Yeees! Dere har sikkert fått med dere at Justin Bieber kommer tilbake til Norge allerede i Juni neste år? Sammen med flere internasjonale artister, blant annet Martin Garrix kommer de til "Den store sommerfesten" som arrangeres i Stavanger 7. Juni 2017. Jeg elsker konserter og festivaler, og ikke minst liker jeg både Justin og Martin utrolig godt også så dette blir døds bra. Jeg gleder meg helt sykt, og har allerede nedtelling på telefonen haha! Link til eventet finner du her.  

I dag har det vært en dag hvor jeg egentlig har hatt veldig mye jeg burde fått unnagjort, men har endt opp med å gjøre alt mulig annet enn det jeg skulle.. Jeg har fått gjort noe av det jeg skulle da, så helt ubrukelig er jeg heldigvis ikke! Betalt regninger, fikset et par julegaver, ryddet opp i mapper på macen og hatt et lite "hjemmespa". Men det var i grunn veldig mye mer som sto på den "to do" listen idag, jeg får ta det imorgen! 

Nå skal jeg en tur til min kjære, så vi blogges senere! Nedenfor finner dere mine favoritt sanger denne måneden. Husk å følge meg og subscribe listene mine på Spotify om dere liker det dere hører ♥ Ha en fin kveld, babes! 
Postet av: Victoria Larsen
Håper du får en fin kveld :-)
17.11.2016, 22:32
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Josephine
Skal du på The Weeknd konserten?:)
18.11.2016, 01:42
Postet av: CAROLINECF
Josephine: Jeg er litt usikker! Har sett han live før også liker jeg ikke de nye sangene hans såå godt, så må se hvordan det siste albumet er før jeg eventuelt bestiller billett :-)
19.11.2016, 12:08
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av:
Har du fortsatt kontakt med de du var på språkreise med? Ine, Aurora og cassandra?
19.11.2016, 23:04
Postet av: CAROLINECF
Anonym: vi snakker sammen av og til, men har dessverre mistet kontakten litt nå som tiden har gått! Jeg møtte jo Aurora nå i helgen da, og det var super koselig!
22.11.2016, 14:02
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits