Processed with VSCO with 4 preset

ENDELIG er macen min tilbake, og det føles mer enn bra. Jeg mener, jeg er jo avhengig av den når det kommer til bloggen og alt innenfor det (å sende mail på tlf er ikke min greie, i hate it!), også er det jo veldig deilig å ha tilgang til den på dager det ikke skjer så mye spennende! 

På Mandag var jeg en tur i Oslo igjen, og se på alle de fine lysene! Oslo er virkelig fantastisk, og litt ekstra fint nå før jul. Om du ikke har julestemning til nå anbefaler jeg å ta en tur inn hit, for her er det stappfullt av glade mennesker, boder med julemat, belgiske vafler og kakao, pynt overalt, skøytebane - og til og med et pariserhjul! Det er også bare 6 dager til jeg drar til Gøteborg, tiden løper virkelig fra meg. Virker som vi bestilte hotellrom i går! Jeg reiser sammen med kjæresten og familien min, og vi blir der i en natt. Ah, jeg gleder meg! 

Nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma og ser på en dokumentar, og skal snart ned for å lage meg litt mat! Hvordan er det med dere for tiden? Alt bra? ♥ Vi blogges ikveld! 

Postet av: Marie Oma
fine og koselige bilder <3
15.12.2016, 17:40
URL: http://moex.blogg.no
Postet av:
Hvor i Oslo ligger det?
15.12.2016, 18:42
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Karl Johan (spikersuppa) :-)
15.12.2016, 19:17
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Vilde
Så bra, og så koselig! Er så mye fint i oslo nå :D
15.12.2016, 18:50
URL: http://f4shi0n.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits