som ligger både på Frogner og Pilestredet), for å fikse vippene og brynene mine! Her var jeg senest på Onsdag, og det var så deilig å få freshet opp både vipper og bryn. Jeg føler meg helt seriøst som en ny person når jeg går ut herfra, og blir like fornøyd hver gang. Helt utrolig hvor stort talent disse damene har! De kan virkelig sakene sine, og leverer gang på gang. Denne gangen var det flotte Margrethe som fikset brynene mine, og min faste vippestylist Nina fikset vippene mine! 

Ellers så skal dere vite at jeg ikke har glemt spørsmålsrunden! Jeg har hatt fult kjør hele helgen og har ikke fått svart ordentlig på alle spørsmålene enda, men jeg skal fortsette nå - så det kommer veldig snart! Jeg vil ikke levere noe halvveis, og spesielt ikke på spørsmål dere stiller meg. Derfor tar jeg meg god tid til å svare på de, slik at det blir best mulig! Håper det er forståelig ♥ klem til dere alle!// i samarbeid med Glossybox

Glossybox er en boks som inneholder 5 overraskelser innenfor skjønnhet, som du får rett hjem i postkassen en gang i måneden! Produktene kan være hva som helst innenfor skjønnhet, så her kan du få både sminke, hudpleie og hårpleie. De har uendelig med samarbeidspartnere, blant annet bareMinerals, Calvin Klein, Carmex, Clarins, Elisabeth Arden, ghd, Got2b, lush og NYX for å nevne noen - så innholdet i boksene er utrolig bra! Det jeg syns er så fint med Glossybox er 1. jeg får en pakke i måneden med sminke - pakker i posten i seg selv er morsomt, og det er alltid fint med noe nytt i sminkebagen. 2. så får jeg testet produkter jeg mest sannsynlig ikke hadde tenkt over å kjøpe selv! Dette er perfekt for å unne seg litt luksus en gang i måneden, eller gi i gave til en venninne eller mor! Det er også mulig å få kjøpt "The Man Box" - som selvfølgelig inneholder produkter til menn. 

Når du starter og abonnere kan du også fylle ut din egen skjønnhetprofil slik at innholdet i boksen blir tilpasset så det passer deg!

Prisen på en glossybox er 139kr måneden og det er fri frakt! Er ikke det fantastisk?? For å lese mer om denne drømmeboksen, klikk deg inn her♥ Oat Cream Delicacy, bodylotion mot tørr og sensitiv hud fra Garnier Respons. Inneholder havrekrem og mandelmelk som har pleiende og beroligende egenskaper. Svak duft av blomster, vanilje og mandel. 

♥ Øyenskygge refill, fra det italienske varemerket Nabla Cosmetics - i farge "Ground State". Produktet er 100% vegansk.

♥ 3-in-1 Mask, fra This Works. En maske, fuktgivende krem og primer i ett som hydrerer og jevner ut hudtonen med en fantastisk glød!

Vegansk leppestift, fra Medusa's make-up - i farge "Sugar Daddy". 

♥ Brow Duo Pencil, fra Model Launcher Cosmetics - i farge "Light brown". En øyenbrynspenn som markerer og gir form til øyenbryn. Produktet er høypigmentert med et naturlig resultat som varer hele dagen!


I August har det vært mye på planen, blant annet Findings festivalen og Gøteborg - så da var det på tide å freshe opp litt! Vippene og brynene mine fikset jeg selvfølgelig hos Brow Rehab som har blitt mitt faste sted når det kommer til vippeextensions og bryn. De damene som jobber der har virkelig peiling på hva de gjør, i tillegg til at de er så utrolig hyggelige. Hver gang jeg er innom prater vi masse om alt og ingenting, det er så koselig! Jeg har skreve tidligere hvor fantastisk bra dette stedet er, innlegget kan du lese her. De har en salong som ligger på Frogner og en som ligger i Pilestredet! Vippene mine blir fikset av dyktige Nina, jeg har  3D vipper i lengde 13 og 14mm om dere skulle lure på det! Brynene mine blir fikset enten av Karoline eller Gisken! Hver gang jeg fikser brynene tar jeg behandlingen som heter brynsløft. Da farger de, napper og vokser brynene! Nedenfor legger jeg med et bilde uten sminke og et med, slik at dere kan se forskjellen med og uten sminke på brynene og vippene mine! <---- uten sminke, med sminke ---->

For å bestille time: ring 225 51 600, eller send mail til booking@browrehabsalons.no!

Velstelte negler har mye å si for meg! Jeg er veldig glad i å ha litt lengde på neglene mine og føler meg rett og slett naken uten. Jeg fikset neglene mine på Extend Your Beauty som ligger på Bygdøy. Jeg gikk for litt lange spisse negler i svart ettersom jeg skulle på Findings og ble utrolig fornøyd! Med masse ringer og et litt røft outfit så er jo disse bare drit kule! Neglene ble fikset av Vanessa, som faktisk er ett år yngre enn meg?? Jeg fikk utrolig sjokk når hun fortalte det, for hun virket så mye eldre og for et talent hun har innenfor negler! Hun kan sakene sine, det er helt sikkert! Neste gang jeg drar tilbake tenker jeg det blir en litt mer naturlig look! 

Timen ble bestilt gjennom siden treatme.no som er en nettside der man kan bestille behandlinger innenfor skjønnhet innen en rekke salonger! Utrolig oversiktlig side og godt utvalg på både behandlinger og salonger. Anbefaler å ta en titt! Skriver dere inn "caroline" i kommentarfeltet får dere 10% på behandlinger ♥

// sponset behandlinger// i samarbeid med beconfident

For litt siden fikk jeg en ny tannbleking i posten fra Beconfident, som jeg må tipse dere om! Jeg har prøvd den en liten stund nå, og den funker som bare det. Jeg så forskjell allerede fra første behandling, og etter noen behandlinger til er tennene mine blitt utrolig hvite! Jeg har prøvd mange tannblekninger opp igjennom, ettersom at et fint og hvitt smil er noe av det første jeg legger merke til på en person, men jeg må si at tannblekingen fra Beconfident skiller seg ut. 

Jeg fikk tilsendt deres deluxe pakke som inneholder en startpakke, tanngloss, tannblekingspenn og en tannkrem. Produktene kan enten kjøpes hver for seg eller så kan du få hele deluxe pakken her til kun 795kr! 


​♥ Tannbleking starter kit: er veldig lett å bruke, viser forskjell allerede fra første behandling og ble kåret til best i test av Klikk mote i 2013. Det følger med 3 munnskinner og en tannblekingsgel som holder til ca. 10 behandlinger. Slik gjør du det: 1. Kok opp vann i en liten kjele for å så dyppe munnskinnen opp i. Hold den i vannet i ca 3 sekunder, rist av vannet og plasser skinnen på den tannraden du vil bleke. Avslutt med å skylle skinnen i kaldt vann. 2. Klipp av plastholderen på munnskinnen og børst tennene lett uten tannkrem (dette skal gjøres før alle behandlinger). 3. Påfør gelen på munnskinnen og ta den på den rekken du vil bleke. (Begge radene kan blekes samtidig). 4. La den virke i 15 minutter. 5. Ta ut skinnen og spyl med vann. Børst deretter tennene uten tannkrem. 6. Gjennta behandlingen en gang pr dag i 10 dager, eller til du er fornøyd med resultatet. Starter kitet kan kjøpes her til 495kr. 


♥ Tannblekingspenn: er perfekt å ha med på farten! Denne pennen rengjør og frisker opp det hvite smilet. Har du vært ute å spist med noen venninner er det bare å ta opp denne, pensle over tenne og vips! Så er alle flekker fra mat og drikke borte, og du har et fint hvitt smil igjen! Denne begynner å virke umiddelbart. Den kan kjøpes her til 295kr.


Tanngloss mint: gir et skinnende smil, samtidig som den beskytter emaljen mot tannsten og misfarging. Helt enkelt, den påføres på en tannbørste og så er det bare å børste i vei! Veldig god mint smak. Kan kjøpes her til 189kr. 

♥ Supersmile tannkrem: er en tannkrem som hjelper deg med å bevare det hvite smilet etter tannbleking. Kan kjøpes her til 159kr. 

Anbefaler å ta tannblekingen på kvelden ettersom du burde unngå juice, te, kaffe og andre fargede drikker 4 timer etter behandlingen! Skulle det være noen spørsmål er det bare å spørre kommentarfeltet, som alltid :-) Har du prøvd tannbleking før? Isåfall hvilken, og hvordan syns du den var? // Sponset produkter

Processed with VSCO with s2 preset

Etter å ha mottatt denne pakken fra samarbeidspartneren min, Nordicfeel, har jeg fått et nytt favoritt sminkeprodukt! Jeg elsker å teste ut ny sminke, samtidig som jeg sjeldent bytter ut produktene jeg er vandt med å bruke. Sånn som feks Dior foundation jeg bruker? Den har jeg virkelig vært så avhengig av og så fornøyd med at jeg ikke en gang har tenkt tanken på å prøve en annen, helt til nå! Nå var det tomt på lager for min faste foundation, så da tenkte jeg at det var på tide å teste ut en ny! 

Versace Bright Crystal - kan kjøpes her. Denne parfymen har jeg skrevet om tidligere, og jeg går virkelig aldri lei. Denne og Lady Million er favoritt parfymene mine, og det vil de nok fortsette å være i lang tid. Det høres kanskje rart ut, men jeg føler meg nesten ukomfortabel når jeg bruker en annen parfyme. Nei, disse to her altså! Har du ikke luktet på de før anbefaler jeg det på det sterkeste. Disse parfymene har jeg brukt i flere år, sponset eller ei. 

What's your type? Mascara, The Balm - kan kjøpes her. De gangene jeg har pause fra vippeextensions bruker jeg alltid løsvipper da jeg har blitt avhengig av å ha litt størrelse på vippene mine. Dere som bruker løsvipper vet kanskje hvordan det er å ha enkelte dager der du virkelig ikke klarer å ta de på, de blender seg ikke inn i dine naturlige vipper slik at man kan se at du har på falske vipper? Dette problemet har hvertfall jeg et par ganger, men med denne mascaraen har jeg ikke det! Den gjør at mine naturlige øyevipper går i et med de falske, slik at man ikke får det skillet i mellom! Jeg har ingenting negativt å si om denne, den drysser ikke, den holder lenge, den gir volum og ikke minst lengde. Jeg har fått en ny favoritt mascara! 

NYX Setting Spray - Denne saken her, dere... Det er denne jeg snakker om når jeg skriver "et must i sminkebagen" i overskriften. At jeg ikke har testet en slik før? Jeg har virkelig gått glipp av noe, og det har du også om du ikke har prøvd den. Dette produktet har jeg blitt så avhengig av, og anbefalt til både venninner og familie. Denne er gull verdt! Den gjør så sminken holder hele dagen. Jeg er en person som er veldig flink til å ta meg selv i ansiktet. Jeg lener meg på hånden, kanskje småpirker litt her og der, og ja. You name it! Da blir det skjolder, men ikke når jeg har på denne. Jeg kan ta en powernap, bade og trene uten at sminken går av, haha jeg er faktisk frelst. Dessverre har det seg slik at denne er utsolgt for øyeblikket! 

Estée Lauder Double Wear Foundation - kan kjøpes her. Denne syns jeg var helt grei. Ingenting slår min ♥ Dior foundation ♥, uansett! Jeg har sett denne utallige mange ganger på nettet, særlig i youtube sminkevideoer så jeg måtte prøve! Men jeg syns ikke denne passet min hud så bra, den var litt for tykk mens jeg trenger den litt tynnere typen! // Annonse

Dere som har lest bloggen min opp igjennom årene husker kanskje at jeg har fortalt at jeg aldri har tatt noe særlig vare på huden min? Jeg har ikke brukt noe form for produkter bortsett fra en vanlig fuktighetskrem her og der, jeg har vært dårlig til å fjerne sminken før jeg har lagt meg etc. Vel, det siste året har jeg blitt flinkere! Jeg både fikk før og får enda spørsmål om hvordan jeg holder huden min ren, og det tenkte jeg å fortelle dere om nå. 

For å holde huden (og samvittigheten min) ren bruker jeg to produkter fra Decrusto, nemlig Black Peel Off Mask og Liposome Facial Cream - som jeg er super fornøyd med! Masken renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer! Den kan kun kjøpes på nettet her! Masken er basert på naturlige ingredienser og er den eneste svarte peel off masken i verden med patentert wellmuderm betaglukaner som bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Den inneholder ingen fargestoffer, parabener, MI, mineralske oljer eller silikon! Den er veldig lett å bruke og jeg tar den på 1-2 ganger i uken. Den skal påføres i pannen, på nesen og haken ettersom det er de områdene som er mest utsatt for hudormer, urenheter og tette porer. Unngå øyne, bryn og hårfestet! Etter å ha hatt på masken i 25-30 minutter har den blitt tørr og er klar til å bli dratt av. Om det sitter igjen noen rester vasker jeg de bare av! Liposome Facial Cream bruker jeg etter jeg har tatt av masken. Den lukker igjen de ny rensede porene og tilføyer enda mer fuktighet! 

Disse produktene har virkelig fungert bra på min hud - jeg har nesten ingen hudormer igjen på nesen, i tillegg til at jeg har fått silkemyk hud! Så her har dere hemmeligheten bak huden min: Black Peel Off Mask og Liposome Facial Cream fra Decrusto!

Decrusto har også et pakketilbud på produktene jeg bruker nå, link til tilbudet finner du her

Om dere vil lese mer om produktene kan dere gå inn på siden deres her, eller på facebook siden her! Om det skulle være noen spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg dere der! PS: Hverken ingredienser eller produkter er testet på dyr! Ha en fin kveld, fininger :-) 

Her om dagen dro jeg innom Brow Rehab på Frogner for å få ryddet opp i brynene og vippene mine. Det var på tide vil jeg si! Det er lenge siden jeg har hatt på vippeextensions nå, og brynene mine har jeg alltid fikset selv så etter å ha lest mye bra om Brow Rehab bestemte jeg meg for å dra dit å teste selv. Jentene som jobbet der var så blide og hyggelige, og om de visste hva de holdt på med? Helt klart! Brynene mine har faktisk vært katastrofe i lang lang tid. De aller fleste har vel vært igjennom den perioden der man napper av omtrent hele øyenbrynet slik at det bare er en tynn strek igjen? Vel, det gjorde jeg da jeg var yngre og de ble aldri særlig tykke igjen. Jeg har angret på det helt siden den tid, og har prøvd å tegne brynene mine tykkere (som dere sikker ser på bildene her på bloggen) men har aldri vært spesielt flink til det. Bare etter å ha fått nappet, vokset og farget brynene mine av fine Karoline på Brow Rehab så ser jeg stor forskjell og tror at dette kan bli bra! Nå gjelder det bare å spare masse til neste gang, selvom det er utroolig vanskelig å la være å nappe! Behandlingen jeg tok er brynsløft, som vil si voksing, farging og napping! Behandlingen koster 650kr. 

Vippene mine ble fikset av skjønne Nina! Den dama er virkelig rå når det kommer til vipper! Jeg er så fornøyd, og som dere vet har jeg hatt vippeextensions mange ganger tidligere, men jeg har aldri blitt så fornøyd som nå. Tidligere har jeg syntes at vippene mine har vært litt for naturlige, jeg liker å ha lange og masse vipper - men heller ikke for mye, og den fine mellomtingen der klarte Nina med glans! Et nytt sett med vippeextensions koster 1500kr. 


Her ser dere resultatet av både vippene og brynene! Er det ikke stor forskjell på brynene mine? Jeg er såå fornøyd! Jeg fikk med meg denne oljen fra Pukka og en øyenbrynsblyant fra Anastasia Beverly Hills som jeg skal bruke på øyenbrynene mine. Oljen skal jeg smøre på brynene hver kveld før jeg legger meg! Den øker blodsirkulasjonen på området der den blir påført, og dette gjør at hårsekkene stimuleres slik at hårene vokser ut fortere! Gleder meg til å se resultat! Begge produktene kan kjøpes hos Brow Rehab. 

// sponset behandlingAhh, ble det ikke fint med marmor kontaktplasten? Det ble mye bedre enn det var hvertfall, og mye billigere enn å kjøpe en helt ny kommode! Kontaktplasten kan kjøpes på Panduro for kun 139kr! Siden sist har jeg også fått litt ny sminke! Alle godbitene over er fra Nordicfeel.no. Nordicfeel har et helt sinnsykt stort utvalg av både hudpleie, hårpleie, parfyme og sminke, det er gratis frakt OG det tok kun 2 dager før jeg fikk pakken i posten! Det er ikke ofte man kommer over norske nettsider der de har så mange bra merker og i tillegg har gratis frakt og kort leveringstid. Blir ikke siste pakken herfra hvertfall, det er helt sikkert. 

Både solpudderet fra Chanel og foundation fra Dior har jeg brukt lenge! Solpudderet bestiller jeg ofte i en litt mørkere farge enn jeg vanligvis ville tatt siden jeg bruker dette til kinnbena. Ser ut som at disse er utsolgt dessverre, men her er en lignende foundation fra Dior som heter Star! Concealeren Time Balm fra TheBalm har jeg aldri prøvd før. Jeg klarer aldri å finne en concealer jeg liker og føler dekker godt nok, men denne gjorde faktisk det! Etter å ha lest om denne flere steder måtte jeg prøve og den dekker utrolig bra. Liten og søt er den også, noe som gjør den lett å ta med seg overalt. Fargen jeg har den i er light/medium og kan kjøpes her. Mary-Lou Manizer er en highlighter fra TheBalm som jeg har blitt utrolig avhengig av. Jeg har aldri vært noe opptatt av alt det contouring, highlighting styret, men denne lille skjønnheten gir det lille ekstra. Man får en såå fin glød i ansiktet! Den kan kjøpes her

/ sponset produkterFikk en pakke fra Bangerhead igjen her om dagen, noe som passet veldig bra! Er jo alltid deilig å få frisket litt opp i sminkemappen, uten tvil! Nedenfor ser dere hva pakken inneholdt, har dere prøvd noe av det før? Er utrolig fornøyd med alt, må si Bangerhead leverer! Ellers, er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om for tiden? Vet det har blitt litt mye reklame, beklager det! Men kom gjerne med ønsker til hva dere vil lese om fremover, så skal jeg få fikset det. 

Verdens beste duftlys! Jeg har alltid hatt en greie for lys og har gjerne titalls forskjellige lys rundt på rommet. Ikke bare gir det en skikkelig koselig stemning, men det lukter jo såå godt og ser veldig fint ut også! Nå kommer jo høsten med stormskritt så da var det på tide å innrede med noen nye lys på rommet - selvfølgelig fra Voluspa som er favoritt merket! Sølv duftlyset kjøpte jeg for seg selv mens de tre andre lysene er i en pakke, alle lukter himmelsk og har en brennetid på 25 timer! 3 packen kan kjøpes her for 309kr, og sølv duftlyset her til139kr. 


Solpudder fra Isadora. Det er ikke første gang dette pudderet dukker opp på bloggen, dette er solpudderet jeg bruker fast og er utrolig fornøyd med det! Det dekker bra og gir en fin farge, det holder lenge også er det utrolig praktisk med det store speilet i lokket! Pudderet kan kjøpes her til 189kr.


Denne har jeg sikkert skrevet om 10 ganger før og jeg går virkelig aldri lei. Jeg elsker lukten, og får alltid komplimenter om at jeg lukter så godt takket være denne lille saken! Er og forblir en favoritt ♥ Kan kjøpes her til 449kr. 


Body wash fra Phillip B! Inneholder forskjellige urter og krydder som stimulerer huden og virker veldig oppfriskende og styrkende. Den lukter utrolig godt og gir en utrolig myk hud! Kan kjøpes her til 100kr. 


Dipliner fra Clarins! Er ikke så veldig mye å si om denne - den ser utrolig fin ut, og har en god "kost" som gjør det lett å påføre streken! Selv bruker jeg veldig sjeldent dipliner, noe som sikkert har med at jeg absolutt ikke klarer å ta det på men øvelse gjør mester så da var det på tide med en slik! Kan kjøpes her til 239kr. 


Concealer fra IsaDora! Av disse har jeg så langt bare prøvd highlighteren og "dark circles" og de er jeg veldig fornyd med! Spesielt "dark circles" fungerer veldig bra, og jeg har lenge lett etter noe som kan dekke de mørke ringene jeg har under øynene etter for lite søvn gjennom sommeren. Man kan også få denne i forskjellige farger som hjelper feks mot rødhet! Kan kjøpes her til 149kr.


Whats your type mascara fra The Balm! Gir både volum og lange vipper, og har et utrolig fint design! Kan kjøpes her til 189kr. (Utsolgt for øyeblikket) 

// sponset produkterHvor lenge har ikke jeg snakket om at jeg vil gjøre noe nytt med håret mitt men aldri har turt? Veel, nå var det gjort! Jeg var døds usikker på om jeg skulle gå mørkere eller lysere men endte såklart med brunt.. Jeg er så pingle når det kommer til håret mitt så store forandringene ble det ikke, men en litt mer brun farge og klipping av tuppene ble det hvertfall! Skjønne Merete på Hendrix Hair Sentrum var frisøren min, utrolig flott og dyktig dame. Jeg er veldig fornøyd med både resultatet og kundeservicen så er sikker på at jeg skal begynne å gå dit fast nå! Det er jo riktig nok i Oslo som er et stykke unna, men det er såå verdt det! Neste gang jeg drar dit skal jeg ta med kameraet så dere kan få noen bilder av salongen også! Den lille blå saken på bildet under her er en varmebeskyttende spray! Jeg har alltid fått kjeft av forskjellige frisører fordi jeg aldri har vært noe særlig flink til å bruke det, så da var det på tide å få med seg en slik hjem! Sprayen beskytter håret mot varme fra forskjellige stylingjern som feks rettetang (noe jeg absolutt trenger mtp at jeg retter håret hver dag). Noe jeg faktisk ikke visste var at varme fjerner kalde toner i håret - så ønsker man seg et sunt hår og man gjerne vil beholde de kalde tonene anbefaler jeg denne på det sterkeste! Kan kjøpes i Hendrix Hair salongene. 

Gå inn på @hendrixhair og @hendrixhairsentrum på Instagram for å se forskjellige frisyrer de har laget, alle er døds fine og kan garantere at du kommer ut fornøyd etter en time hos de! Hodebunnsmassasjen man får når de vasker og skylder ut fargen av håret er forresten himmelsk. Altså, jeg sovnet haha! Adressen er Rosenkrantz gate 13, for bestilling av time: tlf - 22 42 02 00   epost - hair6@hendrix.no.

// sponset behandling

PS: Beklager mye reklame i det siste men dette har hopet seg opp en liten stund så var nødt til å få det gjort, jeg blogger som normalt igjen imorgen og har allerede planer om å ha blandt annet en ny spørsmålsrunde! Vi blogges, babes Torsdag forrige uke var jeg på spa som jeg nevnte i innlegget under! Gud, det var fantastisk. Jeg og Thea bestemte oss for å ha en aldri så liten venninnedag og dro inn til Lørenskog torsdag morning på et sted som heter Wahwah. Wahwah finnes både på Triaden Lørenskog storsenter (der vi var), i Bergen, Oslo, Rådal og Ulset. Både jeg og Thea har hatt litt av hvert å tenke på den siste tiden og det har vært mye stress før skolestart så dette passet oss virkelig perfekt. 

Når vi kom frem ble vi servert litt vann og nøtter mens vi ventet på timen vår og fylte ut et skjema angående allergier etc ogsåå var det tid for behandlingen! Vi fikk en behandling som heter New Wave som varte i 2 og en halv time. Behandlingen startet med at vi fikk en massasje med en skrubb over hele kroppen, ble smurt inn med en varm leire også ble vi pakket inn i et varmeteppe. Utrolig avslappende! Så fikk vi en ansiktsbehandling med produkter som er tilpasset vår hud og en ansiktsmaske. Etter en tur i dusjen og servering av nøtter og frukt var det tid for ♥ massasje ♥. Hele behandlingen var fantastisk og de ansatte var utrolig dyktige samtidig veldig hyggelige, to flotte damer! 

Wahwah har forskjellige type behandlinger i tillegg til New Wave, blant annet en som heter Mermaid som nesten er helt lik New Wave bare med bad, Skinsurf som er en kombinasjonsbehandling med terapeutisk bad og kroppsmassasje med blant annet varme steiner osv og Deluxe som har både massasje av rygg og nakke, føtter, hender og en ansiktsbehandling. Om dere vil bestille time kan dere trykke her. Regner med at de aller fleste liker seg på spa, men om du ikke vil reise alene så er det en mulighet å ta med en venninne eller feks kjæreste og få en veldig koselig dag! Hadde ikke takket nei til en tur på spa i gave, det er helt sikkert! 
Når vi dro fikk vi også hver vår goodiebag med et par av produktene som ble brukt under ansiktsbehandlingen! 


Her er produktene jeg fikk med i goodiebagen + et par produkter jeg har fått i posten av de tidligere som jeg har fått testet ut en liten stund. 

Disse produktene fra Comfort Zone har jeg: 

Everyday Milk: Dette er en kremet, revitaliserende rensemelk for daglig bruk (morgen og kveld) som passer alle hudtyper. Den fjerner make-up og urenheter, gjenoppretter hudens sunne ballanse og gir huden tilbake sin natulige glød. 262kr,- 

Everyday Revitalizing Tonic: En oppkvikkende tonic uten alkohol, som gir en mer strålende hud ved at den fukter, stimulerer og vekker hudens forsvarsmekanismer. Benyttes for å fullføre renseprosessen, og reetablere hudens hydrering. Den har en mild delikat duft, med noter av hvite blomster. 262,-

Skin Regimen Renewer Mask (glemte å ta med på bildet): En peeling som benyttes 2 - 3 ganger i uken. Denne er en høykonsentrert maske som eksfolierer og gir fukt samtidig. Den demper rynker, hjelper mot akne og forhidrer tørrhet på en gang. 720,- 

Hydramemory Gel Cream 24t: En herlig fløyelsmyk dagkrem som har en dyp og varig fuktighetsgivende effekt. 459,- 

Hydramemory Hydramask: En kjølig maske til bruk en gang i uken, eller etter behov. Denne reintegrerer hudens vanninnhold og kjemper mot hudens aldring. Den får en ny elastisitet og tone. 468,-

Renight Recover Cream: Dette er en myk nattkrem, med en helt fantastisk duft. Proppet av ingredienser som  gojibær som er en av de sterkeste antioksidantene som finnes som beskytter frie radikaler i huden, og hyaluronsyre som simulerer huden og forsinker aldringsprosessen. 768,- FAVORITT!

Produktene er profesjonelle produkter som er helt frie for parabener, ingen mineralolje, syntetiske konserveringsmidler, parfyme og alkohol som er ingredienser som kan virke uttørkende på huden. Mer informasjon om produktene finner dere her. Comfort Zone produktene kan kjøpes på alle de 7 Wahwahstudioene, og vil komme i salg på wahwah hjemmesiden i fremtiden. 

// i samarbeid med WahwahEndelig har jeg fått pakken fra Bangerhead som jeg har ventet på, med litt nye produkter som jeg har testet ut! Noen av produktene har jeg brukt før, men noen er nye så de har jeg testet ut nå! 


Concealer fra The Balm - kan kjøpes her. Jeg har aldri brukt en spesiell concealer fast fordi jeg aldri har funnet en jeg syns passer meg perfekt, derfor pleier jeg å kjøpe en ny en hver gang jeg går tom så jeg får prøvd ut litt forskjellig. Denne har jeg aldri prøvd før, og jeg har heller aldri prøvd en annen concealer i dette merket men denne syns jeg var overraskende bra! Jeg har ganske mørke ringer under øynene pga for lite søvn, men denne klarte faktisk å dekke det bra! Den holder også ut dagen, og er veldig lett å påføre! Den luktet også veldig godt, faktisk! Litt mint aktig, og det liker vi vel? Den lukter friskt og ser veldig fresh ut utseende messig. 


Svart Essie neglelakk - kan kjøpes her. Om det er noe jeg er avhengig av så er det svart neglelakk. Når jeg bruker neglelakk (som er så ofte som mulig, spesielt når jeg har falske negler) så har jeg på svart neglelakk fordi det passer til absolutt alt. Essie sine neglelakker holder også lenge før det begynner å flasse av. 


Isadora solpudder - kan kjøpes her. Dette er det solpudderet jeg bruker fast, og er veldig fornøyd med det. Jeg syns man får en fin farge, og dette pudderet passer bra til min hud. Fargen jeg har er 91 Dark Tan.


Vippelim fra Duo - kan kjøpes her. Når man har blitt avhengig av vippe extensions sånn som meg er det gullverdt å ha denne liggende i en eller annen bortgjemt skuff, om man plutselig ikke har tid til å dra å fylle på vipper og har null vipper igjen. Et par løsvipper og denne, og vips - like fin som før! 


Lipgloss fra Clarins - kan kjøpes her. Denne lukter kirsebær (sååå god) og lager en skikkelig fin farge og glans på leppene. Jeg har aldri prøvd denne før, men jeg har sikkert 10 stykker av Clarins Instant Light så denne gangen ville jeg prøve noe annet, og ble veldig fornøyd! Denne er også på tilbud nå forresten!


Lady Million - kan kjøpes her. Favoritt parfymen ♥ Denne går jeg faktisk aldri lei, og tror denne er en evig favoritt. Den lukter fantastisk og ser veldig fin ut, og det er ikke så veldig mye mer å si enn det. Har brukt denne fast i rundt 3-4 år nå, så ikke tro dette er for reklamen sin skyld. Dette kommer rett fra hjertet, som alltid! Ville aldri ha skrytt av et produkt om jeg ikke var fornøyd. 


Lipliner fra Elizabeth Arden - kan kjøpes her. Markerte lepper er såå fint, og en god lipliner kan gjøre hele looken ti ganger så fin - mener nå jeg! Jeg var veldig dårlig på å bruke det, brukte det en del før men jeg har faktisk brukt denne hver dag etter jeg fikk den. Fargen jeg har heter Rose. Her har jeg blant annet brukt duo limet til vipper, liplineren, lipglossen, concealeren og solpudderet! Har også prøvd meg på en dipliner strek, haha. Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det men det bruker jeg aldri, og grunnen til hvorfor ser dere kanskje over? Jaja, øvelse gjør mester! Liker det egentlig best uten, men gøy å prøve noe nytt! :-) 

Mange som spør om hva slags produkter jeg bruker til håret mitt, så det kommer et innlegg om det snart! Håper dere likte innlegget, vi blogges 

// sponset produkter, 100% ærlige meningerFor ca en måned siden var jeg på Karl Johan Hudpleie der jeg alltid fikser vippene mine, men denne gangen gjorde jeg noe nytt: jeg prøvde nemlig ut Juvederm! Juvederm er en filler til lepper, og er et naturlig produkt med null form for giftstoffer. Jeg har alltid vært veldig fornøyd med leppene mine og har vært ganske heldig med størrelsen så grunnen til at jeg valgte å fylle i Juvederm var for å markere kantene litt - ikke for å gjøre de større. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet selvom man ikke ser så altfor mye forskjell, men det var jo sånn jeg ville ha det! Behandlingen i seg selv syns jeg var helt sinnsykt vond, man får en bedøvelseskrem som sitter på leppene i 10-20 minutter og i mens du venter skriver du under noen papirer og snakker om behandlingen med sykepleieren. Så er det klart for stikkene, og gud det var så vondt. Jeg er jo veldig fornøyd med resultatet men litt usikker på om jeg skal gjøre det igjen. Nedenfor ser dere etterbilder, før bilder kan dere se om dere scroller nedover bloggen og ser på alle bildene før innlegget om at jeg var på Landstreff Fredriksten. Behandlingens pris er avhengig av hvor mye du skal fylle, men det koster 3900,- om du skal fylle i 1ml og varer i ca ett halvt år.
 

Ellers så har jeg vært å fylt på vippene mine, noe jeg gjør hver 3. eller 4. uke. Hun som setter på vippene mine heter Kate, og er utrolig skjønn. Jeg elsker å gå til Karl Johan hudpleie for man føler seg så bra når man er der. Etter behandlingene føler du deg super fin, i tillegg til at du blir så godt tatt vare på av de ansatte! Gleder meg like mye hver gang ♥ Lengden jeg har på vippene er 13 og 14mm, altså 14 på de ytterste vippene. Prisen på et nytt sett er 1690kr, og påfyll koster enten 650kr. eller 790kr.

Dere kan ringe 22336060 eller sende en mail til post@karjohanhudpleie.no for å bestille time! Det er bare å spørre i kommentarfeltet om det er noen spørsmål! Vi blogges Er det noe jeg er fullstending avhengig av så er det å ha en jevn og fin brunfarge! Jeg får mange spørsmål daglig om hvordan jeg holder meg så brun og svaret på det er at jeg bruker en selvbruning fra Vita Liberata. Jeg bruker pHenomenal moussen i farge dark, og har vært fast bruker av denne siden jeg prøvde den for første gang. pHenomenal mousse er lett og luftig, og den er veldig enkel å smøre på i tillegg til at den ikke lukter! Den gir en utrolig fin glød samtidig som den tilfører fukt slik at huden blir veldig myk. Den tørker også døds fort! Selvbruningen kan kjøpes her ♥

Er det noe mer dere lurer på angående brunfargen min eller Vita Liberata så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg dere der! Senere skal jeg fortelle dere om noe spennende som skjer i helgen, så vi blogges! puss

 les beiges poudre belle mine naturelle healthy glow sheer powder n°40Herregud, jeg har siklet såå lenge etter dette pudderet, og i dag gikk jeg ut fra Fredrik&Louisa med et gigantisk smil og denne herligheten i hånden. Det føles så bra å kjøpe noe man har hatt lyst på lenge, istedet for å sløse bort penger på helt tilfeldige klær man angrer på etter noen dager - noe jeg er veldig flink til, hehe. 

På mandag var jeg en tur i Oslo for å fylle på vippene mine hos Karl Johan Hudpleie, like fornøyd som alltid ♥ Og ellers har jeg ikke gjort så altfor mye. Jeg sov over hos Lotta i natt, og hun fylte forresten 17 år igår! Såå om du leser det her Loddi: gratulerer så mye med dagen som var igår, vakre jentami! Håper du koste deg, også gleder jeg meg døds mye til å feire deg på lørdag! 

Nå skal jeg faktisk ut å gå meg en tur! Det er så deilig å gå en tur mens man hører på musikk og får luftet litt på tankene! Såå vi blogges ikveld, babes

 

Her om dagen var jeg på besøk hos Østfold Plastikkirurgi for å teste ut deres behandling som heter Green Peel. Hudpleien består av en peeling med en unik blanding av ti forskjellige urter. Den finnes i tre forskjellige styrker: fresh-up, energy og classic, som er den sterkeste, og passer for mennesker i alle aldre, unge som gamle. Peelingen har samme pH-verdi som huden, det betyr at den ikke stripper den for fuktighet.

Peelingen inneholder kun naturlige virkestoffer derfor passer behandlingen alle hudtyper, til og med for de sensitive. Den optimaliserer alle hudens funksjoner innerst til ytterst. En fullstendig hudfornyelse. Peelingen fjerner tiltettninger og døde hudceller i de øverste hudlagene, urtene er sterkt antibaktertielle og antiinflammatoriske, og gir dermed gode resultater på uren hud og acne. Green Peel bekjemper også aldring, forbedrer hudkvaliteten og stimulerer hudens fornyelse på en naturlig måte!

Behandlingen varer i ca en time, og er utrolig behagelig! Styrken jeg tok var fresh-up, som er den mildeste styrken og er perfekt rett før du skal noe spesielt! Jeg merket umiddelbart en forandring og man får både en fantastisk fin glød, samtidig som man får en plettfri hud. Hun som utførte behandlingen på meg heter Anette Kuvene, hun er kosmetisk sykepleier og driver praksis hos Østfold Plastikkirurgi og på Løren Hudklinikk - en fantastisk flott dame! Hun utfører vanlig hudpleie, medisinske hudbehandlinger og peelinger, botox og fillerbehandlinger. 

Østfold Plastikkirurgi ligger i Vålerveien 159 i Moss, og ble åpnet i April i år. Sliter du med urenhud eller andre hudproblemer er denne behandlingen noe jeg absolutt kan anbefale! Østfold Plastikkirurgi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger innen plastikkirurgi, kosmetisk kirurgi, medisinsk hudpleie, håndkirurgi og generell kirurgi. 

Det er forresten 20% på alle Green Peel behandlinger i hele november, og koster fra kr 1100,- Ring 957 25 599 eller send mail for bestilling!

// sponset behandlingEr det noe jeg får mye av her på bloggen så er det faktisk spørsmål om hudpleie! Jeg er selv (eller var) veldig dårlig til å pleie huden min, derfor var det tid for å få ut fingeren å bestille noen små ting fra bangerhead! Disse tingene har jeg valgt å fortelle dere om nedenfor, fordi jeg virkelig anbefaler de og tror at noen av dere kanskje får bruk for de samme tingene - ikke pga tvang siden det er sponset. Jeg hadde aldri reklamert for noe jeg mente ikke var bra! 


Skinnroller - er en liten rull som er ment til å fjerne arr, celluliter og rynker. Det som skjer når denne brukes er at den stimulerer tilveksten av bindvev og nye hudceller, som da glatter ut ujevnheter og gir deg finere hud! Jeg har selv et par arr her og der, og også smålig med celluliter på lårene noe denne har begynt å fjerne! Jeg har ikke brukt denne så mange ganger enda, men jeg ser allerede nå at arrene mine har begynt å bli mindre synlige! Den kan også fås kjøpt i forskjellige størrelser etter hva du vil fjerne, som feks 0.5mm som er for å fjerne rynker og små acne arr i ansiktet. Kan kjøpes her til 379kr.


Dermalogica Exfoliating Face - er en døds myk kost som hjelper til å fjerne døde hudceller og sminkerester. Dette er det produktet jeg ble mest overrasket over, og har allerede skrytt av den til flere av venninnene mine! Ta børsten i litt varmt vann og ta noen strøk over ansiktet etter du har vasket deg, og vips så er du 110% ren! Når man har fjernet hudsminke så tror man alltid man har fått bort alt, men det som er er at det fortsatt sitter igjen små rester som man ikke kan se og derfor er denne børsten perfekt! Den er på tilbud nå også faktisk, førpris 190kr, nå 169kr. Kan kjøpes her.


Victoria's Secret Strawberries & Champagne Body Lotion (250ml) - Denne trenger jeg vel ikke si så mye om? De fleste jenter elsker disse, og har gjerne flere bodymists og body lotions fra Victoria's Secret i forskjellige lukter - og det forstår jeg veldig godt! Disse er døds gode, og ser utrolig søte ut i tillegg! Dette er den nyeste i samlingen min, og jeg tror faktisk at den har blitt favoritten også! Nå som vinteren nærmer seg med stormskritt er denne perfekt ettersom huden blir utrolig tørr! Denne er også på tilbud nå til 99kr! Kan kjøpes her.


Dermalogica Breakout Clearing Emergency Spot Fix - Denne lille saken på 9ml er en punkbehandling for for kviser og blemmer! Den demper rødheter og er veldig effektiv. Våkner du en morgen med en kvise som akkurat har kommet er denne løsningen! Da forsvinner den på et blunk! Den kan kjøpes her til 159kr!

Jeg har også fått et par andre produkter som jeg skal vise dere senere! Bloggdesignet er forresten under oppussing, noe som er fantastisk deilig! Gleder meg til det blir ferdig, da flyr nok bloggmotivasjonen til værs!

// sponsede produkter, helt ærlige meningerHei dere! Da var det søndag igjen, noe det egentlig har føltes som det har vært hele helgen. Denne helgen har jeg nemlig ikke gjort noen ting. Jeg har bare slappet av med serier og god mat, og det har faktisk vært veldig deilig! Jeg har også prøvd en ny selvbruning, noe som er like stas hver gang! De som har fulgt med på bloggen min vet at jeg er veldig "avhengig" av å være brun - og jeg har både tatt mye solarium gjennom årene og brukt forskjellige selvbrunere som for eksempel St.Tropez og Sunspa. Denne gangen fikk jeg en selvbruning fra Vita Liberata som har blitt min nye favoritt! 

Nå som vinteren kommer og man mister brunfargen tenkte jeg at dette kunne være et godt tips til alle der ute som fortsatt vil beholde brunfargen uten å bruke flere hundre kroner på solarium! Denne selvbruningen verken lukter eller setter igjen skjolder når den begynner å gå av, og det er jo fantastisk! Den holder også lenge, og den tørker inn fort etter påføring noe som vil si at om du finner ut at du plutselig skal noe og det hadde vært fint å ha litt farge på kroppen så er det bare å smøre på denne, og vips! Så har du en gyllen fresh brunfarge! 

Selvbruningen jeg har er pHenomenal Mousse i farge "mørk", den kan kjøpes her til 449kr. Jeg har også en påføringshanske som gjør at man unngår selvbruning inni hendene som kan kjøpes her til 49kr. 

// sponset produkt, ærlige meninger// annonse 

Hei, mine flotte lesere! De siste to dagene har jeg fått gjort litt av hvert! Gårsdagen ble brukt til å dra en tur innom familien i Oslo, og så var det tid for å være servitør i et selskap noe som gikk overraskende bra! Selvom det var en liten jobb koste jeg meg masse med både god mat og gratis vin, og så møtte jeg mange herlige mennesker så jeg klager absolutt ikke! Jeg har også vært så heldig å fått en ny barberhøvel i posten som er fra efi.no og den er jeg så fornøyd med at jeg virkelig må fortelle dere om den! 

Barberhøvelen jeg har testet ut kalles for "Hydro Silk" som ikke bare fjerner uønsket hår men samtidig pleier den huden! Hvor fantastisk er ikke det? Hydro Silk har fem ovale barberblader som gjør at den er lett å bevege, den har et fuktighetsgivende serum som er tilsatt marine ekstrakter og shea butter som hjelper til å gjenopprette hudens fuktighet - og den har unike "skin guards" som birdrar til å redusere hudirritasjon og som gir en behagelig barbering! Jeg får så utrolig fort tørre legger, og er generelt ganske dårlig til å gi huden min fuktighet, så denne passet meg perfekt! Man får så utrolig myke ben! 

Jeg personlig er veldig opptatt av ben, og jeg barberer bena mine uansett hvilken årstid, selvom mange kanskje ikke gidder på vinteren fordi de mener at "ingen kommer til å se bena mine da, uansett". Det ser ikke bare flott ut å ha ny shavede legger, men bare den følelsen er utrolig deilig! Det finnes faktisk ikke noe bedre enn å legge seg etter en lang dag i nyoppredd seng med ny barberte legger, ahh ♥ Klikk her for å bestille prøvepakken! 

Barberhøvelen er sponset, men jeg kan garantere dere at alt ovenfor er 100% ærlige meninger og det kommer dere virkelig til å skjønne om dere bestiller en prøvepakke hjem! Prøvepakken er selvfølgelig gratis, så det eneste du må betale er 39kr for frakt - prøvepakken består av en barberhøvel og 2 blader! Når du bestiler prøvepakken blir du automatisk abonnoment, så om dere ikke vil fortsette å få flere pakker i posten må dere huske på å avslutte abonnomentet! 

Om det skulle være noen spørsmål er det selvfølgelig bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan i kommentarfeltet! 

PS: Vinneren av Marc Jacobs parfymen er nå trukket, så da er det bare å holde et øye med epostene deres så kanskje det er du som straks får en vinner-mail! :-)For litt siden, før jeg dro til London var jeg en liten tur innom posten der jeg hentet en pakke fra Bangerhead som innholdt mange godbiter. Er alltid så fornøyd med tingene derfra, noe jeg også ble denne gangen! 


Rettetang fra GHD kan kjøpes her, til 1699kr!

Denne rettetangen er ganske tynn i bredden og passer derfor til et hår som er litt tynnere enn mitt, i og med at jeg har veldig mye volum og krøller - derfor prøvde jeg denne på håret til vakre Damla! Restultatet ser dere på bildene under. Neste gang jeg skal invistere i en rettetang så tror jeg at jeg skal gå for denne fra GHD, som er tykkere i bredden og som er egnet for å kunne rette ut store krøller! 


Duftlys, åh jeg elsker duftlys! Ikke minst ser det veldig fint ut, men det lukter så utrolig godt! Når vinteren og høsten nærmer seg skal jeg nok bestille enda flere duftlys fra Voluspa, det beste jeg vet er å tenne lys når det er mørkt ute. Disse er jo også veldig fine å gi i gave til feks en venninne, søster eller mor! Vet hvertfall at mamma ønsker seg et par av disse. Kan kjøpes her til kun 149kr.


Jeg har lenge trengt en ordentlig highlighter så denne passet perfekt! Er ganske sikker på at jeg har den lyseste fargen om noen skulle lure på det. Kan kjøpes her til 129kr! 


Dette settet er det jeg garantert ble mest fornøyd med! Jeg er så utrolig dårlig til å rense huden min, så dette var virkelig nødvendig. Overnight treatment og Daytime treatment er de jeg har prøvd mest, og jeg må se de funker veldig bra! Kan kjøpes her til 309kr, men er desverre utsolgt for øyeblikket! 

Kommer ett vanlig hverdags innlegg senere ikveld, så vi blogges senere! puss

// i samarbeid med BangerheadMange har spurt den siste tiden om jeg fortsatt har vippeextensions og svaret er ja, det har jeg! Jeg går fortsatt til Karl Johan Hud & Kroppspleie, og kunne ikke blitt mer fornøyd med vippene mine enn det jeg er nå! Det er så utrolig deilig å ha lange fine vipper hele tiden uten å måtte bruke mascara, også liker jeg lengden jeg har på vippene nå utrolig godt! I starten valgte jeg 13mm men nå har jeg gått opp til 14, og syns det er en veldig passelig lengde for meg. Har faktisk vippetime om ikke så altfor lenge, nemlig 4.juli - så da blir det en liten svipp tur inn til hovedstaden igjen. 

Bildet over ble forresten tatt igår, nøyaktig 2 uker etter forrige gang jeg hadde time så da kan dere se at de holder seg fine ganske lenge! Jeg pleier å dra å fylle på når det nesten har gått 4 uker. 

Karl Johan Hud & Kroppspleie har ikke bare vippe extensions, men også andre ting som hårfjerning, forskjellige massasje behandlinger, farging av vipper og bryn, restylane osv.. Ring for å booke time på 22336060 eller gå inn på hjemmesiden her.

// sponset behandlingJeg tenkte å tipse dere om en brush cleaner fra glo minerals som jeg er veldig fornøyd med! Før brukte jeg nemlig vanlig shampoo for å vaske sminkekostene mine, og da tok det alltid sinnsykt lang tid før de ble tørre igjen.. Ikke nok med det, men mange av kostene begynte å røyte veldig også. Men - for litt siden mottok jeg denne, og jeg lurer litt på hvorfor jeg ikke har skaffet meg den før? Det eneste du gjør er å spraye kostene dine og så tørke forsiktig av med et håndkle og plutselig er alle bakterier og skitt borte! Kostene blir tørre med en gang, så da slipper man å måtte vente. Dette er også veldig fint når du feks skal ta på deg øyenskygge, for da kan du gå fra en mørk farge til en lys uten problemer! 

Den er fra Makestyle og kan kjøpes her til 250 kr. 

// sponset produkt, men helt ærlige meninger.Jeg fikk disse og ciatè julekalenderen i posten her om dagen! De som kjenner meg vet at jeg er veeeldig opptatt av å ha fine negler, så bytter ofte neglelakker og kan sitte å fikse neglene i 2 timer. For noen uker tilbake så byttet jeg faktisk neglelakk hver dag i løpet av 5 dager - haha. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd og liker veldig godt neglelakkene fra ciatè. Har faktisk på den i gull nå :-)

Gleder meg til det blir Desember så jeg kan åpne alle de andre neglelakkene også! Julekalenderen kan kjøpes her, og julekulene her.Er det noe jeg har fått mange spørsmål om på bloggen igjennom tiden er det om jeg tar solarium eller bruker selvbruning. Svaret er: ja, jeg pleier å ta sol av og til men det er for det første aldersgrense nå, det er veldig skadelig og det er sinnsykt dyrt. Derfor har jeg begynt å bruke selvbruning nå som det går mot vinter og brunfargen forsvinner mer og mer for hver dag. Jeg har egentlig aldri hatt spesielt peiling på selvbruning siden jeg mest har benyttet meg av solarium men jeg har blant annet brukt en i merket St.Tropez og var egentlig fornøyd, helt til jeg fikk en pakke i posten hvor det var en selvbruning i merket Sunspa

Dere kommer garantert til å tro at jeg sier dette kun fordi jeg har fått det sponset, men denne selvbruningen er den beste jeg har prøvd og ga et veldig fint resultat! Jeg håper dere vet at jeg aldri hadde skrevet positivt om et produkt om jeg ikke mente det. Jeg fikk en selvbruning i farge Chocolate (som kan kjøpes her) som er en spray du tar ca 20-25cm unna når du sprayer. Etter det tok jeg flasken med den rosa korken som da er en lotion (kan kjøpes her) som gjør at huden blir utrolig myk samtidig som du får en litt mørkere farge. Jeg fikk også med en hanske som var utrolig smart (kan kjøpes her)! Det er jo såå lett å få skjolder av selvbruning - men ikke om du har denne fantastiske tingen! Og da slipper du også å få masse selvbruning inni hendene - smart, eller hva? :-) 


Dette bildet er ikke redigert så dere får sett ordentlig hvordan fargen blir.Når jeg var innom postkontoret hentet jeg også en pakke fra Junkyard med denne fine genseren! Den er jo så fin, og utrolig god. Kan jo brukes når du har noen slappe dager eller når du trener, så denne kommer nok til å bli mye brukt! Jeg har str S. Den jeg har er desverre utsolgt for øyeblikket, men du får den i en annen farge her til 499,-

// samarbeid med junkyard og makestyleNå kommer endelig innlegget med produktene jeg har snakket om en stund! Var på tide, men har glemt det bort litt osv.. Har testet to produkter fra too faced som jeg fikk til sendt fra eleven.se. Eleven.se er en svensk nettside som har et stort utvalg av diverse produkter innenfor skjønnhet. De selger parfymer, hårprodukter, sminke i mange forskjellige merker og andre ting. Favoritt sminkemerkene mine som de selger er Too Faced, The Balm, Smashbox og BareMinerals blant annet! Too Faced Chocolate Soleil har jeg jo brukt tideligere og skrevet om på bloggen. Elsker dette pudderet, og det er garantert favoritten i sminkemappen. Man får en utrolig fin sommerlig farge, og alle rødheter blir fjernet. Solpudderet er lett å legge på, og det blir ikke lett skjolder som er veldig lett med mange andre solpudder. Også lukter det jo sjokolade!! Kan kjøpes her til 320kr!
Too Faced Lip Infection Plumping Lipgloss liker jeg også veldig godt! Man ser ikke så veldig forskjell på bildene annet enn at de blir litt forstørret og får en fin glans, men om du tar på feks en leppestift oppå ser leppene virkelig mye større ut! Etter påføring begynte det å svi litt i ca 1 minutt også begynner du å se resultatet. Liten og søt, og passer fint å ha med rundt i jakkelommen, lommeboken eller i vesken når du skal ut! Kan kjøpes her til 190kr!

Har du prøvd noen av produktene før? 

// sponset produkterSorry for dårlige bilder, men er ett eller annet som har skjedd med kameraet så bildene blir utydelige? Håper jeg klarer å fikse det, for jeg er ikke spesielt keen på å kjøpe nytt.. noen som vet hva som kan ha skjedd? Om det er noen instillinger ellernoe? Her kommer hvertfall et ganske etter spurt innlegg, om jeg kunne vise dere sminken min. Og bare for å få sagt det, så bruker jeg ikke alt samtidig!


Foundation fra Dior, den liker jeg faktisk utrolig godt! Har aldri vært spesielt fan av foundation men denne gir et naturlig resultat og glir fint inn i huden. Du får heller ikke lett skjolder eller blir rød av denne, som man fort kan bli av forskjellige foundation. Fås kjøpt på de fleste parfymerier, om jeg ikke tar helt feil?

The Balm Bahama Mama bronzer, den er ganske mørk så bruker den for det meste bare til å markere kinnbein, som gir et fint naturlig resultat. Kan kjøpes her.

Too Faced chocolate soleil er helt klart favoritten! Den lukter så godt, og gir perfekt farge etter min mening. Er jo en grunn til at "alle" liker den, har aldri hørt noen negativt med denne.

YSL concealern bruker jeg sjeldent, men om det er noen dager hvor jeg er veldig blå under øynene pga lite søvn er denne en reddene engel. Anbefaler den ikke til å dekke over kviser osv, da blir det verre. Hvertfall på meg! 


Extra volume collagene er ekstra maskaren min når jeg går tom for den andre, rett og slett fordi man får mye kortere vipper av denne.

Telescopic carbon black elsker jeg! Får mange spørsmål om hvilken mascara jeg bruker, og da er det denne! Man får helt sinsykt lange øyevipper, og har brukt denne fast i et år snart!

Le crayon sourcils er øyenbrynspennen jeg har begynt å bruke i det siste, den er ikke fult så mørk som den andre også liker jeg at det er kost på den andre siden!

Le crayon khôl har jeg brukt lenge men er litt for mørk så må alltid duse den ut, men den sitter ut dagen så er utrolig bra kvalitet! Prisen derimot er veldig stiv, men er som regel sånn om man skal ha ting med kvalitet. 


Smilelab tannblekning prøvde jeg første gang i mai 2012 men da har jeg brukt strips! Stripsene gjør så du får et langvarig hvitt smil, men denne pennen er mer som frisker opp smilet i noen timer når du feks skal i bursdag, på fest eller bare en dag på shopping. Veldig lett å ha med rundt!

Mac viva glam nicki kjøpte jeg i sommer på mac butikken på oslo city, og dette er helt klart favoritt leppestiften min. Elsker fargen!

Lip scrub fra lush fikk jeg i julegave, og denne liker jeg også utrolig godt. Nå på vinteren er det lett å få tørre lepper noe jeg virkelig hater! Denne fikser dette bra, så påfør denne og så en god leppomade etterpå så har du plutselig perfekte lepper igjen!


Konkurransen hvor du kan vinne en lulu's sminkebag og the balm hot mama avsluttes på fredag, så husk å meld dere på her! Fikk spørsmål om hva jeg brukte på leppene på bildet i midten. Jeg startet med å ta på Lip Conditioneren fra MAC som er designet av Nicki Minaj. Pleier alltid å bruke denne først siden da får man utrolig myke lepper. Også tok jeg på en leppestift i farge #7710 Flirtatious fra eyeslipsface, som kan kjøpes her til kun 15kr (!!) men den er desverre utsolgt for øyeblikket. 
Heihei! Jeg har fått en del spørsmål etter jeg la ut disse bildene så tenkte jeg kunne skrive litt nå. Håret er først og fremst fra luxushair, og er direkte link til håret jeg har her. Det er 180gram og er 65cm, men de har masse annet utvalg! På det øverste bildet ser man godt at jeg har på extensions fordi jeg ikke har på alle clipsene, så håret ble veldig tynt. Er veldig fornøyd og liker håret godt. Det røyter nesten ikke, man kan krølle det osv.. Eneste som er litt dumt er at fargen er litt lysere enn selve håret mitt etter jeg farget det, men om du trenger hjelp med å finne riktig farge er det bare å sende luxushair en mail med et bilde av håret ditt så hjelper de deg! De er også kjempe hyggelige der, og har god service. Leveringstiden er også kort! 
 

Har du prøvd hair extensions fra luxushair før? :-) 
Tør shampoo fra Batiste, kan kjøpes på Vita for 79,- tror jeg! Den med leopard mønster heter Sassy & Daring Wild og den rosa med blomster heter Floral & Flirty blush. De fungerer helt greit og lukter veldig godt! Anbefaler å ikke bruke for mye av gangen av disse, for det sliter på håret og i tillegg kan skape sår i hodebunnen! 


Bruker en helt vanlig shampoo og balsam fra Just Glow som man får kjøpt på de fleste matbutikker. Akkurat disse er egnet for slitt og ødelagt hår, og lukter en blanding av bringebær og roser (ganske søt lukt, med andre ord). 


Jeg som retter håret så mye trenger en beskyttelse hårspray (noe jeg anbefaler alle å bruke), og jeg bruker denne som er fra Redken. Syns denne funker veldig bra, men tror jeg skal teste en fra Got2Be om ikke lenge. Kan kjøpes på forskjellige frisørsalonger. 
 


Denne sprayen fra KMS california er jeg veldig skuffet over. Den skal gjøre så håret holder lenger og ikke krøller seg med en gang man går ut døren, men det funket hvertfall ikke på mitt hår.. Bortkastede penger, for å si det sånn. Hårkur fra Redken, fås kjøpt på forskjellige frisørsalonger. Husker desverre ikke prisen, men tror ikke den er så altfor dyr. Funker veldig bra, men syns den lukter litt rart. Har hatt veldig lite av slitte tupper etter jeg begynte å bruke denne, og man får veldig glansfult hår! 
 

Har du noen hårprodukter å anbefale? 
ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com

DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits