1. Kan du lage en makeup tutorial og room tour? 
- Sminkevideo blir det nok ikke noe av ettersom jeg ikke er noe spesielt flink til å sminke meg! Men room tour kan jeg få til! 

2. Hva/hvor/når tenker du å studere?
- Jeg skal begynne å studere når jeg har fått tatt opp fagene mine på Bjørknes! Hvor og hva er fortsatt usikkert, jeg har jo lyst til så mye forskjellig! Men jeg må innrømme at New York er et alternativ som ligger veldig høyt. 

3. Hva slags musikk hører du på?
- Jeg liker mye forskjellig musikk. R&b, hiphop, rap, house, pop - hører vel egentlig mest på de tre første!

4. Hva er øverst på ønskelisten?
- Jeg ønsker meg ikke så mye for øyeblikket, men en TV til å ha på rommet eller en tur til utlandet hadde vært deilig. 

5. Er det noe mat du hater?
- Nå måtte jeg tenke litt, for jeg er egentlig ikke så veldig kresen! Men jeg liker ikke sylteagurk, pinnekjøtt og elg! 

6. Hva er yndlingsmaten din?
- Nudler fra en restaurant som heter Combo som ligger i Moss kunne jeg spist hver dag. Haha! Du kan velge mellom nudler eller ris, også velger du tilbehør som kan være feks kylling, biff, svin etc med saus og grønnsaker. Såå digg! Også elsker jeg blåskjell, reker, pizza, biff, ah det er mye. Jeg elsker mat! 

7. Synes du det var verdt å bruke så mye penger på å være på russebuss?
- Helt ærlig så syntes jeg ikke det, nei! Jeg syns det var greit i starten, men det er mange utgifter som kommer etterhvert som man ikke tenker på. Det er døds morsomt å være på buss, og man får et veldig godt samhold og alt sånn, men jeg angrer på at jeg brukte såpass med penger.

8. Hva er du engasjert i?
- Jeg har en del ulike hjertesaker jeg brenner for, men de som jeg kanskje har satt meg mest inn i er ulvedebatten, all snakken om plastisk kirurgi og kampen mot mobbing. 

9. Hva gjør du for å føle deg bedre?
- Hvis du tenker angående hva jeg gjør for å bli i bedre humør når jeg er lei meg, så pleier jeg å gå en tur med musikk på ørene. Også pleier jeg å lage meg noe godt å spise, ta en lang dusj og møte noen som jeg vet klarer å få meg i godt humør uansett hvor langt nede jeg er.

10. Har du noen gang følt deg alene?
- Jeg tror de aller fleste går igjennom perioder i livet hvor man føler seg ensom, og det er ikke uvanlig å føle seg alene selvom du egentlig har mange rundt deg som du vet bryr seg! 

11. Høyde?
- Jeg er 172cm. 

12. Skostr?
- 38.

13. Hva er din beste egenskap?
- Min beste egenskap må være at jeg er veldig flink til å se en situasjon fra alle sider. 

14. Hvordan har du det egentlig?
- Jeg har det egentlig veldig fint! Jeg er inne i en litt kjip periode akkurat nå, men ellers er alt veldig bra. 

15. Hva er årsaken til at du har forandret stil og væremåte?
- Jeg føler ikke jeg har forandret meg noe særlig når det kommer til væremåte, annet enn at jeg har vokst, er ikke like naiv og lar meg ikke bli behandlet urettferdig. Stilen derimot er veldig forandret, føler jeg hvertfall selv, og takk gud for det. Haha! 

16. Hva føler du selv om den kroppen du har nå?
- Jeg har aldri hatt det så bra med meg selv som jeg har det nå! Og det er så utrolig deilig, for jeg har i alle år slitt med dårlig selvtillit. 

17. Har du såret noen før og angrer du?
- Det har jeg, og det angrer jeg selvfølgelig på. Det er ikke noe morsomt å såre et annet menneske, uansett grunn!  18. Holder du fortsatt kontakten med Pernille tror jeg det var, venninna di som bor i Oslo? Dere virket close, men så sluttet dere å henge sammen.
- Litt usikker på hvem du mener her, ettersom jeg ikke har hatt en venninne i Oslo som heter Pernille som jeg var close med, men hvis du tenker på Paulina som jeg har blogget en del om tidligere som bodde i Oslo så er ikke vi sammen så ofte siden hun har flyttet til USA. Men vi møtes de gangene hun er i Norge, og vi snakker sammen på Facebook/Skype flere ganger i uken! 

19. Jobber du noe som modell eller tar du bare bilder selv? Lurer på om du har et modellbyrå liksom.
- Nei, jeg jobber ikke som modell. Tar kun bilder selv :-) 

20. Hva er dine tanker om den pågående debatten om plastiske operasjoner?
- Jeg er ikke for å operere seg i hytt og pine slik at du blir seende ut som et annet menneske - men jeg syns det er bra at man har muligheten til å fikse på ting hvis det er noe som virkelig tærer på psyken din, så lenge du gjør det for deg selv og så lenge du vet at det virkelig er dette du vil. Jeg syns aldersgrensen på operasjoner burde bli høyere. Som dere vet tok jeg silikon for litt over ett år siden, fordi jeg hadde så små pupper som jeg hadde hatet i alle år. Jeg ventet og ventet og ventet på dagen de skulle bli større, men det skjedde aldri. Jeg ville bare få litt størrelse på de, og derfor gjorde jeg som jeg gjorde. I en alder av 18 år. Hadde jeg ventet ett år til, kanskje jeg ikke hadde gjort det? Det vet jeg ikke. Men jeg føler den dag i dag at det ikke var så nødvendig som jeg trodde. Jeg angrer ikke, men jeg hadde nok klart meg fint uten. Jeg har tenkt tidligere at jeg vil gjøre det ene og det andre. Litt mindre nese, null poser under øynene, litt større rumpe, litt smalere midje, litt tynnere ansikt. Men nei, det er ikke utseendet det er noe galt med - det er tankene dine. Jeg liker fortsatt ikke nesen min, og skulle gjerne hatt en mindre nese - men vet du hva, jeg har godtatt det. Nesen min er stor, og hva så. Tenk deg godt om 100 ganger ekstra, og vent et par år til før du gjør noe så drastisk som å legge deg under kniven. Det er ikke bare-bare. 

21. Har du tenkt på å flytte til utlandet?
- Det kommer nok ikke til å skje med det første, men det er en drøm å flytte til utlandet en gang i fremtiden ja!

22. Har du noen spesielle uvaner? 
- Jeg tar mye i håret mitt når jeg blir nervøs, ellers kan jeg ikke komme på noe spesielt!

23. Hvilket filter bruker du på VSCO for bildene dine?
- Jeg pleier å bytte på litt, men filtrene jeg stort sett bruker er 04 og S2. 04 har jeg kjøpt, og lurer på om jeg gjorde det med S2 også - så de ligger ikke på VSCO fra før. 

24. Hvordan ser en normal dag ut for deg? fra du står opp til du legger deg.
- Nå som jeg ikke går på skole eller jobber så er ikke hverdagen min veldig spennende akkurat! Men jeg står opp, spiser frokost og dusjer. Ser en episode av en av seriene jeg ser på. Tar bilder til bloggen, skriver noen innlegg. Svarer på mail. Møter noen venner eller kjæresten og er med de til kvelden. Det er en standard hverdag med mindre jeg har noe jeg må gjøre, som feks dra å kjøpe noe, dra til Oslo for å fikse vippene etc eller bestemmer meg for å gjøre noe. 

Postet av: Victoria
Så mange fine svar! Moro lesing :)
01.11.2016, 16:16
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av:
Link til VSCO?
01.11.2016, 16:26
Postet av:
hei! fin blogg, men kan du svare skrive et lengre innlegg om hva du tenker rundt ulvedebatten? Tenker du ikke at det er litt dobbeltmoralsk ettersom du bruker pels? Det er jo blitt bevist gang på gang at pelsindustrien ikke fins forsvarlig, verken i Norge eller andre land...
02.11.2016, 20:35
Postet av:
Når skal du svare på del 2?
03.11.2016, 18:10

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits