I natt lå jeg våken helt til klokken 05:00. Jeg har blitt syk, så svetten rant og jeg fikk ikke sove pga all hostingen. Jeg tok opp telefonen for å sjekke VG. "Eksplosjon på Ariana Grande konsert i Manchester" er overskrifter som møter meg. Og jeg skulle så gjerne ønske at det hele bare var et grusomt mareritt. At noen vil sprenge og skade inne på et konsertområde der det kryr av unge jenter og gutter som danser og synger med til sin favorittartist er virkelig helt, ja - grusomt, umenneskelig, jeg aner ikke hva slags ord jeg skal bruke. Ord blir tomme. Stesøsteren min på 9 år er super fan av Ariana Grande, og tanken på om hun kunne vært i en slik situasjon river i hjertet mitt. Dette er barn som er helt nede i 8 års alderen. De har ikke levd halvparten av livet sitt en gang! Jeg blir forbanna, og sønder knust.

Hver gang jeg enten skal ut å reise, på festivaler, konserter, til og med ta toget - så har jeg alltid terrorangrep i bakhodet. Selvfølgelig blir man skremt av alt som skjer. Jeg ser at det er en haug av mennesker som selger konsertbillettene sine etter angrepet i går. Men det er jo det de vil - spre så mye frykt og ødelegge så mange liv som mulig. Ikke la terroren skape stor nok frykt til at du slutter å gjøre ting du elsker. Dra på konserter, dra på ferie. Ikke la de vinne. Størst av alt er kjærligheten ♥

Hjertet mitt blør for Manchester og England. Og mine tanker går til ofrene, deres familier og alle berørte. Ta vare på hverandre!

Postet av: Saragu
Det er helt forferdelig...
24.05.2017, 10:59
URL: http://saragu.blogg.no
Postet av:
❤️😞 Syke verden
24.05.2017, 20:51
Postet av: lysgard
Ord blir helt meningsløse når det kommer til beskrivelse av disse syke handlingene gjort mot uskyldige mennesker. </3
25.05.2017, 22:45
URL: http://lysgard.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits