Good morning! Her har dagen nettopp startet, og jeg skal straks begynne å vaske badet. Jeg har en del ting jeg skal fikse, så i dag er det full timeplan!

Meeen, nå skal jeg fortelle dere hva jeg mente med "store forandringer" som vil skje i 2017. Jeg skal nemlig flytte!! Lille meg, ut i den store verden alene. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Jeg har hatt lyst til å flytte fra Moss så lenge jeg kan huske, og jeg har jo skrevet tidligere at jeg ikke er så altfor glad i denne byen - så en ny start i en ny by, det blir fantastisk! 

Jeg skal leie i Oslo sammen med Thea, og planen er å bo der i ett år. Vi flytter allerede i Januar, og jeg har alt begynt å planlegge ting jeg må kjøpe. Altså, for meg så er Ikea en drøm. Jeg elsker å gå rundt å titte på alt mulig rart i slike butikker! Tenk da dere, Oslo?? Med min bestevenninne? Dette kan ikke bli annet enn bra!  


Her er utsikten fra leiligheten, er det ikke døds fint?? 

Postet av: Victoria Larsen
Åh, så nydelig utsikt!
16.12.2016, 12:57
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Renate
vakre Caroline <3 du er så flink til å blogge, tar så fine bilder og skriver så godt. Det er så mange bloggere som kan oppleves som overfladiske og selvopptatt. Det er så godt å se at du ikke er slik.

For et par år siden, noe jeg aldri vil glemme, skrev jeg en lang melding til deg på Kik, hvor jeg åpnet meg opp og spurte om råd, da jeg var langt nede pågrunn av depresjon. Jeg ble så utrolig glad da det poppet opp et svar fra deg på mobilen min, og du skrev så mye som ga mening, og som hjalp meg i etter tid. Du skjønte meg, og sa du kjente det godt igjen. I ettertid, har samtalen vår hjulpet meg så mye. Jeg regner såklart ikke med at du husker meg, så jeg ville bare minne deg på det. Det er så godt å prate med noen som gidder å høre på, og som bryr seg selv om man er en ukjent, og man bare kommuniserer på nettet.

Tusen hjertelig takk for at du tok deg til til å skrive litt med meg, det hjalp meg i en tung periode. Du er virkelig en god person.

God jul, og lykke til i Oslo <3
16.12.2016, 13:04
Postet av: CAROLINECF
Renate: Jeg finner ikke ord til å kunne svare tilbake, rett og slett! Dette gjorde meg så fantastisk glad, og såklart husker jeg deg! Jeg husker alle som tok kontakt med meg på den tiden, og for et team vi var! Det at jeg kunne være til hjelp, var så godt i seg selv! Men det var ikke bare jeg som hjalp dere, dere hjalp meg også <3 tusen takk for en nydelig kommentar, denne kommer jeg til å huske i lang tid! God jul til deg også, vakre deg!
17.12.2016, 10:36
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av:
Du nevnte at du har et friår og ikke jobber. Hvordan har du råd til å leie en leilighet i Oslo og siden det er dyrt å bo der?
16.12.2016, 13:09
Postet av: Marie Oma
så utrolig kjekt og spennende! Ble skikkelig gira og glad på deres vegne, hehe. Lykketil med flyttingen <3
16.12.2016, 13:35
URL: http://moex.blogg.no
Postet av: CAROLINECF
Marie Oma: Åh, så hyggelig! Tusen takk <3
17.12.2016, 10:06
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av:
Hvordan har du råd til å leie en leilighet i Oslo??
17.12.2016, 14:42

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits