Ah, hvor skal jeg starte?? Jeg er helt forelsket i denne frisørsalongen. Interiøret, flinke Ana som både gjorde håret mitt super fint og i tillegg var såå hyggelig og imøtekommende, verdens diggeste caffé latte. Nei, vet dere hva. Ingen andre skal få røre håret mitt igjen! 

Jeg og Thea dro hit sammen, og begge farget håret mørkere. Det ble ikke en super stor forandring på meg, men en litt mørkere farge - Thea derimot gikk fra blondt til mørke brunt! Og det ble så utrolig bra! Begge var døds fornøyde og tok kanskje 50 selfies i det vi gikk ut døren fra salongen, haha. Og om dere stikker innom så må dere virkelig be om caffe latten de har, gud så god. 

Ana, frisøren, var virkelig super dyktig og utrolig søt! Det føltes som om jeg hadde kjent henne i mange år, haha vi skravlet i ett sett alle sammen. Så hyggelig! Timen ble bestilt gjennom Treatme.no, som er en nettside der man kan bestille time til en rekke skjønnhetssalonger i Oslo og Asker. Du velger hvilken behandling du vil ha, enten om det er feks massasje, hår, vipper, negler - hva enn du måtte ønske, også kommer det opp forslag til forskjellige salonger, også er det bare å bestille i vei. Super enkelt og genialt!

NB! De har også en konkurranse på Instagram (sjekk: treatme.no) nå hvor du kan vinne en klipp til 950kr hos Hair & Beauty Lounge!

/ i samarbeid med treatme.no

Postet av: Victoria Larsen
Så fint hår! :)
03.11.2016, 19:38
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: CAROLINECF
Victoria Larsen: tusen takk!
03.11.2016, 20:36
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av:
Når kommer spørsmålrunde del 2?
03.11.2016, 20:04
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Senest Mandag, men mest sannsynelig i helgen!
03.11.2016, 20:36
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av:
Hva har du på deg på bilde nummer 2?
03.11.2016, 21:20
Postet av:
Hvorfor skriver du "Senest Mandag, men mest sannsynelig i helgen!" ??? Det er mandag i dag og du har fortsatt ikke publisert det innlegget
07.11.2016, 21:45
Postet av:
Onsdag og fortsatt ingenting? Dårlig blogger as
09.11.2016, 13:26

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits