Da er jeg tilbake i Oslo igjen etter en travel, og ikke minst morsom helg i London! Planen var egentlig å blogge derfra men det hadde jeg rett og slett ikke tid til. Jeg hadde også utrolig mange ting jeg gjerne ville se og oppleve mens jeg var der, men man kan ikke rekke alt - så jeg får heller dra en tur tilbake om ikke så altfor lenge. 

Etter å kommet oss fra flyplassen til hotellet var det rett ut igjen for å få i oss litt mat og finne antrekk til morgendagen! Vi hadde utrolig dårlig tid, så vi nærmest løp gjennom Oxford Street i et håp om å finne noe helt til vi kom på at vi hadde glemt adapter og begge hadde 2% strøm på telefonen. Så hele shoppingen endte med at vi dro på jakt etter en adapter, noe som var vanskeligere enn vi hadde trodd - men vi fant heldigvis en til slutt! Etter litt dro vi tilbake på hotellet, skiftet, gikk opp i Sky loungen for et par drinker også var det tid for skjønnhetssøvn ettersom vi hadde en travel dag i vente neste morgen. 

På lørdag startet vi dagen men verdens beste hotellfrokost kl 08.00 og så dro vi inn til sentrum enda en gang i et forsøk om å finne klær. Jeg må si jeg ble litt skuffet over shoppingen denne gangen. Det var ikke så mye fint i butikkene akkurat nå, men jeg fant et par skatter jeg er veldig fornøyd med! Vi tok en taxi tilbake til hotellet, fikk bestilt roomservice (som forresten hadde verdens beste pasta!) og dusjet før vi ble hentet i en ny taxi. Som jeg nevnte tidligere gikk reisen til London nettopp fordi vi ble invitert på et event av en samarbeidspartner så her var vi resten av kvelden! Hele dette eventet har jeg skrevet et eget innlegg om som kommer ut ikveld ♥

Vi våknet kl 11.30 i panikk på søndag etter en lang og døds bra kveld og fikk pakket sammen tingene våre, også dro vi egentlig bare rundt for å se oss litt om, og for å få tatt bilder før det var tid for hjemreise! Denne helgen har vært helt fantastisk, og jeg skulle ønske jeg kunne oppleve alt en gang til. Nå vil jeg bare reise og reise og reise, heldigvis er det ikke lenge til jeg skal ut å fly igjen. I november drar jeg nemlig tilbake til California, gud som jeg har savnet det stedet! 

Postet av: Triple Reflection
Ble litt misunnelig nå, London er en kjempefin by! Fine bilder :)
12.09.2017, 15:05
URL: http://Triplereflection.blogg.no
Postet av: Victoria Larsen
Så bra du har hatt det fint i London! :-)
12.09.2017, 17:04
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Vanessa
Fine bilder :-D Du er så heldig! Skulle gjerne tatt e tur til London jeg også snart !
12.09.2017, 18:33
URL: http://nouw.com/vanlauvas
Postet av: Alexander Jakobsen
Elsker London, fikk en trang til å reise dit igjen nå med en gang. Veldig fine bilder forresten! Hvilket kamera bruker du?
15.09.2017, 15:43
URL: http://alejak.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits