Ahh, gjett hvem som følte seg såå flink som husket å ta med kameraet igår, men presterte å legge igjen minnekortet hjemme? Meg såklart. Det er så typisk meg! Er det mulig? Haha.. Hadde sett for meg døds fine antrekksbilder foran trær med masse fine farger og ikke minst bilder av maten (er man blogger så er man blogger..)! Jeg skulle nemlig på brunch med familien på Holmenkollen igår, og tenkte at NÅ var det på tide å huske og ta med kameraet, men så sto minnekortet igjen i macen hjemme... Koselig var det hvertfall med litt familietid igjen, også er jo Holmenkollen såå fint! Og den brunchen er jo bare heaven. Jeg ender alltid med å spise 6-7 creme brulee når jeg er der. Jeg må innrømme at det er farlig godt! 

Nå ligger jeg i sengen å blogger mens jeg hører på litt musikk, og tenkte jeg skulle se på serier snart! Det regner og er døds kaldt ute, så planen er å se på serier og drikke kakao i dag. Haha, en veldig sløv dag med andre ord! Jeg slenger med favoritt sangene mine for tiden under så dere kan se! Har fått dilla på litt rolige sanger, gjerne gamle også. Jeg vet ikke, men jeg får litt høst stemning av det?? Vel, vi blogges senere!
 

Postet av:
Ser på "alt for dyra" på NRK 1 akkurat nå. Og det er en gutt som har en grå t-skjorte med deg på når du er pakket inn i ett flagg. Kjenner du han?
24.10.2016, 20:36
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Haha jeg måtte sjekke når jeg så denne kommentaren! Så morsomt:-) Nei, kjenner han ikke!
24.10.2016, 21:17
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Vilde
ååh fysøren så kjedelig å glemme kameraet!!! Så tyypisk... Men så kooselig da <3 Takk for musikktips :D
24.10.2016, 22:42
URL: http://f4shi0n.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits