God morgen, dere! Jeg måtte gå igjennom kamerarullen på telefonen min for å faktisk sjekke hva jeg har gjort de siste dagene - den hukommelsen min er ikke helt på topp.. 

Tirsdag: Skulle jeg egentlig på et foredrag sammen med to venninner, som dessverre ble avlyst. Noe vi ikke hadde fått med oss, så vi møtte opp og kom til låste dører og null mennesker </3 Så da dro vi for å se etter julegaver i stedet, og jeg fikk faktisk kjøpt det meste! Nå mangler jeg bare to julegaver, og det føles så deilig. 


Se på dette! Så koselig med disse lysene. Hele Moss er stappfult av julelys, og det har faktisk aldri vært så pyntet her før noen gang. I love it!

Onsdag: Dro jeg en tur til mamma! 

Torsdag: Har jeg ingen bilder fra, så kan se for meg at jeg ikke gjorde stort denne dagen. Jeg blogget om at Nelly hadde 20% på hele butikken, og lagde ønskeliste til familien. 

Fredag: Startet jeg dagen med å dra en tur på BIK BOK for å kjøpe en bukse og genser. Møtte Thea en liten tur og hilste på den nye hunden hennes. Prøvde buksen, den var for liten - så da var det en ny tur til BIK BOK for å bytte til en større størrelse. Så bestilte jeg en kjole og et par sko fra Nelly, også var jeg med kjæresten resten av kvelden. Også kom The Weeknd sitt album ut, da. Er ikke heeelt begeistret for de nye sangene hans, men jeg elsker "Die For you"! 


Her ser dere Thea sin nye hund! Den heter Kiro, som faktisk var mitt navneforslag ♥ Den ligner litt på en liten bjørn! Ååh, smelt!

Lørdag: Var det tapaskveld med familien!

Søndag: Hadde Thea bursdag, så jeg gikk ned til henne med gave på morningen og var med henne før jeg dro i bursdag til kusinen min.

Og nå sitter jeg i sofaen, har nettopp spist havregrøt og lest litt. Jeg våknet for ikke så lenge siden, og får snart besøk av en venninne! Ellers har jeg planlagt en del ting som vil skje fremover. Litt sommerferie planer, og ikke minst planer til nyåret. Gud så mye det er som skjer i Januar! Det blir store forandringer, og 2017 kommer til å bli et helt annet år enn det jeg hadde sett for meg. Jeg forteller dere alt om ikke lenge! :-) Nå må jeg skynde meg og rydde litt her før jeg får besøk! Vi blogges senere!

Postet av: Victoria
Så koselig innlegg .)
28.11.2016, 14:42
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Ine
Bruker du selvbruningen din i medium eller dark? :)
29.11.2016, 21:33
Postet av: CAROLINECF
Ine: jeg bruker dark!
30.11.2016, 22:02
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av:
Hvilken hunderase er det? :-)
29.11.2016, 21:50
Postet av: CAROLINECF
Anonym: det er en blanding av pomeranian og chihuahua :-)
30.11.2016, 22:02
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Wiktoria
Caroline! Kan du si hvor du fikk tak i "diary of an oxygen thief"? Tror jeg har sett etter den boken overalt
03.12.2016, 09:16
Postet av: CAROLINECF
Wiktoria: jeg kjøpte den på nettet, på en side som heter adlibris :-)
05.12.2016, 18:00
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits