// i samarbeid med European Bartender School

I et samarbeid med European Bartender School besøkte jeg skolen de har her i London på Lørdag for å lære noen triks og møte andre influencers! Og herregud, så gøy det var! Først var det litt mingling med gode drinker og snacks, også var det tid for selve kurset. Vi lærte å blande et par drinker, blant annet Mojito - og vi fikk også prøve oss på Flair, altså å "sjonglere" med flasker. Dere har kanskje sett noen bartendere som kaster flasker hit og dit, balanserer flasker på toppen av hånden osv? Det var altså dette vi prøvde oss på, og jeg skal ikke skryte på meg at det gikk super bra - men det var utrolig morsomt å prøve! Tilslutt var det tid for konkurranse der vi skulle vise hva vi hadde lært gjennom kurset. Konkurransen gikk ut på at vi skulle lage en Mojito på kortest mulig tid samt om og gjøre å få best smak - og jeg vant faktisk på best smak! Kanskje et av mine skjulte talenter er å blande drinker? 

Senere på kvelden dro vi videre til The Jones Family Project hvor vi fikk servert en herlig tre-retters og masse god vin, også avsluttet vi kvelden på Oriole Bar som er en utrolig kul bar med hundrevis av gode og fancy drinker! En utrolig vellykket kveld med mange flotte mennesker som jeg gjerne skulle opplevd en gang til. 



- 6 FAKTA OM EUROPEAN BARTENDER SCHOOL -

♥ De har 25 skoler rundt i verden, blant annet i Miami, Sydney, Oslo, Cape Town, Las Vegas, Phuket og Paris.

♥ Hvis du ikke består på eksamen kan du ta hele kurset på nytt - helt gratis - frem til du består. 

♥ Du kan velge om du vil ta kurset over 3 eller 4 uker. 

♥ Over 50 000 studenter har bestått kurset. 

♥ Du får 100% garantert jobb-assistanse med Matchstaff.com.

♥ European Bartender School har eksistert siden 1999.

Om du vil vite mer kan du lese mer HER 
 

Om du kunne tenke deg å bli bartender anbefaler jeg på det høyeste å sjekke ut European Bartender School, det er en grunn til at dette er verdens største bartenderskole! Alle som jobber der er utrolig morsomme, og ikke minst fantastisk dyktige! 

Postet av:
Gikk European Bartender School Mallorca for ett år siden, beste avgjørelsen jeg har tatt! I dag jobber jeg som bartender å har skapt minner å venner for livet. Anbefales å om du ønsker deg jobb i utlandet etter endt kurs, di fleste blir igjen å jobber ut sommeren, enten på Grabbarna Grus eller ett annet utested :D Time of your life!!!!
30.09.2017, 14:05

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com








DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits