/ i samarbeid med Daniel Wellington

Det er ingen hemmelighet at jeg er hodestups forelsket i klokkene fra Daniel Wellington, jeg har skrevet utallige innlegg om de før og blir like happy hver gang jeg ser de har fått inn noe nytt! Klokkene er enkle, tidløse og ikke minst døds fine - og man kan virkelig finne noe til en hver! Jeg har brukt klokker fra dette merket så lenge jeg kan huske og har fått en liten samling opp igjennom årene så nå tenkte jeg å vise dere mine favoritter! Classic Black Sheffield - er en av de første klokkene jeg mottok, og denne har jeg både i 36mm og 40mm. Denne er veldig enkel men likevel super fin, også elsker jeg at den er helt svart! Denne bruker jeg mest til hverdagsantrekk men den passer også fint til festantrekk med et lite armbånd ved siden av! Den kan kjøpes HER.Classic Petite Bondi - er også såå nydelig, og ble hyppig brukt i sommer til solbrun hud, jeans og en lys overdel! Den kan kjøpes HER

Classic Petite Sterling - er den nyeste klokken i samlingen. Den er desidert min favoritt, og jeg syns mesh-båndet gjør hele klokken døds kul! Denne fikk jeg i forbindelse med åpningen av Daniel Wellington butikken i Karl Johan og har omtrent brukt den hver dag siden. Kan kjøpes HER. Neste på ønskelisten er denne i hvit!

- Psssst.. ved bruk av rabattkoden "CAROLINE-CF" får du 15% avslag på hele nettsiden! -

Postet av: Victoria Larsen
ELSK! Kjempe fine :-)
26.09.2017, 13:18
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: RebeccaHasselgard
sykt lyst på Wellington klokke! Får ønske meg til jul : - )
26.09.2017, 15:35
URL: http://www.rebeccahasselgard.blogg.no
Postet av: Ida
Superfine klokker! <3
26.09.2017, 16:00
URL: http://idaaa97.blogg.no
Postet av:
så fine <3
27.09.2017, 00:27
URL: http://nouw.com/marieoma
Postet av: Sara Gunnerud
fine!
23.10.2017, 20:55
URL: http://saragu.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits