Hei, babes! Alt bra med dere? For øyeblikket sitter jeg i sofaen hjemme i Moss på besøk hos mamma og har nettopp spist frokost. Solen skinner inn gjennom vinduet og jeg vet allerede at dette kommer til å bli en fin dag! Straks skal jeg ut å nyte solen, gå en tur og kanskje få tatt et par bilder - og senere skal jeg en tur over til Pappa og kjæresten hans for å spise reker i solen og spille litt spill! Imorgen er det bursdagsfeiring som står på planen, kusinen min har nemlig bursdag og det må selvfølgelig feires! Så imorgen går turen til et kjempe fint sted i Sverige, hvor jeg skal ta hundrevis av bilder så jeg kan vise dere. Denne helgen blir altså stappfull med familietid, noe jeg gleder meg masse til! 

Ellers må jeg jo nesten fortelle litt om turen min til Stavanger! Vi var fire stykker som dro ned sammen, i bil som jeg nevnte tidligere - og var fremme i 14 tiden. Vi fikk i oss litt mat og vorset litt på rommet før det endelig var klart for Den Store Sommerfesten! Vi fikk riktig nok kun med oss Martin Garrix og Justin Bieber, men det gjorde forsåvidt ingenting ettersom det var de jeg hadde mest lyst til å se! De var helt fantastiske begge to som alltid, og stemningen var super til tross for været. Jeg er jo som en katt når det kommer til regn, jeg haaater det - og holder meg helst inne når det bøtter ned ute. Men likevel var det faktisk litt deilig at det regnet på konserten! Nedenfor kan dere se et par bilder jeg tok, og så legger jeg også ved noen filmer jeg tok av Justin :-) 


 

 

Et innlegg delt av Caroline Collett (@carolinecf)

 


Også har jeg enda en gang blitt totalt avhengig av et spill. Haha..... Jeg og disse spillene altså. Spillet jeg snakker om heter "Design Home" som går ut på at du skal designe dine egne rom (soverom, barnerom, spisestue, stue osv.) og være med i konkurranser der folk stemmer på hvilke rom som er finest. På bildet over ser dere det ene rommet mitt, som jeg syns ble sånn halvveis fint som jeg fikk 5 av 5 stjerner på. Var en veldig fornøyd frøken som våknet i dag tidlig når hun så dette ja! Har dere prøvd det før?

Nå begynner dette innlegget å handle om alt mulig, så tror jeg runder av her. Nå må jeg ut i finværet! Ha en strålende dag, alle sammen ♥ Om ikke lenge kommer det et innlegg om alle reiseplanene mine for resten av året, det er nemlig mye spennende som skjer fremover!

Postet av: Victoria Larsen
Åh, jeg digger design home selv! Haha. God lørdag :-)
17.06.2017, 15:11
URL: http://viccctoria.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits