Hei dere! Nå har vi jo kommet litt ut i Desember så jeg tenkte å komme med enda et julegavetips, nemlig Marblessed.no! Marblessed er en side som først og fremst selger deksler i forskjellig marmor til både Iphone, Ipad og Mac - men de har også andre deksler i feks glitter og zebra mønster. De har fri frakt over hele verden, kort leveringstid (mellom 3-7 dager) og det er veldig greie priser.

Jeg har allerede en haug av produkter fra Marblessed, og nedenfor ser dere mitt siste tilskudd i samlingen: 
Svart marmor deksel til Iphone kan kjøpes HERSom dere sikkert kan se ovenfor er jeg veldig glad i marmor og glitter! Ikke bare ser det utrolig fint ut, men når jeg tar av dekslene er macen/iphonen så god som ny uten en eneste ripe! 

Hva med å glede en venninne med et glitter deksel, eller kanskje søsteren din med et marmor deksel til jul? Eller en liten julegave til deg selv? Om du bruker rabattkoden "12DAYS20" får du 20% rabatt på hele kjøpet ditt!
 


/ i samarbeid med Marblessed

Postet av: Victoria Larsen
Sååå flott!
12.12.2016, 19:47
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Lilli
Mye fine ting :)
12.12.2016, 21:47
URL: http://lillisverden.com

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits