· VÆRT PÅ STRØMSTAD SPA ·

Strømstad spa anbefaler jeg virkelig alle å ta turen innom en eller annen gang. Fantastisk mat i restauranten, koselige og lune rom, et gigantisk område med basseng, badstue, jacuzzi osv. Også må jeg ikke glemme å nevne selve spa avdelingen! Jeg tok ikke noe massasje denne gangen, men jeg prøvde fish spa. Det hadde jeg aldri prøvd før, og gud som det kilte haha. Det var morsomt å ha prøvd det, og man får utrolig mye føtter etterpå! En veldig koselig overnatting, og jeg kommer absolutt til å dra tilbake. Her får man virkelig slappet av!
Se SÅ søte disse ballongene er! De er fra tilselskapet.no som holder til i Rygge. Veldig kjekt ettersom at det er rett ved der mamma og pappa bor! De har et utrolig stort utvalg av ting som er perfekte til selskap, dåp og bryllup - det er her jeg kjøper ballonger og ting når jeg skal feire noe! Utrolig bra kundeservice også!


· FLYTTET TIL OSLO · 
Vet noen av dere ville at jeg skulle legge ut video av leiligheten så here you go! Beklager for skurringen og den dårlige redigeringen... Hendene mine skjelver som bare det, but I tried my best haha :(  En ting er sikkert, jeg skal aldri bli youtuber!

PS: det svarte silke sengetøyet er det mange som har spurt om tidligere, det er fra ilushop.com og kan kjøpes her
 

· VÆRT PÅ DRAKE KONSERT ·

... som VIP. Åå denne kvelden var så utrolig bra. Døds god stemning og Drake leverte som alltid!· ENDELIG FYLT 20 ÅR! ·

 Jeg feiret bursdagen min på selve dagen som er 31. Mars sammen med fantastiske venninner. Vi var hele 20 stk, og det gleder virkelig hjertet mitt at så mange ville være med å feire meg. Jeg feiret også sammen med familien, og det er like koselig hver gang! Jeg er så utrolig heldig som har disse menneskene i livet mitt. Både familien min og vennene mine er helt utrolige, og de stiller opp og gjør alt de kan for at jeg skal ha det best. Og det er jeg evig takknemlig for! 

· FÅTT EN NY VESKE I SAMLINGEN ·

· DANIEL WELLINGTON ÅPNET BUTIKK I OSLO · 

Endelig åpnet det en Daniel Wellington butikk i Oslo. Det har jeg virkelig ventet lenge på! I forbindelse med åpningen hadde de et event der de hadde masse bobler, god fingermat, goodiebags og det var stappfult med flotte mennesker! · FARGET HÅRET ·

That's right! Dere har hørt tusen ganger før at jeg har hatt lyst til å farge håret blondt - men pingle som jeg er har jeg aldri turt - før nå! Håret er enda ikke ferdig, dette er nemlig en ganske lang prosess for å ikke ødelegge håret helt men jeg nærmer meg sluttresultatet og skal tilbake å bleke det igjen i slutten av Mai! Frisøren som ordner håret mitt er Liam på Hendrix Hair Frogner, utrolig dyktig og hyggelig mann! Jeg viser dere selvfølgelig resultatet når håret er ferdig!· VÆRT MASSE MED GODE VENNER ·

Jeg og Kristine skulle møtes en dag for å catche up, og satt oss ned på Delicatessen på Aker Brygge! Bare sjekk den maten, det var virkelig himmelsk. Vi ble sittende å skravle i flere timer over et par glass vin i solen og plutselig møtte vi noen Kristine kjente litt fra før. Super søte jenter som vi ble værende med til langt ut på kvelden. Masse jentesnakk på Aker brygge helt til solen gikk ned, det var en utrolig fin dag!


Fiiine snuppami!

En super koselig dag med bestevenninnen min, Anniken! Er det en som er like gæren som meg så er det søren meg hun, haha! Vi har det alltid super morsomt sammen og denne dagen er intet unntak. Her spiste vi først tapas på Champagneria på Solli også dro vi en tur til Lekter'n for å spise is og drikke litt vin. 

De to øverste bildene er fra en koselig jentekveld hos venninnen min Julie. Bilde nr 3:Pavlova som er min favorittkake som jeg spiste på en hytte i Drøbak, den hytten hadde virkelig den fineste utsikten! Kan ikke huske å ha sett en sånn utsikt på lang lang tid. Også et bilde av meiii da

Postet av:
Ser ut som at du har hatt det veldig fint :-D må bare spørre hvilken krølltang du har brukt på bildet fra Strømstad Spa? Det var så utrolig fint, akkurat perfekt størrelse på krøllene! Kanskje du kunne laget en video hvor du viser hvordan du krøller håret? Akkurat slike krøller jeg elsker, så hadde satt utrolig stor pris på det!
21.05.2017, 10:44
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Mast vol 2 har jeg brukt der! Kan kjøpes på Makestyle blant annet! Utrolig fin og gir lette og store krøller :-)
21.05.2017, 20:48
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Marie Oma
for noen koselige og fine bilder! : D
21.05.2017, 14:02
URL: http://moex.blogg.no
Postet av:
har du kjøpt eller leier du?
21.05.2017, 16:03
Postet av: CAROLINECF
Anonym: leier :-)
21.05.2017, 20:47
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: inabellee
Åhhh, så herlig <3
22.05.2017, 16:25
URL: http://www.inabellee.blogg.no
Postet av:
Hvor er skoene du bruker på bilde med kristine på brygga kjøpt?

Dødsfine!
02.06.2017, 02:48
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Ikke sant? Elsker de! De er fra Nelly, men tror dessverre de er utsolgt.. De har hvertall vært utsolgt en evighet helt til jeg plutselig kom over de med en tilfeldighet for en stund tilbake da de hadde fått de inn i en størrelse: nemlig min! Jeg var overlykkelig kan man si <3
02.06.2017, 23:27
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits