Jeg satt nettopp å bladde gjennom bildene på telefonen min, og her trengs det virkelig en liten opprydning ser jeg! Meen så så jeg et par bilder jeg tror jeg ikke har delt på bloggen før, så da tenkte jeg at jeg kunne dele litt forskjellige bilder så dere får se! Håper dere liker innlegget! 


Disse bildene er tatt for ca 2 uker siden på en jentekveld der vi drakk vin, spilte spill, spiste jordbær, hørte på høy musikk og lo til vi gråt. Jeg er evig takknemlig for disse kveldene og ikke minst de flotte venninnene jeg har! 


Dette er fra en av dagene jeg var hos mamma forrige uke! Her kjedet jeg meg sååå mye, og hva gjør man da? Tar selfier og maler. Haha! Moren min maler masse og er så utrolig flink, synd jeg ikke har arvet noe talent på den fronten! Men jeg syns ikke maleriet mitt ble så aller verst til å ha malt for første gang på kanskje 7 år! 


Min lille nydelige pelsdott / Vitaminer til håret! Sugar Bear Hair startet jeg med for litt siden, og har allerede lagt ut bilde av det på Instagram. Gud, som det funker?? Jeg kan skrive mer om dette senere om dere ønsker det! 


Min avtalebok der jeg skriver opp viktige avtaler, noterer ideer til bloggen etc. Jeg har laget coveret selv, og jeg digger det! Jeg la ut coverbildet på weheartit og det har faktisk fått flere tusen "hearts", hih. / Min favoritt body mist fra Victorias Secret. Har dere ikke luktet denne så må dere love meg å gjøre det! 


Nye sko! Jeg har egentlig aaaalt for mange sko, men jeg får aldri nok! / Bilde fra Astrup Fearnley museet i Oslo


Fra boken jeg leser, Milk And Honey av Rupi Kaur / Et bilde fra jeg var liten! Haha jeg husker faktisk at jeg var døds redd når jeg tok dette bildet. Jeg tror det ble brukt til et julekort eller noe slikt. Jeg var nemlig døds redd for flammer da jeg var yngre! Da jeg gikk i Lucia-tog på barneskolen var jeg den eneste som gikk med slukket lys, i tillegg til at han som gikk bak meg måtte gå sånn 3 meter unna siden jeg var så redd haha! 


Everyday mood / Altså, ja jeg vet håret mitt ser helt j*vlig ut her - men sjekk highlighten da! Sjeldent jeg får det til så bra, skjønner dere hehe


Fra en dag i sommer det var helt sinnsykt dårlig vær, tror jeg tok hvertfall 50 bilder for å få et bra av lynet haha... / Meg og Paulina da hun var på besøk hos meg i sommer, ååh som jeg savner henne! 


Selfie og bilde med den utrolig fine rosa himmelen. Jeg hadde en venninne hos meg den kvelden, og vi satt bare å så på himmelen i en evighet og snakket om livet.


Her prøvde jeg russedressen min for første gang! Jeg tror ikke jeg har lagt ut et bilde der man ser at jeg har den ordentlig på, så her kan dere se! / Bilde fra G-Eazy konserten på Landstreff Stavanger. 

Hva syns dere om innlegget? Burde jeg ha sånn av og til, hvor jeg viser dere litt ting jeg har feks screenet på telefonen, ting jeg sender på snap osv? 

Postet av: Marie Oma
sååå fine bilder :D <3
15.11.2016, 19:39
URL: http://moex.blogg.no
Postet av: Victoria Larsen
Såå mange fine bilder! :D
15.11.2016, 19:48
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av:
Hvilken modell og størrelse er russedressen?
15.11.2016, 22:15
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Skinny Girl, str S!
15.11.2016, 22:22
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Hedda
Kan du legge ut bilde av russedressen din ferdig "pynta"? :-)
15.11.2016, 22:32
Postet av: CAROLINECF
Hedda: Russedressen min ferdig pyntet er ikke mye å skryte av, hehe! Jeg hadde bare "Collett" i paljett bokstaver nedover venstre(?) bukseben, samt "nei er nei" merket som jeg hadde på den ene lommen på rumpa! Ellers hadde jeg ingenting annet enn tegninger og tekst folk skrev på dressen :-)
17.11.2016, 18:57
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits