Hei babes! For øyeblikket sitter jeg i sofaen, helt stiv i ansiktet pga ansiktsmaske og blogger til dere. Jeg tenkte det var lurt med et lite hjemmespa før jul, nyttår og gud vet hva. Føler meg like dum hver gang jeg sitter her med noe grønt i ansiktet og ikke klarer å bevege hverken bryn eller munn, men deilig føles det etterpå hvertfall! 

I går var jeg i Gøteborg, og kom hjem for et par timer siden. For en utrolig koselig tur! Vi var på Liseberg i går kveld for å se på alle juletingene de hadde satt opp, og så mye lys på en gang a gitt!! Jeg var i himmelen der jeg sto med sukkerspinnet mitt i den ene hånden, kakao i den andre og alle de tusen lysene rundt meg. Jeg tror ikke jeg har hatt så julestemning siden jeg var liten, alt føltes som lykke. 

Dagen i dag startet med en tidlig hotellfrokost (mmm), også litt shopping før vi kjørte hjem. Jeg kjøpte i grunn mest ♥mat♥, men en genser fra Zara og et par truser fra Victorias Secret ble med hjem. Nå venter jeg på at denne ansiktsmasken skal tørke så jeg kan prate litt igjen, også er det tid for pizza og julefilmer med kjæresten! Ha en fin kveld da, dere! 

Postet av: Victoria Larsen
Flotte bilder! Ønsker deg en fin kveld :-)
22.12.2016, 21:46
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Kristine Larsen
Nydelige bilder!
23.12.2016, 00:22
URL: http://kristinelarsenn.blogg.no/
Postet av:
Jobber du?
23.12.2016, 11:59

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits