Først og fremst: macen min er ødelagt, IGJEN! Kan jeg spørre dere lesere om hvor mange ganger dere har lest "i dag ble macen ødelagt" her på bloggen? Jeg har maks uflaks når det kommer til macen min. En gang mistet jeg et cola glass over den (JA, jeg er så klønete), gang nr 2. mistet en venninne av meg et glass vin over den (takk gud for trygghetsavtale), og nå bestemte skjermen seg plutselig for å ta kvelden. Macen fungerer generelt, men skjermen er bare svart og reagerer ikke så da dro jeg til Sarpsborg med den på tirsdag forrige uke for å få den fikset. Håper virkelig ikke det tar lang tid før jeg kan få den igjen! Selvom jeg ikke har hørt noe mer enda.. Vel, der har dere svaret på hvorfor jeg har vært så stille den siste uken! 

I går var jeg på familie julebord på Støtvig Hotel, og jeg har fått såå julestemning. Julesanger, juletre, lys, pynt, julemat, familie. Det var søndagen sin, ja. Nå mangler bare snøen, som jeg virkelig håper kommer før jul! Fremover mot julen skal jeg både på pepperkakebaking, til Oslo, enda en gang på Støtvig Hotel og til Gøteborg! Så det er mye å glede seg til, og ikke minst selve julen og nyttårsaften! Ah, Desember er en så fin måned. Jeg gleder meg til å tilbringe og oppleve enda en jul sammen med familie og venner. Det å ha en familie og gode venner rundt meg (også i julen) er ikke noe jeg tar for gitt! 

Nå må jeg få i meg litt mat og finne på noe å gjøre, så vi blogges senere! Jeg vet ikke når det blir, med tanke på at jeg ikke har tilgang på mac enn så lenge - men jeg skal prøve mitt beste på å finne en bra løsning! Håper dere får en fin uke, fininger ♥

Postet av: Sara Gunnerud
Inspirerende blogg med masse fine bilder, kommer til å følge deg vidre :)

//jeg startet å blogge på nytt i dag, så har 0 følgere. Håper du har lyst til å følge meg og mitt liv vidre etter ett fall hvor jeg pådro meg en ervervet hjerneskade.
05.12.2016, 14:55
URL: http://saragu.blogg.no
Postet av:
hvor er outfiten fra?
05.12.2016, 15:48
Postet av: CAROLINECF
Anonym: kjolen er fra na-kd.com og øredobbene er fra Gina Tricot :-)
05.12.2016, 18:00
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Vilde
ååh fy så kjedelig! :S

Men så bra du har julestemning :D
05.12.2016, 19:39
URL: http://f4shi0n.blogg.no
Postet av:
hvor er øredobbene fra?
08.12.2016, 11:19

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits