1. Hvor mye penger bruker du på klær og kosmetikk i løpet av en måned?
- Vet du hva, det aner jeg faktisk ikke! Jeg kjøper sminke kun hvis jeg går tom for noe jeg har som jeg trenger, og klær kjøper jeg også veldig lite av!

2. Føler du at ved å f.eks ta silikon eller fikse litt på utseende slik du har gjort får deg til å bli lykkeligere eller mer selvsikker? Hva var på en måte hovedgrunnen til at du valgte eller velger å gjøre det? (PS: uansett synes jeg du alltid har sett og ser helt utrolig fantastisk vakker ut. Jeg synes ikke du trenger å fikse noe.)
- Tusen takk, snille du! Jeg føler jeg svarte på dette spørsmålet i del 1, det kan du lese HER. Men nei, jeg ble på ingen måte lykkeligere eller selvsikker av det. Selvsikkerheten min har kommet av at jeg har snudd om på tankene mine, ikke at jeg opererte! 

3. Vil du anse deg selv som en by-jente eller strand, natur og fjell? Hva med byen eller naturen er det som får deg til å velge dette?
- Jeg føler verken jeg er det ene eller det andre! Jeg liker "by-livet" utrolig godt, samtidig som jeg også liker skog, fjell og spesielt havet. 

4. Når du hører på musikk, er det et spesielt instrument som du føler treffer deg skikkelig? f.eks hvis en sang inneholder piano, eller saksofon etc.
- Det er ikke noe instrument jeg føler treffer meg akkurat, men jeg syns piano er fantastisk fint. Skulle ønske jeg kunne spille det selv!

5. Hvis du kunne levd i et annet tiår hvilket ville det vært? (eks. 20-tallet, 70-tallet osv.)
- Ah, dette spørsmålet var såå vanskelig! Men jeg tror 50-tallet!

6. Hvor gammel er kjæresten din? Er han fra Moss? Hvordan møttes dere? Har dere vært sammen lenge?
- Han er like gammel som meg (altså 19 år) og han er også fra Moss. Vi har kjent hverandre i mange år ettersom vi har gått på samme skoler, og har vært bestevenner i kanskje 4 av årene vi har kjent hverandre!

7. Hvilken selvbruning anbefaler du?
- Vita Liberata, uten tvil! Denne har jeg brukt fast helt siden jeg fant den, som er ca 2 år siden. Jeg har skrevet mye om den tidligere på bloggen, og dette er virkelig den beste selvbruningen. Jeg har prøvd Sunspa, St.Tropez og flere men ingen slår denne. Den kan kjøpes HER.

8. Hvilken foundation bruker du?
- Jeg bruker Forever fra Dior. 

9. Har du noen tips for å fremheve blå øyne?
- Varme undertoner fremhever blå øyne! Oransje, rød, bronse, gull, og varme brune farger er noen av fargene man kan bruke. Selv pleier jeg å bruke gull eller brune farger om jeg vil fremheve øynene litt. En svak strek på våtkanten med en svart kajal syns jeg også fungerer ganske bra!

10. Favoritt nettbutikker?
- Det må være Nelly og NA-KD.

11. Hvilket kamera bruker du?
- Canon EOS 500D. Dette har jeg brukt i alle årene jeg har blogget, og når jeg tenker på det sånn så har jeg i grunn hatt dette kameraet veldig lenge. Haha! Kanskje det er på tide å kjøpe et nytt? Hvertfall en ny linse? Det er så lett å bruke, det tar fine bilder og ikke minst så fungerer det enda - så vi får se. 

12. Hvem tar bildene av deg?
- Jeg pleier å ta bildene selv med selvutløser! Hvis ikke så er det mamma eller en venninne som er snille å hjelper til! 

13. Hvordan får du så mye volum i håret og hvordan får du det til å ligge bakover, istedenfor en skill på midten f.eks??
- Volum har jeg alltid hatt, noe som sikkert kommer av at jeg har et veldig stort og krøllete hår! Jeg bruker virkelig ingen hårprodukter, annet enn shampoo og balsam, og en sjelden gang hårkur. Og det at jeg som regel ikke har noen skill, det vet jeg ikke helt hvordan jeg skal forklare. Jeg har hatt den frisyren siden jeg gikk på ungdomsskolen, og jeg tar på en måte bare å drar håret den veien jeg vil ha det. I det siste har jeg hatet at jeg ikke har hatt noen skill, så har begynt å variere litt mellom denne frisyren og midtskill - men gud så uvant det er! Jeg har jo ikke hatt midtskill på mange år, haha. 

14. Bor du alene eller med familien?
- Jeg bor med faren min! 

15. Hvor tar du vippeextensions hvis du har og hvor fyller du på leppene?
- Vippene mine fikser jeg fast hos Nina som jobber på Brow Rehab, som ligger både på Frogner og Pilestredet i Oslo - men hun jobber også på Beauty London i Bergen! Og jeg har ingenting i leppene mine nå! Jeg tok juvederm i April 2015 på Eger Skin Clinic (som før het Karl Johan hudpleie), som altså er over et og et halvt år siden så alt har gått ut og jeg har valgt å ikke fylle på etter det.

16. Når du tar selfier osv. som du legger ut på instagram, bruker du da mobil eller kamera til å ta bilde med? Blir så veldig bra kvalitet og lys på bildene! 
- Omtrent alle bildene mine på Instagram er tatt med mobil! Lys og skarphet redigerer jeg i VSCO.

17. Kunne du tenke deg å flytte til Oslo?
- Ja, jeg elsker Oslo! Planen er å flytte dit innen 2 år. 

18. Er du like interessert i å blogge nå som det du var for en del år siden?
- Jeg er like interessert, men jeg føler jeg var mer kreativ når det kommer til blogging tidligere. Alt var nytt og jeg hadde så mye motivasjon, jeg visste hele tiden om noe nytt jeg kunne skrive om - men etter 6 år med blogging så føler jeg at jeg på en måte har brukt opp alt om dere skjønner hva jeg mener? Samtidig som jeg har jo lært litt opp gjennom årene, og jeg jeg føler det er vanskeligere å åpne meg og skrive mer personlig nå som årene har gått, dessverre.. 

19. Hvis du kunne byttet liv med hvilken som helst person i verden for en dag, og opplevd et eller annet de har opplevd. Hvem ville du valgt, og hva ville du opplevd og hvorfor? (eks. Kim K på bryllupet sitt med Kanye hehe, eller Candice S da hun gikk med Fantasy Bra på VSFS 2015)
- Haha morsomt spørsmål! Og ikke minst vanskelig! Det er mange personer det hadde vært morsomt og vært for en dag. Feks å være en Victorias Secret modell og gått på fashion showet hadde vært veldig spennende!

20. Hva er oppskriften på et sunt og bra forhold?
- Et sunt og bra forhold for meg er at man stoler på hverandre og er trygge på hverandre. Man kan snakke med hverandre om alt, og man kan være seg selv 100%. Man skal dytte hverandre oppover og motivere hverandre, og stiller opp for den andre. 

Postet av: Victoria Larsen
Mange fine svar! Fine bilder av deg :)
10.11.2016, 19:19
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: CAROLINECF
Victoria Larsen: Tusen takk, fine deg!
10.11.2016, 21:59
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Marie Oma
mange fine svar! men ett spørsmål, hvilken leppestift brukte du på det første bilde her? :-D
10.11.2016, 19:52
URL: http://moex.blogg.no
Postet av: CAROLINECF
Marie Oma: Kylie Jenner DolceK :-)
10.11.2016, 21:58
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Marie Oma
// Tusen takk, den var nydelig til deg :)
10.11.2016, 23:22
URL: http://moex.blogg.no
Postet av: Victoria Larsen
Så fine svar :) med bilder!
14.11.2016, 12:25
URL: http://viccctoria.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits