Hei babes! Jeg har seriøst prøvd å logge inn på blogg.no i HELE dag, men det har tydeligvis vært en teknisk feil så derfor har ikke dette innlegget kommet ut før nå. I dag er jeg en tur hos mamma og skal bli over til imorgen, samtidig som Mia (søsteren min) er hjemme! Det var såå fint vær ute i dag! Sol og 11 grader, så da passet det perfekt med en liten gåtur på Alby. 
Ser dere forresten noe nytt?? På Onsdag var frisørtimen min og jeg er så fornøyd! Dessverre falt ikke valget på blondt ettersom frisøren min frarådet meg å gjøre det nå som håret mitt var såpass slitt. Men jeg skal klippe meg og kure håret ofte frem til etter nyttår og forhåpentligvis vil det bli sterkere til da, og da kan jeg begynne å lysne det! Jeg skal skrive et eget innlegg om håret og hvor jeg gjorde det osv senere. Nå skal jeg drikke litt vin sammen med søstersen og mamma, mens vi skravler og ser på The Stream. Vi blogges snart ♥

Postet av:
Er så glad for at du har begynt å blogge oftere, stå på! Håret ble knallfint forresten!😊
28.10.2016, 23:44
Postet av: CAROLINECF
Anonym: åå, tusen takk!
29.10.2016, 00:05
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Victoria Larsen
Så utrolig fine bilder! :)
29.10.2016, 10:16
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Vilde
Usj, ja, jeg også prøvde å logge meg inn 100 ganger, men det var jo nede pågrunnav strømbrudd, veldig kjipt :/

Veldig fine bilder <3
29.10.2016, 13:26
URL: http://f4shi0n.blogg.no
Postet av: CAMZANDSTAZ
Du er så fin!:)
30.10.2016, 02:17
URL: http://www.camzandstaz.com
Postet av: CAROLINECF
CAMZANDSTAZ: <3
30.10.2016, 22:49
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av:
Du lager spørsmålsrunde hver gang men blir aldri noe av, gjør du det for å få oppmerksomhet? For ikke så lenge siden skulle du ha spørsmålsrunde med bestevenninnen din Thea, men ble aldri noe av
30.10.2016, 16:21
Postet av: CAROLINECF
Anonym: forrige gang ble det ikke noe av fordi jeg var borte fra bloggen og følte ikke at det var noe poeng i å poste det etter 4 uker. Jeg har sagt at denne spørsmålsrunden skulle komme i løpet av denne uken, men jeg er dessverre ikke helt ferdig.. Jeg har hatt veldig mye å gjøre fra fredag til jeg kom inn døren nå, derfor er jeg ikke helt ferdig med spørsmålene men vil poste det i løpet av senest tirsdag! Jeg vil jo ikke gi dere dårlig innhold heller, jeg vil jo helst skrive bra og ikke noe halvveis :-)
30.10.2016, 22:49
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits