Hellooo! I går var jeg i Oslo igjen, og startet dagen på Brow Rehab der jeg fylte på vippene og fikset brynene mine. Jeg skal skrive mer om det senere, men jeg har blant annet skaffet et supert tilbud til dere nå før jul! Jeg forteller senere ♥ Etter et par timer hos Brow Rehab dro jeg til Kristine, og møtte hun og Aurora. Jeg har jo ikke sett Aurora på år og dag så det var døds koselig å se henne igjen! 

Vi dro å kjøpte hver vår pizza på Villa Paradiso, også kom et par venninner av Kristine! Vi drakk litt vin, hørte på gamle sanger og sang for full hals og praten gikk i et kjør! For noen herlige jenter! Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og det er ekstra gøy når alle går så godt overens. Gleder meg allerede til neste gang! 


My babes! Fra venstre: Telma, Aurora, Kristine og meiii


Min caligirl ♥ 

Postet av: Victoria Larsen
Åh, så utrolig hyggelig! Fine bilder :-D
20.11.2016, 14:47
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av:
Hvordan redigerer du noen av bildene dine hvit&svart bakgrunn også er det en annen filter på bilde?????
20.11.2016, 15:34
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Det er en app som heter "Photo Splash", der kan du redigere slik at du kan velge hva som er i bildet som skal være svarthvitt!
22.11.2016, 14:03
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits