I går møtte jeg Kristine på Villa Paradiso, og fooor en jente! Så jordnær, morsom og sprudlende! Vi har bare hilst på hverandre på Findings og snakket litt på Facebook tidligere så dette var første gangen vi møttes ordentlig, og det var så utrolig koselig! Altså så koselig at vi begynte å prate om å dra til København sammen haha! Vi spiste og skravlet i et par timer, også gikk vi rundt å tittet litt! Eller, vi var vel i bunn og grunn på jakt etter en netting strømpebukse og lette hele Oslo rundt før vi fant det - men vi fikk hvertfall sett litt rundt samtidig og ikke minst fikk vi sett alle de fine julelysene i Bogstadveien. Ah, de er så fine og man får såå julestemning. Jeg gleder meg så ufattelig mye til julen! Og gjett hvem som skal til Gøteborg igjen da?? THAT'S ME! Wohooo! 

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen, fortsatt uten sminke og skal se litt på serie! Og senere idag skal jeg møte en venninne for å planlegge en ting som muligens vil skje om ikke så altfor lenge. Jeg kommer til å fortelle dere senere ♥ Vi blogges snart!

Postet av: Victoria Larsen
Så flotte bilder! Ønsker deg en fin dag :-)
15.11.2016, 16:19
URL: http://viccctoria.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits